Youth [S.M. ff] +18

By BiggestMendesFan

23.8K 667 275

Mi történik akkor, ha egy mesterlövész lány és egy popsztár találkozik? Egyáltalán hol fut össze két ennyire... More

Prológus
1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet +18
5. fejezet +18
6. fejezet +18
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
11. fejezet
Breaking News (or whateva')
12. fejezet
13. fejezet

10. fejezet +18

1.8K 34 8
By BiggestMendesFan

Ezt a részt igazából tegnap szerettem volna kitenni az Illuminate album 3. szülinapjára, csak aztán már annyira ideges voltam este, hogy még az is felbaszott hogy egy helyben ültem, szóval inkább meg sem próbálkoztam az írással. A rész fele már megvolt, szóval azt kitehettem volna, de egyrészt az nagyon rövid lett volna, másrészt meg nem hagyhatok félbe egy szexjelenetet csak úgy xd

De azért így utólag is boldog szülinapot, Illuminate! Top 3 kedvenc dal az albumról? 

Na nem pofázok itt, szerintem kezdjünk bele. A részben szexuális tartalom van bla bla bla, ha ez zavar, ne olvasd el. Köszi. A többieknek meg jó olvasást!

"MI IGAZÁBÓL..."

Augusztus 19. Vasárnap, 01:41

Shawn visszafojtott lélegzettel figyeli, ahogy előle-hátra mozgatom a fejem. Kezével össze-vissza csapkod jelezve, hogy hagyjam abba, de az arcán lévő élvezkedő grimasz teljesen ellentmond testbeszédének. Végül feladja a próbálkozást, és míg egyik kezével a telefont fogja, a másikkal a hajamba túr, s tincseimet megragatva ő kezd irányítani. Büszkén elmosolyodva gyorsítok a tempón, mire a fiú feje hátra hanyatik, és halkan nyög egyet.

- Shawn, biztos jól vagy? - kérdi aggódva a férfi a vonal másik feléről. - Úgy hallom fájdalmaid vannak. Biztos nem lőttek meg?

Shawn mélyen beszívja a levegőt és próbál lehiggadni.

- Minden rendben Andrew, még időben eljött-hem. - akárhogy is igyekszik, egy aprót belenyög a mondatba. - A többiek? Jól vannak? 

A férfi - ezek szerint Andrew - nagyot sóhajt.

- Igen mindenki jól van. Kivéve Brian... Ő satu részegre itta magát, és szalszázni kezdett az asztal tetején, de megbotlott és leesett. - fejnevet. - Kisebb agyrázkódása van, de amúgy nincs semmi komolyabb. A vip helyiségben voltunk, szerencsére eléggé el volt zárva a lövöldözéstől. Hatalmas mázlink volt.

- Ennek nagyon örülö-... AHH! - Shawn hatalmasat nyög, ugyanis ördögi ötletem támadt. Az összes tehetségemet összeszedve hirtelen lemélytorkozom, mire ő előregörnyedve markol a hajamba, és görcsösen tartja a fejemet.

- Úristen Shawn, jól vagy? Hol vagy? Mid fáj? Azonnal külök orvost! - pánikol be a tag, mire elvigyorodva kiengedem Shawn farkát a számból, ő pedig fellélegzik.

- Ezt még visszakapod. - tátogja, majd válaszol a férfinek. - Nincs semmi, baj, csak... Nő gondjaim vannak. - pillant rám szúrós szemmel.

Andrew megrökönyödve kérdez vissza.

- Női gondjaid? Menstruálsz, vagy mi a szar??  

A kérdést hallva hangosan felvisítok a nevetőgörcstől, ami rám tör. A fiú megsemmisülve áll, mint aki fel sem tudja fogni, hogy mit hallott az előbb.

- Öhm.... Nem...

- Ja, jó. És... Mi sípol a háttérben? - kérdi Andrew egyre értetlenebbül a visongásomra célozva, mire még jobban nevetni kezdek.

Shawn idegesen pillant rám, majd újból a telefonra koncentrál.

- Figyelj Andrew, nem vagyok egyedül, okés? Mint mondtam, nő gondjaim vannak. Nem tudom, mi nem érthető ezen.

Pár másodpercig csend uralkodik a szobán, majd a férfi felnevet a vonal másik végén.

- Hát miért nem ezzel kezdted, Shawn? Csak nem félbeszakítottam valamit? - a fiú sértődötten néz a telefonra, de nem szólal meg. - Akkor nem is zavarok többet. Jó szórakozást, te tenyészbika! - kuncog megint, majd köszönés nélkül bontja a vonalat. 

Csend telepszik a helyiségre.

- Tenyészbika, mi? - állok fel vigyorogva, de ahogy Shawnra vezetem a tekintetem, rögtön lefagy a mosoly az arcomról. Ahogy rám néz, domináns pillantása mintha azt mondaná; "Most olyan büntetésben részesülsz, hogy még a nevedet is elfelejted!"

Egyből izgatott leszek, és játékosan az ágy másik oldalára menekülök, majd pimaszul elmosolyodva, beharapott ajakkal, huncutul pillantok rá. 

Na mi van, nem kapsz el? - mondom magamban oldalra döntött fejjel, ő pedig mintha csak meghallotta volna gondolatom, elindul felém. Egy pillanatra bepánikolok, de aztán rájövök, hogy nincs mitől félnem. Shawn nem fog bántani, vagy ha mégis, azt bizonyára úgy fogja tenni, hogy rettentően élvezzem. Ahogy közelebb ér hozzám, egyre jobban összehúzom magam eljátszva a csapdába ejtett nyúl szerepét, mire ő ragadozóként lassabban közelít tudván, hogy nincs kiút, már a markában vagyok. 

Amikor elém lép, izmos teste bronz szoborként tornyosul felém. A mellkasával szemezek, széles vállai teljesen eltakarják a szoba többi részét. Csak őt látom, és csakis őt. Férfias illata az orromba kúszik, mire összeszorul a gyomrom, és beindul a nyáltermelésem. A szívem őrülten ver és ahogy lassan végig vezetem rajta a tekintetem, ráeszmélek, hogy mindketten teljesen meztelenek vagyunk, mire elakad a lélegzetem. 

Hirtelen erőteljesen megragadja a karom és magához ránt. A fejemben azonnal bekapcsol a riasztó és azt ordítja hogy meneküljek, de erre ügyet sem vetve a feldúlt Shawnra vezetem a tekintetem. Amikor pillantásunk találkozik, ő kissé betegesen eligyorodva szólal meg:

- Hát szabad-e ilyet csinálni, Babygirl? - mondja férfiasan rekedt hanggal, mire jólesően felsóhajtok, és a mellkasára helyezem egyik tenyerem. Érzem felgyorsult szívverését, és ez némi önbizalmat ad. Tudom hogy én is ugyan úgy hatással vagyok rá, mint ő rám. 

- Nem, Apuci. - dünnyögöm látszólag bűnbánóan, ő pedig dominánsan felmordul. Hirtelen belemarkol a fenekembe, felkap, majd minden finomkodás nélkül a matracra vet. A kényelmetlen moteli ágy vészjóslón nyikorog, mintha össze akarna rogyni alattunk, de úgy tűnik, ez egyáltalán nem hatja meg Shawnt. A földön heverő szoknyámért nyúl, majd nemes egyszerűséggel elszabja, és a kezében maradt darabbal szorosan összeköti a csuklóimat. Értetlenül, némi félelemmel pillantok rá, miközben ő újból a padlóra néz, majd mint aki meggondolta magát, tekintetét az egyémbe fúrja. Másodpercek alatt mellettem terem az ágyon. Úgy érzem túl közel van, ezért próbálok kicsit elhúzódni, de Shawn azonnal elkapja a karom, aztán megragadva a csípőm négykézlábra állít.

- Maradj így. - utasít mély, reszelős hangon, aztán ellép mellőlem és hallom, hogy megint a földön kezd matatni.

Biztos vagyok benne hogy a fiú nem fog bántani, mégis kellemetlenül érzem magam. Az elmém azt ordítja, hogy meneküljek. Katonaként kiszolgáltatott helyzetben lenni olyan, mint gazellának egy oroszlán falkában. Úgy érzem hogy nem vagyok biztonságban, pedig legbelül tudom, hogy nem kéne félnem. Mégis bizonytalanul fordulok hátra hogy megnézzem, mit csinál a fiú, de épphogy megmozdulok, Shawn rám mordul.

- Azt mondtam, hogy maradj úgy! - azonnal vissza fordulok eredeti pozíciómba. Úgy hallom, mintha az övvel babrálna, de nem vagyok benne biztos. Újból hátra akarok nézni, de Shawn erőteljes hangja megakadályoz. - Tényleg nem érted, ugye? Ezzel csak magadat hozod még rosszabb helyzetbe, Babygirl. - dörmögi, majd érzem, hogy mögém mászik. - Először hazudsz, beadod nekem, hogy üzletasszony vagy. Aztán lelépsz egy tökéletes éjszaka után, majd közlöd, hogy nem vagy rám kíváncsi. Végül felizgatsz, miközben a menedzseremmel telefonálok, kínos helyzetbe hozol, és mindezek után még van bátorságod ellent mondni az utasításomnak. Akárhogy is számolom Bébi, rengeteg botlásod volt az utóbbi időben, és itt az ideje hogy megkapd a méltó büntetésed. 

Gyengéden végig simít a fenekemen, mire behunyom a szemem, és jólesőn felsóhajtok. A következő pillanatban viszont hatalmas csattanás hallatszik, az alfelem pedig egyből égni kezd a fájdalomtól. Könny csordul a szemembe, de a a fájdalom lassacskán élvezetté alakul, én pedig várom, hogy újra lesújtson. Nem kell sokáig várnom, megint lecsap, mire még magamat is meglepve élvezetteljes nyögést hallatok. A rövid fájdalom után újból elborít a gyönyör hulláma, mire megborzongok. Shawn végig simít a hátamon az övvel, majd folytatja ott, ahol abba hagyta. Már az egész fenekem bizsereg és ég, van egy olyan érzésem, hogy ennek nyoma lesz, mégsem érdekel. 

A fiú ellép mögülem, hallom, hogy ledobja az övet a padlóra. 

- Megfordulhatsz. - dörmögi, immár sokkal lágyabban, mint annakelőtte. 

Hatalmasat nyelve huppanok le az ágyra, ám a fenekem azonnal sajogni kezd, mire feljajdulok. Shawn pajkosan vigyorog, miközben az óvszert felhelyezve mellém mászik az ágyon.

- Na mi van Babygirl, csak nem fáj? - végigsimít a felkaromon, majd az ajkaimhoz hajol. - Tudom hogy élvezted, ne is próbáld letagadni!

- Nem próbáltam. - suttogom mosolyogva, aztán magamhoz rántva forró csókba hívom. 

 Az előbbi durvasággal ellentétben Shawn most a lehető leggyengédebben dönt el az ágyon, kezeivel lassan bebarangolva testem minden egyes porcikáját, miközben a csókot egy pillanatra sem szakítja meg. Mikor mancsa az ölemnél kalandozik, vágyakozva fellököm a csípőm, a fiú pedig értve a célzást lassan belém vezeti ujjait. Belenyögök a csókba, aztán a fiú göndör tincseibe markolva elhúzom kicsit magamtól.

- S-Shawn! - lihegem, miközben ő folyamatosan járatja bennem az ujjait.

- Hm? - kérdez vissza vigyorogva, a sötétben kivillantva tökéletesen hófehér fogsorát.

- Nhe... Ne húzd tovább az agyham! Akarlak! - nyögök fel, mire megáll, és kihúzza belőlem ujjait.

- Ahogy szeretnéd, Bébi. - suttogja, majd újra megcsókol. Bepozicionálja magát, de a mellkasánál fogva eltolom magamtól, és felmutatom az összekötözött csuklóimat.

- Nem akarsz elengedi?

Shawn nevetve megrázza a fejét.

- Semmiképp. Nagyon szexi vagy így. 

Tettetett duzzogással elfordítom a fejem, de ahogy Shawn farka hirtelen belém hatol, felsikítok a gyönyörtől, és már egyáltalán nem érdekelnek a csuklóim. Egyből gyors tempót diktál olyan erős lökésekkel társítva, hogy a tüdőmben ragad a levegő, és egy hang sem jön ki a torkomon. A párnára hanyatlik a fejem, szemeim fenn akadnak, lábaimat pedig automatikusan a csípője köré fonom. 

Shawn rendíthetetlenül mozog ki-be olyan mámort okozva, amilyet talán még sosem éreztem ezelőtt. A kéj teljesen magával ragad, végre megtalálom a hangom, és élvezetteljes nyögéseim csak úgy visszhangzanak a hotel szoba falain. Az ágy recseg alattunk és olyan ütemben mozog előre-hátra, ahogy Shawn mozog bennem. A farka teljesen kitölt és érzem, hogy a felgyülemlett feszültség lassan feloldódik az alhasamban, és gyönyör veszi át a helyét. 

Hirtelen kivágódik az ajtó, mire ijedten fordulunk oda.

- Pihe, már vagy ezerszer hívtalak, nem tudom elhinni, hogy nem veszed fel azt a rohadt telefont! - csörtet be Jane, de mikor meglát minket, megtorpan. Szótlanul mered ránk, majd hitetlenkedve keresztbe fonja karjait mellkasa előtt. - Aha, már értem. - nevet fel gúnyosan, én pedig lesütöm a szemem. Shawn végre kapcsol, és legurul rólam, majd magunkra teríti a takarót. Jane undorodva néz rám. - Ezért viselkedsz ilyen furcsán mostanában! Dugni a védenceddel, mikor világosan megmondtuk, hogy nem léphetsz vele kapcsolatba? Ennyit számítanak a szabályok? - közelebb lép, mire összehúzom magam. Sajnos igaza van. - Nem hittem, hogy valaha is ekkorát csalódok benned.

Megfordul, majd a kilincsért nyúl, mire összeszedem minden bátorságom, és utána szólok.

- Mi igazából nem is-..... - kezdem, de Shawn közbevág.

- Mi igazából együtt vagyunk.  

Egyelőre ennyi, de most lenne még időm egy rövid részt írni, ha szeretnétek. A kérdés az, hogy ezt folytassam, vagy valamelyik másik sztoriba legyen új? (A "valamelyik másik" alatt a Particular taste-et és az I'm begging you for-t értem. Az A vágy-at leszedtem mert inkább újra írom, szóval valamikor majd az is visszakerüt.) Tiszta bunkónak tűnhetek így emojik nélkül, de gépről vagyok, szóval bocsánat, nem direkt vagyok ilyen flegma. :( 

Ha tetszett a rész, kérlek dobj rá egy csillagot, illetve kommentbe írd le a véleményed. Puszi mindenkinek, szeretlek titeket! <3

2019. Szept. 24.

Continue Reading

You'll Also Like

292 49 18
Lia Dixon újoncévei véget értek a rendőrségnél. Mint mindig, zajlik az élet: bűnözések, gyilkosságok, drogkereskedelem. Amikor úgy érzi, hogy végre m...
282K 8.4K 31
Dzseki white-nak hívnak. Az eddigi életem fenekestül felfordul, mikor mostoha bátyám képbe jön. Szeretem?? Lehet. Összejohetnénk? Nem, de ki tudja mi...
27.1K 2.4K 22
-Vége a játéknak! - álltam meg előtte fegyverrel a kezemben. Erős testfelépítése volt, de az arcát csak körvonalakban tudtam felmérni mert egy fekete...
5.7K 275 14
- Figyelj! A hullával valamit akkor is kezdeni kéne! - hangzott a mellettem elsétáló férfi telefonjából, az ideges hang. Én csak álltam ott döbbente...