Взяти білет в один кінець...

By _hap1nesss_

9K 580 14

Я зовсім звичайна дівчина, яка вже в який раз переїжджає в інше місто. Що буде мене чекати в цей раз? Вірні а... More

**✿❀герої❀✿**
**✿❀1❀✿**
**✿❀2❀✿**
**✿❀3❀✿**
**✿❀4❀✿**
**✿❀6❀✿**
**✿❀7❀✿**
**✿❀8❀✿**
**✿❀9❀✿**
**✿❀10❀✿**
**✿❀11❀✿**
**✿❀12❀✿**
**✿❀13❀✿**
**✿❀14❀✿**
**✿❀15❀✿**
**✿❀16❀✿**
**✿❀17❀✿**
**✿❀18❀✿**
**✿❀19❀✿**
**✿❀20❀✿**
💕💕💕

**✿❀5❀✿**

409 28 0
By _hap1nesss_

Від останніх подій пройшло приблизно 2 тижні. За цей час багато чого змінилося. Я і Адам встигли прогулятися після школи.
В один день довелося йти додому одній, бо Джош захворів і другий день сидів удома.
День в школі видався важким, з цього я вирішила пройтися через парк, щоб трохи розвіятися.
Через 5 хвилин прогулянки до мене підбіг Адам, він запропонував провести мене додому, несподівано для себе, я погодилася. Ми йшли не поспішаючи, розмовляючи ні про що. Я помітила, що Адам зовсім по-іншому поводився на одинці зі мною. Він був спокійний і уважний, навіть не підколював. На момент здалося, що він якось по особливому дивиться на мене. За всю прогулянку я ні разу не пошкодувала, що погодилася прогулятися з Адамом.
Що на рахунок сім'ї, крім хвороби Джоша, він встиг записатися на шкільний баскетбол, тепер він не тільки пропадав за прогулянками з друзями і Авані, а ще й на тренуваннях. Але та розмова нам дуже допомогла і ми стали ближче, щовечора ми ділилися своїми секретами, говорили про те, про що переживали. І ще, було ясно з розповідей брата, що Адам теж займається баскетболом.
Мама і тато були зайняті роботою і домашніми турботами. Іноді я гуляла з Діном і зустрічала в цей час Хлою, яка кожного разу лякала і швидко втікала.
Я досить сильно здружилася і з іншими однокласниками, такі як Нік і Адам. Кожен урок ми сміялися з чогось, але Едді невдоволено говорив, що б ми припинили, типу він не чує вчителя. Але я не раз помічала, як він з цікавістю підслуховував наші розмови.
Також мені вдалося дізнатися, що Ліна і Нік разом. На одній з перерв, вона підійшла до мене і сказала, що б я більше не спілкувалася з Ніком. Я це пропустила мимо вух, нерозумно відмовлятися від спілкування через чиюсь необґрунтовану ревність.
На вихідних Камілла запросила мене, Хлою і Едді до себе, подивитися фільм, пограти в настільні ігри, в цілому повеселитися.
Наш план не був провальним і ми зібралися всі разом. Після перегляду "Капітан Америка", ми почали грати "Правда або бажання". Хлоя загадала Едді поцілувати Каміллу, коли він не зміг відповісти на питання. Блондинка через це дуже розлютилася на подругу. Але ось Едді не мав нічого проти, схоже я була права на рахунок його симпатії до Камі, і Хлоя теж це знала. Вони довго зважувалися на цей поцілунок, але через хвилини очікування, вони зробили це.
На наступний день Камілла повідомила, що вона і Едді тепер разом. Я з Хлоєю вважали це перемогою.

Субота...

В цей день зазвичай моя сім'я збиралася провести час разом, так було і сьогодні. Ще о сьомій ранку я, Джош і тато бігли по вулиці біля будинку. Дуже рідко батькові вдавалося нас витягнути на таку пробіжку, але сьогодні він наполіг на спорті. Після я пішла в душ, наділа бежевий светрик, світлі джинси, кеди, і спустилася на сніданок.

Мама приєдналася до спортивного настрою тата і зробила всім смузі з фруктовим салатом.

- У вас є час до 12 години, - звернулася до нас мама. - о 12 ви вже повинні стояти біля дверей, ми підемо в кіно.
- Так точно, капітан! - сказав тато і ми розсміялися.

О 12...

Я і тато сиділи вже в машині і чекали інших. Через 5 хвилин прийшли Джош, мама з сплячим Діном.
Через 30 хвилин дороги ми вже були в головному ТЦ міста. Там було дуже красиво, таких великих ТЦ не було в Чікаго. До сеансу кіно залишалася година, я вирішила пройтися по магазинах разом з мамою. Тато з Діном пішли дивитися на техніку, а Джош пропав в невідомому напрямку. Я зайшла в перший магазин одягу, він був величезним і там було на що витратити гроші.

Очі розбігалися, я хотіла купити все, що було в цьому магазині. Через пів години я і мама купили собі сукні, я обрала червону, коротку сукню, а мама зупинилася на вечірній, чорного кольору. Ми були в захваті, шопінг завжди йде на користь. На подив, всі встигли на сеанс. Фільм виявився чудовим, ну мені так здалося. Мій захват підхопив тато і Дін, який майже весь час сміявся над одним героєм. Мамі не сподобався фільм, вона пояснила це тим, що актори не добре зіграли свої ролі, а Джош сказав, що кінцівка була занадто хорошою. А хіба це погано?
Весь день ми провели так само, весело і разом. Приїхавши додому,  ми зібралися на задньому дворі, тато приготував м'ясо, я з мамою приготували салати, а на Джоша сперли, як на мене, найважчу роботу - дивитися за Діном.

Вечеря вдалась на славу, ми багато сміялися, розмовляли про різні дурниці. За весь час переїзду я дуже віддалилася від сім'ї, але цей день зблизив нас знову.

На наступний день....

Неділя. Цього ранку я дозволила собі довгий сон, і відкрила очі тільки о першій годині дня. Як виявилося, вдома були тільки я і Джош. Батьки з Діном поїхали в Чікаго на пару днів, тому що наша бабуся попала у лікарню.
Першою дією було - взяти в руки телефон. Я відкрила Інстаграм, прочитала повідомлення, відповіла на коментарі під своєю останньою фоткою.
В кімнату зайшов Джош і без всяких слів стрибнув на ліжко.
- Ай, - закричала я, тримаючись за руку. - можна акуратніше?
- Вибачте, моя королева.
Ми обоє засміялися, Джош бігав очима і я зрозуміла, що він хоче сказати щось божевільне.
- Ти хотів щось? - запитала я.
- Так, я хочу влаштувати вечірку, - він уважно дивився на мою реакцію. - у нас в будинку.
- Джош, це...
Я думала, що краще сказати. Вечірки це круто і весело, але це явно не мій стиль життя. І якщо батьки про це дізнаються, то буде дуже погано. Але в той же час це відмінний спосіб познайомитися з друзями Джоша і взагалі круто провести час.
- Це чудова ідея! - я навіть прокричала це.
- Що? Я це чую від своєї занудної сестри?
- Ей! - я стукнула його в плече.
- Добре, я тоді напишу в чат, що вечірка сьогодні.
- Сьогодні?!
- Ну так, буде круто, - він підморгнув і зник за дверима.

Continue Reading

You'll Also Like

4.3K 609 60
*ЗАКІНЧЕНО* КНИГА ДЛЯ МОЛОДІ. Книга розповідає про підлітків. Тяжкі стосунки з батьками, наркотики, секс, алкоголь, оцінки, які впивають на нерви, і...
29.7K 1.3K 30
Ця історія про те, як одна дівчина з багатої сім'ї, дізнається, про таємницю свого роду. На перший погляд дівчина самодостатня і ні в чому собі не ві...
24.7K 4.8K 117
Відродження генерала, який завжди вбачає у собі заміну / The Rebirth Of The General Who Always Sees Himself As A Replacement / 重生之将军总把自己当替身 Авторка:...