Κεφαλαιο 8

10.6K 966 24
                                    

Την επόμενη μέρη ημουν παλι τυχερή . Ολοι είχαν φύγει απο νωρίς και ειχε μείνει παλι ο Στέλιος . Αφού μιλήσαμε λιγο και φάγαμε πρωινο άρχισα να δουλεύω για να τελειώσω όσο πιο γρήγορα μπορούσα .
" είπαμε να δουλεύεις αλλα όχι και τοσο . Ελα να κανεις ενα διάλειμμα . Εχω ετοιμάσει σάντουιτς "
Ειδα την ωρα και ειχε παει ήδη τρεις . Ποτε πέρασε ; Σηκωθηκα και πήγα μαζι του γιατι χρειαζομουν το διάλειμμα .
" υποτίθεται οτι εχω μείνει να σου κανω παρέα αλλα σε λιγο εγω θα χρειάζομαι κάποιον να μου κανει "
" γιατι ;"
" γιατι ειμαι συνέχεια μόνος μου "
" συγνώμη Στέλιο αλλα εχω πολλα ακομη μεχρι να τα βαλω σε μια σειρά . Οταν χαλαρωσω λιγο υπόσχομαι να ειμαι καλυτερη παρέα "
Καθησαμε και μιλήσαμε λιγο γιατρός ζωές μας . Απέφευγα να πω πολλα γιατι δεν ήθελα να μου ξεφύγει κατι .
" λοιπόν σε αφήνω να τελειώσω γιατι πέρασε η ωρα "
" καλα τα λέμε στο βραδινό "
' σιγα να μην ειμαι εκει' είπα σιγα για να μη με ακούσει .
Ημουν ικανοποιημένη με όσα καταφερα να κανω σήμερα . Έβγαλα αρκετή δουλεια . Αν συνέχιζα έτσι θα τελείωνα σε τρεις μέρες και μετα θα ημουν πιο χαλαρα . Ειδα την ωρα και κατάλαβα οτι θα ερχόντουσαν απο στιγμη σε στιγμη . Τα άφησα ολα και πήγα στο δωμάτιο μου .
Μισή ωρα μετα τους άκουσα που ηρθαν . Εκλεισα τα ματια και εκανα οτι κοιμόμουν . Τι θα έλεγα στο Πέτρο ; Δεν θέλω να έρθω γιατι ειναι ο άλλος εκει ;
Μπήκε μεσα ο Πέτρος και με φίλησε στο μέτωπο .
" Σαμ ; Με ακούς ;"
Δεν κουνήθηκα .
" κατάλαβα παλι θα σου φέρω να φας "
Βγήκε απο το δωμάτιο και τον άκουσα να μιλάει με κάποιον .
" δε θα ερθει κοιμάται "
" παλι ;"
Ηταν η φωνή του Νίκου . Μονο που τον άκουσα ένιωσα περίεργα .
" ναι ειναι κουρασμένη "
Δεν άκουσα τιποτα αλλο και εκλεισα τα ματια . Για άλλη μια φορα ξυπνησα κατα της τρεις . Πηρα παλι τα ρούχα μου και πήγα να κανω μπάνιο . Το σχέδιο μου πήγαινε μια χαρα . Όσο δεν τον έβλεπα δε θα υπήρχε προβλημα .
Αυτο συνεχίστηκε για τις επόμενες δυο μέρες . Δούλευα όσο έλειπαν όλοι , μιλούσα λιγο με το Στέλιο και κοιμόμουν νωρίς . Αισθανόμουν άσχημα που δε περνούσα χρονο με το Πέτρο αλλα δε μπορούσα να κανω κατι αλλο . Δεν ήθελα να του πω κατι γιατι θα θύμωνε .
Εκείνο το βράδυ ειχε πολυ ζέστη . Σηκωθηκα σιγα σιγα και πήγα για μπάνιο . Περίμενα αυτη τη στιγμη πως και πως . Αφού τελείωσα , ντύθηκα και ετοιμάστηκα να επιστρέψω πισω .
" με αποφεύγεις ;"
Η φωνή του με τρόμαξε . Γύρισα και ειδα το Νίκο να κάθεται ακουμπισμένος σε ενα δέντρο και να με κοιτάει . Τα ματια του με κάρφωναν .
" δεν καταλαβαίνω το εννοείς "
Άρχισε να προχωράει προς το μέρος μου . Όσα βήματα έκανε μπροστα αλλα τόσα εκανα εγω πισω , μεχρι που χτυπησε η πλατη μου σε μια επιφάνεια . Ειχε βρεθεί μπροστα μου . Έβαλε τα χέρια του δεξιά και αριστερά απο το κεφαλι μου εγκλωβίζοντας με ανάμεσα .το πρόσωπο του ηταν σε απόσταση αναπνοής .
" ξέρεις πολυ καλα τι εννοω "
Κοιτουσα δεξιά και άριστερα και έψαχνα ενα τροπο να ξεφύγω απο αυτη τη κατάσταση . Σα να διάβασε τη σκέψη μου μου ψιθυρισε .
" είμαστε μονο εσυ και εγω τωρα "

Στην ακρη του κόσμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα