Σκοτεινός.

By Marah_Edd

139K 5.7K 210

Μπορει το μυαλο ενας ανθρώπου να τον οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα; Ποσο μαλλον αν αυτο το μυαλο ειναι ενός... More

Κεφάλαιο 1
Κεφάλαιο 2
Κεφάλαιο 3
Κεφάλαιο 4
Κεφάλαιο 5
Κεφάλαιο 6
Κεφάλαιο 7
Κεφάλαιο 8
Κεφάλαιο 10
Κεφάλαιο 11
Κεφάλαιο 12
Κεφάλαιο 13
Κεφάλαιο 14
Κεφάλαιο 15
Κεφάλαιο 16
Κεφάλαιο 17
Κεφάλαιο 18
Κεφάλαιο 19
Κεφάλαιο 20
Κεφάλαιο 21
Κεφάλαιο 22
Κεφάλαιο 23
Κεφάλαιο 24
Κεφάλαιο 25
Κεφάλαιο 26
Κεφάλαιο 27
Κεφάλαιο 28
Κεφαλαιο 29 ||τελος||

Κεφάλαιο 9

4K 195 9
By Marah_Edd

*Ταμι*


Αλλαζω τα ρουχα μου και βαζω απλα ενα τζιν και μια άνετη μπλούζα. Περνώ και μια λεπτη ζακέτα και κατεβαίνω.



"Που πας;"με ρωταει η μαμα μου.



"Βολτα"απανταω απλα.



"Παλι;"ρωταει εκεινη.



"Ελα ρε μαμα σιγα"λεω και κλείνω την πορτα πίσω μου.Μπαινω στον σπίτι του και παω στην κουζίνα. Το εχει αφήσει οπως ηταν το φαγητό του. Παω πανω και ακουω την βρύση του μπανιου να τρέχει αλλα ξαφνικά σταματαει. Ακουω εναν θόρυβο και ανοίγει η πόρτα μπροστά μου και βλεπω τον Τονι γυμνό και γρήγορα γυρναω απο την αλλη και κλείνω τα ματια μου με τα χερια μου.



"Ταμι"λεει εκεινος ηρεμα και απλα.



"Συγνωμη δεν ηθελα να γινει αυτο"λεω αμεσως χωρις να αλλαξω την σταση που βρίσκομαι.




"Ειναι εντάξει μην νιώθεις ασχημα"λεει"περιμενε με κατω ντύνομαι και έρχομαι"λεει και περνω τα χερια μου απο τα ματια μου και κατεβαίνω τα σκαλια γρήγορα.Κοιταζω το ραδιο και μου ερχονται στο μυαλο τα λογια του.'εμπρος κανε κατι απερισκεπτο άνοιξε το ραδιο χόρεψε χαμογελα κατι κανε' ετσι παω στο ράδιο το ανοιγω και το βαζω πολυ δυνατα ωστε να μην ακουω και αρχιζω να κινούμαι στον χωρο χαρούμενη. Παντα τα τραγουδια μου έφτιαχναν την διάθεση. Και κλείνω τα ματια μου να νιωσω πιο ελεύθερη καθως χορεύω αλλα μπαμ συγκρούομαι καπου νε αποτέλεσμα να τα ανοίξω και να δω τον Τονι να με κοιταζει σοβαρος.Χαμογελαω αχνά.





"Συγνωμη"λεω τελικα και τρεχω στο ραδιο και υο κλείνω και έπειτα τον κοιταζω.





"Φεύγουμε"λεει και παει να φυγει αλλα παρατηρώ τα μαλλια του που ειναι βρεγμένα.





"Οπα οπα οπα οπα μισο"λεω και γυριζει και με κοιταζει."ετσι θα βγεις;"τον ρωτάω.





"Γιατι τι εχω;"ρωταει χαλαρός.





"Βρεγμένα μαλλια"του απανταω και τον πιανω να δυσανασχετεί."ελα"του λεω και του πιάνω το χερι και τον τραβάω στον πάνω οροφο μεσα στο μπανιο οπου υπάρχει και το πιστολάκι το βαζω μπρος και του κανω τα μαλλια.Κοιτάζω κατα τύχη τον καθρέφτη και τον βλεπω που με κοιταζει αλλα περνει το βλεμμα του. Ειναι γλυκουλης ομολογώ. Και πιστεύω πως αν μάθαινε να ειναι πιο ευγενικός θα ηταν ο τέλειος φιλος."τελος"λεω αφου του τα στεγνωσα καλα και κλεινω το πιστολακι"τωρα μπορουμε να φυγουμε"λεω και προχωράει και προχωραω απο πίσω του.Μπαινουμε στο αυτοκίνητο του και οδηγεί γρήγορα παλι.Το κινητο του χτυπαει και το σηκώνει.





"Πες το"λεει εκεινος."ειμαι μεσα"συνεχίζει με χαρούμενο τονο"τωρα τωρα δεν γινεται λιγο πιο μετα θα ερθω τωρα εχω μια δουλειά"λεει και το κλεινει αμέσως.





"Δουλεια;"ρωταω γελώντας.





"Δεν νομίζω να περίμενες να πω οτι παω για ψωνια;"με ρωταει σοβαρός και εγω γελαω.έχει αρχίσει να μειώνει ταχύτητα πραγμα που παει να πει οτι φτάσαμε.Βλεπω μπροστα μας το σουπερμάρκετ παρκάρει και κατεβαίνουμε.





"Λοιπον τι θα παρουμε;"τον ρωταω αφου μπηκαμε και πειραμε καλάθι.





"Δεν ξερω"δηλώνει.





"Καταρχην εχεις λεφτα;"τον ρωταω εγω.





"Οχι ετσι ηρθα. Εσυ τι λες;"με ειρωνεύεται και γελαω.





"Τελεια θα παρουμε και μαγειρευτά πραγματα αλλα και πραγματα που τρώγονται ετσι ωστε να εχεις κατι να τρως"λεω και εκεινος δεν απανταει"μερεντα"λεω και την βαζω στο καλάθι"δημητριακά"και τον κοιταζω που απλα με κοιταζει και το βαζω μεσα στο καροτσι."εεε γαλα"λεω ξανα και υο παίρνω."μακαρονια"....."αυγα"......"χυμο"....."πατατακια;"τον ρωταω και ανασηκωνει τους ωμους του ετσι τα βαζω και αυτα μεσα."παξιμάδια καιιιι ψωμι"λεω και περνω και απο αυτα."θελεις να φτιαξω γλυκο κάποια στιγμη;"ρωταω.





"Αμε"απανταει μονο.





"Ετσι και αλλιως πρεπει να εχει μεσα το σπιτι σαντιγί και κρεμες"λεω εγω και αρπαζω απο τα ραφια οτι κρέμες βρω"σοκολάτες"λεω και περνω αρκετά σχέδια.





"Ποτα"λέει εκεινος και χώνει μερικά μπουκαλια στο καροτσι και τον κοιταζω γελώντας.





"Μμμμ σαλάμι και κασέρι"λεω σκεπτόμενη πως θα κανει τοστ να τρωει."και μερικα φρουτα"λεω και βαζω μπανανες,φραουλες και κατι μηλα που εχει."αυτα"λεω και τον κοιταζω."θελεις κατι αλλο;"ρωταω.





"Μπα" απανταει και πηγαίνουμε προς το Ταμείο.Η ταμειας τα χτυπαει ολα.





"127,65"λεει και ο Τονι βγαζει χρήματα και πληρώνει.βαζει τις σακουλες στο αυτοκινητο και χωρις να πουμε κατι ξεκινάμε.Αλλα στην μεση του δρομου ο Τονι με κοιταζει συνεχεια ετσι αποφασιζω να του μιλήσω.





"Τι με κοιταζεις;"τον ρωταω γελώντας.





"Θελω να μου κανεις μια χαρη"λεει αυστηρά.





"Πες μου"λεω αβέβαιη μιας και φοβάμαι για το τι θα μου ζητήσει.





"Μαλλον 2"λεει και γνεφω"θα παρω τηλέφωνο τον Λουκ και θα βογγιξεις οπως την προηγούμενη φορά εντάξει;"μου λεει.






"Ενταξει"λεω και καλει εναν αριθμο και το δινει σε εμένα.






"Ναι;"ακουω μια αγοραστική φωνη.






"Αααα Τονι ναι αχ ναι"λεω και μου κανει νοημα να συνεχίσω"ναι μωρο μου ναιι αααχ"κανω και το περνει ο Τονι και το βαζει στο αυτι του.






"Κέρδισα"λεει και το κλείνει."θελω να μείνεις μαζι μου για κατι που θα κανω"λεει έπειτα"σου το ζητάω σαν χαρη αφου εισαι φιλη μου"λεει και σταματαει εξω απο μια αποθήκη.






"Ναι εντάξει απλα δεν καταλαβαίνω"λεω εγω.






"Θα καταλαβεις μετα"λεει."περιμενε με εδω ενταξει; ερχομαι σε 5"λεει και κατεβαίνει το αυτοκινητο και παει μεσα στην αποθήκη.Μετα απο 5 λεπτα βγαίνει εξω.Μπαινει στο αμαξι και οδηγαει οπως παντα με μεγαλη ταχύτητα.






"Ολα ενταξει;"ρωταω αλλα δεν μοθ απανταει και ετσι σωπαίνω.Μετα απο αρκετή ωρα φτασαμε σπιτι του βγαλαμε τα ψωνια και τα αφησαμε στην κουζινα ετσι.Ηθελα να τα βάλω στην θεση τους αλλα με τραβηξε απο το χερι και πήγαμε στο σαλόνι.






"Ακου πρεπει να κανεις οτι σου πω εντάξει;"με ρωταει και γνεφω. Βγαζει πο την τσέπη του ενα σακουλάκι με σκονη άσπρη.






"Τι ειναι αυτο;"ρωταω σκεπτόμενη αμέσως κατι κακο Δηλαδή ναρκωτικά.






"Τι καταλαβες;"με ρωτάει αλλα κουναω το κεφαλι μου ερωτηματικα"ναρκωτικά"λεει και πλέον εχω αρχισει να φοβάμαι.






"Και τι...τι θα τα κάνεις;"τον ρωταω.






"Ακουσε με προσεχτικά μεχρι να ξυπνήσω δεν θα φυγεις εντάξει; οτι και αν γινει δεν θα με αφησεις μονο μου και οτι κανω να θυμασαι πως δεν το κανω εγω αλλα τα ναρκωτικά ετσι απλα θα πρεπει να με προσεχείς ενταξει;"λεει και τα ματια μου δακρύζουν. Φοβαμαι.


















Αστερακι⛤













Σχολιο🗯

Continue Reading

You'll Also Like

779 56 30
Η Έλενα Παπαδόπουλου αποφασίζει το τελευταίο έτος της σχολής της να εργαστεί σε ένα από τα διασημότερα club της περιοχής. Το πρόβλημα είναι οι γονείς...
105K 4.4K 58
σε γνώρισα στο σκοτάδι κάτω από το φως του φεγγαριού , ήσουν άγριος μα ταυτόχρονα όμορφος τόσο που νόμιζα ότι έβλεπα τον θεού του έρωτα μπροστά μου...
22.9K 1.2K 58
Όταν μεγαλώνεις σε μια οικογένεια που δεν είναι εκεί για εσένα,όταν δεν έχεις πολλούς φίλους και κοινωνική ζωή, κλείνεσαι στον εαυτό σου αλλά δε παύε...
82.6K 5.2K 68
Η Καρίν τον τελευταίο καιρό επηρεασμένη απο την απομάκρυνσή και αγνόηση του αγοριού της,σχεδόν καταρρέει ψυχολογικά. Με αποτέλεσμα να στραφεί στο πρ...