Crazy for This Girl

Galing kay tryitagain-

472K 16.9K 111

Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubý... Higit pa

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Pokračovanie?

62

5.1K 178 2
Galing kay tryitagain-

[Freya]

Unavene som si ľahla na lehátko vedľa Avy, ktorá spokojne spala. Ach je mi jej tak ľúto. Bola schúlena pod dekou, kedže tu dnes bolo dosť veterno a slnko nehrialo tak velmi ako by malo. Dokonca aj more bolo prázdne, ľudia asi vedeli odhadnút kedy neísť na pláž.

Niekto sa posadil vedľa mna a ja som sa otočila. Jay spokojne sedel v piesku s hlavou založenou v dlani a usmieval sa.

"Povedz mi, čo sa deje. Ava je zničená, Matty je mimo. Čo sa deje, Frey?" nechápavo sa zamračil a ja som si povzdychla.

"Matty a Ava sa pohádali. Riešia nejake veci. Nemôžem ti presne povedať čo, slúbila som im to," nadvihla som kútik úst a on len prikývol. Z lehatka ma stiahol k nemu na zem a schoval v jeho náruči.

"Nezaťažuj sa tým dobre. Vyzeráš unavene. Ak chceš poďme si pospať." zamumlal, jeho pery sa obtierali o moj krk.

"Vieš ako občas sleduješ seriál a hlavný hrdina na výber dve ženy a ty si nevieš vybrať s ktorou ho chceš viac?" vydýchla som zamyslene a on sa uchechtol.

"Ehm, nie? Nesledujem telenovely?" rozosmial sa a ja som len prevrátila očami.

"Podľa čoho by si rozhodol ktora je lepšia?"

"Prečo nenecháš rozhodnúť jeho?"

"On je zmätený!"

"Okej, popíš mi situáciu."

"Fajn, máme hlavného hrdinu, nazvime ho David. Už dlho je zamilovaný do jednej ženy, povedzme Sofie, ale nedarí sa mu ju získať. Zo žialu začne mať pletky s druhou ženou, povedzme Annou."

"Aký druh pletiek?"

"Spávajú spolu. Ale no proste, nejak to skončí a jemu sa potom podarí získať vysnívanú Sofiu, a nemá ani šajny o tom že ho Anna miluje. Až v jeden večer sa mu k tomu opitá prizná. Koho si ma vybrať?" pozrela som naňho, dúfajúc že mu nedojde o kom to je. Len za zamračil a povzdychol si.

"Niekedy si ten serial budem musieť pozrieť. Vieš čo Frey, ťažko povedať. Keby som bol v tejto situácíí ja, opijem sa a necham rozhodnúť svoj úprimný mozog, lebo vieš môže si len nahovárať že je Sofia tak skvelá. Ale takto ti neviem povedať," povzdychol si a usmial sa.

"Nie, myslím, že si to vyriešil. Ďakujem," usmiala som sa a prisala na jeho pery.

Plán na dnes je jasný. Dostať Mattyho, opiť ho, dovliecť ho k Ave, úkryt ich pred Kayou, a ked budú sami, opitý, uvidí sa či Matty bude myslieť na Kayu alebo podľahne Ave. Hahaha

Plán sa dal do pohybu hneď ako sa začalo stmievať. Ava pila aj sama to tažké nebolo. Ja som Mattyho musela presviedčat, ale keď sa ku mne pripojil aj Jay, podľahol a začal piť aj on. Lua a Kaya tancovali väčšinou s nejakými mestskými chalanmi. Ach v Roses boli krajší. Ale aspon ich zabavili a neplietli sa mi do plánu.

Ešte poobede som sa bola prejsť a tak som vedela o maličkej schátranej chatke hlboko medzi stromami. Teraz už zostávalo len jedine. Vyhnúť sa Jaydenovi a oboch ich tam doviesť a zamknúť. Och Frey, poď do toho!

Behom dňa sa mi stále viac a viac začala páčiť myšlienka Avy a Mattyho spolu. Jasné že mu neprajem rozchod s Kayou, je to fajn baba a všetko, ale proste...dobre poviem to narovinu- mam radšej Avu. A keď som si to preberala v hlave celkom sa k sebe hodia. A napríklad Kaya dnes celý deň Mattyho ignorovala, ked sa snažil s ňou rozprávať skončilo to ich hádkou. Asi sa stalo ešte niečo, ale tak poďme riešiť jednú vec po druhej.

Matty sa už musel opierať o mňa aby ustál na nohách, ale jazyk mu fungoval perfektne, stále dookola mi nieco mlel, že som ho aj prestala vnímať. "Poď Matty skôr než všetko o Ave vykecáš Kayi," povzdychla som si a pomaly ho viedla do lesa obzerajúc sa či nás nikto nevidel.

Zaviedla som ho do tej chatky a posadila ho na priedomie, hovoriac mu nech na mna chvíľku počká. Niečo si mrmlal sam pre seba a každú chvíľu si odpíjal z fľašky, ktorú si ukradol. Rýchlosťou blesku som dobehla späť do centra diania a odlepila Avu od nejakého cudzieho chalana. Len nespokojne mrnčala keď som ju ťahala pomedzi stromy, ale keď uvidela chatku a Mattyho, zmĺkla. Pomaly prešla k nemu a on sa okamžite postavil, stale si však pritláčajúc flašku k hrudi.

"Ahoj," hlesol a hneď sa mu aj štuklo, na čom sa ona rozosmiala. Nečakala som kým sa rozhýbu, proste som ich postrčila dnu a rýchlo zamkla. Človek na toto nemá čas. Nechala som im súkromie a vrátila sa radšej za Jaydenom, skôr než ma začne hľadať.

[Matty]

V tme som stále jasne videl Avine sklené oči a aj modre vlasy boli dobre rozoznať. Vydolovala z vačku mobil a zapla na ňom baterku, osvecujúc všetko naokolo.

"Ach Frey," pokrútila hlavou s povzdychom a vybrala sa do opačného rohu miestnosti.

Na malom krbe boli naukladane nejake veci. Zápalky, pár sviečok, dve fľaše vína a (och bože Freya! ) kondóm. Len som sa na tom uchechtol. Ava položila telefón a zapálila sviečky, čo hneď rozjasnilo celú miestnosť.

Už nemala na sebe to čo predtym.Mala len voľné čierne šaty pod ktorými sa črtalo žiarivé spodne prádlo. Kedy sa vôbec prezliekla. Posadil som sa na starú pohovku z ktorej hneď vyšiel kúdol dymu a my sme sa obaja rozosmiali. Toto som mal na Ave rád. Môže to byť akákoľvek situácia, pri nej sa proste smiať musíte. Ani som si nevšimol kedy do stihla, ale otvorila víno a teraz ho popíjala sediaca na zemi na náprotivnej strane miestnosti.

"Vieš, nezakazujem ti sedieť pri mne," povzdychol som si a odpil z mojej flašky. Keď som ju vonku zbadal, akoby som razom vytriezvel, ale teraz sa už krútenie hlavy vracalo.

"Keby sedím vedľa teba, skonči to tak, ako nechceš," vydýchla a vystrela si nohy pred seba odpíjajúc si z flaše poriadny dúšok. Znova som si odpil, ani na moment som z nej nespustil zrak. Možno to budem môct zvaliť na alkohol. Tak ako včera Kaya.

"Matty prisahám ti že som s tým španielom nič neplánovala, ale Ash nás stále povzbudzoval a tak proste...sme sa nejak spolu zajebali. Nehnevaj sa prosím, to všetko alkohol!"

Odložil som flašku na zem a postavil sa, Ava sa zvedavo na mňa pozrela. Načiahol som k nej ruku, a keď mi podala tú jej vytiahol som ju na nohy. Trochu neobratne som si ju pritiahol k hrudi a už som len počul ako jej splašene bije srdce. Ako to, že som si to nikdy nevšimol? Jednou rukou som sklzol po jej stehne, dvihajuc jej nohu o niečo vyššie a ona ju akoby naučene zaprela o moj bok. Jej zrychlený dych dopadol na moje pery a to bol moment kedy som sa tomu poddal. Prisal som sa na jej pery vkladajúc do toho všetok hnev voči Kayi, zúfalstvo z tejto situacie a aj vášeň, ktora sa hromadila v mojom vnútri. Spokojne som vydýchol keď zobrala medzi zuby moju spodnú peru a s jazykom sa pohrávala s mojim piercingom. Ako vie čo mám rád? Moje ruky putovali pod jej šaty, vyhrňajuc ich nahor a odhaľujúc tak jej bledu pokožku. Ako to že sa stále nedokázala opáliť? Pomaly som s ňou cúval až kým som nenarazil na gauč a obaja sme naň so smiechom spadli. Ava zostala na mne obkročmo sediet a začala rozopínať gombiky na mojej košeli, zatiaľ čo ja som jej zvliekal šaty, aby som si mohol obzrieť to neonovo oranžove prádlo. Stačilo pár minút a obaja sme boli už skoro nahí, teda ja som bol nahý, ona ešte stále mala to prekliate spodne prádlo. Už hodnú chvílu sme sa len bozkávali, ani jeden nezašiel dalej. Ava sa na moment odtrhla a len zhlboka dýchala.

"Chceš to vážne urobiť Kayi? Myslela som že ju miluješ," vydychla vtisajuc mi znova krátky bozk.

"Aj ona tvrdí že ma miluje a včera ma podviedla," zamračil som sa. Na moment zastavila a zamračila sa.

"Takže ja som niečo ako pomsta?" nadvihla obočie.

"Keby to nechcem tak to nerobím, to vieš," vydýchol som a pevne medzi prstami stisol jej zadok. Neveril by som, že ho má lepší ako Kaya. Niekto tu robil veľa drepov.

Rozopla si podprsenku a odhodila ju preč. Oh aj prsia jej narástli, ako to, že som si to nevšimol? Kedysi mala len plochú hrud, ale zdá sa že každý sa vyvíja. Vyšvihol som sa do sedu a vymenil sa s ňou, tentoraz ona bola na lopatkách a ja som sa nad ňou týčil. Ľahko som stiahol posledný kúsok z jej tela a len som sa pousmial. Zabudol som ake to je, byť s Avou. Odovzdane predomnou ležala, čakajúc na akýkoľvek pohyb, len hrudník sa jej divoko nadvihoval. Toto bude rovnako divoke a šialené ako ona sama.

[Jayden]

Hľadal som Frey, keď som ju zrazu zazrel vychádzať z lesa so zvláštnym úsmevom na perách. Tá niečo chystá. Skôr než som k nej stihol dojsť predbehol ma Ashton. Niečo jej hovoril a jej úsmev sa pomaly menil na mračenie. Začal ju chytať okolo pása a niečo jej šepkať, ona ho iba odtláčala. Na moment som bol ako strnutý až kým nepoložil ruku na jej prsia, to som sa po ňom zúrivo rozbehol. Freya sa ho snažila odstrčiť no on ju oblapával, zastavila ho až moja päsť smerujúca priamo do jeho brucha. Zatackal sa o pár krokov dozadu, lapajúc po dychu. Lakťom som mu tresol po chrbte a on sa lahučko zviezol na zem, skučajúc od bolesti. Pár krát som doňho kopol, až kým ma Freya neodtiahla. V ušiach mi dunel hnev a akoby som nevnímal. Nepočul som Luin krik, ani Kayine otázky.

"Jay poď odtiaľto prosím," Počul som len ju. A nechal sa nej unášat dalej od toho zmrda ktorý sa opovážil dotknuť sa mojej ženy! Mojej!!

Ipagpatuloy ang Pagbabasa

Magugustuhan mo rin

13.6K 252 13
Po rokoch sme sa vrátili naspäť z Kanady na Slovensko. Keď som ho uvidela som hned som vedela ...
1.3K 103 23
Mladá krasokorčuliarka a profesionálny hokejista. Ona jemné, ladné dievča a on tvrdý, hrubý rival. Dva úplne odlišné svety, no osud si vybral práve i...
137K 7.1K 86
,,Madison, ale ty ho nemôžeš poraziť sama, počúvaš!" Rozčúlený Severus Snape naozaj nemal trpezlivosti nazvyš. ,,Tak ma nauč všetko, čo veľký polovič...