Petrecere, bautura si placere

421 26 0
                                    

Heya ma' biciz.

Dupa perioada asta stresanta a examenelor, uite ca am reuzit si eu sa postez. Yey mie. Si totusi inca nu s-a terminat. maine trebuie sa aflu cat am luat la mate si romana si am niste emotii...si is panicata..si ahh...sunt mai stresata ca un elev la bac...

anyway, acum ca a venit vara (aleluia) cred ca o sa pot posta mai des. o sa ma stradui.

de acum in colo actiunea o sa o i-a pe alt drum dar o sa fie fantaaaaaaaastic.

cam atat. Kisses.

Pandy's out

Am iesit din caminul fetelor avand un sentiment ciudat in legatura cu petrecerea ce urma. Stiu ca asa este la facultate, scoala-petrecere-scoala-petrecere, dar tot nu cred ca o sa ma adabtez cu acest 'program'. Prima este ca si un fel de initializare in viata unui student, dar nu ma simt gata sa fiu introdusa in aceasta lume nebuna si diferita de viata mea anterioara.

Vantul sufla cu putere, facandu-mi pielea de gaina si tot odata facandu-ma sa regret faptul ca m-am imbracat atat de subtire. Totusi, este inceputul toamnei in Londra! Ar fi trebuit sa ma gandesc la asta inainte sa ies din casa doar intr-o pereche de pantaloni scurti, o camasa neagra cu cruci si o geaca de piele. Al naibii de petrecere!

Sunetul tenesilor mei pe asfaltul ud deja incepea sa-mi dea o senzatie de disconfort, dorindu-mi si mai tare ca aceasta seara sa se termine mai repede. M-am oprit din mers pe marginea strazi, uitandu-ma atenta dupa masina lui Niall care era de negasit. Un clanxon puternic de pe cealalta parte a strazii m-a facut sa tresar, Niall iesind din masina sa neagra, avand un zambet imens pe buze. Am traversat rapid strada, ajungand langa el si lasandu-i un sarut pe buze alaturi de niste urme de ruj rosu.

"Mergem?" intreaba, ocolind masina si deschizandu-mi usa copilotului.

"Am de ales?" intreb intrand incet in masina, tolanindu-ma pe scaunul cald si comod.

"Hmm...nu prea." chicoteste blondul trantind usa mea, peste cateva secunde fiind deja in masina si pornind motorul.

In masina se instaura linistea, o liniste placuta si bine venita inainte de a ajunge la locatia petrecerii. Mana lui Niall si-a facut loc pe piciorul meu, incepand sa deseneze mici cerculete cu degetul aratator. Corpul a ineceput sa-mi tremure la atingerea sa, milioane de furnicaturi pornind din acel loc si raspandindu-se in intreg corpul. I-am zambit blondului, acesta intorcandu-mi gestul. Probabil ca ma repet spunanad ca aceste mici gesturi sunt cele care imi plac cel mai mult, cele care-mi aduc zambetul pe buze si bucurie in suflet, cele care ma fac cu adevatat sa ma indragostesc de persoana care le face. Pe fundal a inceput sa ruleze o piesa de dragoste, a carui nume mi l-as putea aduce aminte daca nu m-as pierde incet, incet in ochii lui Niall. Acei ochii albastri, patrunzatori, pe care i-ai putea recunoaste dintr-o mie de oameni. Acei ochii care te fac sa te indragostesti de ei din cauza a cat de puri sunt  si cate emotii iti transmit dintr-o singura privire. Acei ochii in care m-am pierdut inca din prima clipa in care l-am vazut pe Niall, si in care continui sa ma pierd in fiecare zi in care ii vad. Se spune ca ochii sunt oglinda sufletului, ceea ce inseamna ca mai demult, albastrul inghetat ai ochiilor lui Niall, la fel ca si sufletul sau, a ajuns ca in prezent sa se topeasca, la fel cum marea o face primavara. Acum sunt cu adevarat fericiti, topiti de iubire si sunt sigura ca daca te uiti adanc in ei, ai putea vedea o imagine cu mine si cu Niall sarutandu-ne, imagine care ar putea topii si cea mai inghetata inima la cata fericire si dragoste emana.

"Nu te mai holba, ma speri." rade blondul facandu-ma sa realizez ca tot drumul am avut privirea atintita spre el, analizandu-i fiecare miscare.

A parcat masina pe marginea strazii, deja incepand sa se auda muzica asurzitoare si strigatele adolescentilor de la petrecere. Am oftat, bagandu-mi mana prin par si netezindul, apoi desfacandu-mi centura.

Love is dangerous //Book one and twoUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum