Fight With Me

By deathcrone

6K 317 21

Defeated Me 2.része . Harryék életüket kockáztatva horcruxokat keresnek . Voldemort Harryt akarja . Halálfaló... More

Prologue
One 💀
Two 💀
Nos...
Three 💀
Five 💀
Six 💀
Seven ☠️
Eight 💀
Nine 💀
Ten 💀
Eleven ☠
Twelve ☠

Four 💀

425 26 0
By deathcrone

Jesse állopota javult és jobban érezte magát . Az apja elment hogy nehogy rajtuk csapjanak . Így is féltek maradni . Kinézett az ablakon és látta hogy a halálfalók a ház felé sétáltak Bellatrix vezetésével . Kirohant , de Harrynek ütközött . Egymásra néztek és elhoppanáltak . Bellatrix berobbantotta az ajtót és végig nézett a lakáson . Dühében elordította magát . Megparancsolta a vérfarkasoknak hogy keressék ezt a szagot . Jesse pulcsija volt . Majd eltűntek .
Jesse földre rogyott mikor megérkeztek . A sebek éppenhogy meggyógyultak . Megbosszúlja az áruló Weasleyn . Hermione letérdelt mellé de Jesse eltolta a lány segítő kezét és felállt . Nem tudták hol vannak a Horcruxok . Jesse megnézte a nyakláncot és ketté nyitotta . Egy levél állt benne . Regulus Blacktől . Leült és elolvasta .

- Ez hamis .- mondta idegesen és lecsapta a nyakláncot . Harry és Hermione egymásra néztek . Jesse dühös volt . Nagyon . Az a buta Sipor elfelejtette megmondani hogy hamis . Azt javasolta menjenek vissza a Black házhoz . Hermione ellenkezett de visszamentek . Hátha ott találják Siport . Mindhárman kivont pálcával mentek a romos házba . Harry felment a lépcsőn . Sirius szobáját megtalálta .
Talált egy könyvet . Batildha Birchock : A mágia történet .
Jesse kirángatta a szekrényből a manót és felmutatta a medált .
- Ismerős ?- kérdezte idegesen .
- Igen ez Regulus gazdám medálja .- hajtotta le a fejét .
- De két ilyen van nem ?! FELELJ .- ordította a manónak . - Hol van a másik ?
- Sipor nem tudja hol van a másik medál - suttogta félve . Sipor kijött az asztal takarásából . Harry pedig az ordításra lerohant . Látta hogy Jesse vallatja a manót .
- Itt laksz . Tudnod kéne . Felelj . Tudom hogy tudod .- morogta fenyegetően a manó arcába .
- Jó de láttad valahol ? Itt volt a házba ?- kérdezte Hermione .
- Te mocskos kis sárvérű majd a halálfalók ..- Jesse meg akarta ütni egy lapáttal de Hermione lefogta . - Véráruló McIntyre .- védte magát sikoltva .
- Felelj neki .- mondta Harry . Sipor morgott .
- Igen . Itt volt az is . Ebbe a házba . Gonosz gonosz tárgy az .- morogta félve nézve a medált .
- Miért gonosz ?- kérdezte Jesse .
- Regulus meghalt és megparancsolta Sipornak hogy pusztitsa el . Sipor próbálta de nem tudta megtenni .- fogta a fejét a manó . Jesse horkantott és megrázta a fejét .
- Elvitte valaki ?- mondta Harry .
- Éjszaka besurrant valaki . Elvitt sok mindent köztük volt a medál is .- mondta a manó .
- Ki ? Ki volt az ?- köpte Jesse .
- Mundungus . Mundungus Fletcher .- morogta .
- Hoz ide .- azzal a manó eltűnt . Közbe a minisztériumba kiszűrték a félvér és mugli dolgozókat . Halálfalók keresték a Roxfort Expresszen őket . Mundungus pedig a Zsebkosz Közbe vokt mint mindig . Jesse a zongora elött ült és figyelte Hermione ujjait ahogy táncolnak a zongorán. Harry pedig nézte a cikeszt . Jesse figyelte .
- Test emlék őrzők .- mondta Jesse figyelve a cikeszt . Közbe Dobby és Sipor megérkezett Mundungus lábain . A férfi elárulta hogy a vénszatyor Umbridgenál van a medál . A terv pedig elő àllt . Három minisztériumi alkalmazottat elkábítottak és a szerepükbe léptek .
A minisztériumba vezető út undorító volt . Mikor megérkeztek úgy viselkedtek ahogy az alkalmazottak szoktak . Hermione szörnyülködve nèzte a szobrot .
- Azott ?- kérdezte Jessie .
- Muglik . Ott . Ahová valók .- mondta Hermione . Beszálltak egy lifltbe de megállította egy főmufti .
- Cattermole .- szólitotta meg Jesset aki ijedten nézett a coffos férfira .- Már vagy két napja esik az eső az irodámban .
- Szerezzen esernyőt .- mondta kicsit viccelődve .
- Tudja ha nekem lenne mugli feleségem és a varázsbűn üldözési osztály vezetője kérne tőlem valamit . Én a nyakamat törném érte hogy teljesítsem . 1 órát kap .- mondta majd elment . Jesse tudta hogy a Finite Incantatem lesz a megfelelő . Kiszállt a következőnèl és elindult .
Közbe Umbridge megjelent és beszállt melléjük . Harry kiszállt és egy ramazuri közepette bement Dolores szobájába . Invitózta a medált de nem volt ott . Hiába kereste a fiókba sehol nem volt . Megtalált egy mappát ahol a Rend tagjai voltak . Akik meghalltak át voltak húzva . Gyorsan kiment .
Beszàllt egy liftbe . Lement a tárgyaló termekhez . Beszállt Jesse
- Jó napot .- mondta udvariasan .
- Jesse . Én vagyok .- mondta Harry .
- Harry jaj úristen .- sóhajtott fel . Cattermore feleségét vallatta Umbridge . A nő észrevette Jesset és megszólitotta . Harry belökte Jesset a nőhöz . Umbridge kíméletlenül vallatta a nőt . Harry pedig előre nézett .
- Maga hazudik Dolores . Pedig tudja hazudni bűn .- mondta hidegen . Majd stuporral lefegyverezte . A nő hitetlenkedve nézte .
- Ez Harry Potter .- mondta a nő boldogan .
- Igen ő az . Ha ezt megtudják a gyerekeim .- mondta Jesse majd rohanni kezdett a kezét szorongató nővel együtt . Hermione kikapta a nő nyakàból a medált és futni kezdtek . Umbridge patrónusa által fenntartott védelem eltűnt és kiszabadultak a dementorok . Befutottak egy liftbe .
- Expecto Patronum .- ordította Harry majd a fény következtében eltűntek . Mikor felértek gyorsan el akartak tűnni de azonosították őket . Jessie odafordult a nőhőz .
- Figyelj Mary . Fussatok és utazzatok el . Majd megyek utánatok - mondta a nő szemeibe . A nő megcsókolta a férjének hitt fiút . Jesse időközbe átváltozott . Hermione pedig rossz szemmel nézte azt ahogy a nő megcsókolta Jesset . Reginald ruha nélkül megjelent . A nő ránézett a szépfiúra annyira nem is bánta csókot . Jessie csak egy zavart mosoly ejtett a nőnek majd elfutott . Futniuk kellett . Elkezdték lezárni az összes hopphálózatot . Gyorsan beugrottak de Jaxley fogta Jesset és egy vágó ártást küldött a fiúra . Jesse lerúgta magáról a férfit . Egy erdőbe érkeztek meg . Jesse vérzését Hermione próbálta csillapítani . Sikeresen . A vérzés megszűnt és Harry felverte a sátrat .

Continue Reading

You'll Also Like

604 214 21
Bíborka és Villő gimnazista koruk óta legjobb barátnők. Nem csoda, hogy néhány éve úgy döntöttek, lakótársként együtt bérelnek ki egy lakást. Bár szö...
421 29 9
Jude VS Pedri / Instagram folytatása
3.6K 267 59
Tudom sok ilyen van már de én sem akartam kimaradni! Aki nem látta esetleg a Naruto Shippudent az sem probléma mert nem kötődik a storyhoz Maxim a Na...
21.9K 261 9
‼️ERŐSEN 18+os dolgokat tartalmaz‼️ spoilerek: tiktok: vibewhitjenna insta:who.isjenna