Bizim Molekül

By SimanurCENIKLI5

3.7K 731 714

"Yoksa bana aşık mı oldun ?Eğer aşık olduysan seni suçlayamam bu cazibeye karşı gelmek mümkün değil"Ay hasbam... More

B.M 1
B.M 2
B.M 3
B.M 4
B.M 5
B.M 6
B.M 8
B.M 9
💕💕
B.M 10
B.M 11
Duyuru
B.M 12

B.M 7

219 42 24
By SimanurCENIKLI5


Aslı'dan :

Elindeki topu sektirip Basketbol oynayan Allahın mucizesine baktım .Ne kadar da yakışıklıydı .
Her hali ile kusursuz bir ifadesi vardı .Bir nefes daha alıp verdim .O kadar yanında dolaşmama rağmen beni görmemişti .Maşallah kızlarda ona sülük gibi yapışmış anam . Bırakmıyorlardı ki sıra bana gelsin.
Kafama gelen sert cisim ile kızgınca o
Tarafa döndüm.Beni güzel düşüncelerimden bölen de kimdi ?

Berke

Topu elime alıp ona baktım.Bana bakıyordu .Sanki ilk defa görüyordu beni .Bu an hiç bitmesin derken bana seslendi ve anın içine sıçtı .

"Atmayı düşünüyor musun ? Kendime gelmek için kafamı sağa sola salladım .Tabiki atarım seni yağuşuklu

"Ş-şey tabi '' diyerek topu ona attım.Tam sektirmeye başlayacakken bana döndü .Ay! Yoksa benden hoşlandın mı?

"Oynar mısın" Anın şoku ile afallayıp ona baktım .Ve ağzımdan bir 'Ha' kelimesi döküldü .Basketbol oynamayı az çok biliyordum sorun bu değildi .Beni davet etmişti .
Beni etmişti davet .
Etmişti davet beni .
Davet beni etmişti .
Etmişti beni davet . Bu cümleye hangi taraftan bakarsam bakayım harikulade bir cümle oluyordu .

"Oynarım " Kafasını sallayıp elimle gelmemi işaret etti .Kalbimin hızlı atışlarını bastırmaya çalışarak sahaya ilerledim .Sahanın ortasına geçince topu bana attı .Ben şimdi bu topu ne yapmalıydım?Galiba bu topun adı basketbol topu ve benim bunu sektirmem gerekiyor ? Allahım şu maçı rezil olmadan bitirirsem vallaha namaza başlayacam.Topu havaya kaldırıp gelişi güzel fırlatınca, top yukarıdaki floresan lambayı kırıp kafama çarptı .Ellerimin ayarsız olması ve basketbol yeteneğimin -937373 olmasının verdiği utançla alt dudağımı dişledim .Ayrı zamanda attığım topun 19.5 şiddetinde kafama çarpması sonucu beyin travması geçiren Kafamı ovuşturarak yüzümü buruşuturdum.Tamam basket denen sporun b'sini bile bilmiyorum .Berke kollarını birden bana sarıp kendine çekince gözlerimi kocaman büyütüp ona baktım.Bu çocuk ne yapmaya çalıştıyordu böyle?Hayır tabiki halimden  şikayetçi değilim !Sadece çok şaşırdım o kadar.Saçlarının siyah olmasına rağmen gözlerininin mavi olması ,gözlerini daha da belirgin yaparak onu daha yakışıklı gösteriyordu .Biçimli kaşları,bir.insanın yataktan düşürdüğü bir nesneyi almak istediği ama bir  santim yüzünden ulaşamadığı gibi   ulaşılmaz yapıyordu .Allah onu yaratmak için ne kadar zaman harcamıştı acaba?
Arkadan kırılma sesi geldiğinde korkuyla kafamı o tarafa çevirdim.
Top attığımda kırılan floresan yere düşmüştü .Bende kafamdaki 'Beni neden kendine çekti acaba ?'Sorusunun cevabın bulmuş oldum .Sadece bir insanlık görevi yapmıştı . Bakanın 49 yerinden bıçaklayıp köpekbalığının burnunun deliğinden sokup totosundan çıkmasını sağlayacak güçte deniz atmak istediğim ,o yediğimin gözlerini benden çekince utançla başımı eğip ondan uzaklaştım.

"Sana borçlandım bugs  bunny "
Suratını buluşturdu .Allahım bu haliyle bile tatlı yaa !

"Bugs bunny ne ya " Diye tiksinircesine sordu .Gözlerimi yuvalarından fırlatıp 12,3 şiddetinde kafasına çarpıp tranva geçirmesine sebep olacak kadar büyüttüm .

"Bana çizgi film izlemediğini söyleme sakın "Bana 'Ciddi misin?' bakışları atarak omuz silkti.Söylediğim şeyin saçmalığı yüzünden kendime verdiğim ceza sebebiyle dudağımı dişledim .Hayır bende  cadı kardeşimin yüzünden bugs bunny çizgi filiminin  bir sezonunu izelmek      zorunda kalınca böyle olmuştum. Karizma ve ultra  yakışıklı birine bana "Cizgi film özlemediğini söyleme sakın " Diye sormak ne demek ya .Aptal ben .Mal ben .Geri zekalı ben.Salak ben.

"Tamam biliyorum çok saçmaydı ama hiç mi duymadın ?" Kafasını 'ı ıı ' dercesine sallayıp aynı sakinliğini korudu .

"Peki büyünce öğrenirsin bugs bunny"

"Benim bildiğim doğa kanuna göre büyükler küçülmüyor,küçükler büyüyor "

"Bugs bunny olduğunu kabul ettin "

"Bebek olduğunu kabul ettin" Ayağımın yanına değen cisim ile gözlerimi yere sabitledim .Az önce beyin travması geçirecek şiddette bana çarpan top şimdi bacağıma platin takılmasını istiyordu anlaşılan .
Topu elime alıp en sert şekilde duvara fırlattım .Fırlatırken de

"Ne çektirdin be zalımın topu " demeyi ihmal etmedim tabikisi de .Berke Anlında oluşan boncuk terleri silmek için kolunu kaldırdığında kol kasındaki kalp dövmesi dikkatimi çekti .Bir kalbin içine ok saplanmış ve kalbi ikiye ayırmıştı.Okun bir ucunda
B harfi olmasına rağmen diğer ucunda hiçbir harf yoktu .

"Neden bir ucunda B varken diğerinde yok ?"

"Oraya yazacağım kişinin hayatımın bu dövme gibi kalıcı olmasın istiyorum ama O kişiyi daha bulamadım."Başımı anladım derecesinde salladım .Hala şansım var demek !Ne güzel .

"E madem bana borçlusun bunu öde o zaman " Bakışlarla konuşmayı bilmediğim için dudaklarımı tekrar aralayıp yordum .Bu dudaklar ileride benden maaşımın yarısını istiyeceklerdi ama haklılardı sonuçta değil mi ?

"Ne? "

"Bu akşam benle yemeğe çık " Diyerek eline aldığı topu üçlükten tek eliyle potaya attı ve

"Saat 8:00 da hazır ol bekletilmeyi sevmem " diyerek yanımdan ayrıldı. Ve arkasında dudaklarını bir tırın girebileceği büyüklükte aralamış olan bir adet Su bıraktı .

Melisa'dan devam

Topu kapıp sektirmeye başladım . Güneş ortaya basketbol konulu bir kim saha güçlü yarışması atınca erkekler kabul etmişti .Tabi biz de altta kaldık mı? Güldürmeyin beni !Tabikide  hayır . Güneş yardım amaçlı benim ile aynı hizada koşarken diğer kızlar geride erkeklere savunma uyguluyorlardı.4 sene profesyonel basketbol oynamıştım ama sonra derslerime mani olduğu için bırakmak zorunda kalmıştım .Bu yüzden ufak hareketler yapıyordum .
Topu potaya atmak üzereyken ayağıma takılan sert cisim ile burnumun yeri öpmesi bir oldu .
Kafamı kaldırdığımda Aras'ın o cenabet suratını gördüm .
Bana çelme takmıştı pislik ! Aras kahkaha atıp topu kaptı ve ilerlediği gibi Poyraz'a pas verdi .Poyraz'ın önünde duran Açelya topu yakalayacakken Meriç onu belinden tutup uzaklaştırdı ve Poyraz boş kaleye gol atar gibi kolaylıkla basketi attı .Ayağa kalkıp dizlerimi silkeledim

"Ama siz faul yapıyorsunuz "Diye bağırdım. Kaya yüzüne piç bir gülümseme yerleştirip

"Kendi kurallarımız ile oynuyoruz" diyince ,Açelya kendisini tutan Meriç 'in elini ısırıp kolaylıkla ondan kurtuldu ve işaret parmağını Ona doğru salladı .

"Bize bunu en başından söylemeliydiniz " Meriç rahat bir tavırla omuzlarını silkti .

"Söylemek gerekmiyor .Gördünüz işte" Açelya sinirle yerinde tepinirken Güneş onu tutup

"O zaman bizde kendi kurallarımızı sergileriz "diye Açelya 'yı sakinleştirdi. Başımı sallayıp elim ile onay işareti verdim .Asıl oyun şimdi başlıyor ezikler .

Mert sahanın dışına çıkıp topu Arasa verdim .Yüzüme en sinsi gülüşümü yerleştirerek

"Bende " diye bağırdım ve Aras 'a doğru koşmaya başladım .Önümde topu sektirip sırıtan Aras 'a bakıp

"Bunu sen istedin " diyerek malum yerine en sert tekmemi bahşettim .
Intikam sert atılan bir tekmedir Aras .
Uhahahahahaha ve hata zuhahahhaha .

"Siktir " diyen Arasa aldırmadan karnına bir tekme daha savurdum ve topu kucaklayıp koşmaya başladım.
Madem kural yoktu o zaman sektirmeye de gerek yoktu öyle değil mi ?Önüme Poyraz çıkınca yanımda duran Deniz 'e pas verdim .Deniz mal gibi orda dururken, Açelya Denizin bu gidişle maçı mahvedeciğini   anlamış olacak ki gözlerini devirip Denizden topu en sert şekilde çekip hızla potaya koştu .Mert Açelya 'nın önüne geçince Açelya Mertin karnına topu en sert şekilde atıp sinsice gülümsedi . Yaşasın dişi darbeleri uahahhahaha . Mert acı ile inlerken top Açelya ya geri sekti ve Açelya ilk basketimizi atmış oldu .
Sevinç dansımı yapıp diğer kızlar gibi Açelya 'nın üstüne atladık .Aynı anda yumruklarımızı tokuşturup kıkırdadık .Sanırım bu gidişle basketbolun ebesini doğduğu yere sokucaktık . 
                         ⭐

Son basketi üçlükten sallayarak attım ve şans eseri top potanın etrafında üç tur döndükten sonra içeri girdi .Sevinç çığlıkları ile kızlar üstüme gelirken ayı atlaması refleksi olarak ellerimi yüzümün yanına koydum .Kızlar üstüme atlayınca totomun acısına aldırmadan gülümsedim .Beni kucaklarına alıp havaya kaldırdıklarında dudaığımdan dökülen sevinç çığlığına engel olamadım.Üstümdeki imzalı basketbol formamı çıkarıp Aras 'ın suratına fırlattım.Ama bir dakika !O benim imzalı formamdı .Ayrıca Fenerbahçe doğuş takımına imzalanmıştım.Aras elindeki formamı sıkarken sinirle ona baktım.Ulan o forma için ben ne emekler harcadım sen biliyor musun ?Erkekler acıklı bakışlarını bize yollarken tek yaptığım kalbimin acısını bastırarak  zafer smile 'ı oldu .

              ✖✖✖✖✖✖✖

Gözlerimi kısıp portakal suyumdan bir yudum daha aldım .Bengü ,Aslı 'nın Omzuna elini koyarak

"Keşke sende gelseydin kuzum yaa ."diye söylendi .Bastekbol zaferimizden sonra kutlama amaçlı bir kafeye gelmiştik ama kimse bilmiyordu ki bu yürek acısını.İmzalı formamı Aras 'dan bir an önce almalıydım .Biz çıkarken Aslı bizi görmüş ve yaptıkları icin özür dilemşiti .Biz ise kabul etmiştik . Sonuçta dostluklar gökten zembille yağmıyordu . Aslı gülümsedi .Bu kızda bugün bir haller vardı ama hayırlısı .

"Berke beni yemeğe davet etti " diyerek tekrar gülümsedi . Ağzımdaki portakal suyunu Güneş 'in suratına püskürttüm .

"Ne?" Dedikten sonra aklıma portakal suyu geldi ve utançla dudağımı dişliyerek özür diledim .

"Zuhahahahaha ,Puhahahahha "

Bengü elindeki peçete ile Güneş 'in yanağını silerken ,Deniz iguana gibi gülüyordu .Güneş gözlerini devirip

"Sen dişilerin umutsuz vakasısın "dedi en bıkkın ses tonuyla .Başımı onu onaylarcasına salladım .

"Bazen sende dişi olduğun için kendimden utanıyorum " dedim .Açelya konudan sıkılmış olacak ki

"Onu bunu bırakın da biz o toto kılıklılara ne yaptırsak acaba ?" Dediğinde sinsice gülümsedim . Bendede ne cevherler vardı yahu !Bu hainlik planlarına kafa yorduğum kadar derslerime ve akıl gücüme yoğunluk verseydim kuantum formülünü bulan kişi ben olurdum herhalde .

"Bence herkes sırayla farklı şeyler yaptırsın .Böylece daha çok zevkli olur " Deniz ben başı ile onaylarken

"Ama herkes farklı yerlerde farklı şeyler yaptırırsa diğerleri nasıl görecek ?" diyen Güneş bakışlarımın odak noktası oldu .

"Onu da düşündüm.Video veya resim Çekerek " Güneş bana seni zilli seni
Bakışlarını yolladığında zillice gülümsedim .Açelya söze atlayıp

"Önce benden başlar o Meriç malına saçımı çekip ,yeni aldığım 499,99 liralık ayakkabıya basmak ne demek göstericem " Gülümsedim .

"Kalkalım artık " diyen Aslı eşyalarını toplarken bizde ayaklandık .Hepimiz vedalaştıktan sonra kulaklıklarımı takıl evin yolunu tuttum .

Meriç 'den

"Abi kapak ettiler bizi ya" Sıkıntıyla nefes alıp Mert 'i onayladım . Soyunma odasına girerken  Halbuki okul baskefbol Takımında oynuyorduk ve şu ana kadar bizi yenen kimse olmamıştı. Kapıyı açacakken  gözüme bir not ilişince alıp okumaya. başladım .

Size iyi oynadınız demek isterdik ama maalesef yalan konuşamıyoruz .Size yapacağımız şeyler karşısında inşallah intihar ederseniz xjxjxjxj.(Amin )

Notu sesli okuduktan sonra içimdeki sinir hücreleri horon tepmeye başlamıştı .Aras notu eline alıp sinirle buruşturdu .

"Maçı zaten hep o Melisa maymunu sayesinde kazandılar "dedi adeta burnundan soluyan Aras. Haklıydı. Bütün basketleri neredeyse Melisa atmıştı.

"Acaba şu an napıyorlardır ?" Dedi formasının üstünü çıkaran Mert .

"Napıcaklar ?Kutlama yapıyorlardırlar " Bende formanın ucundan tutup tek hamlede çıkardım .

"E haklılar tabi .Bu erkekleri ilk ve son yenişleri .Bırakalım tadını çıkarsınlar ." Kaya elindeki telefonu bize uzattığında Aras elinden aldı bizde onun başında toplaşıp Melisa 'nın instagram açıklamasına baktık .

"Geçen yıla kadar 4 yıllık profesyonel basketbol oyuncusyumus .Geçen yıl ise derslerine mani ettiğinden dolayı bırakmış " Biz okurken kısaca özet geçen Kaya ,üstüne sıkıntılı bir nefes daha aldı .

"Gülsünler bakalım ,Surda birkaç gün sonra hepsi ağlamaktan ölecek "Bu çocuk çok hırs yapmıştı ama hayırlısı .

Aslı'dan devam

Eve girip mutfakta çokonatlı kurabiye pişiren anneme bakıp yüzüme en tatlı gülümsememi yerleştirdim .

"Annecik "Annem tek kaşını kaldırarak sorgularcasına bana döndü .

"Yine ne istiyorsun Aslı " dudaklarımı büzüp anneciğe baktım .

"Aşk olsun anne belki sana yardım edicem " Peh ! Ben ve anneme yardım etmek .Güldürmeyin beni .

"Terlik gelmeden söylesen kârlı çıkan sen olursun " Derin bir nefes alıp

"Annecik ben bu akşam dışarı çıkabilir miyim ?"

"Hayır" diyerek hamuru yoğurmaya devam etti .

"Nolur annecik .Lütfen .Yalvarırım ."

"Hayır dedim Aslı " sıkıntıyla en son çare olan şantaj yöntemine geçmeye karar verdim .Hayır yani kadın ,benim uğraştırmadan Kabul etsen ne olur yani ?Beni biliyorsun sen .Öylede böylede o dışarı çıkarım !

"Bir hafta bulaşıkları ben yıkarım" annem yüzüne zafer gülüşünü koyarak

"Tamam "dedi .Annem gülerken oflayarak odama çıktım .

"Uhahhahahaha" kapımın önünde katıla katıla gülen Nazlı'ya baktım.Bu kıza bir ara DNA testi yaptıracaktım . Benim kardeşim bir uzaylı olabilir çünkü.

"Ne gülüyorsun bücür?"

"Sırf sen bir hafta bulaştıkları yıkayacaksın diye her akşam farklı tabaklarda 10 tabak yemek yiycem"

Göz devirdim .

"İnşallah o 10 tabak yemeği yedikten sonra çatlsrsın"Odamın kapısını açıp Nazlı 'bin suratına sertçe kapattım.Gözlerim dolabımın arkasına gittiğinde gördüğüm şey ile çığlığıma engel olamadım.Bu kız ne yapmıştı böyle .Gözlerim dolarken yerde parça parça duran Dylan o brien postererime ve dergilerime baktım.İmzalı posterimi bile yırtmıştı .

"Nazlı!" diye bağırarak kapımı açtığım gibi odasının kapısını yumruklamaya başladım.

"Aç kapıyı bücür"

"Son çıkan My Litte Pony dergimi yırtmayacaktın abloşko " Sinirle kapısına bir kez daha vurduktan sonra odama geçtim.Senin bütün unicorn 'larının boynuzlarını makasla kesip ata çevireyim de gör bakalım.

Kendimi direk duşa attım .Daha dün yıkanmama rağmen ilk randevu hazırlığı bunu gerektirirdi .

Ilık bir duşun ardından kurulanıp dolabın karşısına geçtim .Elbiseleri tek tek yatağın üstüne atarken nutuk gibi uzun bir of çektim Sebep mi ?Giyecek birşeyim yok .Kıyafetkerim dolabıma dığmamasına reğmen neden giyecsk bir kıysfetim yoktu ki şimdi ?En son çare olarak yatağın üstüne attığım elbiselere baktım .Elime aldığım mürdüm rengi ,dar ,dizimin bir karış üstündeki elbiseyi gitmekte karar kılarak elbiseyi üstüme geçirdim .Makyaj masasının karşına oturup saçımı kuruladım ve düzleştirdim .Siyah bir ruj sürüp ,hafifi kuyruklu bir eyleynir çektim .Çantamı alıp aşağı inecekken
Telefonum çalınca arayan kişiye baktım . Allahın bir mucizesi . Tebessüm tüm suratımı esir alırken telefonu açıp kulağıma götürdüm .

"Geldim "

"Geliyorum " diyerek telefonu kaptım .Aşağı inerek siyah ceketimi üstüme attım ve elime aldığım siyah topuklu ayakkabıları ayağıma geçirip arabaya doğru yürümeye başladım .

Allahım bugün beni şu mucizen önünde rezil etme ...

Huuu Yeni bölüm nasıl olmuş ?

Continue Reading

You'll Also Like

6M 195K 99
Karan Haznedaroğlu. 27 yıldır her istediğini elde eden, sadece adıyla bile bütün kapıları açabilecek bir adam. Şimdi her şeyden çok istediği bir şey...
1M 63.6K 43
Ayağa kalkıp göz yaşlarımı sildim. Gözlerim son kez baktı ardından. Son kez seslendim adını. Bana öyle bir yara bırakmıştı ki, asla affetmeyecektim o...
2.5M 81.6K 59
İtalyan bir mafya... Başka açıklamaya gerek var mı? Ters köşelere doyamayacağınız. Her an şaşırarak sürükleneceğiniz bir kitap hayal edin.. Sonra oku...
320K 19.7K 42
17 yıl önce annesi tarafından ölü olarak bildirilen Neva... Yıllardır onun hasretiyle yanıp tutuşan Akay ailesi... Ama... Ortada bir sorun vardı.Neva...