Blackband

By BiancaBalaban

224K 17K 3.5K

Blackband erau descriși doar în câteva cuvinte de locatari: negru, piercinguri, motociclete, tatuaje, violenț... More

Blackband
Prolog
Partea 1 - † Capitolul 1 †
† Capitolul 2 †
† Capitolul 3 †
† Capitolul 4 †
† Capitolul 5†
† Capitolul 6 †
† Capitolul 7 †
† Capitolul 8†
† Capitolul 9 †
† Capitolul 10 †
†Capitolul 12 †
†Capitolul 13†
1k!★
† Capitolul 14†
†Capitolul 15†
†Capitolul 16†
†Capitolul 17†
†Capitolul 18†
†Capitolul 19†
2K! ★
Instagram!
†Capitolul 20†
†Capitolul 21†
3K ❤
† Capitolul 22 †
† Capitolul 23 †
Capitolul 24
† Capitolul 25 †
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
† Capitolul 32 †
† Capitolul 33 †
10k❤❤❤
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Capitolul 41
20k🥰🥰🥰🥰
Capitolul 42
Capitolul 43
Capitolul 44
Capitolul 45
Capitolul 46
Capitolul 47
Capitolul 48
Capitolul 49
Capitolul 50
Capitolul 51
Puțin amuzament -Meme-uri Blackband 🔥
Capitolul 52
Capitolul 53
Capitolul 54
Capitolul 55
Capitolul 56
Capitolul 57
Capitolul 58
☆ the end of the first part ☆
Q&A, Povestea continua!
Partea 2 - Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
* nu e capitol nou*
Capitolul 5
Capitolul 6
anunț
Capitolul 7
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capotolul 14
Capotolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitol 23
Capitolul 24
Epilog
Nota Autorului

† Capitolul 11 †

2.8K 204 53
By BiancaBalaban

11. „ Nu am nevoie de pizza ta. "

       Mi-am căutat toată ziua un job și nu am găsit nimic la care să mă pricep sau să fie convenabil. Ori eu sunt prea mofturoasă, ori ei sunt prea pretențioși.

       De două zile tot ce fac e să îmi caut un job, apoi mă închid restul zilei în cameră și nu mai ies nici măcar la mese. Nu am mâncat de ceva vreme, dar dispoziția îmi taie orice poftă de mâncare.

      Încerc, dar nu pot uita. Nu-i pot uita privirea, vocea schimbată, ieșirile sale ca și cum ar înnebuni din orice rahat. Vreau să-l înțeleg, chiar vreau! Dar e greu, poate chiar imposibil. Pentru că el se enerveaza mult prea ușor dacă aș vrea să încerc să-l înțeleg, comunicând, vorbește peste mine și nu mă lasă să-mi susțin punctul de vedere.

      Așa că aș renunța. Oricum mi-a zis clar că nu-s în stare să fac parte din Blackband, pentru că oamenii sunt mai sinceri când sunt beți, așa se spune. Așa că încerc să-mi găsesc un job și să plec departe de aici. Departe de el, de Erza...de Blackband.

     Și încerc să-mi explic de ce am simțit nevoia să-l ajut. Sunt eu un om bun? Pentru că nu prea fac de obicei acte de caritate.

       Stau în cameră, izolată de restul membrilor de Blackband. Pentru că nu vreau să mai dau ochii cu Erick: nu știu dacă e din cauza fricii sau a supărării.

      Stau în pat și aproape ațipesc când aud două băgăi în ușă. Mormăi un intră și o văd pe Erza ca intră încet, cu pași mici:

      — Ești bine?

      —  Da,răspund scurt în timp ce sunt întinsă în pat cu patura până-n hât.

      — Nu ai mâncat nimic azi. Nu ti-e foame?

      — Nu, raspund prompt.

      — Ești sigură, Karina? mă întreabă, însă nu vine spre mine, ci stă lângă ușă.

      — Da. Sunt la dietă.

     Nu mai aud niciun răspuns de la ea așa că închid ochii, prefăcându-mă că vreau să dorm. Aud ușa, închizandu-se la fel de ușor și se lasă liniștea în jurul meu, cu mici excepții ce se aud de jos. Aproape ațipesc din nou, dar aud ușa scârțâind ușor și mă prefac că dorm în continuare doar ca să mă lase în pace. Însă nu aud ușa, deschizandu-se din nou, ceea ce mă face să mârâi nemulțumită:

       — Vreau să fiu singură. Nu mi-e foame, Erza!

     Se lasă liniștea o perioada după care aproape tresar ca și arsă din pat, ridicându-mă în sezut cu ochii cât cepele, când acea voce groasă răsună în camera mea:

      — Nu vei mânca nici această pizza delicioasă?

     Privirile ni se întâlnesc brusc și apoi mă uit spre brațele sale ce purtau o cutie de pizza. De unde știe că-s îndrăgostită de pizza? Nu spun nimic și încerc să-mi alung uimirea de pe chip și să-mi aduc aminte ce s-a intamplat ultima oară când am fost în aceeași cameră, singuri.

    Îmi îndrept spatele și adopt o postură de supărată și chiar nervoasă. Pentru că nu aș putea uita nici dacă mi-aș dori, ce s-a întâmplat atunci și ce fel s-a comportat cu mine.

     — Are și sos dulce. Așa cum îți place.

      Zâmbeste către mine de parcă nimic nu s-a intamplat și se apropie de patul meu, cu acea cutie de pizza care-mi face cu ochiul. Și aproape îmi aud stomacul care urlă spre mine să înfășc cutie aceea și s-o devorez. Pentru că nu am mai mâncat de ceva timo, iar pizza...ei bine, la pizza chiar nu pot rezista. Dar trebuie. Nu-l voi ierta, nu trebuie să-l iert, a fost un nesimțit.

     — Nu am nevoie de pizza ta.

Ba da, am! Te rog, las-o aici inainte pleci...

      —  Ești sigură? mă întreabă, având un rânjet în colțul gurii, iar eu înghit în sec și mă rog ca să nu-mi audă chiorăitul stomacului meu flămând.

      — Da.

Nu!

      — Nu-i dai nicio șansă pizzei?

      — Vrei să-ți dau ție una, spun cu un ton supărat, însă încă sper ca să plece și să-mi lase pizza. Ieși afară, Erick. Noi doi nu avem ce discuta. Am discutat atunci tot ce a trebuit.

   Se lasă liniște din nou și încă mă abțin să nu sar pe el. Adică pe pizza. Pentru că el are pizza...

    — Am înțeles, Scarlet. Păi atunci, îmi pare rău că te-am deranjat. Să ai o zi frumoasă, spune cu toată ironia din lume și se îndreaptă spre ușă cu pași mici, ...cu tot cu pizza.

    Dar tu esti puternică, Karina. Nu te va mitui cu o pizza. Nu uita că a țipat, a jignit, a umilit, m-a împins! Asa ca lasa-l să plece pentru că tu nu ai voie de pizza lui.

     — Stai, spun și parcă aud cum stomacul meu joacă o sârbă de fericire. Vreau pizza.

    O spun cu un ton de copil bosumflat, iar el se oprește îmbufnat în fața ușii. Se întoarce cu un mic rânjet și se așează pe marginea patului, întinzându-mi cutia de pizza.

     — De unde știi că pizza e viața mea și nu voi rezista? Mai ales cu sos dulce? întreb încă supăratã, dar nu desfac cutia de pizza.

Și nu pentru nu ar fi frumos mănânc în fața lui în timp ce vorbim... Ci pentru ar fi trebuit împart și cu el și...ei bine, nu.

      — De la Erza, răspunde de data aceasta serios și în corp mi se intalează frica, pregătită parcă de un atac din partea lui.

     Se lasă din nou liniștea și nu am de gând ca eu să trag de el. Pentru că nu aș mai vrea să am de a face chel după tot ce am văzut.

     —  Uite, Karina... Știi motivul meu pentru care am venit aici. Poți să le iei ca și scuze sau nu, dar regret nespus ce s-a intamplat atunci... Eram puțin cam băut și ... mă enervez foarte repede din orice. Îmi pare rău pentru tot ce ți-am zis în seara aia, bine? Asta a fost un semn pentru tine să stai departe de mine și să fugi de aici, du-te și clădește-ți o familie, Blackband nu este de tine.

     Tac. Nu știu ce pot spune în momentul de față. Însă urăsc când cineva îmi spune ce nu pot să fac!

      — Și repet, a fost doar alcoolul din mine. Reacționez rău când sunt beat și se vorbește despre subiecte sensibile, întelegi?

     Mai face o pauză și probabil așteaptă măcar un semn din parte mea, însă tac și îmi privesc degetele ce joacă agitate între ele.

     El se ridică brusc de pe pat și tresar vizibil, ceea ce îl face să își continuie monologul, căci eu nu fac parte din conversația sa:

      — Ți-e frica de mine?

     Nici măcar nu știu ce-i pot spune. Răspunsul este da, însă nu vreau să par slabă și fricoasă în fața lor, e de ajuns cât m-am expus.

     — Fie, răspunde într-un final și se îndreaptă spre ușă, însă nu-mi dau seama ce exprima chipul său. Repet, chiar regret tot ce am făcut, dar îți spun căci dacă vei continua să stai aici, trebuie să te obișnuiești căci asta e Blackband, până la urmă. Totul e dubios și periculos. Îmi cer scuze încă o dată.

     Și cu acestea, deschide ușa pentru a pleca, dar vocea mea îl oprește:

     — Îți accept scuzele dacă mă înveți să fiu o membră Blackband. Începând de acum.

~

Roby Gatte†

Știu e scurt și nu foarte interesant dar am venit la 18:30 de la școală și nu prea am avut timp... și sunt și obosită.
Kisses, dragilor! ★
mulțumesc muuult pentru susținere.

Aveți până acum vreun personaj preferat?

Continue Reading

You'll Also Like

17.6K 1.2K 40
Povestea unei obsesii bolnave pentru tine. Unde Jungkook,regele mafiei întregii lumi, fără mama, fără tată, se îndrăgostește bolnav de un adolescent.
11.8K 1.2K 51
S-ar putea oare ca dragostea să fie remediul unei boli necruțătoare? Există oare o a doua șansă pentru răul făcut cu intenții bune? Jessi...
7.6K 307 32
Derek și Mellisa sunt doi adolescenți din lumi complet diferite. Când aceștia se întâlnesc universul lor o ia razna.
1.8M 104K 70
„ ― Care e faza cu tatuajele? îl întreb stânjenită și curioasă în același timp. ― Nu știu, care e faza cu Atlanta? îmi râde malițios în față, iar eu...