ZABRANJENA LJUBAV📝

Da icequeen1912

19.9K 916 374

Njih dvoje su različiti svjetovi! Ona,mlada,lijepa Dalmatinka. Cura koja bi život dala za Hajduka. On,mlad,zg... Altro

UVOD
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
18.
19.
20.
21.
AN

17.

615 29 30
Da icequeen1912

  Ustanem napraviti doručak i iznenaditi ga,ali začujem zvono na vratima. Požurim otvoriti da se Marko ne bi probudio. Konačno ih otvorim,a na vratima je.... 

Na vratima je bio Ante. Odmah sam pomislila da je i Zvone tu. Ali otkuda ga ranije? Trebali su biti još par dana na pripremama.

"Pa zar me nećeš pozvati unutra, kakav je to doček?" - moram ga se riješiti što prije, sva sam bila zbunjena. Marko bi se mogao probuditi uskoro, a ako ga Ante vidi ovdje gotova sam.

"A-ante, odakle tebe ranije?"

"Tea, je li sve oke? Zovem te od jučer, ali se ne javljaš!"

"Ma sve je u redu. Ne znam gdje sam ostavila mobitel, a nije mi ga se dalo tražiti. Što trebaš, još mi nisi rekao?"

Sjeo je u dnevni dok sam ja otišla po kavu.

Ante p.o.v

Tea je skroz čudna, ne znam što se događa s njom, ali saznati ću uskoro. Razgledam malo po stanu i tada uočim njen mobitel koji je navodno izgubila. Definitivno mi nešto krije, ali saznat će ja šta, ne zvao se ja Ante Erceg. Ulazi noseći kave, a ja je odma počnen ispitivati.

"Tea šta se događa? Zašto me lažeš? Mobitel ti je cilo vrime ovdje. Šta kriješ? Govori odma!" malo san povisio glas na nju i vidio san kako se stresla.

"Ne lažem te, niti ti išta krijem. Otkud ti pravo da se dereš na mene?!"

"Gle,volin ta ka sestru, i molin te samo mi reci šta se događa!!" rekao san povišenim glasom.

"Prestani se derat i smiri se! Neman ti šta za reći." sad je i ona počela galamiti.

"Nemaš mi šta za reći,jel? A čije su ovo stvari? Jesi opet s onim kretenom,unatoč svemu šta ti je učinio?!"

Počela je plakati. Ajme ako je s njim,ako je samo takne pa sastavit ću ga sa zemljom.

"Šta tebe briga s kim sam ja! Neću ti reć,jer ćeš odma reć mom bratu,a on će sve pokvariti!"

Opet se dere.

"Kako ne razumiš? Volin te ka sestru i neću dopustit da te više iko povridi!"

Marko p.o.v

Budi me neka galama. Pogledam na krevet,ali moje ljepotice nema. Samo da je onaj gad nije opet napao. Pa ubio bi život u njemu. Ustajem i bez razmišljanja uletim u dnevni boravak,a ona se tamo svađa s Ercegom.

"Kaj se ovdje događa?" - pogledam ih zbunjeno.

"Nemoj ti meni kaj! Šta ćeš ti ovdje purgeru jedan?"

"Ante,smiri se! Sve ću ti objasnit!" Tea mu polako kaže.

"Nemaš ti meni šta objašnjavat. Nek se ovaj majmun gubi iste sekunde odavde!" Izdere se,strijeljajući me pogledom. Sreća njegov pogled ne može ubiti,inače bih već sada ležao mrtav.

"Ante,možemo li smireno porazgovarati kao odrasli ljudi,što i jesmo,a ne se ponašati kao djeca u vrtiću?" upitam ga.

"U redu,al ne pada mi na pamet tebe slušati,kretnu jedan. I ne pokušavaj nešta smuljat,ipak si ti bivši slinamovac,naučeni ste na muljaže!"

"Erco,molin te prestani ga vriđat! Nisan ništa govorila jer san znala da će bit ovako. Zašto mi jednostavno ne date da buden sritna s nekim?"

"Sritna? S kim? Ja ovdi nikoga s kim bi ti mogla bit."

Ljubav moja je počela plakati još više. Znali smo da će biti teško sa Zvonom,ali Erceg da će se ovako ljutiti,to nisam očekivao.

"Ante,znaš da te volin ka i Zvonu. Ali Marko je ljubav mog života,želim biti a njim,volim ga. Zašto nam ne daš da budemo sritni?"

Kada je ovo rekla,bio sam preponosan. Ona mene voli. Pa odmah sutra bi ju oženio, odveo u Torino,već sam nam i djecu zamislio.

"A šta je s Tomom? On te voli. Svi smo mislili da ćete vas dvoje bit skupa,tako ste lipi zajedno. Šta ce ti ovaj purger?"

"Toma mi je prijatelj,jako puno mi je pomoga i volin ga,ali samo ka prijatelja. Marko je taj s kojim želin sve! A ti se pomiri s tim jer ja od svoje ljubavi ne odustajen. Sad kad san napokon sritna,ništa mi to neće pokvarit!"

Otišla je u sobu sva u suzama,a ja sam odlučio ostati s Antom samo da mu pokažem koliko mi Tea znači,koliko je jaka naša ljubav. Da ga zamolim da pruži šansu da budemo sretni.

"Ante,znam da me nećeš slušati,ali dopusti da ti kažem sve. Tea je za mene sve. Još od onog dana kad sam je spasio od otmice ne izlazi mi iz misli. Uvukla mi se prvo u misli,a onda kada je napokon pristala izaći sa mnom,nakon dugo nagovaranja, uvukla mi se i u srce. Ona je tako krhka,moj je Anđeo,polako ti se uvuče u misli,u srce i pod kožu,da sam postao opijen njome. Svi ovi dani kada sam daleko od nje,za mene su pakao. Samo želim sve s njom. Volim je,ona je žena mog života i kunem ti se,molit ću vas sve dopuštenje da budem s njom. Da mogu odmah sutra bi je oženio,ali znam da ona nosi ožiljke prošlosti i da je još uvijek nesigurna pomalo. Ali uz mene joj ništa neće faliti,paziti ću je kao malo vode na dlanu,bit će kraljica kakva i je."

Okrenuo sam se u otišao tješiti moju princezu,a njemu prepuštam da razmisli o svemu,jer osjećam da sam ga malo smekšao.

Ušao sam u sobu,a Tea je stajala na balkonu leđima mi okrenuta. Samo sam čuo njene jecaje,došao sam i zagrlio ju,a ona mi se kroz lice okupano suzama osmijehnula. Bila je preslatka,oči crvene od plakanja,lice puno suza,ali meni je i dalje najljepša na svijetu.

"Ljubavi moja,ne plači,više,molim te. Srce mi se cijepa kad te takvu gledam. Borit ću se za našu ljubav protiv svih. Volim te,princezo!"

Ona mi se kroz suze osmijehnula i nježno spojila naše usne.

Ante p.o.v

Još uvik san ljut,tužan i bijesan,kako nas je Tea tako izdala. Pored svih muškaraca u Splitu,ona izabere purgera. Već pola dana razmišljan o svemu,o onome šta je Marko reka,on nju stvarno voli. A ni Tea nije ravnodušna. Drago mi je da je napokon sritna mislin da ću ih podržati,ali postavit ću ja njemu neke uvijete. Povridi li je,slomi li joj srce,pusti li ijednu suzu radi njega,ma kosti ću mu polomit.
Samo nek Zvone ne sazna još neko vrime,jer će on poludit,a Teu će to jako rastužit. Jedino šta želin je da je on sritna,a dugo je nisan vidia ovakvu ka kad je uz Pjacu.

Tea p.o.v

Bude me zrake sunca,nakon što sam sva u suzama zaspala u Markovom naručju. Okrenem se,ali ne nađem ga u krevetu,tada pogledam na sat i vidim da je 2 popodne.  Ustajem do kuhinje,a tamo me dočeka serviran stol.

Ne mogu vjerovati da je sve ovo pripremio za mene. Priđe mi s leđa i nježno me zagrli i poljubi u vrat,što učini da se sva naježim.

"Hajde,ljubavi,pojedi pa me vodiš u razgledavanje grada."

"Naravno. Hvala ti na ovome!" poljubim ga na blic.

"Sve za moju princezu!"

Sve je bilo tako ukusno. Odlučila sam ga odvesti na sva najljepša mjesta,iako je ovaj moj grad sam po sebi čaroban,ma najlipši na svitu.

Cijelo popodne sam mu pokazivala lipote Splita. Sada je već pala noć,ali nalazimo se na jednom od najlipših mista u Splitu.

Sv.Duje je već otkucao 9 sati,a mi smo sjedili i uživali u ovom prekrasnom pogledu.  Tada me je nježno,ali strasno poljubio i tiho mi na usne prošaptao:

"S tobom želim biti do kraja života! Želim da nosiš moje prezime,da budeš majka moje djece,da" -uzeo je moju lijevu ruku u svoju i primio prstenjak "da na ovom prstu bude prsten kojeg ću ti ja dati. Toliko te volim!"

"Volim te najviše! I borit ću se za našu ljubav. Ti i ja protiv svih!"

Poljubila sam ga još jednom te smo lagano pošli prema stanu. 

Pred vratima nas je dočekao Erceg. Odmah sam se ukočila,a Marko je to osjetio pa me čvršće primio za ruku. Još uvik san bila ljuta na njega.

"Šta ti sad oćeš?" odma san zagalamila.

"Tea smiri se, doša san se ispričat i moran ti nešta važno reć."

"Uđimo u stan, pa ne mislite se valjda razgovarati ovako na sred zgrade da vas svi slušaju?!"

"Neman ja šta s njim razgovarat. Neka kaže šta oće i nek odlazi."

"Tea,molin te. Marko ima pravo,šta drugi tribaju sve znat. Bit ću kratak obećajen,nećeš se pokajat!"

Zakolutala san očima i otključala vrata.

"Govori šta imaš!"

"Tea,Marko...imate moj blagoslov. Cili dan san razmišlja o svemu šta mi je Marko reka. Kad te pogleda vidi se koliko te voli, a vidin i koliko ti njega voliš. Drago mi je da si napokon sritna, zaslužuješ to. Marko, povridiš li je, pusti li ijednu suzu zbog tebe, kosti ću ti polomit."

"Ne pada mi ni na pamet da je povrijedim. Za Teu bi život dao.Riječi ne mogu opisati moju ljubav za nju."

"Čuvaj je,jer ona je naše blago!"

Bila san toliko sretna,potrčala san Erci u zagrljaj.

"Hvala ti do neba!! Ovo mi puno znači!"

"Znam, malena. Meni je drago da si napokon pronašla sriću."

"A druga vijest je da odlazim. To je razlog zašta san se ranije vratia s priprema."

"Kako misliš odlaziš? Di?" rekla san s nekom knedlom u grlu.

"Odlazim u Dubai. Potpisao san i odlazin za par dana"

Osjetim kako mi suze klize niz lice,a Ante me uvlači u zagrljaj.

"Malena,molin te ne plači. Još teže će mi bit. Uvik možeš doć kod mene, a i ja ću često dolazit,jer šta san ja bez Splita. Uvik me možeš nazvat bila ponoć ili podne,bit ću tu."

Samo sam počela plakat,a on me nježno poljubio u tjeme i prepustio Markovim čvrstim rukama koje su se zaštitnički obmotale oko mene.

"Neman brige,jer si u sigurnin rukama koje te vole i štite."

Zvone p.o.v

Pakiram stvari jer ujutro odma nakon doručka polazimo kako bi se oprostili s Ercom. Dok zatvaran kofer, stize mi poruka na mobitel. Odma pomislim sigurno je Tea, ali neki nepoznati broj je.

XXX

Želiš li znat s kim ti se sestra smuca po Splitu i dovodi u stan kad tebe nema?





A.n

Evo,napokon nastavak...Žao mi je što ga nije dugo bilo,ali stvarno rijetko nađem vremena. Pokušat ću da budu češći, ali neman ni inspiracije,pa čak razmišljam da je možda i obrišem.

Vaše mišljanje?

Vote,commet...

Hvala, voli vas

Vaša icequeen1912

Continua a leggere

Ti piacerà anche

27.2K 1K 42
" Tajo, jel mi možeš splesti pletenicu?" Što se dogodi kada u život mladog bračnog para uđu djeca? Mogu li se Sara i Ante nositi sa odgovornosti koja...
Kidnapped Da P

Fanfiction

570K 14.2K 62
Što će se dogoditi kada 16-stogodišnjakinja bude oteta na putu kući iz škole? Ako mislite da je ovo još jedna tipična priča u kojoj glavna junakinja...
999K 58.8K 77
"Zašto su mi njegove usne tako poznate?" #BWWA2015 Winner © 2015 by adna36. All rights reserved. Cover by: @imwithcupid
29.6K 1.4K 50
"Zar mi je sudbina bila da te upoznam, Paulo?" -Mellani, djevojka smaragdno zelenih očiju i nježna pogleda. Život nikog ne mazi, pa tako ni nju...