Κεφαλαιο 26

11.4K 948 40
                                    

Σε ενα τέταρτο θα ημουν εκει. Θα τον έβλεπα μπροστα μου . Ειχα τοσο μεγάλη αγωνία . Ο Πέτρος δε μπόρεσε να ερθει να με πάρει και έστειλε κρυφά το Στέλιο γιατι επρεπε να δουλέψει .
" ώστε αδερφη του ε ;"
" ναι , συγνώμη που δε στο είπα αλλα δε γινόταν "
" κατι βρωμουσε σε όλη τη υπόθεση "
" τι εννοείς;"
" είχατε αγαπη μεταξύ σας αλλα όχι σαν ερωτευμένοι "
" ναι "
" και γιατι το μυστικοπάθεια για τη επίσκεψη σου ;"
" θα δεις "
" αν εχει να κανει με το Νίκο , κανε κατι γιατι θα μας σκοτώσει όλους στο τελος "
Τον κοίταξα με απορία
" ελα τωρα Σαμ , απο τότε που έμαθε οτι είστε αδερφια εξαφανίστηκε και οταν επέστρεψε ηταν σαν θηρίο "
" εγω φταίω , έγινε μια παρεξήγηση "
" φτασαμε, εγω θα παω ηια κατι δουλειές να σας αφήσω να μιλήσετε "
Δεν πηρα τα πράγματα μου απο το αυτοκινητο . Έτρεξα στο δωμάτιο του . Άρχισα νατον ψάχνω αλλα δεν ηταν εκει . Που στο καλο πήγε ; Άρχισα να σκέφτομαι που μπορει να ειναι . Καθώς προχωρούσα σκέφτηκα το καταρράκτη . Παρακαλούσα να ηταν εκει . Μόλις έφτασα τον ειδα να κολυμπάει . Ήθελα να τρέξω στην αγκαλιά του . Δεν με είδε ακομα . Άρχισα να προχωράω στα νερά . Φορουσα ακομα τα ρούχα αλλα δε με ένοιαζε . Ο Νίκος γύρισε το κεφαλι και με είδε . Στην αρχη ξαφνιάστηκε αλλα το βλεμμα του σκοτείνιασε αμέσως .
" τι θες εσυ εδω ;"
" Νίκο ασε με να σου εξηγήσω "
" εξαφανίσου απο μπροστα μου "
Προχωρούσα προς το μέρος του .
" Σαμ φύγε "
" όχι πριν με ακούσεις "
" τι έγινε σε παράτησε ο γκόμενος και ήρθες να βρεις άλλον ;"
Τον ειχα φτάσει πλέον . Το νερο κυλούσε στο πρόσωπο του . Ήθελα να τον αρπάξω και να τον φίλησω .
" δεν ηταν ποτε γκόμενος μου "
Με μια κίνηση με άρπαξε απο τα χέρια .
Δε σε πιστεύω . Με έσπρωξε και έπεσα στο νερο . Άρχισε να απομακρύνεται απο διπλα μου . Τα ρούχα άρχισαν να με βαραίνουν και έβγαλα τα μπλούζα μου και τη πέταξα . Πήγα παλι προς το μέρος του .
" Νίκο "
Τα ματια του έπεσαν στο σώμα μου .
" τι προσπαθείς να κανεις ;"
" θέλω να σου μιλήσω "
Ειχε αρχίσει να βγαίνει προς την ακτή . Έτρεχα πισω του . Τον πρόλαβα οταν βγήκα έξω και άρχισε να ντύνεται . Τον άρπαξα απο το χερι .
" μη με ακουμπάς "
Με έσπρωξε παλι αλλα αυτη τη φορα έπεσα πανω σε μια πέτρα με αποτελεςμα να χτυπήσω . Φορφασα απο το πόνο . Άρχισε να τρέχει αιμα απο το χερι μου . Σηκωθηκα παλι και πήγα προς το μέρος του αγνοώντας το πόνο .
" Νίκο "
Γύρισε και με είδε . Τα ματια του έπεσαν στο χερι μου . Το βλεμμα του μαλάκωσε .
" χτυπήσες ;"
" Νίκο , με το Μιχάλη δεν έγινε ποτε τιποτα . Οταν είπες οτι θα γυρίσεις βγήκα να ψωνίσω για να σου μαγείρεψω κατι . Στο δρομο σε ειδα . Πήγα να σταματήσω να σου κανω έκπληξη και ειδα ενα αγοράκι να τρέχει κατα πανω σου και να σε φωνάζει μπαμπα . Θολωσα . Θύμωσα . Γι αυτο πηρα το Μιχάλη να ερθει και του ζήτησα να με βοηθήσει για να σε ξεχάσω . Να σε κανω να φύγεις . Μετα απο λίγες μέρες βρήκα την Αλίκη και μου τα εξήγησε ολα . Συγνώμη . Δεν ήξερα . Νόμισα οτι ησουν παντρεμένος και με κοροιδευες "
Όσο μιλούσα απλά με κοιτούσε .
" πες κατι σε παρακαλώ "
Ήρθε κοντα μου και έσκυψε πανω μου .
" δε σε πιστεύω , μάζεψε τα και φύγε "
Πηρε τη μπλούζα του και εφυγε . Καθησα κάτω και άρχισα να κλαίω . Αυτο ηταν τελείωσε . Δε με ήθελε . Δε με πίστεψε . Συνέχισα να κλαίω .
Ειχε περασει η ωρα . Επρεπε να γυρίσω πισω . Δεν ήθελα να τον δω όμως ακομα . Άρχισα να προχωράω σε αντίθετη κατεύθυνση .
Ειχε αρχίσει να σκοτεινιάζει αλλα δε με ένοιαζε . Καθησα σε ενα δέντρο . Το χερι μου με πονουσε και η αιμορραγία συνεχιζόταν . Τελικα ηταν πιο βαθύ το κόψιμο απο όσο νόμιζα . Ειχα αρχίσει να κρυώνω . Τα ρούχα μου ηταν ακομα βρεγμένα . Εκλεισα τα ματια μου για να ξεκουραστω λιγο , ενιωθα εξαντλημένη .
Οταν άνοιξα τα ματια ηταν τελείως σκοτεινά . Προσπάθησα να σηκωθώ αλλα δεν ειχα δύναμη . Το χερι μου πονουσε παρα πολυ . Ενιωθα το αιμα να τρέχει . Επρεπε να σηκωθώ . Επρεπε να γυρίσω πισω . Έβαλα όση δύναμη μπορούσα και σηκωθηκα . Άρχισα να προχωράω αλλα δεν ήξερα που πήγαινα . Δεν έβλεπα μπροστα μου και δε μπορούσα να προσανατολίστω . Αυτο μου έλειπε τωρα , να χαθώ . Θεέ μου θα με ψάχνει ο Πέτρος . Θα ειχε τρελαθεί απο την αγωνία του . Συνέχισα να προχωράω αλλα δεν έβλεπα κατι που να μου θυμίζει το δρομο . Δε μπορούσα άλλο ειχα εξαντληθεί . Δεν πρόσεξα που πάτησα με αποτελεςμα να γλυστρισω και να πεσω . Το κεφαλι μου χτυπησε κάπου και ολα μαύρισαν .
" Νίκο "
Ηταν το τελευταίο πράγμα που είπα πριν χάσω τις αισθήσεις μου .

Στην ακρη του κόσμουΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα