Crazy for This Girl

Από tryitagain-

471K 16.9K 111

Freya je tak trochu hanblivá 20 ročná panna, no keď nastúpi na výšku, všetko sa tak nejak zvrtne. Jej spolubý... Περισσότερα

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
Pokračovanie?

44

5.9K 219 1
Από tryitagain-

[Jayden]

Upravil som si košelu a nove sako a usmial sa sám na seba do zrkadla. Ešte som si trochu upravil vlasy. Tak. A som neodolateľny. Pozrel som na Toma, ktory len sedel na posteli v teplákoch a čital si knihu.

„Ty nikam nejdeš?" opýtal som sa aj keď ma to zase až tak nezaujímalo.

„Ehm nie. Mimi meškal vlak a tak počkám kým príde, asi," nervózne brblal.

„Ak ti ma príst Caroline jednoducho povedz," uchechtol som sa a on si povzdychol.

„Mam sa s ňou stretnút zajtra, chce niečo prebrať. Myslíš...myslíš, že by ma seriózne mohla mat rada?" posadil sa a nádejne na mňa hľadel.

„Nemyslím si," mykol som plecom. Zobral som si bundu, penaženku, mobil a s rýchlym maj sa som odišiel. Chudák. Mimi sa isto kdesi baví s inými chlapmi a on tu na ňu čaká. Ale zase aj on ju podvádza. Nie je to krasny vzťah, huh?

Vošiel som do Freynej a Luinej izby a obdivne zapískal, ked som zbadal Lu v jemných ružových šatách. Vyzerala vážne skvele, to musím uznať.

Dokonca aj Ava dnes vyzerala inak. Jej vlasy boli upravené, bola namaľovaná a jej útle telo bolo v obtiahnutých ligotavých šatách, ktoré boli až do modra. Avšak nikde som nevidel môjho anjelika.

„Frey je na toalete," prevrátila očami Ava a zvalila sa na posteľ, pričom sa jej sukňa odhrnula vyššie. Hm ladná ako vždy.

„Páni sekne ti to!" ozval sa za mnou známy smiech. S úsmevom som sa otočil k nej. Vždy myslím, že ma už ničím neprekvapí, ale ona to vždy nejako dokáže. Ohromene som na ňu hľadel a úprimne nemal som slov. Každý kúsok z nej bol tak dokonalý.

Vlasy jej vo vlnách splyvali popri tvári, mala biely korzet s nejakým vzorom. Sakra ma v tom skvelé prsia. K tomu zelenú voľnú suknu, ktorá, mam pocit, je Luina. Sakra kurevsky jej to pristalo.

„Podľa tvojho výrazu súdim, že aj ja vyzerám obstojne," zasmiala sa a ja som sa usmial.

„Vyzeraš perfektne," hlesol som ticho a stiahol si ju bližšie k sebe. Oh ta sukňa je len tesne pod zadok.

„Ešte ani nie som hotova," zasmiala sa a prešla dnu. Oh zlatko hotova ešte len budeš. Sledoval som ako sa jej zadok krásne krúti a spodok sukne sa vlni okolo jej kriviek.

Posadila sa vedľa Avy a začala si navliekať nadkolienky. Je sproste, ked ti to príde neuveritelne sexy? Hlavne keď sa tak o niečo predkloní. Oh bože. Ani si nevšimla, že ju pozorujem. Vstala a cez top si prehodila ľahký sveter. Obula si čižmy a prešla ku skrini. Vytiahla si bundu a keď som sa poobzeral videl som, že aj baby sa začali obliekať.

„Mali by sme si pohnúť, písala som Kayi že tam do desiatej budeme," povzdychla si Lua a obliekla si kabát. Všetky sa konečne nachystali a mohli sme ísť.

Držal som Freyinu ruku a len som sa usmieval do svetiel mesta. Cítil som sa štastne, už len preto, že bola pri mne. Došli sme do paneláku, kde sa presťahovali Mat a Kaya a zazvonili na zvonček. Úprimne som zvedavý, čo dali dokopy za ten týždeň, čo tu boli.

Konečne sa ozval bzučavý zvuk a my sme vošli dnu, šlapajúc po schodoch. Skoro spoza každých dverí som počul hlasy. Ak je všetko takto počuť, to ale budú mať ich susedia zábavu.

Konečne sme vyšli do tretieho poschodia. Už som mal dosť Luinho sťažovania. Bože mala si dať menšie opätky, nie? Kaya nás už čakala vo dverách a tiež vyzerala dobre v zlatých trblietavých šatách. Nie tak skvele ako Frey ale obstojne. Hah keby tak počula čo si myslím.

U nich v byte sme sa museli vyzut, čo bola celkom novinka. Držiac Frey okolo pása sme prešli do obývačky osvetlenej len krbom. Zvítal som sa s Matom, aj Frey ho poriadne objala a niečo mu zašeptala do ucha pričom sa on len rozosmial a prikyvol. Čo si šeptajú? Prečo si vôbec niečo šeptajú? Pf je to moje dievča vycúvaj kámo.

Posadil som sa na sedačku a stiahol ju vedľa seba, na čom sa ona iba rozosmiala. Je taká nádherná, keď sa smeje. Zapojila sa do rozhovoru s babami a ja som len sledoval ako sa jej pery pohybujú, ako jej oči žiaria a ako sa v nich odráža oheň z krbu. Bože čo to dnes so mnou je? Moja ruka z krížov sklzla na jej zadok a ona na mňa len krátko pozrela a usmiala sa. Chcem ju. Sakra tak strašne ju chcem.

Rukou som zašiel pod jej suknu a usmial sa pri vedomí, že má opäť tangá. Ešte si ich aj oblúbi, hah. Pomaly som hladil jej dokonalý zadoček a chystal sa zájst aj ďalej, keď som začul moje meno, spozornel som a začal vnímat o čom je reč.

„Nie, ja a Jayden nič take neplánujeme," rozosmiala sa Frey a ja som sa zamračil.

„Čo neplánujeme?"

„Spoločne byvanie," pousmiala sa Frey a ja som nakrčil obočie ešte viac.

„Prečo nie?" opytal som sa, za čo som si od všetkých vyslúžil šokované pohlady. Čo má byť?

„Si zase zhúlený?" nadvihla obočie Kaya a ja som prevratil očami.

„Ha ha ha. Strašne vtipné. Čo na mňa tak hladíte, len som sa zapojil do konverzácie," odfrkol som si a pokrútil hlavou.

„Hej, nič zatiaľ neplanujeme," nervózne sa pousmiala Frey a ja som na ňu pozrel.

„Prečo nie?"

„Jayden!"

„Ok prediskutujeme to neskôr," mykol som plecom a ona si len otrávene povzdychla no potom sa pousmiala.

„Nebude vám vadit, keď sa na námestí s niekym stretnem?" neisto nás prešla pohladom Lu a ja som sa zamračil.

„S Ashom?" podpichovačne sa zasmiala Ava a začala na ňu mykat obočím. Kto je kurva Ash?

„Oh, som naňho zvedavá," pripojila sa aj Freya a ja som po nej šlahol pohľadom.

Vysvetlí mi už niekto dopekla kto je to Ash? Že je to len skratka pre Ashley alebo čosi také.

„Hej. Bože, cítim sa ako pubertiačka. Napísal mi, že chce byť môj novoročný bozk," zahryzla si do pery a ja som sa zamračil. Jop asi to bude nejaký chalan.

Mat mi podal pohárik a ja som ho vdačne prijal. Postupne sa to z babských reči prenieslo na alkohol a všetci sme pili čo sa dalo. Kaya aj vypeckovala hudbu a ja som sa s Freyou kýval zboka nabok uprostred ich poloprázdnej obývačky. Lua a Ava skákali po gauči, zrejme si predstavujúc že sú speváčky práve naživo vystupujúce. Hej, alkohol s ľuďmi robi divy.

Sklonil som sa k Freyi a opäť raz sa prisal na jej pery. Hm prečo len to chutí tak úžasne?

„Heej za pol hodinu je polnoc, poďme do centra!" zvolal Mat a ja som sa zamračil keď Frey rozlomila náš bozk. Všetci sme sa teplo obliekli a smejúc sa, sme kráčali mestom smerom k centru.

Trvalo nam to dosť dlho, kým sme tam prišli zostávalo len pár minút do polnoci. Lua nás ťahala pomedzi ľudí, hľadajúc svojho Asha.

Čo to je vôbec za meno? Nevolal sa tak ten z pokémona? Cestou sme stretli aj chalanov, Luke sa k nám pridal, ostatný zostali kdesi za nami.

„Tam je!" zvýskla Lua a rozbehla sa k mne známemu chalanovi. To je ten idiot, čo mojej Freyiuške doniesol knihu. Idiot. Aj Frey ho zrejme spoznala lebo len na mňa pozrela a rozosmiala sa.

Zostali sme stáť obdaleč, nechali sme im súkromie. Všetci naokolo začali odpočítavať no ja som len hľadel na Freyinu tvár.

„3! 2! 1! 0! Štastný nový rok!" začalo sa ozývať no ja som sa miesto toho sklonil k Frey perám.

S úsmevom obmotala ruky okolo môjho krku a ja som sa vpil do bozku. Bože je tak nádherné bozkávať ju. Počul som ohňostroje, výskanie ľudí, všetko naokolo. Ale neodtŕhal som sa od nej. Žiadny ohňostroj sa nemôže vyrovnať tomu, čo ona spôsobuje v mojom vnútri.

Napokon sa však naše pery rozlepili a my sme len lapali po dychu. Frey zdvihla pohľad a usmiala sa na tisíce svetiel na oblohe.

Všimol som si, že aj Mat a Kaya si uživajú novoročné bozkávanie, aj Lu a ten idiot. Čo ma prekvapilo ešte viac bola Ava a Luke, ktorý si tiež vymienali ústne tekutiny. Ew. Radšej som svoj pohľad zameral na Freyu a znova ju pobozkal. 

Συνέχεια Ανάγνωσης

Θα σας αρέσει επίσης

123K 4K 73
Láska, nenávisť a pomsta. Z toho nikdy nevzišlo nič dobré. ..... Riley je 18 ročné dievča, ktoré sa ocitne v nes...
FALL IN LOVE✔ Από Ludmilka

Εφηβική Φαντασία

294K 12.7K 32
#1 in Romance Netúžia po láske. Nechcú sa zamilovať. A predsa sa to stane. Ryanovi ide len o sex, zatiaľ čo Melody sa snaží vyliečiť svoje zlomené sr...
4.9K 197 22
Alexandra Jerkovičová, krasokorčuliarka s veľmi zapleteným životom. Juraj Slafkovský, hokejista ktorý hľadá samého seba. Dvaja ľudia, jedna olympiáda...
49.3K 876 25
Fanfiction s našim obľúbeným hokejistom Jurajom Slafkovským. Soft aj spicy scénky určite sa oplatí čítať ;)