15.

682 34 14
                                    

Zvone p.o.v

Tea me već danima ignorira. Ponaša se kao da ne postojim i to me toliko boli. Odmah sam se pokajao zbog onoga što sam joj rekao,ali ona me ne želi ni vidjeti. Samo s Tomom komunicira,a on jadan sve meni mora prenijeti. Čak je večeras vodi na koncert ne bi li je bar malo izvukao iz stana. Nadam se da će nešto biti između njih. Vidim koliko mu je stalo do nje. Pokušao sam razgovarati s njom,ispričati joj se,ali ne želi me ni saslušati. Zajedno s Tomom ću joj pripremiti iznenađenje zbog kojeg znam da će mi odmah oprostiti. Sreća pa mi je Toma dao dobru ideju,da nije bilo njega ne znam šta bi bez njega. On se toliko trudi oko nje i toliko je voli da se čak pomučio da dobije karte za koncert njenog najdražeg pjevača. Pripremam sve za večeras i jedva čekam vidjeti Teinu reakciju.

Toma p.o.v

Tako sam uzbuđen zbog večeras. Ne mogu vjerovati da je Tea pristala izaći sa mnom. Pretrpiti ću i taj koncert,samo zbog nje. Samo da vidim taj osmijeh na njenom licu. Jer kada je ona sretna i ja sam. Ovih dana kada je bila tužna zbog Zvone i dok je plakala meni u naručju,srce mi se tako stezalo,sve me je peklo. Te njene suze su me bolile više nego išta.

Tea p.o.v

Još uvijek ne mogu vjerovati šta mi je Zvone rekao. Već je prošlo tjedan dana,ali još mu ne mogu oprostiti. Toliko mi fali,mrzim samu sebe zbog toga. Teško mi je ignorirati ga,gledati njegovo tužno lice,a najradije bih mu se bacila u zagrljaj. Kada ga vidim takvog,pokislog,srce me zaboli. Znam da se kaje zbog svega,vidim mu to u očima kada me pogleda. Pune su suza,žalosti i kajanja,ali neka se još malo pomuči za oprost. Toliko ga volim,ali ne mogu samo tako prijeći preko svega. Jer nek i on mene pokuša razumijeti. Te riječi su mi toliko opekle dušu,kao da sam se ponovno vratila u onaj događaj od prije dvije godine. Toliko sam se trudila to ostaviti u prošlosti gdje i pripada,potisnuti u sjećanju i nastaviti s normalnim životom i onda se ovo dogodi. Znala sam! Ne smijem ja dugo biti sretna. A bila sam,i dalje sam,jer imam Marka,a znam da me on voli. Jedino što me sada tišti je ova svađa s bratom i te riječi koje toliko bole. Ali i to što znam da nikada neće prihvatiti moju i Markovu ljubav. On bi bio najsretniji kada bi bila s nekim njegovim suigračem, pod tim podrazumijeva Tomu. Ali srce ne može birati,ne možeš mu naređivati. Ljubav se jednostavno dogodi onda kada je najmanje očekuješ. Znam da će teško prihvatiti to što sam s bivšim igračem njegovog najvećeg rivala,ali i Marko i ja ćemo se boriti koliko god je potrebno da prihvati našu ljubav.
Iz misli me prekida zvuk mobitela. Pogledam i vidim poruku od Marka. Nisam je ni pročitala,a smiješak mi je već na licu.

Ljubavi,jesi još posvađana s bratom? Nadam se da više ne prolijevaš suze,jer naradije bih sada došao i bio uz tebe. Ali nažalost ne mogu.

On bi došao i bio tu sa mnom. Tako mi fali. Zašto moramo biti ovako daleko jedno od drugoga?

Ljubavi moja,još smo posvađani,ali tako mi fali...najradije bih mu istog trena oprostila,ali ponos i inat ne dopuštaju to. Tako mi nedostaješ,fali mi tvoj zagrljaj,miris,usne...fališ mi ti!

M: I ti meni fališ neopisivo...ali i prije nego što zamisliš bit ću tu. A sada se spremi i uživaj na koncertu. Volim te,ljepotice!

Uh,dobro me je podsjetio. Ja bih i zaboravila na to.

Ljubavi,moram ići spremati se. Čujemo se! Volim te!

*****

Već je 8 sati. Toma će doći svaki tren. Spremam mobitel u torbicu i stavljam posljednje kapljice parfema i baš tada začujem kucanje na vratima. Otvorim ih,a tamo me dočeka nasmiješeni Toma te mi pruži buket cvijeća i poljubi me u obraz.

"Predivno izgledaš."

"Hvala, i ti isto. I hvala ti na cvijeću,predivno je. I što si uz mene ovih dana."

ZABRANJENA LJUBAV📝Where stories live. Discover now