4. Fejezet

2.5K 190 113
                                    

Izgatottan kezdett fészkelődni apró termetével a fából készült széken, míg ajkaiba bele-bele harapott türelmetlenül. Kíváncsi volt, hogy a másik milyen fajta mókát is talált ki számára, hisz mi tagadás, hiába volt tizenhét éves legbelül még naiv kisgyerek maradt.

Louis Tomlinson: Miféle játékról lenne szó?

Harry Styles: Azt csak akkor mondom el, ha igen a válaszod.;)

Lou egy pillanatra hezitálni kezdett, hiszen mégis csak egy vadidegennel beszél, bármennyire is kedves hozzá minden egyes szava. Ám, ha most megfutamodik ugyan az a gyáva nyúl lesz, aki azelőtt volt, s Niall bizony tovább fogja rágni a fülét. Mély levegőt vett, és elkezdte lepötyögni a választ:

Louis Tomlinson: Benne vagyok.:)

Harry Styles: Ezt örömmel hallom, kis tündér. De mielőtt bele vágnánk, vannak szabályok amiket, ha megszegsz büntetés jár.

Louis Tomlinson: Miféle büntetés?

Harry Styles: Nos, ez attól függ, melyik pontot szeged meg. Reménykedjünk benne azonban, hogy erre nem kerül sor.;)

Nagyot nyelt most félelmében, ahogy a sorokat olvasta és kezdte úgy gondolni, talán még sem volt jó annyira igent mondani.

Harry Styles: Ó, és mielőtt még meggondolnád magad, elmondom, hogy ebből a játékból nem lehet kiszállni, csak ha én azt mondom.

Homlokát egyenesen az asztal lapjának döntötte, mi hangosan koppant, ám szerencsére senki sem figyelt rá. Egy "Remek"-et suttogott maga elé, s idegesen kezdett dobolni lábával, várva a következő üzenetet, miközben elkönyvelte magát a legostobább embernek és már gondolkozott, hogy hogyan fogja szőke barátja nyakát kitekerni, amiért ekkora slamasztikába hozta.

Harry Styles: Készen állsz, angyalka?

Louis Tomlinson: Fogjuk rá..

Harry Styles: Olvasd figyelmesen az írottakat és jól jegyezd meg őket.;) Okos fiú vagy Te, tudom, hogy nem fogsz csalódást okozni.

Az első szabály: Senkinek sem beszélsz arról, ami itt történik és legfőképp nem mutatod meg.

A második: Soha senki nem érhet hozzád, még a játékon kívül sem. Ha mégis, akkor azonnal szólsz nekem.

Harmadik: Nincs titkolózás, mindent őszintén el kell mondanunk egymásnak, bármilyen kínos helyzetről is legyen szó.

Negyedik: Azt teszed, amit mondok; kötekedés és egyéb szófogadatlanság nélkül.

Az ötödik és egyben az utolsó: A játék közben csak is kizárólag Apucinak nevezhetsz.

Louis szemei most kiugrani készültek helyükről, miközben azon gondolkodott, hogy vajon ki rendelkezik ilyen beteg elmével. Bár furcsállta az egészet, mégis jobbnak látta mindezeket nem megszegni, hiszen nem akarta, hogy bárki is bántsa Őt, de főleg azt nem, hogy Harry legyen az a személy, kit már igencsak megkedvelt ezzel a kis defektjével együtt.

Harry Styles: Érthető voltam?

Louis Tomlinson: Igen.

Harry Styles: Igen, ki?

Louis Tomlinson: Igen, apuci.

Harry Styles: Ügyes vagy, drága. Látom felfogtad a dolgokat.;)

Private Message (larry ff. 18+)Where stories live. Discover now