𝘉𝘰𝘴 𝘎𝘦𝘮𝘪𝘭𝘦𝘳/𝘺𝘢𝘳�...

By nochesinalma

380K 20.3K 7.5K

' 16.09.19 More

1 ⚓
2 ⚓
3 ⚓
4 ⚓
5 ⚓
6 ⚓
7 ⚓
8 ⚓
9 ⚓
10 ⚓
11 ⚓
12 ⚓
13 ⚓
14 ⚓
15 ⚓
16 ⚓
17 ⚓
18 ⚓
19 ⚓
20 ⚓
21 ⚓
23 ⚓
24 ⚓
25 ⚓
26 ⚓
27 ⚓
28 ⚓
29 ⚓
30 ⚓
31 ⚓
32 ⚓
33 ⚓
Özel bölüm ⚓

22 ⚓

9.5K 534 118
By nochesinalma


" Ne yani ilk öpücüğünü Atlas mı aldı? " Dilara kızarmış gözlerini yere dikti " Aldı denemez. Verdim " sesi titrerken devam etti " Verdim vermesine de sürtük muamelesi yaptı. " omzunu sıvazladım.

" Hatasını anlar bence, üzme kendini. Sen öyle biri değilsin. Kendin biliyorsun biz biliyoruz yetmez mi? " gözlerini kaçırdı bu sefer " Yeter ama öyle demesi bilm- " " Ondan hoşlanıyorsun değil mi? " " Emin değilim. Onu neden öptüm aklım almıyor. "

" Hoşlandığın için mantığını değil kalbini dinledin. " " Dinlemez olaydım " tebessüm ettim. " En azından sevdiğin kişiyi öptün. Hatasını fark etsin konuşursunuz." Kafasını onaylar anlamda salladı ve " En azından sevdiğim kişiyi öptüm. " kendi kendine kabullenmeye çalışıyordu sevdiğini, sevdiği kişiyi öptüğünü, ilk öpücüğünü verdiğini..

6, 7 saat sonra..

Odama girip kapıyı kapattım. Gece saat 5 'di ve yeni eve gelmiştim. Annemler uyurken de sessizce odama girmiştim.

Pijamalarımı üzerime geçirip duş almaya üşenerek yatağıma girdim. Annemden sabah güzel bir azar işiticektim ama üşeniyordum.

<3

Üstümde zıplayan gerizekalı Esma ile güne başlamak zordu. Hadi başladım diyelim -357368 adım geriden başlıyordum.

Gözlerimi aralamadan saçını ellerimle tarayıp bulduktan sonra sertçe asıldım. " ah! " dudaklarımdan dökülen acı dolu inlemeye gözlerimi araladım. Kedini saçımı çekmiştim.

" Esma Allah seni alsın alsın! " " Tövbe de mal! " " Amin amin amin " diye mırıldanırken karşı pufta oturup düşünceli bir şekilde yere bakan Dilara 'ya baktım. Atlas 'ın söylediklerini kafasına çok takmıştı.

Hatta gözlerinin altında ki morluklardan uyumadığı rahatça belli oluyordu. Ayaklarımı yataktan aşşağı sallandırdıktan sonra ayağı kalktım Esma 'ya kaş göz yaparak Dilara 'yı gösterdiğim de kulağıma eğildi " Geldiğimizden beri aynı pozisyonda duruyor. Ne olmuş anlattı mı sana? " " Atlas 'la bir şeyler oldu dün otobüse binmeden önce " " Bana anlatmayın sakın! "

Kafasına vurdum " Uzay 'ın yanın da gelip anlatırdık kanka zaten. " " Ha doğru " diyip elime vurdu ve devam etti " Ee ne olmuş? " " Kendi anlatır. " onaylayarak Dilara 'ya ilerledi " Kız kalk hadi! Geldik! " " Hı? " " Diyorum ki! Daldığın yerden kaldır kafanı da kahvaltı yapalım artık. "

" Benim canım pek istemiyor siz ya- " " Hadi hadi ister canın " diyerek kolundan tutup kaldırdım ve mutfağa doğru sürükledim.

Kahvaltı hazırlarken mutfağa dalan Burak 'a (Abime) ters ters baktım " Git burdan Burak! " " Ay benim canım kardeşim! Büyümüşte kahvaltı mı hazırlarmış? " ardından durdu ve " Bende yiyeceğim! " diyerek masaya oturdu " Ya Bırak git Berna 'ya (Ablama) hazırlat! "

" Berna anca uyuyor kızım! Yapmışsınız işte yiyelim! " " yiyelim? " sorar gibi konuştuğum da Esma devam etti " En son yiyelim dediğin de sadece sen yemiştin ve biz aç kalmıştık " gözlerimi devirdim " Kalk hadi ya! " " Tamam vallahi sizi bekleyeceğim " oflayarak masaya kahvaltılıkları koydum ve bende oturdum Burak 'a bir tabak çıkartıp ona göre yemek koydum " Bu ne kızım kediye mama mı veriyorsun? " " Öf Burak ya dolu tabak! "

" Tamam pizza söyleyeceğim ondan da yersiniz " " Hee! Ye o zaman " " Adam ol! " diyip yemeğe gömüldüğün de tip tip ona baktım. Hayvan ya.

<3

" Bunu mu giysem? " Esma elinde ki elbiseyi bize gösterdi " Güzel, güzel giyin artık " ofladı " Allah Allah ya giyiyorum işte! " o banyoya ilerlerken peşinden göz devirdim. Dilara kafasını dağıtsın diye bar gibi bir yere gitmeye karar vermiştik bence bar değil başka bir seydi orası tam çözememiştim ama olsun.

Dilara siyah kot, göbeği açık siyah sıfır kol badi giyip birde siyah kot ceket giymişti. Bende siyah şort ve omuzlarımı açık bırakan kırmızı göbeği açık badi giymiştim. Esma ise bizim aksimize 1 saat boyunca elbise seçmeye çalışmıştı ve sonun da bir elbise de karar kılmıştı.

Kırmızı rujumu dudaklarım da gezdirdikten sonra banyodan çıkan Esma 'ya baktım " Eğer biri asılırsa " diyip sırıttım ve devam ettim " Umrumda değil biliyorsun " dil çıkartıp topuklu ayakkabılarını giydi ve " Hadi! " diyerek odadan çıktı.

Peşinden bizde çıkarken Dilara 'nın koluna girdim " Aklından çıkarmayı dene " " Deniyeceğim " diyerek tebessüm etti.

• ⚓

Yaşımız tutmasa bile kapıda ki adamlar tanıdık olduğu için içeri almışlardı. Yüksek müzik sesi ve içki kokusu içeri girdiğimiz anda kendini belli etmişti. İçki olduğunu bilsem nah gelirdim.

" Acaba hiç girmesek mi? " Dilara 'nın sorusuna ben cevap vermezken Esma ileri atıldı " Geldik o kadar! Biraz duralım en azından! " Dilara 'ya döndüm " Eğer istemezsen hemen geri döneriz. " onaylayan mırıltılar çıkartırken çoktan içeri girmiştik.

Etrafta parlayan neon ışıklar gözümü alınca, gözlerimi kısıp etrafa baktım " Aa Emir 'ler de burda " Esma 'nın baktığı yere baktım " O kız kim? " ben mırıldanırken Dilara " Atlas 'da orda geri mi dönsek? " " Olur, bence de dönelim. " diye mırıldandım. Esma kollarımızdan tuttu " Ya bir durun! Gelin bakayım kimmiş bu kız? " oflayarak merakıma yenik düştüm ve ilerlemeye başladım.

Dilara 'da peşimizden gelirken onların karşısında ki masaya oturduk. Esma bacak bacak üstüne attı. Şu masaya yazıyorum Uzay, Esma 'yı fark edip buraya gelicekti. Esma da bunu bildiği için bacak bacak üstüne atmıştı.

Uzay 'a bakarken bir anda bu tarafa dönünce göz göze geldik. Gözleri büyürken bakışlarını sağ tarafımda ki Esma 'ya çevirdi. Kaşları çatılırken dilini dudağında gezdirdi ve önüne döndü. Sinirlendiğini masanın üstüne yumruk yaptığı elinden rahatça anlayabiliyordum.

Esma bilmem kaçıncı shot bardağını kafasına dikerken Dilara " Yavaş ol! " diye uyardı. Esma umursamazken Dilara gözlerini devirdi.

Geldiğimizden beri Emir ve şu kız gülerek sohbet ediyordu ve bende Esma kadar olmasa da içmiştim. 5. shot bardağını kafama dikip sertçe masaya bıraktım " Ben galiba sarhoş oldum. " Esma yayık ağzı ile konuşup kahkaha atarken yanına bir çocuk geldi.

" Merhaba, beraber takılalım mı? " sırıtarak sorduğu soru da ' takılmak ' dan kastının ne olduğu gayet belliydi.

Dilara 'nın ağzından

Esma sarhoş olduğu için 'takılmak' kelimesini pek kavrayamamıştı sanırım.

Sırıttı ve çocuğa döndü " Tabii " diyerek kalktı. Tökezleyip düşecek gibi olurken çocuk belini kavradı " Dikkat güzelim " göz kırparken sinirle nefes aldım ve konuşmaya başladım " Arkadaşımız sarhoş ve sarhoş olmasa böyle bir şey istiyceğini düşünmüyorum " gayet kibar (!) bir sesle konuşurken çocuk " İstersen sana da birini ayarlarım takma bu kadar " öfkeyle soludum " Arkadaşımı rahat bırak! Lütfen! " sert sesime sırıtarak karşılık verdi ve yürümeye başladı.

Üst kata ilerlerken Esma sarhoş olduğu belli olucak şekilde yürüyordu. Üst katta ki odalar da ne yapıldığını anlatmayayım bence.

Normalde olsa engel olurdum ama Uzay 'ın olacağına emindim ki öyle de oldu Uzay Esma 'yı çocuğun kolundan çekip alırken çocuğa da kafa atmayı ihmal etmedi.

Onlar giderken derin bir nefes aldım ve önüme döndüm. Leyla 'da Emir ve kız her gülüştüğün de bir shot içmişti ve şuan Esma 'dan farkı yoktu.

Güya beni kafamı dağıtmam için getirmişlerdi.

Emir ve kız yanımıza gelirken Atlas yanında oturan çakma sarı ile konuşuyordu Elis 'in gurubundandı sanırım " Siz ne yapıyorsunuz burada? " Emir Leyla 'nın durumunu anladığı için bana dönerken ben cevap veremeden " Kafa dağıtmaya geldik olamaz mı? " " Olurda çok dağıtmışsın sen civciv " Emir alayla konuşurken Leyla gözlerini kıza dikmişti.

Kahkülleri vardı ve tatlı duruyordu bence. Leyla 'ya da öyle gelebilirdi, tabii Emir 'in yanında görmeseydi.

"Merhaba! " kız gülümseyerek elini bana uzatırken tebessüm ettim " Melike " " Dilara " diyerek uzattığı elini sıktım " Memnun oldum. Leyla beni öldürücek galiba. " adını bilmesine şaşırmadım doğrusu " Siz Emi- " " Kuzenim olur kendileri " kafamı onaylar anlamda salladım " Emir? " Leyla ile Emir konuşmaya başlarken Melike " Hadi şuraya gidelim rahatça konuşsunlar. "

Her ne kadar Leyla sarhoş olduğu için gitmek istemesemde ayaklanıp peşinden ilerledim.

• • • • • • • • • •

• 500 okunma olmuş! Teşekkürleer ♡

Continue Reading

You'll Also Like

254K 6K 4
Derin Gökser, 17 yaşında babasının işleri nedeniyle doğup büyüdüğü ilçeden, evinden ve okulundan ayrılmak zorunda kalır. Duygusal sancıların içinde...
113K 4.4K 28
TAMAMLANDI ✍🏻✍🏻 ••• Anonim: Dünüm sendin, bugünüm sensin ve ben yarınım da sen ol istiyorum Asel • #10 Kısa Hikaye 12.07.19💓 50K İÇİN HEPİNİZE TE...
684K 35.1K 47
Bn: Söyle Bn: Nedir seni değiştiren? Bn: Sen böyle biri değildin Alkın Bn: Kim o kalbini taşa çeviren kişi? Bn: Söyle
22.2K 546 13
Berke kaldığı otelde karşısına çıkan 4 tane erkek'ğe aşık olmuştu