(B)Oreós éjszakák [Boreo ff.]

By RileySweet

4.8K 428 230

Láttad Az Aranypintyet? Netalán olvastad is? Akkor biztos arra a bizonyos csók jelenetre is emlékszel. De mi... More

idézet a könyvből
első fejezet
második fejezet
harmadik fejezet
negyedik fejezet
ötödik fejezet
hatodik fejezet
hetedik fejezet
nyolcadik fejezet
kilencedik fejezet
tizedik fejezet
tizenegyedik fejezet

prológus

549 48 14
By RileySweet

  – Nem Potter, nem mehetek. Maradj egy éjszakára. Utána ígérem mehetünk. – rontottak ki a bejárati ajtón. – Csak egy nap.
  – Nekem nincs időm Boris! Most jössz vagy nem? – fordult a fiúval szembe.
  – Menj előre. Én megyek utánad. Egy vagy két nap. – lépett közelebb a fiúhoz.
  – Ugyan, baszd meg, Boris. Ez is csak olyan mint az iskolakerülés. Még ma éjjel New Yorkba lehetünk. Van ott egy barátom, aki nagyon szívesen látna minket. Kérlek Boris. – ragadta meg a göndör karját.
  – De Kotku... az apám. – próbált kinyögni egy értelmes mondatot.
  – Kotku csak azért van veled, mert drogozol vele, az apád meg sosincs otthon. Fel sem tűnne neki. Kérlek Boris. – kérlelte.
  – Yebat' tebya Potter. – sóhajtott idegesen a fiú. – Gyere. – húzta magával. Egészen Boriszék hazáig siettek. – Kint maradsz. Ha esetleg fater hazjönne, csak bújj el. – nézett határozottan a fiú szemeibe, majd besietett a házba. Alig lehetett a házban tíz percet, minden holmiját összepakolta. Egy hátizsák és egy oldaltáska. Valaki lent hangosan becsapta az ajtót. Az apja volt az. Boris remegő kezekkel fogta meg a holmijait és amilyem halkan csak tud lement. Az apja a fürdőbe ment, így volt elég ideje kidobálni a holmijait az ajtón. Gyorsan becsukta az ajtót és megvárta amíg az apja kijött a fürdőszobából. Valamit dühösen morgott ukránul. A fiára nézett és kiabálni kezdett vele, mire Boris is visszaszólt. Rövidre fogta a fiú, de mégis lényegre törő volt. Az apja tovább mondta a magáét és közelebb lépett a fiához, mire ő hátrálni kezdett. Mikor a fiú újra visszaszólt az apjának hátat fordított neki és sietősre fogta, de a férfi gyorsan reagál és botjával ráütött a fiú lábára aki hasra esett és beverte az állát. Utána próbált felállni, de az apja addigra odaért és ráütött a fiú hátára is, aki az oldalára fordult így Mr. Pavlikovsky bele tudott rúgni a fiú hasába. Nem is egyszer, a fiú vért köpött fel, mire a férfi abbahagyta és megemelte a fiút a pulcsija nyakánál fogva és kétszer határozottan pofon vágta. Boris próbált menekülni, de annyira homályosan látott, hogy alig tudta kivenni az apja alakját is. Ahogy a férfi elengedte ő a földön összeesett, de gyorsan fel is állt és amíg az apja nem figyelt az ajtóhoz sietett. Ahogy kinyitotta megfordult és elkiáltotta magát ukránul. – Do pobachennya tatusʹ i ebatʹ tebe! – és elsietett. Az ajtóban gyorsan felkapta a holmiját. – Potter, gyere! – kiabált a fiúnak aki az ház mellől elő jött és a fiú után futott. Mr. Pavlikovsky is utánuk ment, és oroszul ordította a különbözőbb felé mocskos szavakat. A két fiú pedig kitartóan futott, majd ahogy lehagyták a férfit és meggyőződtek róla, hogy nem követi őket megálltak és fújtak egyet.
  – Jézusom Boris. Az arcod. – mondta elszörnyedve Theo. Látta már rosszabbul is barátját, de mindig egyre rosszabb volt látni amikor valami baja esett. Az is szörnyű volt, hogy az egészet végig nézte a fiú az üveg ajtón keresztül.
  – Ne foglalkozz vele Potter. Volt ennél rosszabb is. – törölte meg az orrát amiből még mindig folyt a vér. – Semmi bajom. – nevette el magát. – Megyünk New Yorkba! – mosolyog a fiúra, aki látta, hogy még a fogai is véresek. – Egy perc alatt jól leszek. – nyúlt bele a nadrágja zsebébe ahol maradt még egy megviselt cigaretta csikk. Elkéri barátjától a gyufát és rágyújt. – Ez kellett csak. – fújta ki a füstöt. – Menjünk. – karolta át barátja vállát.
  – Taxival megyünk. Jó? – nézett fel a fiúra aki bólint, majd énekelni kezd.

𝐴-𝑎-𝑎, 𝑎-𝑎-𝑎
𝑏𝑦𝑙𝑦 𝑠𝑜𝑏𝑖𝑒 𝑘𝑜𝑡𝑘𝑖 𝑑𝑤𝑎,
𝐴-𝑎-𝑎, 𝑘𝑜𝑡𝑘𝑖 𝑑𝑤𝑎,
𝑠𝑧𝑎𝑟𝑜-𝑏𝑢𝑟...

  – Boris angolul. – könyökölt a fiú oldalába aki fájdalmasan felszisszent. – Bocsi. Ennyire fáj?
  – Nem csak megjátszom magam. – válaszolta haragosan.
  – Bocs. Énekeljük el angolul. Jó? – nézett vidáman a fiúra, ki elmosolyodott. – “Volt egyszer két kiscica.„ – kezdett bele.
  – “Mindkettő szürkésbarna.„ – folytatta Boris és elnyomta a földön a csikket.

A-a-a
Ó aludj édesem,
És adok egy csillagot az égről,
Minden gyerek mélyen alszik...

Lassan visszaértek Theoék házához ahol Boris benyálazott egy zsebkendőt és megkérte a barátját, hogy mossa le a vért az arcáról, hogy ne legyen túl feltűnő. Ahogy a taxi megérkezet a két fiú beszállt a kocsiba, Theo megsimította Popper fejét a táskájában, és óvatosan beljebb nyomta a fejét. Átszálltak a buszra ami New Yorkba ment. Theo majdnem teljesen behúzta a táskája cipzárját csak annyi helyet hagyott, hogy a kutya elegendő levegőhöz jusson. Boris a barátja vállára hajtotta a fejét és lassan elaludt. Ahogy megérkeztek New Yorkba Theodore felkeltte a barátját, és ahogy leszálltak érezték, hogy az eső csöpög. Sietősre fogták, de az eső is. Mire James Hobarthoz értek bőrig áztak. Becsengettek a férfihoz, amíg vártak Boris kinyitotta Theo táskáját, hogy Popper ki tudja emelni a fejét. A férfi ajtót nyitott és a két vacogó fiúra nézett és beengedte őket. Adott nekik egy-egy pohár teát, majd átöltöztek és megkapták a vendégszobát.
  – Addig maradtok amíg akartok. De most aludjatok. – csukta be mögöttük az ajtót.
  – Mne nravitsya etot paren'! – szólalt meg Boris.
  – Mi? – vette ki a kutyát a táskából.
  – Hobie... jó fickó. Tetszik. – mutatott az ajtóra, majd elfeküdt az ágyon. – Meddig maradunk?
  – Sokáig. Ha nem baj. – feküdt le mellé. – Szeretnék vele lakni.
  – Komolyan? – néz a szemüvegesre, ki csak bólogatott és letette az éjjeli szekrényre a szemüveget. – Nekem nyolc. – próbált óvatosan betakarózni, de nagyon fájt a háta és a hasa is. – Segítesz vagy nézed ahogy szenvedek? – kérdezte. Theo elmosolyodott, de segített betakarózni a fiúnak.
  – Majd holnap megnézzük a sebeket. Jó éjt Boris. – takarózott be a fiú is, majd lekapcsolta a lámpát. Popcsik kettőjük közé feküdt.
  – Jó éjt Potter. – motyogta a göndör és már el is nyomta őket az álom.

OKÉ SRÁCOK, kint van ez is. remélem tetszett, mert nekem nagy kedvem van ehhez a könyvhöz. a többi rész hosszabb lesz, de hé! ez csak a prológus. úgyhogy ja remélem várjátok. Tumblron meg lehet nézni az előzetest kérlek valaki nézze meg, mert viszonylag sokat szenvedtem vele. köszi.

Continue Reading

You'll Also Like

16.1K 903 82
Olivia Grey, de ismert nevén Olivia Hill emberfeletti erővel rendelkezik. Kiváló ügynökké vált Nick Fury kezei alatt. Sokszor segített be a Bosszúáll...
2.5K 403 12
Carlos Sainz átigazol 2025-től a Willams Racing-hez ahol a vezető James Volwes. James jó benyomást akar tenni és elhívja magukhoz egy családi vacsorá...
7.5K 404 38
Emily teljesen hétköznapi életet él. Már amennyire ez lehetséges. A világ tele van hősökkel és gonoszokkal. Egy robbantás által oda lett az egész la...
37.8K 2.4K 60
Kamerák, fényképezőgépek, mikrofonok tömkelege vett körbe minden irányból, nem láttam egy centi helyet sem a riporterek között. - Mit gondol, milyen...