**✿❀18❀✿**

294 25 0
                                    

- Блін, шкода, що ми не зайняли перше місце - зітхнувши, сказала Ліна.
- Ну друге, це також непогано, - заперечив Джош.
- А що вам найбільше сподобалось в поїздці? - поцікавилась дівчина.
- Ну, озеро. Це було круто, - Адам розвернувся до Ніка, і вони дали один одному п'ять. Справа в тому, що коли ми пішли на озеро, то в цей день була дуже хороша погода. І хлопці додумалися кидати дівчат у воду. Я промокла до нитки, як інші. Звичайно їм дісталося від вчителів та й від мене також. Я дуже сильно на них гнівалась, але обіжатись довго не вмію, тому ввечері вже забрала свою образу.
- Особисто мені, нічого не сподобалось, - Авані демонстративно закотила очі. - я вся обкусана комарами, недосипала, вночі дико холодно, ще ці дурнуваті танці.
- Не треба так нарікати на поїздку, - Джош взяв її руку. - все таки це кемпінг, і очікувати чогось іншого не треба було. Єдине з чим я згоден - це танці. Потрібно було пояснити директору, що ми вже не в п'ятому класі.
- А ти що скажеш? - Адам штуркнув моє плече.
Я зняла навушники та нічого не розуміючи, глянула на друзів.
- А про що ви говорили? - вони посміхнулися і відповіли на моє
питання.
- Оу, - я задумалась. - було багато моментів. Як ми ходили на річку, як співали біля багаття, дивились на зірки у перший день.
Я відкрила галерею та показала їм фотографію, яку зробила на озері.

 Я відкрила галерею та показала їм фотографію, яку зробила на озері

Йой! Нажаль, це зображення не відповідає нашим правилам. Щоб продовжити публікацію, будь ласка, видаліть його або завантажте інше.

Вони захоплено подивились на фотографію. Вона справді була чудова.
- Взагалі, я дуже рада, що провела ці дні з вами.
Вони цим словам навіть трохи зніяковіли. Ми продовжували розмовляти про поїздку і навіть не замітили, як доїхали додому.

Тиждень по тому...

Вчитель щось виводив на дошці. Я старанно переписувала це у зошит, як і інші. У голову полізли думки та робота з зошитом прервалась.
"Я вже так хочу зимових канікул. Новий Рік, Різдво... А якщо зустрітити Новий Рік разом з друзями? А то завжди з сім'єю. Хоча Джош завжди йшов на вечірки, а мене не пускали. А що на рахунок новорічної традиції... Поцілунок з Адамом у перші секунди нового року", - я почервоніла від своїх думок. - "Після кемпінгу ми так здружилися, так що можна і реалізувати мою ідею".
- Досить літати у хмарах, - Едді звернувся до мене. Я оглянула клас, всі вже збирали речі у рюкзаки. Навіть не замітила, що урок закінчився.
В гардеробі я забрала свою джинсовку і вже хотіла йти додому, але до мене підбігла Хлоя.
- Ліса, йдемо прогуляємось?
- Двоє?
- Тобі ще когось треба? - вона підморгнула.
Я взяла її під руку та вийшла зі школи.
- Класна курточка.
- Дякую, - я посміхнулась.

Взяти білет в один кінець...Where stories live. Discover now