Gutten i mitt liv

By evaalkisraknesok

6.7K 329 43

Han går oppå broen å ser på meg med tårer i øynene. Han snur å går vekk fra meg. Jeg har frykt for broer, men... More

1// Felix
2// Bevisstløs
3// legevakten
4// sjalu
5// Løyner
6// Late som ingenting?
7// Kyss meg
8// Tente flammen
9// Innbrudd?
10// slo til han
Skilte foreldre
Adoptert
Hetten
Vi må snakke
(Flytte) sammen?
Vann i munnen
Johannes
Sureste sitronen
Watch me
Tårer traff gulvet.
"Stedet deres"
Skutt
«Det er han Emma, løp»
Smilene våre forsvant
Han svarte ikke
352 ganger
Føle hans glede
Glemt gymtøyet
«Hore»
Deprimert
Jeg savner henne

'Nei'

152 9 1
By evaalkisraknesok

Jeg skrek. Av full hals. Ikke Henrik.

Jeg løp bort Henrik for å hjelpe og jeg hørte Felix ringe ambulansen. Han hadde blitt skutt i magen. Han fikk så vidt puste. Felix kom bort. Jeg satt å hulket og holdt over såret. Jeg taklet ikke alt det blodet. Jeg så Felix hadde på seg et belte og ba han om å gi det. Han tok av beltet og fjernet hendene mine fra såret og bandt det rundt han. Han løftet Henrik opp og begynte å gå ut av skogen med meg hulkende bak. Da ambulansen kom var Henrik bevisstløs. Jeg hulket i armene til Felix under hele bilturen.

***

Jeg sto å ventet i 3 timer på sykehuset.
«Kan jeg få se han nå?!» sa jeg utålmodig, sint og knust til en sykepleier. «Nei. Vi vet ikke om han klarer seg ennå. Men vi ringer så fort vi finner ut av noe» Sa sykepleieren med et falsk smil. Jeg skulle til å skrike til henne da Felix stopper meg «takk for informasjonen» sa Felix å smilte falsk tilbake. Jeg gikk inn på doen. Det var ingen her. Det var en stol i rommet av en grunn. Felix kom inn idet jeg sparket stolen hardt inn i veggen. «Emma...» Sa Felix. Jeg falt sammen der jeg sto. Jeg orket ikke mer. Felix satt seg inntil den andre veggen med meg i armene hans. Etterhvert sovnet jeg.

Jeg hørte noen synge. Gjett hvem. Felix. Han satt å strøk meg i håret og gynget frem og tilbake mens han holdt rundt livet mitt.

Jeg skulle til å si at jeg var våken. Men en lege kom inn. «Er Emma Coster her?» «Ja» Sa Felix og ristet i meg. Jeg gjespet og latet som ingenting. «Huh?» sa jeg mens jeg strakte på meg. «Du kan få se Henrik. Men han er ikke våken» Jeg nikket sakte. Vi reiste oss og gikk mot rommet. Legen stoppet Felix. «Bare familie» sa hun nøytralt med litt irritasjon i stemmen. Han så trist men støttende mot meg. Jeg sendte han et sleng-kyss og gikk inn.

Det hadde gått sånn to timer nå. Jeg hadde snakket med Felix og Martine på meldinger. Mest Felix. Martine babler bare om en gutt hun møtte på senteret som hun nå holder på med. En lege kom inn. «Hvordan går det med deg?» sa hun med et smil mens hun fikset på maskinen til Henrik. «Bedre» sa jeg med et smil. «Hvor er foreldrene deres?» «Pappa er her snart. Han er på flyplassen nå. Han har kontor i Sverige sammen med mamma. Så han er her om 30-50 minutter» Legen nikker og skulle til å gå ut av rommet. «Kan Felix komme inn nå?» hun sto å vurderte det i noen sekunder. «Javel. Men dere må være rolige. Å klikk på den røde knappen ved sengen hvis det skjer noe.» sa hun strengt. Jeg smilte. «Kan Felix Berg komme inn?» Felix kom inn og smilte idet han så meg.

Etter hvert kom mamma og pappa. Vi snakket med de om hva som hadde skjedd å sånn. «Dere kan ta dere en pause og gå ut å spise et sted.» Sa mamma med et smil. «Jeg kan sette inn penger på kortet ditt» sa pappa og smilte.

***
Vi satt å spiste å jeg bestemte meg for å sende Mamma en melding. 'Har han våknet?' Hun svarte etter noen minutter. 'Nei..'

Continue Reading

You'll Also Like

#TOMROM By unknowerh

Teen Fiction

1K 67 12
Barndommen er forbi og Ariel og venninene Chelsea og Phoebe skal begynne på Raven videregåned skole til Høsten. Men det de ikke vet er at Raven ikke...
4.6K 150 10
Jackson er en helt vanlig 17 åring, god i sport, populær hos jentene, venner som aldri svikter og to ganske rike foreldre. Men det er én ting som ma...
113K 5K 55
Det er alltid en gutt og en jente som går gjennom klisjeen. Hva skjer om vi putter to gutter i den? Noah er 17 år og bor som en normal 17 åring, hos...
Arfid By Straykids12

Teen Fiction

3 1 1
Handler om en sykdom som heter Arfid, og hvordan det oppleves for den som har den type spiseforstyrrelse.