Love is dangerous //Book one...

By panda_apocalipse69

56.9K 2.3K 150

"Ce simţi acum? m-a intrebat. "Durere." suspin. "Mi-am dat seama ca iubirea este cel mai periculos sentiment... More

Love is dangerous
Beginning of the end
Trip
Secretul
Ora de sport
Masti.
Prima zi
Marturisiri
Aproape.
Jerry
Probleme.
Vreau sa vorbim.
Lacul
Parerea ei
Nu judeca o carte dupa coperta.
Adevarul
Cluburi
Cina
Ochiul Londrei
Intelegerea
Permisiunea
Filmuleţul
Dragoste adolescentina
Scuze
Dream
,,Te-am iertat."
Frişcă
"O să vezi că am dreptate."
Palma
Poza
"Nu te voi parasi..."
Prima intalnire
Mullingar
Trebuie sa fac ceva.
Speranta moare ultima
"Mergem acasa."
Dezastrul. Partea I
Dezastrul. Partea a II-a.
"...imi doresc..."
Memorie
Intrebari si raspunsuri
Little Rain
The end. Partea I.
The end. Partea a II-a.
Cartea a doua. Prolog.
Universitate
Intalnire. Partea I.
Intalnire. Partea a II-a.
Alexis
Rochie si Costum
Pariu?
Din rau in mai rau
Cutii
'Pastreaza-mi un dans.'
Surprize
Sti deja ce vreau
Goodbye
Nunta
Trough the Hell

Petrecere, bautura si placere

421 26 0
By panda_apocalipse69

Heya ma' biciz.

Dupa perioada asta stresanta a examenelor, uite ca am reuzit si eu sa postez. Yey mie. Si totusi inca nu s-a terminat. maine trebuie sa aflu cat am luat la mate si romana si am niste emotii...si is panicata..si ahh...sunt mai stresata ca un elev la bac...

anyway, acum ca a venit vara (aleluia) cred ca o sa pot posta mai des. o sa ma stradui.

de acum in colo actiunea o sa o i-a pe alt drum dar o sa fie fantaaaaaaaastic.

cam atat. Kisses.

Pandy's out

Am iesit din caminul fetelor avand un sentiment ciudat in legatura cu petrecerea ce urma. Stiu ca asa este la facultate, scoala-petrecere-scoala-petrecere, dar tot nu cred ca o sa ma adabtez cu acest 'program'. Prima este ca si un fel de initializare in viata unui student, dar nu ma simt gata sa fiu introdusa in aceasta lume nebuna si diferita de viata mea anterioara.

Vantul sufla cu putere, facandu-mi pielea de gaina si tot odata facandu-ma sa regret faptul ca m-am imbracat atat de subtire. Totusi, este inceputul toamnei in Londra! Ar fi trebuit sa ma gandesc la asta inainte sa ies din casa doar intr-o pereche de pantaloni scurti, o camasa neagra cu cruci si o geaca de piele. Al naibii de petrecere!

Sunetul tenesilor mei pe asfaltul ud deja incepea sa-mi dea o senzatie de disconfort, dorindu-mi si mai tare ca aceasta seara sa se termine mai repede. M-am oprit din mers pe marginea strazi, uitandu-ma atenta dupa masina lui Niall care era de negasit. Un clanxon puternic de pe cealalta parte a strazii m-a facut sa tresar, Niall iesind din masina sa neagra, avand un zambet imens pe buze. Am traversat rapid strada, ajungand langa el si lasandu-i un sarut pe buze alaturi de niste urme de ruj rosu.

"Mergem?" intreaba, ocolind masina si deschizandu-mi usa copilotului.

"Am de ales?" intreb intrand incet in masina, tolanindu-ma pe scaunul cald si comod.

"Hmm...nu prea." chicoteste blondul trantind usa mea, peste cateva secunde fiind deja in masina si pornind motorul.

In masina se instaura linistea, o liniste placuta si bine venita inainte de a ajunge la locatia petrecerii. Mana lui Niall si-a facut loc pe piciorul meu, incepand sa deseneze mici cerculete cu degetul aratator. Corpul a ineceput sa-mi tremure la atingerea sa, milioane de furnicaturi pornind din acel loc si raspandindu-se in intreg corpul. I-am zambit blondului, acesta intorcandu-mi gestul. Probabil ca ma repet spunanad ca aceste mici gesturi sunt cele care imi plac cel mai mult, cele care-mi aduc zambetul pe buze si bucurie in suflet, cele care ma fac cu adevatat sa ma indragostesc de persoana care le face. Pe fundal a inceput sa ruleze o piesa de dragoste, a carui nume mi l-as putea aduce aminte daca nu m-as pierde incet, incet in ochii lui Niall. Acei ochii albastri, patrunzatori, pe care i-ai putea recunoaste dintr-o mie de oameni. Acei ochii care te fac sa te indragostesti de ei din cauza a cat de puri sunt  si cate emotii iti transmit dintr-o singura privire. Acei ochii in care m-am pierdut inca din prima clipa in care l-am vazut pe Niall, si in care continui sa ma pierd in fiecare zi in care ii vad. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce inseamna ca mai demult, albastrul inghetat ai ochiilor lui Niall, la fel ca si sufletul sau, a ajuns ca in prezent sa se topeasca, la fel cum marea o face primavara. Acum sunt cu adevarat fericiti, topiti de iubire si sunt sigura ca daca te uiti adanc in ei, ai putea vedea o imagine cu mine si cu Niall sarutandu-ne, imagine care ar putea topii si cea mai inghetata inima la cata fericire si dragoste emana.

"Nu te mai holba, ma speri." rade blondul facandu-ma sa realizez ca tot drumul am avut privirea atintita spre el, analizandu-i fiecare miscare.

A parcat masina pe marginea strazii, deja incepand sa se auda muzica asurzitoare si strigatele adolescentilor de la petrecere. Am oftat, bagandu-mi mana prin par si netezindul, apoi desfacandu-mi centura.

"Nu ma holbam." neg desi stiam ca era evident.

"Nu, tu doar ma priveai insistent." rade. "Sa sti ca daca incerci sa ma intimidezi, n-ai sa reusesti."

S-a intors cu tot corpul spre mine -atat cat ii permitea spatiul din masina- si ma privea jucaus dar si batjocoritor in acelasi timp. Stiu deja ca nu il pot intimida pe Niall, nici nu as incerca sa fac asta dar imi dau seama ca totul este doar o gluma sau o conversatie stupida.

"Zici tu, Horan?" ranjesc si imi aproprii capul de al sau, rotindu-mi la randul meu corpul spre el.

"Eu cred ca pot sa o fac."

A zambit si el, spatiul dintre fetele noastre disparand in secunda in care Niall s-a napustit asupra buzelor mele. Mi-a lins incet buza de jos, eu permitandu-i sa intre in gura mea pentru a adanci sarutul. Pentru o secunda nu am mai simtit, auzit sau constientizat nimic. Eram acolo, eu, Niall si sarutul nostru plin de pasiune si dragoste. Lumea din jurul nostru disparuse, iar corpul meu se relaxa tot mai tare, in cateva momente ajungand in bratele blondului. Spatiul din masina era din ce in ce mai mic iar atmosfera din ce in ce mai incinsa, abia putand sa respir.

Ne-am desprins din sarut cand am ramas amandoi fara aer, privindu-ne o secunda in ochii. Zambind rusinata, mi-am inlaturat o suvita de par, dand-o dupa ureche. Niall si-a muscat buza la gestul meu, facandu-ma sa chicotesc. A incercat sa-mi fure inca un sarut, dar cineva a dat cu pumnul in geamul soferului, facandu-ne sa tresarim.

"Ce naiba!?" injura Niall, probabil din cauza socului sau din cauza ca s-a lovit de scaun. Si eu ma lovisem la spate in volan, dar incercam sa ascund durerea, acest lucru fiind insimnifiant in acest moment.

Usa soferului s-a deschis, doua capuri satene intampinandu-ne in strada.

"Ce doamne faceti? Doar nu v-o trageti in masina, nu?" rade Louis si aproape ca ma face sa vreau sa-l pocnesc.

Nu stiu ce ar putea fi mai penibil in acest moment. M-am dat jos din poala lui Niall, iesind din masina, blondul iesind si el la randul sau. Eleanor si Louis inca radeau de noi, lucru care m-a facut sa le arunc o privire nu tocmai frumoasa. Incercand sa se stapaneasca, s-au apropiat de noi si ne-au zambit nevinovati.

"Acum, daca voi doi ati terminat cu distractia, ce-ar fi sa mergem." zice Niall, practic reprosandu-le sa nu mai rada de noi.

"Bine frate, sa mergem." aproba Louis si ne pornim cu toti spre petrecere.

Se pare ca locatia petrecerii era o casa a unei fratii, habar nu am care anume. Locuinta pe doua etaje, destul de mare si bine amenajata pe exterior era acum impanzita de decoratiuni, ghirlande sau sticle aruncate prin unele locuri. In curtea incapatoare erau rasfirati cativa studenti, dar adevarata petrecere se pare ca era inauntru.

Prinzandu-l pe Niall de mana, am intrat deodata in casa fratiei, muzica data la maxim infundandu-mi urechile. Un miros puternic de tutun si alcool venea din toate directiele si deja simt cum ametesc din cauza acestora. Trecand prin multimea de adolescenti excitati si beti, am reusit sa ajungem la o canapea neocupata si sa ne asezam pe ea.

Niall a facut rost de doua pahare rosii, continutul acestora fiind neaflat. Am luat o gura din acel lichid, gustul amar si puternic invadandu-mi gura si stomacul. Bere. Mie-mi convine. Am inceput sa facem glume si sa radem pe seama lesinatilor de pe ringul de dans, incat nu mi-am dat seama cum a trecut timpul. La un moment dat, stiu sigur ca ni s-a alaturat si Harry, dar nu mai pot gandi limpete dupa 3 pahare de bere.

"Buna!" se aude o voce din stanga noastra, voce care ma zgarie pe creier.

In fata noastra a aparut o fata inalta, bruneta si foarte frumoasa, imbracata intr-o rochie destul de scurta de un roz pal. Fata sa parea pictata, machiajul acoperind absolut orice din ea. Am lasat un chicot sa-mi scape, dar din fericire nu a auzit nimeni.

"Buna Alexis." spune blondul, zambind.

Stai, ce? De unde o stie el pe fata asta? Si de unde mi se pare atat de cunoscuta?

"Ma bucur ca ai ajuns." spune entuziasmata. "Ei cine sunt?" se uita spre noi, putin mai scarbita fata de cum se uita la Niall.

"Ei sunt Louis, Harry, Eleanor si Faith, iubita mea." rapunde Niall si ma apropriu de el, lasandu-mi capul pe umarul sau in semn de 'dispari, e al meu'.

Stiu ca nu are rost sa fiu geloasa, Niall nu cred ca s-ar uita la o Barbie cu par brunet, insa alcoolul din organismul meu a inceput sa gandeasca pentru mine. Nu am baut foarte mult, dar starea de ameteala nu ma lasa sa judec ceea ce fac si pur si simplu actionez din instinct.

"Ce...dragut." spune Alexis uitandu-se urat la mine. "Pai, ne mai vedem pe aici." spune si se face imediat nevazuta precum o fantoma.

Nu pot decat sa rad cand ii observ reactia lui Alexis, si poate este de la acool, dar m-am simtit extraordinar cand Niall practic i-a trantit in fata brunetei ca sunt iubita sa. Pana la urma petrecerea asta nu este atat de rea si chiar ma bucur din plin de atmosfera prezenta care-mi ofera doar o stare de bine.

Niall si-a pus mana pe piciorul meu, urcand tot mai sus, tragand incet de marginea pantalonilor mei scurti. Mi-am impreunat privirea cu a sa, ochii lui sclipind din cauza berilor consumate. Mana sa s-a plimbat dealungul taliei mele, ajungand intr-un final pe spatele me unde a inceput sa traseze mici cerculete peste materialul tricoului. Zambetul sau se mareste constant si nici eu nu rezist, lasand un ranjet pervers sa-mi acapareze buzele. Capul sau s-a apropiat de urechea mea, muscandu-mi lobul urechii, reusind sa-mi trimita fiori calzi prin tot corpul.

"Urmeaza-ma." imi sopteste, vocea sa fiind mai suava ca niciodata.

S-a ridicat de pe canapea si sub privirile confuze ale celorlalti m-a luat de mana, parasind imediat incapere. Ajunsi pe un hol destul de mare, lung si plin de adolescenti hormonali care aproape ca se inghiteau unii pe alti, am zarit scarile si ne-am indreptat spre ele. Ocolind toti studentii picati pe scari am reusit sa ajungem la primul etaj, Niall hotarand sa nu mai continuam sa urcam. Ne-am plimbat dealungul holului pana ce blondul a deschis o usa din lemn de culoare inchisa, intrand intr-o camera spatioasa si totusi simpla.

Inainte ca sa pot macar sa dau o raita cu privirea prin camera, buzele lui Niall s-au lipit de ale mele, pornind un sarut al dominatiei, unde fiecare incerca sa conduca cat mai mult. Mainile sale au ajuns pe fundul meu, ridicandu-ma in aer pentru a-mi infasura picioarele in jurul sau. M-a lipit cu spatele de usa, neintrerupand sarutul nici macar putin. Aveam impresia ca o sa raman fara aer, dar Niall a intrerupt sarutul, analizandu-mi putin fata.

"In seara asta..." se opreste putin pentru a lua o gura de aer. "Te voi face sa te simti ca in al IX-lea cer." ranjeste pervers si incepe sa lase saruturi umede pe gatul meu.

Continue Reading

You'll Also Like

2.4M 123K 31
Găsirea unui inel pierdut pe plajă îi aduce lui Jennifer Rey mai multe probleme decât şi-ar putea imagina vreodată o femeie. În speranţa că va sc...
2.8K 427 29
Jungkook-- brunet ~top 28 de ani Taehyung--șaten ~top°uneori bottom• 27 de ani Hoseok--roșcat ~bottom°little vârsta mintală 2-3 de ani• 19 de ani ⚠...
44.3K 1.4K 63
Jade Wilson, este o fata de 17 ani care s-a mutat din Florida în Los Angeles cu familia sa. Ea are o sora și un frate , amândoi mai mari deât ea L...
490K 15.2K 83
"Iubirea este o simplă ecuație. Tu doar rezolv-o..." #1 în Fanfiction 6.09.2023 #1 în Fanfiction 3. 02. 2020 #1 în Fanfiction 28. 12. 2019 #1 în zayn...