Fight With Me

By deathcrone

6K 317 21

Defeated Me 2.része . Harryék életüket kockáztatva horcruxokat keresnek . Voldemort Harryt akarja . Halálfaló... More

Prologue
One 💀
Two 💀
Nos...
Three 💀
Four 💀
Five 💀
Six 💀
Seven ☠️
Eight 💀
Nine 💀
Eleven ☠
Twelve ☠

Ten 💀

441 26 6
By deathcrone

Jesse a tó parton ült és nézte a vizet . Furcsa hogy minden rajtuk múlik . Bár tudta mut vállal . Hermione nézte az elmerengő szőke fiút . Harry pedig nem látta még ilyennek . Ilyen szótlannak . Mindig volt valami beszólása , hozzászólása de most olyan mintha kicserélték volna . Odament a szőke mellé . Jesse ránézett majd vissza a fodrozódó vízre .
Másnap a Roxmortsba hoppanáltak . Egyböl megszólalt a riasztó bűbáj és a helyi kocsmákból kifutottak a kocsmából. Gyorsan elbújtak az asztalok alatt. Közel hozzájuk felkapkodták a terítőket .
- Úgyis elkapunk Potter - mondta az egyik halálfaló. Jesse kinézett az asztal mellett és meglátta az egyik halálfaló. Gyorsan elmenekültek mire egy szakállas öregember nyitott ajtót .
- Erre Potter .- intett az idősember. Bementek mire Hermione és Jesse végignéztek rajta.
- Egy pillanatra azt hittem hogy ...- mondta Jesse. Hermione bólintott.
- ... én is .. hogy Dumbledore .- mondta hitetlenül. Vitt nekik italt és ételt . Hermione és Jesse megtámadták a tálat . Hetek óta nem ettek normálisat. Harry elővette a törött tükör darabot mire Jesse belenézett az egész tükörbe.
- Potter téged látlak helyettem - mondta hátra fordulva. Harry belenézett a tükör darabba és Jesse tarkóját látta. Az egyik szobából kijött a viking vezér. Jesse amint meglátta az apját a nyakába borult .
- Aberforthal figyeltünk titeket csak az öreg nem engedte hogy segitsek nektek .- mondta ingerülten rànézve az öregemberre.
- Jól tette. - mondta Jesse . - Az öreg jobb sakkmester mint Bobby Fisher - mondta viccelődve. Harry leült .
- Be kell jutnunk az iskolába . Van ott még egy horcrux . - mondta ránézve a némán őt figyelő Aberforthra.
- Nehéz lesz. Piton az igazgató és halálfalók figyelnek minden átjárót , alagutat és bejáratot . Hogy akarsz odamenni Potter ?? Legyen eszed és élj . Bújj el . - mondta Aberforth . Jesse nem hitte el hogy ő Dumbledore öccse. Ránézett a festményre és egy szőke hosszú hajú lány mosolygott rá.
- Ő Ariana igaz ? - mutatott a festményre. Aberforth ránézett majd nagyot sóhajtott.
- Az első áldozata . Dumbledore nagy mester volt. Csak nem látta előre hogy egy szörnyet védett - utalt Voldemortra. Jesse megforgatta a szemeit . A viking vezér gondterhelten felsóhajtott.

- Tudjuk a történetét . Inkább azt mondjátok meg mit akartok hogy ide eljöttetek - nézett Harryre .
- Igazából a suliba kellene bejutnunk - mondta Jesse Harry helyett. A viking vezér hisztérikusan felnevetett .
- Megölnek titeket - mondta mérgesen rácsapva hirtelen az asztalra. Jesse hárta hőkölt .
- Egy okkal több - mondta gúnyosan. Aberforth ránézett a festményen levő lányra aki bólintott és eltűnt a képről.
- Most hová megy ?- kérdezte Hermione . Nem sokkal később jött is a lány de hoz magával valakit. A festmény kinyílt és Neville vigyorgott rájuk .

- Mizu skacok - mosolygott rájuk . Mind hárman megkönnyebülve mosolyogtak Nevillere .
- Milyen az arcot Longbottom ?- kérdezte Jesse .
- Ez ? Semmi. Látnátok Sheamust . - mutatott az arcára. Bemásztak Neville után az alagútba . Mikor megérkeztek az egész Roxfort diákjai boldogan köszöntötték őket . Mikor lementek a diákokhoz akkor megrohamozták őket a kérdéseikkel. Harry csak egy emberre volt kiváncsi . Dracora. Aki berohant a szobába . Mikor meglátta Harryt lefagyott. Egy évnyi féltés és rettegés hogy soha nem fogja látni akkor felengedett. Nem szóltak csak nézték egymást.

- Szia. - suttogta Harry a szőkének.
- A testvére vagyok és simán keresztül néz rajtam. - mondta felháborodottan.
- Harryje csak egy van .- vigyorgott Sheamus .
- Fogd be .- torkolta le.
- Piton tudja .. tudja hogy Harry itt van .- mondta aggódva Draco. Megtudták Lunától hogy a kastélyban a Hollóháti elveszett diadémja a következő horcrux . A csata most kezdődik el . Jesse tudta hogy neki kell szembeszállni Ron Wrasleyvel mivel az vadászik rá . Ron megbolondult mikor megtudta higy Hermione Jesse miatt hagyta el őt. Ebből semmi nem volt igaz. Megmérgezte őt a hatalomvágy amit a Nagyúr adott a kezébe . Fred meg George nem álltak be halálfalónak.

Continue Reading

You'll Also Like

3.6K 267 59
Tudom sok ilyen van már de én sem akartam kimaradni! Aki nem látta esetleg a Naruto Shippudent az sem probléma mert nem kötődik a storyhoz Maxim a Na...
7.9K 496 26
Még nem döntöttem el hogy pontosan mit is fog tartalmazni ez a könyv de remélem tetszeni fog ami eddig van benne.
743 268 24
Bíborka és Villő gimnazista koruk óta legjobb barátnők. Nem csoda, hogy néhány éve úgy döntöttek, lakótársként együtt bérelnek ki egy lakást. Bár szö...
770 71 19
🐺...... မင်းကိုဒီခေါ်လာတာ ပြန်ပို့ဖို့မဟုတ်ဘူး 🐽......ဒါကျနော်အိမ်မှမဟုတ်တာ ဘာလို့ကျနော်ကဒီမာနေရမှာလဲ ခများရူးနေလာ🥺