Private Message (larry ff. 18...

By SebbyAkiya

65.3K 4.9K 1.8K

" Harry Styles ismerősnek jelölt " " Harry Styles kedvelte a fényképedet " " Harry Styles hozzászólt a fényké... More

1. Fejezet
2. Fejezet
3. Fejezet
4. Fejezet
Love is love
5. Fejezet
6. Fejezet
7. Fejezet
8. Fejezet
9. Fejezet
10. Fejezet
11. Fejezet
12. Fejezet
13. Fejezet
14. Fejezet
15. Fejezet
16. Fejezet
17. Fejezet
19. Fejezet
20. Fejezet
21. Fejezet
22. Fejezet
23. Fejezet
24. fejezet
25. Fejezet
26. Fejezet
27. Fejezet
28. Fejezet
29. Fejezet
30. Fejezet
31. Fejezet
32. Fejezet
33. Fejezet
34. Fejezet
35. Fejezet

18. Fejezet

1.6K 133 51
By SebbyAkiya

i'm back:)

Az aprócska kéz elvész a hatalmas tenyerek közé zárva, minek egyik párja sietősen terelgeti a mosdó zárt térsége felé, hogy előbb elhangozott mondatát beteljesedni kívánja. Nem foglalkoznak a néhány, igen rosszalló tekintettel vagy épp a kajával, mi perceken belül megérkezhet asztalukhoz; a mámor hulláma most messzebb sodorta el őket a valóságtól. Louis arca kipirult, pedig még csak nem is történt semmi, még Harry ajkát mardossa fogaival, így türtőztetve magát a nyilvánosság előtt. 

Ám egyszer minden cérna elpattan, a pirosra mázolt ajtó hangosan csattan, akárcsak a zár kattanó hangja, mit a ziháló göndör zár kulcsra, míg kis termetű gyönyörét a mosó szélére ülteti, kinek arckifejezése talán a világ legártatlanabbjai közé sorolhatók. A borostyán ékkövek a vágytól ragyognak fel, mentolos lehelete gyengéd hideg fuvallatot áraszt a pozsgás bőrfelületre, míg zongorista ujjaival a finom vonása állkapocs vonalát kezdi simogatni. 

- Mond, mit csináljak veled Louis? 

Louis nagyot nyel, megszeppentsége egy pillanatra kiül arcára, ám bátorsága erejéből nem enged. Kicsiny ujjaival a másik gombjait kezdi babrálni, míg az ki nem buggyan a vágásból, s engedi szabadjára a tökéletesre formált, tintával díszített mellkast. 

- A tiéd vagyok. Az teszel velem, amit csak akarsz, Harry...

Ajkait csábos mosolyra húzza, míg újból egy gomb engedi el a szövetet. Zafír szemei ragyognak, párnácskái közül nyelvét villogtatja meg, így még nagyobb kísértésbe sodorva az idősebbet, kinek ágyékánál a nadrág igencsak szűkössé vált. Ugyanakkor más esetben veszni hagyta volna e felkínálkozott lehetőséget, ám az erotikával túl fűtött szavak az Ő eszét is elvették. Nem hezitál tovább, úgy csap le a már nyáltól csillogó ajkakra, mintha azok képes lennének meggyógyítani romlottnak vélt lelkét; de talán így is van. 

A kócos ajkai közül egy nyögés szökik át a másik szájába, amint a forró nyelv táncba hívja a sajátját, s úgy mozgatják azokat, mintha csak két jégen táncoló ember lenne. Hallásuk tompul, Louis erősen markol a kidolgozott, erős karokba, mik derekát ölelik. Elvesztek, vagy talán soha nem is voltak meg, mióta elkezdődött kettőjük kapcsolata az üzenetekkel és a képekkel együtt. Harry sosem vallotta be,- mindeddig magának -, de az első pillanattól kezdve beleszeretett Louba, kivel épp egyre hevesebb csókot vált egy mosdó falai között, a legkedveltebb étterme belsejében. A felismerés villámként csapja arcon; nem teheti meg e tüneményes teremtéssel. Ő jobbat érdemel, sokkal jobbat, nem pedig egy gyors menetet az egyik fülkében. 

A mámorító csók tempóján lassít, lusta szájmozgása jelzi; lassan véget ér az extázis, mire a kék szemű elégedetlenül sóhajt egyet, s hagyja, hogy apró puszik hessegessék el a kábulat felhőit. 

- Miért álltál le?- teszi fel a szemtelen kérdést, míg lepattan a hideg mosdó felületéről. 

- Nem egy vécében szeretnélek kényeztetni, ahová bárki, bármikor bejöhet és meghallhat vagy épp megláthat minket.- adja meg határozott válaszát, a kisebb termetet pedig szorosan magához öleli, így suttogja tovább a dallamos szavakat.- Ennél te sokkal jobbat érdemelsz, gyönyörűm. Soha senki nem vehet el tőlem.

Louis teste megborzong a határozott és veszélyességet sugalló mondatok hallatán, mégis melegség járja át hevesen verő szívét, s megérti; kapkodása ostobaság. Fejét előre billenti, egy alig észrevehető bólintással jelzi, hogy felfogta a neki szánt finom szavakat, majd egy gyenge puszit lehel a felfedett bőrfelületre a madár tetoválás alá. 

- Köszönöm.- mosolya szendeséggel vegyül, mire Harry gödröcskéi megvillannak a körüllengő boldogság miatt, mit minden egyes porcikájában érez. 

Meleg tenyereiket egymásba olvasszák, így sétálnak vissza helyükre, hol vacsorájuk már tálalva várja őket, akárcsak a gyertya táncoló lángja, mi az asztal díszes felületén helyezkedik el. Panaszuk nem lehet, az ízek tengerén szállnak együtt, amint az első falatokat ízlelik meg nyelvükkel, s egy pillanatra visszamerengenek; nem rég még egymás ízét érezték. Kellemes csevejt ejtenek meg, nem jelenik meg a csend, mi oly' sok mindent képes tönkre vágni, helyette különböző hangtónusuk száll a fülledt levegőben, mi az olykor észrevehetetlen érintésekkel keletkezik az asztal mély rejteke alatt. 

*

- Csodálatos volt ez a mai este.- szólal meg Louis, ki most az anyósülésen feszeng, a házuk előtt parkoló járműben. 

- Ezt vehetem úgy, hogy akkor máskor is eljössz velem randizni?- szemöldökét kacéran húzza fel, sármos mosolya felragyog az éjszaka burkában, még hatalmas tenyere lassan a másik combjára simul. 

- Igen, azt hiszem veheted annak.- suttogja, ám merészsége mintha össze-vissza ingázna és adna újabb és újabb lendületet számára. 

- Reméltem, hogy ezt mondod..

- Apuci amúgy sem fogadna el más választ, nem igaz?- incselkedik, másodpercek alatt pattan át a túl oldalra, egyenesen a másik ölébe, akárcsak azon a napon, mikor az orvosi szobában voltak.

- Látom nem felejtettél el semmit, hercegnő..- mar finoman a rövid, karamella színű tincsek közé, még kíváncsi marka már a formás félgömbre simul és markol gyengéden bele. 

- Szeretnéd látni a szobám? Tudod, sok mindent tudnánk ott játszani.- harapja be rózsaszínben pompázó, dús ajkait. 

Harry szava elakad, pupillái mégis kitágulnak, mintha csak a fehér por hatása alatt lenne, ám erről szó nincs; pusztán a képzelete bódította oly' annyira, hogy képtelen betelni a másik csábító ajánlatát hallva.

S már nincs több tagadás vagy épp megvonás, tudja hol a határ és meddig mehet el, így a megbántást elkerülve ad választ a kék szeműnek, ki kíváncsian ficánkol tovább ölében.

- Mutasd meg, mire is vagy képes kis csillag

_______

nem lett a legjobb, sorry. igyekszem összeszedni magam, azért.

Legyen csodás napotok!❤

Continue Reading

You'll Also Like

2.7K 132 19
Te élnél a milliárdos testvéreddel? Nem kell semmiért sem megdolgoznod, csak élvezed a gazdagságot. Kövesi Zsuzsi a testvérével lakik aki kőgazdag...
34.4K 2.9K 36
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...
1.5K 120 12
Az egyik legtehetségesebb, ha nem a legtehetségesebb úszó akinek az élete minden csak nem csodás. Rengeteg fájdalom, csalódás, veszteség érte, de ő s...
5.5K 698 29
Jimin és Jungkook óvódás koruk óta ismerik egymást. Életük majdnem minden egyes pontját megosztják egymással, azonban ez kiesik egy bizonyos időre. ...