Lehet, hogy igazuk volt...

By Linutaku

27.8K 2K 285

"Annyira jó párt alkotnátok!" Yuuki és Katsuo már kiskoruk óta jó haverok voltak, és a folyamatos együttlétük... More

2.rész:
3.rész
4.rész
5.rész
6.rész
7.rész
8.rész
9.rész
10.rész
11.rész
12.rész
13.rész
14.rész
15.rész 1/2
Befejezés (15.rész 2/2)
Szereplők!
Specials és Fun Facts!

1.rész: Hogy is kezdődött az egész?

3.4K 162 35
By Linutaku

- Nhmm.. Mivanmár.. - tapogatta holtkóros fejjel Yuuki az éjjeliszekrényt a telefonjáért, amit végül sikeresen levert a földre.

- Ahhh! Ez a hang! - kapta fal a földről a készüléket, amin meglátta a legjobb barátja mosolygós profilképét, az alatt Yuuki meg is nyomta a zöld telefon ikont.

- Jó, hogy felveszed. Eridj készülődni. - hallatszódott Katsuo hangja. - Tanárok megölnek, ha pont az első napon elkésel.

- Oké, anyuci. Jóreggelt puszit nem adsz? - nevetett halkan, miközben feltápászkodott az ágyából.

- Yuu, a hülyeségedet máson éld ki. - szólt vissza félig nevető hanggal, mikor Yuuki már a szekrényét nyitotta ki.

- Nevetsz, szóval nem akarod, hogy mással hülyéskedjek, nyehehe. - mondta elégedetten, és kivette az egyenruháját.

- Hol tanultad ezt a röhögést? "Nyehehe", veled meg mi van? - kérdezte Katsuo kuncogva.

- Nem tudom, nyehehe. - mondta a telefonba monoton hangon, amire Katsuo felnevetett.

- Kikászálódtál már az ágyból? - terelte a témát. - Ha igen, és készülődsz is, akkor leteszem.

- Már öltözködök, szóval leteheted. - mindketten elköszöntek, és kinyomták a hívást. Yuuki felvette a fakóbarna zakós egyenruhát, majd mindent összepakolva kilépett az ajtón, és a suli felé vette az irányt. Mikor az iskola kapujához ért, már messziről kiszúrta az épület falához dőlt Katsuot, két lánnyal körülállva. Katsuo mindig is népszerű volt a szőke haja, és kék szemeinek hála. Yuuki már általánosban hozzászokott, hogy a legjobb barátja körül csak úgy nyüzsögnek a lányok, bár még sosem volt barátnője valamiért. Yuuki mosolyogva odaszaladt hozzá, és a lányokat szinte már ignorálva átkarolta a nyakát.

- Bakker, ne ijesztgess. Legalább köszönj, mielőtt rámcsinpaszkodsz. - paskolta meg Katsuo a hátát mosolyogva.

- Jó, jó. - engedte el. - Látom már első napon népszerű vagy. Igazán bemutathatnád őket. - nézett a két lányra, akik csak szótlanul, csillogó szemekkel bámulták kettejüket.

- Még én sem tudom a nevüket, pont most akartak bemutatkozni. Amúgy meg nem válok ilyen hamar népszerűvé, csak az osztályok besorolásának nézegetésénél ismerkedtünk meg. - magyarázta.

- É-én.. öhm.. khm. Én Hiori vagyok, a barátnőm pedig itt Yume. Ti-titeket hogy hívnak? - kérdezte a lány rákvörös fejjel.

- Én Yuuki vagyok, ő pedig Katsuo. Örvendek. - hajolt meg egy kicsit Yuuki.

- O-oh, igen. Örvendek. Ha nem haragudtok, mi Yuméval most megyünk, mert.. Meg akarjuk tudni hogy hol van a vécé. - hadarta, majd megragadta Yume karját, és gyilkos tekintettel üzente, hogy igen, ők most azonnal mennek a "vécére".

- Jaaa, igen. Megyünk, és.. ja.. Szeva! - intett egy gyorsat, mielőtt Hiori elragadta volna magával. A karját erősen szorítva vonszolta mindenfelé, amikor megálltak egy folyosó végében, a lehető legtávolabb mindenkitől.

- Hiori, most komolyan mondtad, hogy a vécéhez viszel? - nézett az előtte álló ajtóra, amin Hiori éppen belépett.

- Igen, tényleg meg akartam találni a vécét, és beszélni is akartam veled. Szóval gyere be. - intett maga felé. Mindketten bent voltak, Hiori körülnézett, hogy biztosra vegye, egyedül vannak, még néhány fülkébe is benyitott, csak a biztonság kedvéért. Miután pszichopata módjára lecsekkolt mindent a mosdóban, Yume elé állt, és megragadta a vállát.

- Támogatnunk kell őket. - mondta a szemébe halál komolyan.

- Mi van?

- Tuti hogy van köztük valami! Csak rájuk kell nézni! SHIPPELNÜNK KELL ŐKET! - rázta meg Yume vállát.

- Hmm.. - fogta meg az állát gondolkodva - Igazad lehet.. Támogatnunk kell őket!

- Na ugye! Akkor, a Yaoi Couple Hadművelet, a YCH indul! - csaptak össze a levegőben. - Most akkor ideje lenne visszamenni a fiúkhoz. - ragadta meg Yume kezét, és elkezdtek keringeni az iskola folyosóin, mint legutóbb.

Eközben...

Miután a lányok elmentek, hogy "vécét" keressenek, ketten maradt a két fiú.

- Tényleg, Katsuo. Melyik osztályba osztottak? - törte meg a köztük lévő alig néhány másodperces csendet Yuuki.

- 1-D, és téged is. Szóval örülhetsz, mert ismét veled rontom a levegőt majd a teremben. - ölelte meg félkézzel Yuuki nyakát.

- Ennek örülök. Az előbb mondtad, hogy azokkal a lányokkal is az osztálybesoroláson találkoztál. Akkor velük is egy osztályban leszünk? - kérdezte Yuuki, amire Katsuo csak bólintott.

- Ha már a lányoknál tartunk, vajon mi jókat beszélnek rólunk? - nézett Katsuo a folyosó felé, ahol nemrég még Hiori és Yume haladt el.

- Nem vécét mentek keresni? - nézett értetlenül Yuuki.

- Drága Yuu-chan. Ha egy csaj két helyes pasi jelenlétében vörös fejjel rángatja el a barátnőjét valahova, akkor bizony a két helyes pasiról lesz szó. Ha hajtanak rád, úgy látszik lesz egy riválisom. - szorította meg jobban Yuuki nyakát.

- Miről beszélsz? - kérdezte mosolyogva.

- Se~mmi! - válaszolta, és addigra a lányok is megérkeztek.

- Heyho! - köszönt Hiori Yumével mögötte, és végigmérte a fiúkat, hátha talál valami yaoira utaló jelet. Végül egészen a beszélgetésük végéig Katsuo kezét bámulta, ahogy az átkarolta Yuuki nyakát.

Megszólalt a csengő. Mind a négyen együtt indultak el az 1-D termébe. Yuukiék sétáltak elől, Hioriék pedig hátul maradtak, hogy tökéletes rálátást kapjanak a két srácra, ahogy mosollyal az arcukon egymás mellett beszélgetnek séta közben. Mikor a terembe beléptek, a számukra osztott helyüket elfoglalták és túlestek a szokásos procedúrákon, mint a bemutatkozás, órarendosztás és a többi. Az osztályban azonnal megszülettek a csoportok, néhány baráti pár, és a tipikus magányos embereken kívül mindenkinek sikerült behelyezkednie. A szünetekben, Yuuki és Katsuo odamentek egymáshoz és  beszélgettek, ezt pedig a lányok csak csendben nézték. Mivel a fiúk beszélgetőtémája néha a két lány is volt, röpke pillanatokra ránéztek Hioriékra, így észrevették, hogy végig fura tekintettel nézték őket.

Az órák végén, mindenki vonulni kezdett hazafelé, néhányan a nagy tömegben manőverezve kocogtak siettükben, voltak akik alig néhány csepp életerővel totyogtak. Ellenben Hiori és Yume, ők ráérősen várakoztak az épület kijáratánál, a két fiúra várva, akik hamar meg is jelentek.

- Hé! Srácok! - intett nekik Hiori.

- Sziasztok. - ment oda hozzájuk Katsuo Yuukival együtt.

- Na, nektek hogy tetszett az első napotok? - érdeklődött Hiori.

- Jó volt, csak lenne egy kérdésem hozzátok.. - nézett rájuk Katsuo.

- Igen, mi az?

- Miért is néztetek minket egész nap?

- Eh? - a két lány lefagyott. - Észrevetted? - néztek értetlenül, amire a két fiú csak bólintott.

- Öh..öööööö..... - dadogott Hiori, de szerencséjére Yume megmentette.

- Fiúk, az van, hogy ti ketten fullra összeilletek.

Continue Reading

You'll Also Like

1.6K 107 27
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.
63.5K 2.5K 25
Szerelem első hallásra és látásra? Nehéz a szerelem, ezt mindenki tudja. Két különböző ember, egy operában? Hát mi ez ha nem, egy romantikus szerelem...
293K 15.9K 30
Egy herceg egy vámpír herceg karmai között? Elrabolni egy herceget. Vajon mi lesz ennek a következménye? Befejezve:2019.02.10. 1# herceg 2019.05.23. ...
54.9K 3.8K 20
Nehéz az életed egy világsikerű együttes menedzsereként. Oké, ez így nem teljesen igaz. Nehéz az életed egy világsikerű együttes menedzsereként, mikö...