Crazy for This Girl

By tryitagain-

471K 16.9K 111

Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubý... More

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Pokračovanie?

54

5.8K 205 0
By tryitagain-

„Takže dohodli sme sa tak, že Freya a Jayden pôjdu v Freyinom aute, Mat a Kaya si zoberú to Jaydenové. Teraz sa dohodnite, ku komu pôjde Ava, ja a Ashton," vydýchla Lua a posadila sa na gauč. Znova sme sa flákali u Mattyho a Kayi na byte a plánovali tú dovolenku. A už som videla ako sa Jayden mračí.

„Musí isť aj henten?" odfrkol si a ja som ho len šťuchla do boku. Pokrútila som hlavou a on si len povzdychol a za pás si ma pritiahol bližšie.

„Chcem ísť s Freyou sám," vyhlásil a ostatní po ňom šľahli pohľadom.

„Aby ste mohli mať sex za cesty?" zaškeril sa Matty, za čo ho Kaya hneď plesla po pleci a ja som cítila ako sa červenám. Povie niečo a zabijem ho. Seriózne ho zabijem ak si otvorí ústa!

„Také niečo," uškrnul sa Jayden a ja som prevrátila očami. Zabijem ho. Vážne ho zabijem. Znova som mu lakťom vrazila do rebier načo on len bolestivo uskočil.

„Srandujem, okej? Berieme Avu, nechcem ísť s hentým idiotom," povzdychol si. Bože Jay, nauč sa správať, ten človek je v miestnosti.

„Hej chlape, ani ma nepoznáš!" rozhodil rukami Ash a Jay si len niečo zavrčal popod nos.

„Nenávidím vaše sprosté zamilovane rite," ozvala sa Ava s rukami založenými na hrudi.

„Ale rozhodne idem s Freyou. Ta nenechá Jaydena nič robiť pokiaľ budem v aute, ako niektorí. Že Mathew!" zamračila sa naňho a on sa iba rozosmial.

„Len sme sa bozkávali, nerob drámu," prevrátil očami.

„Nie, vy ste si vysávali ksichty priamo pred mojimi očami. Fakt nechutné," odfrkla si načo sa miestnosťou rozniesol smiech. Ach tento výlet bude ešte zábava.

**

Nasledujúce ráno sme teda nachystali autá, Jayden si sadol za volant toho môjho s navigáciou pred sebou a ja som musela uznať, že mu to vážne neskutočne seklo. Tričko s trojštvrťovým rukávom a obyčajne tepláky. Prečo v tom zrazu vyzerá tak skvele? Netuším, to teda naozaj. Možno preto, že ja som bola oblečená takmer rovnako. Ava už napoly spala na zadnom sedadle, len sme vyrazili, a z jej slúchatiek som mohla počuť nejakú rockovú hudbu. Jaydenova ruka sa usadila na mojom kolene, keď sme nasledovali ostatných v Jayovom aute.

Podľa všetkého bude trvať priemerne 20 hodín kým sa dostane do Španielska a budeme cestovať po pobreží kým nenájdeme nejaké vhodne mesto. Cítila som ako adrenalín v mojom tele stúpa. Sakra nikdy som nebola na dovolenke, zvlášť nie s priateľmi. Najďalej ako som sa dostala z domu, je škola. Patetické, viem. Ale toto bude perfektný výlet!

Po šiestych hodinách, keď som videla ako si Jayden každú chvíľu unavene premnie oči, rozhodla som sa, že je čas vystriedať ho.

„Zastav," chytila som jeho rameno. Prekvapene na mňa pozrel ale poslúchol. Odstavil na krajnici a ja som vystúpila a prešla na jeho stranu. Otvorila som dvere a on sa nechápavo zamračil.

„Čo-" začal a ja som mu odopla pás.

„Vidím, že si unavený. Vymeníme sa," pousmiala som a on si povzdychol.

„Frey som v pohode, nastúp si," zamumlal vyčerpane a ja som pokrútila hlavou a vytiahla ho von. Nechal sa a len sa oprel o auto a zhlboka nadýchol studeného vzduchu. Prekvapene som vypískla keď si ma pritiahol k sebe a pevne objal. Jeho pery si našli cestu na tie moje a ja som sa musela usmiať.

„Dobre. Ale poviem nech sa vymeníme a poslúchneš, dobre?" nadvihol obočie a ja som sa len zasmiala a nasadla do auta. Len sa posadil, položil ruku na moje stehno a o chvíľu som ho už počula spokojne oddychovať. Jasné, on to zvládne. Chlapi a ich ego. Hneď ako sme prešli cez španielske hranice, bolo poznať, že je počasie úplne iné.

„Tešíš sa?" ozvala sa Ava a ja som sebou trhla, ani som nezaregistrovala, že sa zobudila.

„Strašne. Nikdy som nebola na dovolenke. Vy ste už niečo takéto urobili?" usmiala som sa na ňu v spätnom zrkadle.

„Raz. Hneď po maturite. Taký menší výlet po Európe," vydýchla a na perách sa jej vytvoril malý úsmev, akoby si na niečo spomenula.

„Vtedy však ešte neboli všetci taký popárikovaný," povzdychla si a prehrabla vlasy. Videla som, že úsmev zmizol jej z tváre. Jasné, musí byť divné byt medzi nami. Chápem ju. A je mi jej ľúto.

„Ava..." začala som ale ona okamžite pokrútila hlavou.

„Nič nehovor Frey. Som v pohode. Budem mať stan sama pre seba a budem si môcť užívať so všetkými krásnymi španielmi, ktorých stretneme. To vy ste obmedzené na jedného chlapa," odfrkla si a ja som sa len rozosmiala.

„Možno si to užiješ z nás najviac ako tak počujem. Vraj sú Španieli pekný," uškrnula som sa a ona iba prikývla a začala rozprávať o tom ako milujú cudzinky. A myslím že ona ich naisto uchváti.

Počas konverzácie s Avou som úplne stratila pojem o čase a ani som nepomyslela na spánok, preto bolo pre mňa prekvapením, keď volal Matty že v meste, ktorým práve prechádzame, zastavujeme. Roses. Znie to zaujímavo. A hneď som si to mesto zamilovala. Krásne pláže a stromy, množstvo domov a ľudia tu celkovo vyzerali taký priateľský. Aj keď oni boli už oblečený letne a my sme v našom teplom oblečení rozhodne nezapadali. Už teraz mi začalo byt horko. Videla som ako Matty zaparkoval na parkovisku za plážou a tak som zaparkovala vedľa neho.

„Tešte sa španielsky muži!" skríkla Ava a vyletela von. Jayden sa strhol a zmätene poobzeral.

„Bože prepáč Frey, mal som ťa vystriedať," vydýchol a buchol si hlavu o sedačku.

„S Avou sme kecali, vôbec nie som unavená," usmiala som sa a vtisla mu rýchly bozk predtým ako som si odopla pás a vystúpila von.

„Na tejto pláži by sa malo dať stanovať ale pre istotu sa opýtame domácich," začula som Lu a prešla k nim, hneď nasledovaná Jaydenom.

„Opýtame sa tam pri plavčíkoch, nie. Myslím však, že tamto pri stromoch by sme sa mohli zložiť," ukazoval Matty a ja som nasledovala jeho pohľad. Sakra je to tu nádherné.

Piesková pláž, priezračné more. Množstvo ľudí si už teraz užívalo pláž. Medzi miestnymi sme jasne nezapadali v našom až príliš teplom oblečení ale aj tak nám venovali príjemne pohľady.

„Bože Frey dívaj," nadšene vypískla Ava a stisla moje rameno. Kývala hlavou smerom k pláži a ja som sa len nechápavo obzrela. Videla som nejakých mladých chalanov hrajúcich volejbal a že vyzerali skvele. Opálené telá, vypracovaní. Zrejme športovci, lebo toto nebol obyčajný volejbal, skoro až profesionálne to vyzeralo. Wow.

Jay si zrejme všimol predmet našej konverzácie, lebo si odkašlal a prehodil mi ruku okolo pliec venujúc si presladený úsmev. Jasne, nezabudla som na teba neboj. Len som mu úsmev opätovala a otočila sa na Lu, ktorá však už smerovala s Ashom k drevenej budove na pláži. Pustili sme sa do kroku za nimi a ja som sa len uchechtla keď som videla, že Ava zamierila k tým volejbalistom. Och áno, ona a jej užívanie si dovolenky.

Vošli sme do budovy, počula som Lu rozprávať sa so staršou pani po španielsky, ona aj Matty sa o niečom dohadovali. Oni a ich jazyky. Ja som bola rada, že zvládam angličtinu. Vrátili sa k nám a podľa ich úsmevov som spoznala, že tu môžeme zostať.

„Vraj nie je problém, cez cestu je aj menšia reštaurácia so skvelými cenami a keby sme niečo potrebovali, nech za ňou prídeme," informoval nás Matty a berúc Kayu za ruku zamieril von.

„Freya?" zastavil ma Jay predtým ako som vyšla a ja som sa naňho prekvapene zamračila.

„Prosím ťa, už neslintaj nad žiadnymi španielmi," prosebne na mňa hľadel a ja som sa rozosmiala.

„Neslintala som, len som sa dívala. Mám teba, nemusíš sa báť!" snažila som sa ho upokojiť, no nevyzeralo to, že by to zabralo.

„Dívať sa môžeš len na mňa!" šprngol mi po nose a vybehol von. Len som nad ním prevrátila očami, ale hej chápala som ho. Ani mne by sa nepáčilo keby sa obzerá po polonahých ženách. Vybehla som von za ostatnými a môj pohľad nechtiac k volejbalistom. Pravdaže len aby som skontrolovala Avu.

Ta teraz hrala s nimi, len v športovej podprsenke a rifľami vyhrnutými hore. Jej modré vlasy lietali všade naokolo a bola som si istá, že si už našla zábavku na tých par dní, čo tu zostaneme. A tí chalani vyzerali byť z nej celkom mimo. Ako by aj nie, myslím že jej extravagantnosť dostane po chvíli každého. Dobehla som Jaya, ktorý sa na mňa znova mračil.

„Seriózne? Práve sme sa o tom bavili Frey!" otrávene si založil ruky na hrudi a ja som sa len zasmiala.

„Kontrolovala som Avu. Je pre ňu ťažké byť sama medzi pármi,"

„Áno, vidím ako sa trápi," so sarkazmom našpúlil pery a ja som len prevrátila očami. Obmotala som mu ruky okolo krku a naklonila sa bližšie k jeho perám.

„Chceš mi povedať, že keby tam boli nejaké španielske kočky v plavkách a hrali volejbal, tak by si sa na ne ani nepozrel?" nadvihla som obočie a on si povzdychol.

„To je ale úplne iná situácia!"

„V čom?" uchechtla som sa.

„Proste je," odvrátil hlavu a ja som sa rozosmiala na jeho detskom chovaní.

„Poďme radšej postaviť stan, hm? Potrebujem sa prezliecť," vtisla som mu rýchly bozk a chcela sa odtiahnuť, no on ma stiahol späť a začal ma bozkávať. Mala som chuť sa na ňom rozosmiať, ale len som s ním spolupracovala.

Keď ma konečne pustil, nepovedala som ani slovo, len zobrala z kufru veci a zamierila na pláž. Počula som ho ako ide za mnou s ďalšími taškami a len sa usmiala. Zatiaľ je to celkom zábava.

Continue Reading

You'll Also Like

49.3K 876 25
Fanfiction s našim obľúbeným hokejistom Jurajom Slafkovským. Soft aj spicy scénky určite sa oplatí čítať ;)
62.7K 3.2K 11
Zamknutá v jednom byte s bývalou láskou a otravnou mačkou. Nie, takto rozhodne dokonalé prázdniny vyzerať nemajú. #2.5 (je potrebné prečítať predch...
2.5K 142 12
Dvaja hokejisti, jedna olympiáda. Diana Cehláriková - Dcéra Petra Cehlárika. Jediná reprezentantka medzi mužmi a jedna z najtalentovanejších hráčok n...
30.2K 1.1K 29
Mala presne dva týždne do svadby jej kamarátky. Plánovala ísť sama, keď v tom sa odohrala nepríjemná situácia, ktorá ju donútila klamať. -začiatok:...