Specials és Fun Facts!

920 59 6
                                    

Hát ja
Fél óra után hogy a 'Szereplők' részt kitettem rájöttem hogy hejhó én még nem fejeztem be még akartam egy ilyet is, szóval...

Csináltam.

Ilyen könnyedén nem szabadultok meg tőlem, ne is higgyétek.

Na szóval, először is a Fun Factek!

Fact 1;  Ez az egész történet valóságos osztályship és karakterek alapján készült. Kivéve Carla és Daiki, ők ketten csak unalmamban pattantak ki a fejemből.
Hiori és Yume = Én, és a legjobb barátom
Katsuo és Yuu = Két haverom, akiket "Yumével" shippelünk

Valamint a szereplők családtagjai és kinézetük is valóságon alapszanak.

Fact 2; Katsuonak és Yuukinak is a játszótéren elcsattant csók volt az elsője.

Fact 3; Daikit és Carlát eredetileg mélyre nyúló backstoryval akartam, amiben ők ketten egy ideális cukkerpár, de valójában nem egy gengszterrel és maffiával volt már dolguk. A szerelmük története pedig az lett volna, hogy ugyanarra a csapat rosszfiúra hajtottak, és együttes erővel győzték le őket. Erre utalt a 8. részben a "Megharcoltam érte!" sor Carlától, mert akkor a tervekben még ez volt. Végül ezt a verziót csak az osztálykáosz jelenetben alkalmaztam, ahol Daiki felpofozott egy srácot, Carla pedig nem egyet fogott le.

SPECIALOK! (össz-vissz 2 lesz)

1.rész - Nevek

- Katsu-chan... - szólt Hiori, ahogy mindannyian a suli mögött ebédeltek. Azóta ez a hely már a törzshelyük lett.

- Igen? - válaszolta.

- Takeda-kun... - motyogta.

- Mi? Miért hívtál így? - nézett nagyot.

- Kiváncsi voltam. Te meg akkor hívj Momoyama-sannak! - mondta, és Katsuo engedelmeskedett.

- Ez nagyon furán hangzik! - lepődött meg.

- Ugyan már, Katsu-chan! - mosolygott Yuuki, mire Katsuo menten elvörösödött. - Tök könnyű. Momoyama-san, Kawasama-san, Nagasaki-kun, és Aratai-san! - sorolta el mosolyogva mindenki vezetéknevét. - Bár, a Takeda-kun...

- Ez úgy hangzik, mintha idegen lennék számodra... - mondta teljesen lefagyva.

- Naa, nem is mondasz semmit arra, hogy Katsu-channak hívlak Katsuo helyett..? - hajolt közel hozzá. Katsuo csak fülig vörösen kerülte a szemkontaktust.

- Még senki sosem hívott japán neven! Ez az első! - örvendezett Carla.

- Beleborzongtam ebbe az Aratai-sanba.. - suttogta Yume olyan tekintettel, mint aki éppen egy halál közeli élményt élt át.

------------
Vége

2.rész - Galéria

- Yume, ezt figyuzd! - mutatta meg a telefonja kijelzőjét Hiori a barátnőjének.

- Miket néztek ti folyton? - kérdezte Yuuki. Most csak ők négyen voltak a teremben, Carla és Daiki nem volt ott.

- Ezt ni! - mutatta meg a képet Hiori a két fiúnak, ami a matektanárt ábrázolta. - Órán lőttem. Milyen? Van még ahonnan ez jött! - vigyorgott elégedetten.

- Ezeket mikor csinálod? - mosolygott Katsuo. - Van a biosztanárunkról?

- Mindről! - lapozgatta a képeket Hiori. - Itt is van! Róla pont a lehető legjobbat kaptam le! - mutatta a fotót, amin a tanárnőjük éppen nyitott szájjal, égbe feltartott jobb kézzel, és egy éppen mellette leeső krétával van.

- Hát ez csodás. - röhögött Yuuki. - Mr. Terminátorral mi a helyzet? - kérdezett a tanárukról, aki mindig, minden puskát, rendetlenséget kiszúr, és rengeteget szid.

- Mégsem akkora Terminátor... - kuncogott ördögien. - Mondanám, hogy háttal állt, és így nem látott, de hehehe... Nézd. - lapozott egyet, és így felfedte azt a képet, amin Mr. Terminátor éppen dolgozat közben mellette sétál el. Mindkét fiú tátott szájjal elemezgette a képet, míg mögöttük Yume csak büszkén Hiorira, ölbe tett kézzel nézte őket.

-----------
Vége

Nehezen engedem el ezt a könyvet, hogy még ilyesmiket is csinálok hozzá, csak hogy ne kelljen végleg abbahagynom :'D

De van az eszemben egy történet, amit nagyon szeretnék már nyilvánosságra hozni, amibe azért nem kezdtem bele, mert több történetet egyszerre nem tudnék folytatni. Legalább is nem tudnám mindenemet beleadni a könyvbe, és nekem is kényelmetlen lenne egyszerre többel rendszeresen foglalkozni, hiszem nem tervezem írásnak szentelni az életem.

Sayonara, most már tényleg,
Tomodachitachi! :3

Lehet, hogy igazuk volt...Where stories live. Discover now