Chanyeol , my love !

By deeyu03

12.1K 824 164

Partea 1: Obsesia se poate transforma într-o relație de iubire frumoasă cu idolul tău? Partea 2: Oare iubirea... More

Prolog
Capitolul 1 .
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 5
Capitolul 6
Capitolul 7 ( Finalul )
Partea a II a: Prolog
P2: Capitolul 1
P2: Capitolul 2
P2: Capitolul 3
P2: Capitolul 4
P2:Capitolul 5
P:Capitolul 6
P2: Capitolul 7

Capitolul 4

1K 91 14
By deeyu03

-Am visat ? intreb eu confuza . HaeRi in ce data suntem astazi ?

-Umm...28 noiembrie , cred ...

-Deci nu am visat !

-Ce sa visezi ? ma intreaba ea putin cam derutata .

-Unde am fost aseara ?

-Of , doamne ! Chiar asa de rau te-ai imbatat incat ai uitat ca ai fost la petrecere ?

-Petrecere ?  ...Inseamna ca nu am visat ! Totul a fost cat se poate de real ! spun si incep sa sar in sus de bucurie . Insa aceasta bucurie s-a risipit cand prin minte mi-a trecut intrbarea :"De ce a facut-o ?" .  El nu a consumat alcool . El era cat se poate de treaz , dar totusi ...de ce m-a sarutat .

-Hei , Jang Di ! Nu ai de gand sa mergi la munca ? ma intreaba HaeRi

-Ba da . spun si ma ridic fara niciun chef din pat . Inca eram cu gandul la acel sarut . Sunt confuza , derutata chiar nu stiu ce sa fac .  Ma intreb ...Chanyeol ce gandeste ?

***************----

Am ajuns la SM . Am intrat in sala de repetiti a lor . Ei inca nu erau acolo . Profitand de absenta lor am inceput sa dansez . Este un mod bun de a scapa de stres . Dansul ma face fericita .

-Cred ca ai nevoie de un partener pentru melodia asta ( n/a  la media) ! imi spune Kai apropiindu-se de mine . 

-Ceilalti unde sunt ? il intreb oprindu-ma din dans .

-Vor veni si ei . Pana atunci e pacat sa nu dansam ! zice Kai prinzandu-ma de talie si mana .

-Cred ca nu strica un dans ! spun zambind si amandoi am inceput sa dansam . Nu m-a mirat faptul ca Kai stia aceasta coregrafie . In opinia mea orice dansator ar trebui sa o stie . E un clasic .

Kai m-a ridicat in sus , iar eu m-am dezechilibrat si am picat din bratele sale si imediat am facut contact cu podeaua sali . Imediat a aparut langa mine Chanyeol .

-Jang Di , esti bine ? ma intreaba el . Eu nu am reusit sa ii raspund ma durea rau spatele  . Kai esti un tampit ! Cum ai putut fii atat de neindemanatic ! tipa el la Kai . 

-Stai calm ! A fost un accident ! spune Kai si vine sa ma ridice de jos insa Chanyeol il da la o parte si ma ia el in brate .

-Parca ziceai ca nu iti pasa de ea  ! spune Kai rautacios .

-Nu-mi pasa de ea ! Dar nu pot sa o las in bratele tale ca poate o scapi iar pe coregrafa noastra si nu va mai putea lucra cu noi ! ii spune Chanyeol .

Acel "nu-mi pasa ..." m-a facut sa simt un cutit infipt in inima mea si rasucit cat mai adanc . Imi faceam visuri , credeam ca m-a sarutat insa sigur a fost o iluzie , o fantezie de a mea , generata pur si simplu de obsesia pe care o am pentru el . Pana la urma ce simt pentru el nu cred ca e iubire . Poate am confundat recunostinta cu iubirea . Poate ca el a fost cel care m-a incurajat sa imi doresc sa traiesc .

Chanyeol este o persoana vesela , glumeata care cred ca niciodata nu s-ar indragosti de o persoana falsa ca mine . Da , recunosc sunt falsa . Ma prefac mereu ca sunt fericita si ca sunt indiferenta la rautatile din jurul meu . Dar asta nu sunt eu . Eu sunt o ciudata care e trista mai mereu . Sufar ca parinti mei sunt asa departe de mine . Pe ei nu-i intereseaza decat cariera si niciodata nu mi-au oferit iubirea de care aveam nevoie . Am nevoie de iubire , dar nu e nimeni care sa imi ofere .

*********

Stateam intinsa pe patul din cabinetul medicului . Chanyeol a vrut sa ramana cu mine , dar i-am zis sa plece . Il voi astepta singura pe doctor care acum se afla in sala de inregistrari a celor de la f(X) . Se pare ca Krystal lesinase din cate am inteles .

Stateam si priveam tavanul . Culoarea alba il facea chiar interesant . Deodata usa se deschide si in camera isi face aparitia un baiat inalt , brunet si chiar sexy . Sunt sigura ca sub acel tricou negru se afla un abdomen bine lucrat . Ma intreb cine este . O fii doctorul ?

-Tu esti doctorul ? il intreb eu .

-Nu . Eu sunt Shin , dar tu cine esti ?

-Jang Di .

-Ma bucur sa te cunosc . Dar ce ai patit de te afli aici ?

-M-am lovit in timp ce dansam .

-Si tu esti dansatoare ? Cred ca esti noua de nu te-am intalnit pana acum .

-Defapt sunt coregrafa . Acum lucrez cu cei din EXO .

-Poate in curand voi lucra cu tine . Eu sunt dansator la SM si lucrez cu diferiti artisti de aici .

-Jang Di ! Esti bine ? ma intreaba Baekhyun venind repede langa mine .  In spatele lui l-am vazut pe Chanyeol , iar langa el o doamna in halat alb , presupun ca ea e medicul de aici .

-Shin s-a intamplat ceva ? Il intreaba aceea doamna .

-Voi reveni mai tarziu , noona . Mai intai ocupate de ea ! Spune si pleaca din incapere .

Ea se apropie de mine si le spune celor doi sa iese afara ca mai apoi sa imi ceara sa ma dezbrac si sa ma intorc cu spatele . Mi-a masat  spatele cu o lotiune care mi-a alinat durerea . Mi-a zis ca in curand imi va trece daca o sa mai folosesc din ea .  M-am imbracat si am iesit din cabinetul medical . Pe hol ma asteptau Baekhyun si Chanyeol .

-Esti mai bine ? Ma intreaba Chanyeol .

-Da sunt bine , nu trebuie sa iti mai pese de mine ! Spun eu pe un ton dur . Acum hai sa mergem in sala ca sa continuam repetile !

-Cred ca s-a lovit si la cap ! Ii sopteste Baekhyun lui Chanyeol .

-Ati terminat cu barfitul ? Intreb iar ei nu mai zic nimic .

Am ajuns in sala iar toti au sarit pe mine cu intrebari . Pareau ingrijorati . Kai si-a cerut de mai multe ori scuze , dar nu a fost vina lui . Adevaratul vinovat era Chanyeol care a aparut in sala in momentul in care Kai ma ridica in sus conform coregrafiei si eu nu am mai fost atenta la Kai .

*********

DUPA DOUA SAPTAMANI

Azi era ziua in care baieti trebuiau sa cante la MBC . Erau emitionati la fel si eu . Speram ca totul sa iasa bine .

Ii urmaream din culise si eram fericita ca ei se descurca atat de bine . Privirea mi-a cazut pe Chanyeol care era asa sexy . Doamne la ce ma gandesc eu . Trebuie sa fiu realista ! Lui Chanyeol nu ii pasa de mine si nici mie nu ar trebui sa imi mai pese .

-Wow chiar esti o buna coregrafa !

-Shin !? Ce cauti aici ?

-Eu ? Pai dupa ei urmeaza Ailee si ea mi-a cerut sa dansez cu echipa ei pentru ca unul din dansatorii ei s-a accidentat .

-Am inteles ! Si multumesc , nu stiu daca sunt chiar asa buna   .

-Te asigur eu ca esti o coregrafa buna ! Imi spune iar eu am zambit . Complimentul lui pot spune ca mi-a facut seara mai buna .

EXO tocmai au terminat si toti au venit fericiti in culise . Celelate vedete au venit sa ii felicite , iar eu parca ma simteam in plus asa ca am plecat de acolo .

Ma plimbam pe strazile Seului singura si imi placea . Peste tot era impodobit cu beculete . In curand va fii Craciunul . Sper ca mama si tata sa vina pana atunci pentru ca mie foarte dor de ei .

Imi era foame asa ca am mers sa mananc . Am luat si o sticla de soju . Cred ca in ochii celorlati clienti paream o persoana demna de mila pentru ca eram singura .

Dupa ce am terminat sticla de soju am vrut sa plec , dar m-am impiedicat si am picat lovind din greseala pe cineva .

-Imi pare rau ! Imi parefoarte rau ! i-am zis acelui tip .

-E in regula . Se pare ca esti doar beata !

-Nu sunt beata ! Tip eu la el . Sunt doar suparata . spun trista si plec din restaurant .

Mergeam pe strada si tocmai am trecut pe langa sectia de politie . M-am gandit ca ar fii o idee buna sa vad ce face ofiterul Seo . Si vorbind de el il vad ca iese din sectie .

-Ofiter Seo ! Strig eu iar el se apropie de mine .

-Pustoiaico ! A trecut ceva vreme de cand nu te-am vazut . Ai reusit sa ii cuceresti inima acelui baiat ?

-Nu . Defapt nici nu stiu daca merita  sa fac toatea astea numai pentru ca hormonii mei au luat-o razna . Probabil nu cred ca sunt indragoatita cu adevarat de el . Sau poate sunt ? Nici eu nu stiu ce simt ! Ii apun razand .

-Pustoaico esti fenomenala ! Si cand te gandesti cate zile ai stat prin aceasta sectie din cauza acelui baiat !

-Imi vine sa spun in gura mare ce am pe suflet !

-Si nu o faci ? Da-i drumul pustoico tipa cat vrei !

-CHANYEOL , IUBIREA MEA ! ESTI UN IDIOT DE CARE CRED CA SUNT INDRAGOSTITA , IAR TIE NICI MACAR NU ITI PASA DE MINE !

-Esti sigura ca nu imi pasa ? Aud o voce in spatele meu . Ma intorc si raman surprinsa sa il vad pe Chanyeol la cativa pasi de mine .

-Channnyeol ...e tot ce am reusit sa zic .

-Vrei sa stii care e parerea mea ? Spune si se apropie mai mult de mine .

-Ma simt in plus aici , eu plec ! Spune ofiterul Seo .

-JANG DI , IDIOATO ! TE PLAC ! Spune si ma saruta .

Vreau sa cred ca e adevarat . Ma ciup de mana si imi dau seama ca nu visez . Chanyeol a zis ca ma iubeste ....


Continue Reading

You'll Also Like

6.4M 182K 92
Claire Danvers este o simpla fata de 17 ani care incearca sa isi traiasca viata in Londra alaturi de tatal ei, singurul parinte ramas in viata, mama...
144K 5.8K 43
Ce se întâmplă când dragostea vietii tale crede că l-ai înșelat și el te înșeală? Iată povestea lui Madison Horan, din pacate Madison Tomlinson, care...
230K 9.9K 193
~Hi ~Who are you? ~Jimin ~Yeah, sure ____________________________________ Vol 1 Totul începe când Lisa primește un mesaj de la un număr privat. După...
398K 18K 50
"- De ce îmi faci asta? - Pentru că te iubesc! " ATENȚIE! Conține limbaj licențios. ©2016 AstridRedd. All rights reserved.