10.

836 38 7
                                    

Jučer sam napokon izašla na tu dugo očekivanu kavu s Markom. Dugo sam se premišljala trebam li uopće ići i taman kada sam mislila reći da ne želim, Marko mi je poslao poruku.

@markopjacaofficial Ljepotice,nađemo se u 17 u Congu?

Ajme,ne. Bilo gdje samo ne tamo. Zvone uopće ne zna da ću se vidjeti s Pjacom. A u Congu je uvijek netko od njegovih suigrača,tako bi sigurno saznao. Ne želim ni zamišljati kako bi reagirao kada bi saznao. Brzo otipkam poruku.

@kozuljteaa Može,tada,ali negdje drugdje. Što dalje od Žnjana.

@markopjacaofficial Ok,gdje god ti želiš,ljepotice.

@kozuljteaa Mignon,17h... Vidimo se

@markopjacaofficial Čekam te😘

Obukla sam se sasvim jednostavno,ali opet i ne tako obično. Ne želim da pomisli tko zna što. Ionako idem samo jer se osjećam dužna,ipak mi je spasio život.

 Ionako idem samo jer se osjećam dužna,ipak mi je spasio život

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dolazim u Mignon,a on me već čeka za stolom s crvenom ružom. Ovo stvarno nisam očekivala. Ne smije mi se sviđati,ne smijem ga zavoljeti. Obećala sam bratu da ću Tomi dati šansu,a to ću i pokušati. Ovo je samo mali znak pažnje,sigurna sam. Pa za njim lude sve Talijanke,ne bi mene nikada ni pogledao.

"Ipak si došla. Mislio sam da si se predomislila."

"Oprosti što kasnim. Jedva sam se riješila brata,morala sam mu lagati,a to mrzim raditi. Ne smije saznati da sam ovdje s tobom. Sigurna sam da bi poludio da zna da se s tobom nalazim,ne samo s tobom,nego s bilo kojim dečkom općenito."

"On se samo brine i želi te zaštiti. To je sve sigurno zbog onoga od nedavno. Ipak su te pokušali oteti."

"Da je bar samo zbog otmice."

Zbunjeno me je gledao. A ja sam razmišljala trebam li mu otvoriti dušu i ispričati sve o mojoj prošlosti. Nekako se pored njega osjećam sigurno,iako se tek par dana poznajemo. Ali ne mogu mu još sve reći. Zgadit ću mu se i samo ga tako otjerati od sebe,a to ne bih mogla podnijeti.

"U prošlosti mi se svašta dogodilo, a Zvone nije mogao biti uz mene da me zaštiti,zbog toga sebi i danas predbacuje. Smatra se krivim za sve što mi se dogodilo,iako on nema nikakve veze s time. Ja sam si sama kriva za sve."

"Što ti se točno dogodilo?"

Trepnula sam par puta da bi otjerala suze,koje sam osjetila da se počinju nakupljati u mojim očima. Ne mogu mu reći. Još je prerano da ga izgubim. S njim se osjećam tako lijepo,sigurno.

"Žao mi je,ne mogu ti reći. Već sam ti i previše rekla."

"Reći ćeš mi kada budeš spremna. Koliko god ti vremena trebalo za to,bit ću tu za tebe."

Ove riječi su mi ugrijale srce. To znači da želi biti dio moga života. Ali u meni kao da neki glasić progovara. Sjeti se što je bilo prošli put, idi polako,ali oprezno.

ZABRANJENA LJUBAV📝Where stories live. Discover now