The truth[Fairy tail story] G...

By nalu_shiper99

2.5K 309 43

Η Lucy Heartfilia ειναι μια αστρική μάγισσα και ειναι μέλος στην No1 συντεχνία της Fiore, το Fairy tail. Έπε... More

προλογος.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
15
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!
16.

14.

119 13 1
By nalu_shiper99

Flashback

5 years before.

Ημουν τουλαχιστον 2-3 χρονια στο παλατι και ειχα σχεδον τελειωσει με την νεα μαγεια που μαθενα . Ηταν κουραστικο αλλα τουλαχιστον γυνωμουν δυνατη. Ενας λογος για να μπορω να τους προστατευω.

Lulu. Ελα πρεπει να ετοιμαστεις για την επισκεψη σου στο παλατι του Θεου Δια. Μου φωναξε η Serena και εγω απλα κατσουφιασα.

Πρεπει να ερθω ε? Την ρωτησα.

Εκεινη εγνεψε θετικα και μαζι με της προσωπικες μου στιλιστριες πηγαμε στο δωματιο μου. Επιτα απο σχεδον μια ωρα ημουν ετοιμη και με τη βοηθεια του Loke κατευθηνομουν προς την βασιλικη αμαξα. Εκατσα στα αναπαυτικα καθησματα ενω η Serena βρησκοταν απεναντι μου. Περιμενα ανυπομονη να ξεκινησουμε ομως αυτο δεν θα γινοταν τοσο γρηγορα τελικα.

Ποιον περιμενουμε; Ρωτησα περιεργη αλλα η απαντηση μου ηρθε γρηγορα. ο Igneel μπηκε φορτσατος στην αμαξα και μας κοιταξε χαμογελοντας.

Απλα επρεπε να ντυθω λιγο προτου παω στο παλατι. Απαντησε στο θυμωμενο βλεμμα της Serena και εγω χαχανισα λιγακι.

Η Αμαξα ξεκινησε να κουνιεται και πλεον κοιτουσα απο τα παραθυρα σκεπτομενη για το τι θα συναντουσα.

{...}

Καθομασταν Ολοι μαζεμενοι στην αιθουσα δεξιοσεων οταν ο αγγελιοφορος των θεων Ερμης μπηκε στην αιθουσα τρομαγμενος.

Ο ΣΥΜΦΩΡΑ! ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΙ ΟΡΚ! Φωναξε και ολοι στην αιθουσα πανικοβληθηκαν.

Τσιριδες ακουστικαν και καποιοι περιφερωταν μεσα στη αιθουσα. Εγω τους κοιτουσα συνχησμενη ενω η Serena με τον Igneel σταθηκαν μπροστα μου.

ΗΣΥΧΊΑ! φωναξε κουρασμενος ο Θεος Διας και ολοι σωπασαν κατευθειαν.

Εμεις τον κοιταξαμε ενω οι δυο δρακοι δεν φυγαν απο το πλευρο μου.

Με το να συμπεριφέρεστε παιδιαριστικα δεν θα καταφερετε τιποτα. Πρεπει να προστατεψουμε το καστρο. φωναξε και καποιοι εγνεψαν.

Θα παω εγω πρωτος πατερα. φωναξε ο θεος Αρης και ετοιμαστικε να φυγει.

Κατσε εδω Ανοητε. Πρεπει πρωτα να δουμε ποιοι θα πολεμισουν! Φωναξε η Θεα Ηρα και η Αθηνα Συμφωνησε μαζι τους.

Λοιπον ποιοι θα πολεμισουν; Ρωτησε ο Διας και σχεδον ολοι σηκωσαν το χερι τους εκτος απο την Θεα Αφροδιτη.

Δημητρα και Ηφαιστε δεν ειναι πολυ καλη ιδεα να συμμετεχετε εσεις. Πρεπει να φροντίσετε τα μωρα σας. Ειπε η Αφροδιτη ενω κρατουσε στα χερια της τον νεογεννητο Ερωτα.

Εχει δικιο! Φωναξε ο Θεος Απολλων και σταθηκε διπλα στην αδελφη του.

Ωραια Οσοι ειναι να μεινουν εδω θα μεινουν να φυλανε τον θρονο. Ειπε ο Διας και ολοι συμφωνησαν.

Θα πολεμισουμε και εμεις.! Φωναξα εγω θαραλλεα.

Η Serena και ο igneel με κοιτουσαν σοκαρισμενοι.

Μεταχαρας Μεγαλειοτάτη. Θα θα ηθελα να δω τον τροπο μαχης σας. Ειπε ο Αρης φλερταρωντας με αλλα με ενα βλεμμα της Serenas Εκανε πισω.

Δεν ξερω αν θα ηταν καλη ιδεα Lucy. Ειπε σκεπτικος ο Διας.

Θα κανω οτι καλυτερο μπορω. Αλλωστε δεν ειμαι μονη μου. Ειπα εγω θαρραλεα και εκεινος χαμογελασε.

Πολυ καλα. ΕΤΟΙΜΑΣΤΙΤΕ ΓΙΑ ΜΑΧΗ! Βροντοφοναξε και μου φανηκε πως ολο το καστρο κουνηθηκε.

Προτού η μάχη ξεκινήσει η Θεά Αθηνά είχε σκεφτεί σε ένα πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ένα σχέδιο κάθαρσης του παλατιού. Τους το εξήγησε όσο ποιο σύντομα μπορούσε και αφοί το καταλαβανε όλοι, τους χώρισε αναλόγως που έπρεπε να πάει ο κάθε ένας. Το σχέδιο ήταν ως εξής: Εφόσον το παλάτι χωριζόταν σε τρις βασικούς χώρους, έπρεπε να χωριστούν σε όλους.Στην μπροστινή πύλη ,ειχαν απλωθεί στον χώρο ο Θεός Άρης με την Θεά Αθηνά Αριστερά και δεξιά από την πύλη ενώ πολεμούσαν κατά μέτωπο, έπιτα μαζί τους ήταν οι δίδυμοι θεοί Απόλλωνας και Άρτεμης που σε συνεργασία θα εξολόθρευαν τα ορκ. Αυτοί ήταν στην πρώτη γραμμή. Στον δεύτερο χώρο όπου και εκεί ήταν ο διάδρομος με τις πόρτες που οδηγούσαν στα ποιο μικρά δωμάτια , κοντά στην πύλη που ένωνε την άυλη με το παλάτι ήταν οι Θεοί Άδης, Δίας και Ποσειδώνας που θα πολεμούσαν μπροστά ενώ οι Lucy μαζί με τους δράκους Serena και Igneel θα πολεμούσαν από πίσω για να προστατέψουν την πύλη για την αίθουσα του θρόνου. Αυτή ήταν η δεύτερη γραμμή . Τέλος στην αίθουσα του θρόνου, όπου φυλάσσονταν από τους θεούς Ήρα και Ερμή, που ειχαν σταθεί μπροστά στην πύλη ώστε αν γινόταν κάτι να υπερασπίζονταν τους θεούς που ειχαν μείνει από πίσω μαζί με τα μωρά τους. Έπιτα ο Ηφαιστος θα ήταν αυτός που θα υποστήριζε τους δυο θεούς ενώ η Δήμητρα μαζί με την Αφροδίτη θα πρόσεχαν τα δυο μωρά τους, την μόλις 5 χρόνων Περσεφόνη και τον νεογέννητο Έρωτα.

Third person pov

Έχουν σπάσει τις πύλες! Φώναξε η Θεά Άρτεμης.

Έρχονται από παντού! Φώναξε ο Θεός Άρης και χαμογέλασε ευχαριστημένος με το θέαμα.

Άρη Σύνελθε, αν εισέλθουν όλοι αυτοί στο παλάτι είμαστε τελειωμένοι. Πρέπει να τους σταματήσουμε! Ειδή μπαίνουν μέσα. Φώναξε η Θεά Αθηνά μαλώνοντας τον αδελφό της και πήρε θέση μάχης.

Απόλλωνα, συνέχισε να παίζεις! Του φώναξε η αδελφή του, η Θεά Άρτεμης.

Εκείνος παίζοντας την λίρα του αρχισε να μουρμουρίζει ένα μελωδικό σκοπό και τα ορκ που πλησίαζαν για κάποια λεπτά μένανε ακίνητα. Τώρα ήταν η σειρά της θεάς Άρτεμης, με το τόξο και τα βέλη της τα πετύχαινε κατευθείαν ανάμεσα στα μάτια και αυτά πέφταν νεκρά κάτω! Από την Άλλη μεριά ο Θεός Αρης μαζί με την Θεά Αθηνά πολεμούσαν με τα ξιφοι τους σκοτώνοντας όσους μπορούσαν. Όσο Αυτοί οι Θεοί προσπαθούσαν να μην αφήνουν τα ορκ να πολεμάνε, στην αίθουσα του θρόνου η Θεά Ήρα περπατούσε πάνω κάτω βράζοντας από τα νεύρα της.

Τι και αν αυτή η μικρή Lucy τα ρίξει στον άνδρα μου; Την είδα εγώ πως τον κοιτούσε... Δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσω και άλλο εδώ, Θα βγω έξω. Ειπε εκείνη υστερικά και κινήθηκε αστραπιαία προς την πόρτα.

Οι Άλλοι θεοί την κοίταξαν μπερδεμένοι και ο θεός Ερμής την πρόλαβε.

Μητέρα παραλογίζεσαι σε παρακαλώ κάτσε εδώ! Ειπε ο Θεός Έρμης και η Ήρα συνέχισε τα δικά της.

Έφυγα!. Ειπε και άνοιξε αποφασίστηκα την πόρτα.

Lucy's Pov

Loke, Virgo και Capricorn. Ψιθύρισα και εκείνοι εμφανιστήκαν σε μια στιγμή.

Αμέσως παρατήρησαν τον χώρο και χωρίς να τους πω τίποτα κάνανε επίθεση. Εγώ έκανα ένα βήμα πίσω θέλοντας να παρατηρήσω την κατάσταση ως έχειν. Οι θεοί που πολεμούσαν μαζί μας ειχαν καταφέρει να απομονώσουν ένα τεράστιο πλήθος των ορκ, ενώ ο Igneel και η Serena με την ικανότητα του στοιχείου που κατείχαν αποτελείωναν και τα υπόλοιπα ορκ. Παρά την σοβαρότητα της κατάστασης βρήκα την ευκαιρία να παρατηρήσω τον τρόπο μάχης των θεών. Ο θεός Δίας κατά κάποιο τρόπο έριχνε μαγικές αστραπές που εμφανίζονταν ακατάπαυστα στο δεξί του χέρι ενώ με το αριστερό ο ηλεκτρισμός που τους έριχνε τους αποτελείωνε τελείως, ο Θεός Ποσειδώνας πάλι, έχοντας στα χεριά του την τρίαινα του, όποιους τους τρυπούσε εμοιαζε λες και τους έπνιγε από μέσα ενώ ο θεός Άδης ανοίγοντας μαύρες τρύπες εξαφάνιζε εκείνους που τον επιθέτονταν ή όσο μπορούσαν να του επιτεθούν .

ΕΊΘΕ ΤΑ ΚΑΖΆΝΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΞΙΛΕΩΣΟΥΝ. Φωναξε και ανατριχιασα.

Ξαφνικά η τεράστια πύλη της αίθουσας του θρόνου άνοιξε και βγήκε η Ήρα βράζοντας από θύμο.

Δια σε επ- Δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει όταν η μιλιά της κόπηκε απότομα.

Γυρίσαμε όλοι και την κοιτάξαμε μπερδεμένοι, ωστόσο είχαμε σοκαριστεί με την έκφρασή της. Βέβαια όλοι μας θα είχαμε την ίδια έκφραση έχοντας σε μικρή απόσταση την θεά ενός τεράστιου ορκ που θα ορκιζόμουν πως μόλις είχε μπει στον χώρο. Λογικά η έφοδος της θεάς Ήρας ήταν αρκετή ώστε να μας αποσπάσει την προσοχή και το τέρας να μας προσπεράσει ώστε να την φτάσει.Με μια κίνηση την χτύπησε δυνατά και εκείνη έπεσε χτυπώντας στον τοίχο. Εκείνο ξεκίνησε να την πλησιάζει πάλι θέλοντας να την ξανά βαρέσει. Ο χρόνος αρχισε να κυλάει ποιο αργά -με την βοήθεια του Cronus- και παρατήρησα τις συνέπειες. ο Ποσειδώνας είχε δεχτεί χτύπημα με αποτέλεσμα η τρίαινα να του φύγει από το χέρι, ο Δίας ήταν τόσο σοκαρισμένος που άργησε να αντιδράσει ώστε να προλάβει το ορκ που ετοιμαζόταν να χτυπήσει την Ήρα ξανά ενώ ο Αδης ήταν συγκεντρωμένος στο να κάνει εκείνο που έκανε που δεν έδειχνε ενδιαφέρον στο υπόλοιπο περιβάλλον γύρω του. Κοίταξα για μια στιγμή τους δράκους που πολεμούσαν και ενστικτωδώς έσπευσα στο μέρος της Ήρας με την γρηγοράδα του δράκου της αστραπής Wyvern.

Celestial dragon iron first. Είπα και ο χρόνος επανήλθε στα κανονικά του κάνοντας έμενα να χτυπήσω το μεγάλο ορκ που ετοιμαζόταν να ρίξει το τελικό θανατηφόρο του χτύπημα στο πληγωμένο σώμα της Ήρας.

Black Devil Magic: Cursed black blood of Devil Vasiliskus. Σε μια στιγμή το τεράστιο δρεπάνι βρέθηκε στα χεριά μου, και με μια αστραπιαία κίνηση το κεφαλή του ορκ ξεκόλλησε από την θέση του.

Εκείνο με έναν εκκωφαντικοί ήχο έπεσε νεκρό κάτω ενώ η θεά Ήρα με κοιτούσε πελαγωμένη . Την πλησίασα και της έτεινα το άδειο χέρι μου.

Σηκωθείτε Μεγαλειότατη. Είστε καλά; Την ρώτησα και εκείνη χωρίς δισταγμό δέχτηκε την βοήθεια μου ενώ έγνεψε θετικά.

Δεν έπρεπε να κάνετε μια τέτοια κίνηση Θεά μου. Τι θα κάναμε αν παθένατε κάτι; Συνέχισα και εκείνη έχοντας βγάλει την υποτιμητική έκφραση που με κοιτούσε, μου χαμογέλασε.

Χάρης σε εσένα δεν έπαθα κάτι. Έχεις την ευνεια μου. όπως και το κλειδί που σου δηνει την δυνατότητα να με καλέσεις για βοήθεια. Μου είπε ενώ με μια κίνηση το κλειδί που εμφανίστηκε στα χέρια της ήρθε στα δικά μου.

Κοίταξα το Πορφυρό κλειδί με τα περίτεχνα σχέδια που είχε πάνω. Εν ριπή οφθαλμοί στα χέρια μου πλέον υπήρχαν 12 κλειδια.

Μα πως; Ρώτησα εγώ.

Σε αναγνωρίζουμε βασίλισσα της Δρακοσφαιρας και σύμμαχο μας. Ως δώρο για την πράξη ανιδιοτελιας σου , σου εμπιστευόμαστε τα κλειδια μας. Ειπε ο Δίας που πλέον αγκάλιαζε την Ηρα.

Συγκινημένη τους κοίταξα με δάκρυα χαράς να ειναι έτοιμα να κυλήσουν στα μάγουλα μου. ξαφνικά τα κλειδια φωτιστικαν και στην θέση τους υπήρχε ένα Σκήπτρο.

Α. Αναφώνησε η Serena Έκπληκτη.

Τα κλειδια σε αναγνωρίσαν Βασίλισσα. Ειπε η Αθηνά ενώ χαμογέλασε.

Το σκήπτρο των θεών δημιουργείτε με τα κλειδια άλλα και την δύναμη μιας καθαρής και αγνής ψυχής. Συγχαρητήρια. Ειπε η Θεά Αρτεμης και κοίταξα το Σκήπτρο μου συγκινημένη.

Η Serena και ο Igneel με αγκάλιασαν ενώ η Serena σιγομουρμουριζε το πόσο υπερήφανη ήταν για μένα.

Τέλος flashback

Και έτσι απόκτησα το Σκήπτρο που βλέπεις. Της είπα ενώ κοιτάξαμε μαζί το σκήπτρο.

Ήταν Απίθανη Ιστορία Lu-chan. Ειπε ενθουσιασμένη

Ήταν μια. Συμφώνησα μαζί της.

Θέλω να μάθω και άλλες περιπέτειες σου Lu-chan, Ελπίζω ότι θα ήθελες να μου τις πεις. Μου είπε ενθουσιασμένη πάλι και εγώ χαμογέλασα

Ναι γιατί όχι; Ίσως ένα πιζάμα πάρτι όταν γυρίσουμε από την αποστολη; Της είπα και φάνηκε να χαίρετε πάλι.

Θα ήταν μια υπέροχη Ιδέα. Ειπε στην τελική και συνεχισαμε να περπαταμε.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ. ΝΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΩ ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΜΠΝΕΥΣΗ. ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΕ ΣΑΣ.

ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΤΡΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ Κ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΨΥΦΙΣΕΤΕ ΠΟΙΑ ΘΕΛΕΤΕ.

Α) ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ LUCY

Β) Ο IGNEEL ΜΑΛΩΝΕΙ ΤΟΝ NATSU

Γ) LUCY KAI YUKINO.

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΩ ΕΝΑ ΣΕΒΑΣΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΨΗΦΩΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ.

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΌΝ VOTE ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΒΟΗΘΑΕΙ. ΤΑ ΛΕΜΕ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΡΤ♥

Υ.Γ: λοιπον τα δικαιώματα του manga/anime δν μου ανήκουν!
Φιλακια πολλα 😍😍😘

Continue Reading

You'll Also Like

76.9K 6.8K 70
Η ζωή της 17χρονης Chang Seongyun αλλάζει όταν στο σχολείο της έρχεται ένας καινούριος καθηγητής με το όνομα Kim Taehyung. Η σχέση ανάμεσα καθηγητής...
1.5M 38.6K 102
[Ολοκληρωμένη] Η Τέσσα Γιάνγκ είναι μια δεκαοχτάχρονη μαθήτρια που ζει μια απλή ζωή. Έχει καλούς βαθμούς και ένα γλυκό αγόρι. Προσχεδιάζει τα πάντα...
9.1K 502 24
Όταν του αποκάλυψε η Θεοφανω τον πραγματικό λόγο που η γυναίκα του αυτοκτόνησε, έπεσε από τα σύννεφα. Όμως η ζωή του επιφύλασσε μεγαλύτερες εκπλήξεις...
258 47 14
--- **Τίτλος: The Opposite Window (Το Απέναντι Παράθυρο) ** **Περιγραφή:** Άξαφνα τα πόδια της κόβονται και αισθάνεται μια ανατριχίλα να διαπερνάει τ...