Κεφαλαιο 14

10.2K 900 28
                                    

Ενιωθα τα ματια του να με μαγνητίζουν . Τη φως του φεγγαριού τα έδινα μια άλλη απόχρωση που με υπνωτίζαν . Ενιωσα να λιώνω στην αγκαλιά του . Εκανα μια κίνηση για να απελευθερωθω παλι αλλα δε με άφησε .
" όχι Σαμ . Δε θα πας πουθενα . Θέλω να σε ακούσω να το λες . "
" δε μπορω "
" τι εννοείς ; Δε μπορεις να μου το πεις "δε μπορω να το συνεχίσω όλο αυτο Νίκο "
Έτρεμα , ήθελα να τον αγκαλιάσω και να του πω τι νιώθω . Να του πω οτι με το Πέτρο δε ειμαι παντρεμένη . Αλλα μετα τι ; Τι μπορει να μου δώσει ; Εχει οικογένεια .
" Σαμ ..."
" όχι Νίκο ασε με "
Η λαβή του χαλάρωσε απο τη μεση μου και τον έσπρωξα . Άρχισα να κολυμπάω γρήγορα προς την ακρη . Κατάλαβα οτι δε με ακολουθούσε . Ειχα φτάσει στην ακρη και μάζευα τα ρούχα μου οταν μίλησε .
" ο πόθος δε σταματα , εισαι μεσα στο μυαλο μου . Εισαι η πρώτη σκέψη το πρωι και η τελευταια το βράδυ . Εξαιτίας σου εχω χάσει τον ύπνο μου . Προσπαθω να σε βγάλω απο μεσα μου αλλα δε μπορω . "
Όση ωρα μιλούσε ημουν με γυρισμένη τη πλατη . Τα δάκρυα κυλούσαν ασταμάτητα .
" Νίκο εγω .."
" μη μου πεις τιποτα τωρα . Μισώ τον εαυτο μου που καταστρέφω οικογένειες αλλα δε μπορω αλλο . Το πρωι θα περιμένω την οριστική απάντηση σου "
Γύρισα δειλά και τον ειδα να απομακρύνεται . Με όσο κουράγιο μου ειχε μείνει γύρισα πισω στο δωμάτιο . Τα λόγια του στοίχειωναν τις σκέψεις μου . Τι εννοούσε ; Θα διέλυε και τη δικη του οικογένεια ; Ανάμεσα σε Νίκο που μπήκες έτσι στη ζωη μου .
Ειχε χαράξει και εγω δεν ειχα κοιμηθεί καθόλου . Όλο το βράδυ σκεφτομουν . Σκεφτομουν αν επρεπε να του πω όλη την αλήθεια η να φύγω μακρυά . Να ζήσω αυτο που με έκαιγε η να μείνει μια πικρή ανάμνηση .
Ο Πέτρος ειχε σηκωθεί νωρίς . Ειχα τα ματια μου κλειστα γιατι ήθελα να αποφύγω τη συζήτηση μαζι του . Οταν άκουσα τα αυτοκίνητα να φεύγουν σηκωθηκα και εγω . Ειχα πάρει πλέον την απόφαση μου . Βγήκα έξω και άρχισα να τον ψάχνω . Ειδα το Στέλιο και τον φώναξα απο μακρυά .
" Στέλιο που ειναι ο Νίκος ;"

@ έβαλα ενα πολυ μικρό για να μη σας αφήσω έτσι . Τι λέτε να κανει ; Να του το πει η όχι ; Μη ξεχνάτε να ψηφίζετε και να σχολιάζετε @

Στην ακρη του κόσμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα