Fight With Me

By deathcrone

6K 317 21

Defeated Me 2.része . Harryék életüket kockáztatva horcruxokat keresnek . Voldemort Harryt akarja . Halálfaló... More

Prologue
One 💀
Nos...
Three 💀
Four 💀
Five 💀
Six 💀
Seven ☠️
Eight 💀
Nine 💀
Ten 💀
Eleven ☠
Twelve ☠

Two 💀

619 30 2
By deathcrone

Másnap reggel készültek Narcissa Black és Thomas McIntyre esküvőjére . Harrynek segített a kedvese a nyakkendőjét bekötni . Draco mosolyogva csókolta meg . Reménykedik hogy a sok rossz után nekik is lesz esküvőjük egyszer. Rossz érzés fogta el mindkettőjüket .
Hermione felvette a bordó ruháját ami tökéletesen illet rá . Végig simított a ruhán és jobbra balra fordult . Kicsit le akart nyűgözni egy illetőt .
Jesse végig simított a haján amit tökéletesen beállított . Fekete szmokingja és méregzöld nyakkendője igazi hercegi tekintélyt adott neki . Kinézett az ablakon és látta jönni a Mágiaügyi Minisztert .
Beállitott Rufus Scrimgeour hozzájuk . Narcissa szólt nekik .
Dumbledore végrendeletében Harryt , Jesset és Hermionét is belevette . Felkereste őket a Védett Lakban a végrendelet közlésére. Nem kicsit lepte meg őket hogy Jesset és Hermione is örököl valamit a volt igazgatótól .
- Jesse Liam McIntyre-re hagyom önoltómat , s remélve , hogy rám gondol miközben használja azt .- adta oda a meglepődött szőkének a kis tárgyat . Rögtön ki is próbálta azt . A miniszter folytatta .
- Hermione Jane Granger kisasszonyra hagyom Bogart Bard mesèi című könyvet , remélve hogy szórakoztató és tanulságos olvasmány lesz számára . - nyújtotta át a kis könyvet . Hermione értetlenül nézte a számára idegen könyvet .
- Harry James Potterre hagyom azt a cikeszt amit az első roxforti kviddicsmérkőzésén elkapott . Emlékeztesse rá hogy a kitartás és az ügyesség elnyeri méltó jutalmát .- adta át a kis golyót Harrynek . A cikesz Harry tenyerébe kinyílt és ott lebegett . Valamint Dumbledore ráhagyta Griffendél Godrik kardját. Azonban a kard nem volt nála . Mondván az a kard nem Dumbledore tulajdona , így felette nem rendelkezhetett .
A miniszter gyanúsan méregette őket . Pont ez a három diákot említette meg a végrendeletébe . Végül ahogy jött úgy ment is .
Elkezdődött a lagzi . Most látta igazán boldognak az apját . Elvette a gyerekkori szerelmét . Az ő szerelme elbukott mikor Parkinsonnal kezdett ki . Végignézett a táncolók közt és Hermione táncolt Victor Krummal . Szomorúan nézte a táncoló párost . Leült inkább inni .
- Ne igyál annyit .- vette ki a kezéből a poharat Draco .
- Lagzi van . Mit gondoltak mikor ilyen időkbe házasodni mertek ? - kérdezte a testvérétől .
- Talán mert tudják nem lesz megfelelő pillanat .- mondta kissé szomorú éllel . Jesse nézte a boldog apját az anyjával aki úgy sugárzott a boldogságtól . Harry becélozta Elphias Dodge-ot . Elbeszélgetett vele . Többet tudott meg Dumbledorrol . Közbe egy öregasszony nevét mondta a nő aki elmesélte Dumbledore történetét neki . Figyelmesen végig hallgatta majd megjelent Kingsley patrónusa .
- A Mágiaügyi Miniszter meghalt . A Minisztérium elbukott .- majd eltűnt . Kitört a pánik . Halálfalók támadtak a Védett Lakra és a lagzira . Harry oda akart rohanni a harcoló szerelméhez .
- Menj Harry . - ordította Remus majd odalökte Hermionéhoz . Megfogta Harry és Jesse kezét és hoppanáltak .
Egy úttesten landoltak és majdnem elcsapta őket egy autó . Majd elindultak .
- Hol vagyunk ? - kérdezte Jesse körül nézve .
- A Shanzen - Aveneun . Sokszor idejöttünk a szüleimmel szinházba . Nem tudom miért ide hoppanáltam magunkat .- mondta összezavarodva .
- Honnan szereztek tudomást a Védett Lakról ? Valamelyik Weasley köpött volna ?- kérdezte idegesen .
- Nem hinném . - mondta Harry . Aggódott a lagzin maradtakért . Főleg Dracoért . Hermione hirtelen lelassult .
- Látod el is felejtettem . Dracoval ... csináltunk neked egy tortát .- mondta csalódottan .
- Figyelj ez kedves de így hogy ránk támadt néhány halálfaló .- mondta majd bementek egy kávézóba .
Elfoglalták a helyüket .
- Mit hozhatok ?- mondta unottan a kiszolgáló lány .
- Egy cappuccinot kérnék - mondta Hermione .
- Nekem is - mondta Jesse ránézve a lányra
- Nekem is - majd elindult megcsinálni a kávékat .
- Nekem ez sántít . Valaki köpött hogy itt vagyunk .- mondta Jesse idegesen
- Draco apja . Lucius Malfoy - mondta elgondolkozva Harry .
- Ez honnan jött ?- kérdezte összezavarodva a szőke .
- Draco anyja elvált Malfoytól . Draco felvette a McIntyre nevet . És gondolom tudta hogy újra házasodik .- magyarázta Harry .
- Neeem . Szerintem a Minisztert kínozta meg Voldemort . Az meg kénytelen volt elmondani . De még így is meghalt.- mondta Hermione . Bejött két munkás . Jesse gyanúsan nézett rájuk . Csak álltak a pult elött mikor támadtak . Lebuktak az asztal alá . Jesse eltalálta az egyiket de felállt .
- Stupor .- kiáltotta . Most eltalálta . A halálfaló átesett a pulton . Hermione lefegyverezte a másikat . Majd kivont pálcával elindult a két halálfaló felé .
A lány pont most jött ki .
- Menj innen .- mondta Hermione . A lány megfogadta és eltűnt . - Zárjunk be .
Lehúzták a rolókat . Jesse idegesen kapta meg az egyik halálfalót .
- Ez Dolohov .- mutatott a lefagyott emberre .- Te megölnél minket igaz ?
- Jesse - szólt rá Harry . Jesse elengedte a férfit .
- A tiéd a pálya . Töröld ki az emlékeit . Ebbe profi vagy .- mosolygott az ijedt lányra gúnyosan . Hermione rászegezte a pálcáját és elmondta a varázsigét .
Elindultak a Black ház felé . Harry kinyitotta az ajtót . Mikor bementek egy porfelhőből keletkezett Dumbledore rohant feléjük . Hermione felsikoltott . Majd eltűnt.
- Mi volt ez ?- kérdezte ijedten Jesse .
- Piton ellen van . Riasztó - mondta Harry majd előre ment . Elfoglaltak egy szobát . Jesse meglátta a zongorát majd leült és megszólaltatta a hangszert . A kellemes szólam betöltötte az elhagyatott házat . Hermione megcsodálta hogy milyen finoman érintette a zongorabillentyűit a szőke ujjai . Hallgatta a kellemes muzsikát és elálmosodott . Jesse csak bűvölte tovább a zongorát . Harry egy pokrócot terített az elaludt lányra . Jesse végzett a kiselőadásával .
- Ez mi volt ?- kérdezte halkan Harry .
- Magyar rapszódia . Liszt - mondta Jesse .
- Szép volt - mondta Harry . Jesse elnevette magát persze csak halkan . - Hol tanultál meg így zongorázni ?
- Otthon . Mikor szünetekbe hazamentem apa elvitt tanárhoz és tanított .- mondta büszkén . Majd lenézett a lányra aki az ölébe fészkelte magát . Lassan ő is elálmosodott és elaludt . Harry még sokáig fent volt .

Continue Reading

You'll Also Like

7.8K 493 26
Még nem döntöttem el hogy pontosan mit is fog tartalmazni ez a könyv de remélem tetszeni fog ami eddig van benne.
434 42 16
🐺...... မင်းကိုဒီခေါ်လာတာ ပြန်ပို့ဖို့မဟုတ်ဘူး 🐽......ဒါကျနော်အိမ်မှမဟုတ်တာ ဘာလို့ကျနော်ကဒီမာနေရမှာလဲ ခများရူးနေလာ🥺
418 143 17
Bíborka és Villő gimnazista koruk óta legjobb barátnők. Nem csoda, hogy néhány éve úgy döntöttek, lakótársként együtt bérelnek ki egy lakást. Bár szö...
3.5K 267 59
Tudom sok ilyen van már de én sem akartam kimaradni! Aki nem látta esetleg a Naruto Shippudent az sem probléma mert nem kötődik a storyhoz Maxim a Na...