Crazy for This Girl

By tryitagain-

472K 16.9K 111

Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubý... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Pokračovanie?

57

5.9K 190 0
By tryitagain-

[Jayden]

Sledoval som ako Freya a Ava behaju po pláži, naplno zažraté do hry s tými španielmi. Frey mala na sebe len plavky a sakra... strácal som dych. Ja nie som moc na šport. Ísť do posilky a cvičiť je niečo úplne iné. Behať je niečo iné. Ale takéto hry- Nič pre mňa.

Frey zrejme nahrala bod, nadšene zvískla a začala tancovať. Čo to má byť? Nech sa ten idiot po nej nečumí! Ona sa však rozbehla ku mne a vtisla mi rýchly bozk, predtým ako sa vrátila na ihrisko. Tu to maš idiotko. Táto žena je moja! Keď dohrali Frey sa zvalila na zem vedľa mňa a len sa usmiala.

„Je mi príšerne horko," vydýchla.

„Oh aj mne, ked ťa vidím celú spotenú a vzdychajúcu," žmurkol som a ona len prevrátila očami.

„Poďme do vody, huh?" vstala a ja som ju hned nasledoval.

Spolu sme vbehli do mora a plávali dalej a dalej. Chcel som íst dalej, čo najdalej od všetkých aby som s nou konečne mohol byť sám, ale videl som, že už nevládze, tak som zastavil.

„Freya?" oslovil som ju a ona okamžite zdvihla pohľad.

„Hm?" udýchane zo seba dostala a ja som sťažka prehltol.

„Dnes v noci ťa chcem. A je mi jedno, či v mori, či na pláži, či v stane. A je mi jedno, či nás budú počuť alebo mať poznámky. Šialene ťa chcem," vydýchol som a na moment privrel oči. Keď som znova na ňu pozrel videl som, ako sa červená a neisto si hryzie peru.

„Vlastne by som si ťa zobral práve tu a teraz keby tu nebolo toľko detí," prehltol som a ona ma plesla cez rameno.

„Bože, ty si tak neskutočne..ugh!" rozosmiala sa a pokrútila hlavou.

„Nemôžem za to, že si tak sexy!"

„Nie som sexy," prevrátila očami.

„Prosím ťa Frey, neklamme si tu," prevrátil som očami aj ja.

„Frey! Jay! Idete s nami na obed?!" začuli sme kričať Lu a obaja pozreli smerom na ňu.

„Nejdeme!" odkričal som a Frey sa na mňa zamračila.

„Ale ja som hladná," odula spodnú peru.

„Najprv si užijeme to, že pri našom kempe bude prázdno a potom ťa zoberiem na najúžasnejší obed aký si kedy mala!" žmurkol som a s úsmevom sa vybral plávať k brehu.

„Zbláznil si sa?! Je tu kopa ľudí!" okríkla ma a vybrala sa za mnou.

„Ale všetci ďaleko od stanov," poznamenal som a plával kludne dalej.

„Nemôžeš jednoducho povedať, že ma chceš a zrazu tomu prispôsobime všetky plány," naštvane zasyčala a zastavila.

Obzrel som sa po nej a vydýchol pri pohlade na jej frustrovaný výraz. Rýchlo som prešiel k nej a za pás si ju pritiahol k telu. Odvrátila odo mňa pohlad a ja som si znova povzdychol.

„Dobre, prepáč, máš pravdu, preháňam to. Som len frustrovaný. Sexuálne," mykol som hlavou a ona vyprskla do smiechu.

„Si idiot," skonštatovala a ja som sa zamračil.

„Hovoríš mi to častejšie ako to, že ma miluješ," nespokojne som zamlaskal.

Len sa usmiala a preplavala okolo mňa. Vyliezla z vody a ja som sledoval ako kvapky vody stekajú po jej tele. Sakra. Sťažka som prehltol a okamžite sa vybral za ňou. Mierila k stanom a zobrala si uterák z jedného z lehátok a začala osušovať svoju pokožku. Ja som si len rýchlo vytriasol vodu z vlasov a narýchlo sa osušil, keď som videl ako smeruje do stanu. Dobehol som ju a zazipsoval som za nami.

„Nepovedala som áno," zamrmlala zatial čo sa hrabala vo svojej taške. Preplazil som sa k nej a objal ju zozadu okolo pása.

„Bojíš sa, že? Ublížil som ti vtedy a teraz sa bojíš," zašepkal som a ona strnula.

„Tak to nie je, Jay," vydýchla a znova sa začala prehrabovať v taške. Pomaly som prešiel k jej rozkroku a ona znovu strnula. Začal som stahovať spodný diel jej plaviek no ona sa ani nepohla.

„Jay," hlesla s miernym otrávením v hlase a ja som sa uchechtol ale aj tak ich úplne stiahol. No čo, aj tak sa šla prezliect, berme to tak, že jej s tým len pomáham.

„Povedz mi čo sa deje. Vieš, že ťa do toho nebudem naozaj nútiť. Ak nechceš, nechcem ani ja. Ale povedz mi, čo sa deje. Prosím," zatiahol som a ona si povzdychla. Zobrala si k sebe deku a zamotala sa do nej.

„Ja neviem, Jay. Proste asi len nie som fyzicky typ osoby, chapeš nie? Nie som Chloe, ani Caroline. Je mi jasné, že s nimi si si užil viac a mrzí ma, že ti to robím ťažke a proste všetko.."

„Neblázni Frey!" odfrkol som si so smiechom a chytil jej ramená.

„Oni sú minulosť. Hej, mal som veľa sexu, priznám to. Ale s tebou to nebol obyčajný sex. Bolo to...iné. Ty cela si iná a prave preto ťa milujem. Bože, zniem fakt zúfalo," uchechtol som sa a ona okamžite pokrútila hlavou.

„Milujem ťa, Jayden," vyslovila pomaly a pozrela mi do očí. A zrazu som sa cítil ako kokot. Prečo ju sakra do niečoho nútim. Len lebo ju neuveritelne chcem? Haló Jayden, toto je Frey! Uvedom si to už konečne.

Šokovane som vyvalil oči, ked som zacítil jej pery na tych mojich. Odsunul som deku z jej tela a obmotal okolo nej svoje ruky. Len som sa rozosmial, keď ma zvalila na chrbát a obkročmo sa na mňa posadila. Toto ani nevyzera ako Frey. Otvoril som oči, viete len pre istotu, a naozaj to bola ona. Prevalil som sa s ňou a hlbšia sa vpijal do jej pier. Jayden kroť sa preboha! Moje telo zrejme moju hlavu už prestalo počúvať a ovladalo ho niečo iné, niečo ovela nižšie ak viete čo myslím, hah. Keď som našiel sám seba odhadzovat preč aj vrchný diel jej plaviek, v duchu som sam nad sebou len prevrátil očami. Pateticke. Začal som bozkávať jej krk a potešilo ma, ked som ju počul vzdychnúť. To znamená, že sa jej to páči, nie? Neodolal som a zapojil aj zuby. Zabije ma, to viem. Chytil som do dlane jedno z jej pŕs a opatrne ho premnul. Jej pokožka bola slaná, ale nejakým spôsobom ma to vzrušovalo.

„Pobozkaj môj krk," zašepkal som do jej ucha a ona sa nechápavo zamračila.

„Prečo?" nechápavo vydýchla a ja som len mykol plecom. So smiechom sa naklonila a zacítil som jej pery na mojom krku. Sakra, to je dobré.

„Cítim soľ," zasmiala sa a ja som prikývol.

„Presne. Super, nie?" rozosmial som sa a ona len pokrútila hlavou ale zaškerila sa na mňa.

„Jay?"

„Áno, láska?"

„Chcem to aj ja," zamrmlala a jej líca sčervenali. Začala opatrne sťahovať moje kraťasy.

„Sú príšerne studené," zamrmlala sama pre seba a ja som sa rozosmial. Odhodil som ich preč a načiahol sa pre deku, ktorú som cez nu prehodil a vliezol k nej.

„Toto má byť romanticke milovanie na pláži?" vyprskla so smiechom.

„Možno," prižmúril som oči a znova sa vrhol na jej pery. Moja ruka sama od seba sklzla medzi jej nohy a ja som si povzdychol.

„Keby niečo, povedz a ja okamžite prestanem, dobre?" pozrel som na ňu a ona len prikývla. Načiahol som sa do tašky a vybral odtial maly štvorcový balíček. Ok Frey, dufam, že ťa nesklamem.

[Freya]

Sedela som na zemi a sledovala západ slnka. Ako sa obloha sfarbuje do oranžova a neskôr do červena až úplne stmavne. A aj keď som si mala užívať tú krásu, moje myšlienky boli niekde inde. Jayden. Jayden. Jayden. Jeho meno poletovalo v mojej mysli a ja som sa znova usmiala. Bože som z neho mimo.

A úprimne, to čo sa stalo dnes na obed to len podporilo. Lebo to nebolo také ako na valentína. Omnoho viac som si to užila a myslím, že aj on. Neviem to vysvetliť, proste to bolo iné. Proste sme potom len ležali, on mi šepkal sladké slova do ucha a zanechával lahké bozky všade kde ho napadlo. Ako to môžu ľudia robiť tak bežne a prirodzene? Mne sa už len pri myšlienke na to stiahne žalúdok. Neviem či v prave dobrom zmysle. Čo ak pre Jaydena nebudem dosť dobra? Každopádne ma potom zobral na perfektný obed- teda skôr olovrant.

„Hádaj, čo mám pre najúžasnejšie dievča na svete?" ozval sa jeho hlas pri mojom uchu a on sa zvalil vedľa mna. Zase ta jeho dobrá nálada.

„Oh a kde také dievča máš?" nadvihla som obočie a on prevrátil očami.

„Priamo tu," zašepkal a pobozkal ma. S úsmevom sa odtiahol a ľahol si na chrbát, ukladajúc si hlavu do môjho lona.

„Mam tu pre teba jeden Sex on the beach," zaškeril sa a podal mi farebný nápoj, načo som ja len prevrátila očami.

„Si fakt idiot," poznmenala som a on sa len žiarivo usmial.

„Ako sa cítiš? Bolo to dobré?" neisto sa na mňa pozrel a ja som sa len usmiala a odpila si z drinku.

„Cítim sa...štastná. A áno, páčilo," priznala som.

„Asi ti nemusím hovorit, že si sakra úžasná, hm?" pozeral na mňa, jeho čokoládové oči boli take jemné a prívetivé.

„Hmm neviem, dobre sa to počúva," sklonila som sa k nemu a vtisla mu rýchlu pusu.

„Ava hovorila, že dnes prídu nejaký miestny a bude to párty, keď zajtra odchádzame ďalej. Každopádne ja ani Matty nepijeme tak sme hlavný fotografi večera. A vtedy mi napadlo, že by sme sa mali viac fotiť. Vieš, spomienky a tak. Bude to zniet sprosto ale chcem zachytiť každý náš spoločný okamih!" rozjarene na mňa hladel a ja som znova citila ako sa mi na perách formuje úsmev.

„Vieš aké by bolo krásne mať celú stenu v našom byte polepenú takýmito fotkami?" zasnene hladel na nebo a ja som sa zasekla. Stenu kdee?!

„Čože?" zamračila som sa a on na mňa zmätene pozrel.

„Čo? Povedal som niečo?"

„Stena v našom byte? Ty uvažuješ o tom, žeby sme spolu bývali?" nadvihla som obočie a on len sklopil pohľad a zahryzol si do pery. Keď sa znova na mňa pozrel, jeho oči zvláštne žiarili. Čo mu preboha behá hlavou?

„Nebolo by to skvele? Mali by sme svoj vlastný priestor, mohla by si tam mať Sheeru a mohli si sami variť a všetko. Bolo by to lepšie ako internát so všetkými tými pravidlami," škeril sa na mňa a ja som len pokrútila hlavou.

„Prepáč Jayden, ale je to šialené. Uvažoval si vôbec o peniazoch? Ako by sme ho asi zaplatili, ani jeden z nás nemá prácu. Nábytok, kúrenie, voda, jedlo, všetko. Možno je to pekný sen, ale je to iba sen," povzdychla som si a on na moment strnul.

„Zaplatím ho ja," hlesol a ja som prevrátila očami.

„Kde by si na to asi tak vzal?"

„Požiadam o peniaze mojich adoptívnych rodičov," zašeptal a ja som naňho vyvalila oči.

„Tvojich čo?! Myslela som, že nemáš rodinu," vydýchla som šokovane. Prečo nešiel za nimi na Vianoce? Prečo hovoril, že vie aké to je nemať rodičov?

„Nie sú moja rodina. Len ma adoptovali. Bol som len spoločenský ťah. Mal som osem ked si ma zobrali z detského domova. Odvtedy ma vláčili na všetky možne snobske akcie, a ukazovali aký sú dobrosrdeční, že si adoptovali dieťa z detského domova. S výnimkou tých večierkov mi nevenovali pozornosť. Mal som pestúnku. Luinu mamu. Tak som vlastne spoznal Lu a našiel si kamarátov. Bolo im jedno koľko báb som si vodil domov, ci som fajčil alebo koľko mám tetovani. Pokiaľ som vyzeral reprezentatívne v obleku, dali mi peniaze a nechali ma robit chyby. Dokonca! Keď ma raz zatkli podplatili políciu aby zmazali záznam. Lebo chceli ten obrázok perfektnej rodinky," povzdychol si. Jeho hlas bol plný nejakej zvláštnej emôcie, nevedela som ju presne identifikovať. Žeby hnev?

„Nechcem byť zavislá od ich peňazí a myslím, že ani ty nie," povedala som ticho a on na mňa prekvapene pozrel. Najprv sa zamračil, ale potom som v jeho očiach zazrela niečo ako obdiv.

„Ak to bude preto, aby som každý deň a noc mohol tráviť s tebou, pôjdem za nimi, a ver že to stojí za to," usmial sa a ja som len prevrátila očami.

„Nechajme túto tému na neskôr. Na spoločné bývanie je skoro. A otec by zrejme chytil infarkt," povzdychla som si a on sa posadil.

„Prežil by to. Myslím, že ma začína mať rád," rozosmial sa a ja som neodolala a usmiala sa pri zvuku jeho smiechu.

„Poďme na tú veľkú párty," vstala som a oprášila sa od piesku. On ma hned nasledoval. 

Continue Reading

You'll Also Like

25.9K 3.4K 61
for the guy i see every so often but i'm too shy to talk to. Copyright © 2018 Original story by | @emilyajh
26.4K 1K 31
Jediná slovenská zástupkyně v rychlobruslení, teprve sedmnáctiletá dívka o které nikdo moc neví. Na druhé straně slovenčtí hokejisté a v jejich týmu...
295K 12.7K 32
#1 in Romance Netúžia po láske. Nechcú sa zamilovať. A predsa sa to stane. Ryanovi ide len o sex, zatiaľ čo Melody sa snaží vyliečiť svoje zlomené sr...