Bizim Molekül

By SimanurCENIKLI5

3.7K 731 714

"Yoksa bana aşık mı oldun ?Eğer aşık olduysan seni suçlayamam bu cazibeye karşı gelmek mümkün değil"Ay hasbam... More

B.M 1
B.M 2
B.M 3
B.M 4
B.M 5
B.M 7
B.M 8
B.M 9
💕💕
B.M 10
B.M 11
Duyuru
B.M 12

B.M 6

241 52 32
By SimanurCENIKLI5

Eve gelince kulağımdaki kulaklıklarımı çıkarıp yatağın üstüne attım .Hödük Aras okuldan çıkmadan bir kez daha sinirlerimi bozmayı başarmıştı.Neymiş efendim biz birkaç gün sonrada böyle gülebilecek miymişiz .Hah !Sen kendini Mısır Tanrıçası mı zannediyorsun ?Ne bu ben çok bilmişim tavırları?
Telefonuma mesaj sesi gelince oturduğum yataktan kalkıp telefonu elime aldım.

Gönderen :Açelya

Bugün Aras 'ın başına gelenlerde parmağın olabilir mi acaba ?

Ah !Tabiki .Öyle bir hainliği ancak ben yapabilirim .

Gönderilen:Açelya

Bilmem .Sence olabilir mi ? :)

Yazıp gönder tuşuna bastım .Aras  çok değişikti .Arkadaşlarına karşı hiçbir siniri öfkesi yoktu .Ama kızlara ...Kızlara karşı neden böyleydi acaba ?Sadece bize karşı böyle olabilirdi diyicem ama Aras beni ilk gördüğünde bile hödük davranımştı.Kızlara alerjisi vardı anlaşılan .Telefon tekrar titrediğinde elime alıp pin kodunu girdim .

Gönderen :Açelya

O zaman bu sana yardımcı olabilir

Altında bir video o vardı .Videoyu açmadan bunun Aras'ın videosu olduğunu anladım .Hah !Ben bunu instagrama koyup seni etiketliyeyim de gör bakalım Aras efendi .Uhahaha

Gönderilen :Açelya

Bu video birazdan tıklanma rekorları kıracak bebek

Yazıp gönderdim.Sen misin kızları hafife alan?Videoyu instagrama yükleyip  altına #Senbirmalsın #Doğumöncesisendrom:) #Kızlarıhafifealma #Uhahahah yazıp paylaş tuşuna bastım.Etiketlemeyi de unutmadım tabi.Telefonu kapatıp haince gülümsedim .Yarın okula mors olmuş bir şekilde gelde biraz daha güleyim Aras.

"Kızım hadi hazırlan !" Aşağıdan annemin sesi gelince yataktan doğrulup ayağa kalktım .Hazırlanacak mıydım?Why ?

"Neden ?" diye bağırdığımda "Alışverişe gidicez " diye cevap verdi .
Alışverişlerden nefret ederim .

"Kıyafete ihtiyacım yok !Sen git "

"Haftaya misafirliğe gidicez Mel.Dolapta adam gibi bir elbisen yok!" Misafirlik mi ?Bu kadın beni öldürmek için bilerek mi yapıyordu bunları ?Ayrıca elbise yerine şort giymeyi tercih ederim .Hem nesi varmış benim elbiselerimin ?Sadece hepsi siyahlar o kadar .

"Onlar adam gibi olamazlar zaten çünkü onlar elbise !" Kapı açılıp içeri elinde terlikle annem geldiğinde savunma mekanizması olarak ellerimi yüzüme koydum .Çünkü bu kadın her zaman tam 12'den vurmayı başarıyordu.Terlik popişime geldiğinde elimi yüzümden çekip popişimi ovuşturdum .Canım acıdı yahu !

"Kız şuraya bak hepsi ölü ruhlar gibi !
Azcık renkli ol renkli !" Ben zaten canlı renkleri seviyorum ama konu elbise ise ...Favorite siyah .

"Bunlar moda bir kere !"diye cırladım.
Gitmek istemiyorum kardeşim zorla mı?Ayrıca okuduğun onca moda dergisinin içinde ne var acaba ?

Bunu sesli söylesene cici kız

Arkamdan helva kavurasın diye mi iç ses ?

"Terlik bu sefer popona gelmez ona göre" Oflayarak ayağa kalktım .Her seferinde dediğini yaptırıyordu mübarek !Birde şu beş liralık terlik yüzünden .Bir gün bu terliklerin hepsini Yakıp Aras 'a yakan top niyetine atacaktım .Hem terkiklerden hemde Aras 'ın o cenabet yüzünden kurtulurum.

"Yanında duran terliği ver !" Önce at, sonra ver mi ?Ciddi misin anne ?Ölsemde vermem onu sana .

"Üzgünüm suç aletlerine dokunamıyorum "

"Suç aletleri sana dokunur ama !" Diye sol ayağındaki terliği çıkardı annem . Bitch terlik .

"Zor kullanmaya gerek yok annecik !" Diyerek terliği nazikçe uzattım  . Annem dışarı çıkınca dolabın karşısına geçip kot pantolon ile ile üstü beyaz tişörtümü üstüme geçirdim .Saçımı gelişi güzel mısır örgü ördükten sonra spor ayakkabılarımı ayağıma geçirip aşağı indim .

"Remzi bizi Alışveriş merkezine götür" Annem beni görünce remzi amcaya seslendi .Remzi amca başı ile onayladıktan sonra arabayı çalıştırdı .
Bizde arabaya binince alışveriş merkezine doğru yola çıktık.

                          ⭐

"Anne beni buraya sokma ya !"

"Yürüsene kız !" Annem beni kolumdan çekiştirip kapıya biraz daha yaklaştırdı.Sevmiyorum kardeşim alışveriş merkezlerini !Zorla mı?"O beton yığınına girmeyeceğim"
Bu dediklerimin annemin ana yüreğinin ortasına isabet etmesini istiyordum ama galiba atış yeteneğim çok kötüydü .

"Kız sen buraya neden girmiyiyorsun"

"Anne burası çok pahalı başka bir yere gidelim !"dediğimde annem bana bön bön bakmaya başladı .

"Ne işin var senin parayla? Beğendiğini alacaksın sen !" Sanki para bize gökten zembille yağıyordu da.Ayrıca ben asla o ellerinde 10 kiloluk poşetlerle gezen şımarık kızlar gibi olamazdım.

"Anne ben tutumlu bir insanım !"

"Melisa yemin ederim bu 10 cm 'lik topukluları burada çıkarıp kafana fırlatırım!" Oflayarak içeri girdim .Tutumlu olmak suçsa öldür beni kadın !Bu topuklu ayakkabıyı icat eden kişiyi bulup ebesine kadar sövmek istiyordum şu an .Annem gördüğü ilk mağazaya dalarken peşinden beni de sürükledi tabi .Mağazanın vitrininde gördüğüm siyah dar ,dizimin bir karış yukarısında olan elbiseyi alarak anneme gösterdim .Gözlerini devirdi ve elindeki elbiseyi bana uzattı .Elbise dantel işlemeli gece mavisi renginde ,dizin bir karış üstünde piliseli bir elbiseydi.Elbise çok güzeldi güzel olmasına ama ben bu elbisenin içinde emanet gibi dururdum.  "Al bunu dene !" Başımı salladım "Anne ben bunun içinde emanet gibi dururum " Oflayarak gözlerini devirdi ."Hadi Meksika birazcık kadın olmayı dene !"Az önce annemin bana göz devirdiği gibi bende anneme giz devirdim .Göz devirmeyi icat eden amaca .Birgün sana külçe külçe altınlarla gelicem.Kabine girip üstümdekileri çıkardıktan sonra elbiseyi üzerime geçirdim ve kalbinden çıktım .

"Oldu mu anne ?" Annem beni söyle bir süzdükten sonra yüzünde bir gülümseme belirdi .

"Harika olmuşsun Mel ."

"Yani artık çıkarabilirim "

"Birazcık kadın ol !Şimdi buna uygun ayakkabı alıcaz " Annem ayakkabı bakmaya gittiğinde bende aynadan kendime baktım.Çok ta kötü olmamıştım aslında .Hatta ben güzel olmuştum .

"Ay!Bak bunlar harika ." Anneme doğru dönüp elindeki ayakkabılara baktım .Parmak arası sandaletin topuklu şekliydi.

"Güzel .Hadi ben bunu çıkartayım sonra gidelim ." Kabine girip elbiseyi çıkartırken gözüme fiyat etiketi takıldı. 20.000$ mı?Yok devenin...Tövbe tövbe.Ben bu parayla Afrikayı bile doyururdum.Kabinden çıkıp annemin kolunu tuttum .

"Anne ben bu parayla bir hükümeti doyururum .Almayalım "Annem beni hiç dinlemeyerek elbiseyi tek hamlede çekti ve kasadaki kadına uzattı .Ulan kadın !O elbise o kadar para olmasa giymezdim ama!
                    

Bana elbise aldığımız mağazadan çıktıktan sonra birkaç soyguncu geri daha geçip çıkışın yanındaki markete girdik .Bir kaç pijama ve evde neredeyse her rengi olan kot şortlarımdan biraz daha almıştım .

"Sen şimdi geç şuradan 2 kilo patates al "oflayarak annemin elindeki poşeti çekerk sebze reyonuna yöneldim .Bir an önce şu cehennemden çıkalım evin  kapılarını öpücem .

"Patatesim !Hadi şuradan torbaya domates doldur " Patatesim mi ?Arkamdaki bu kadın patateslerle mi konuşuyordu ?Arkamı döndüğümde gördüğüm manzara ile şok oldum .
Yine mi bu çocuk ?Ne klişe ama.Şu an karşımda elinde torba ile domates seçen Aras 'dı.Belkide patates demeliyim .Annesi uzaklaştığında fırsattan istifade bende Aras 'ın yanına doğru yürümeye başladım . Bulmuşum böyle fırsatı kaçar mı hiç ?

"Burası şey kokuyor ya !Şey ,ımm , böyle patates gibi sanki "diyip kahkaha atmaya başladığımda dehşetle Arkasını döndü Aras .Ne oldu aslanım ?Karizmanı yerle bir edicem  diye çok mu korktun ?Bu konuda korkmakta haklısın Aras.Anlaşılan daha instagrama girmedin .Sahi acaba kaç tıklanma olmuştu ?Eve gidince acilen bakmazsam çatlayıp ölebilirdim.

"Patates reyonunda olduğun için olabilir mi ?" Diye gülmeye başladı.Gül sen gül .Sanki ben annenin sana patates dediğini duymadım .

"Bence sen rekorlar kitabına girebilirsin .Dünyanın en büyük patatesi başlığı altında " diyip gülmeye başladığımda yüzünde dehşet verici bir ifade oluştu .Ne oldu koçum ?Çok mu korktun

"Melisa bunu kimseye söyleme sakın!"

"Ya!Peki patates benim bu işten çıkarım ne olacak ?Onu da düşündün mu patates "

Ofladı.

"Bak bunu kimseye söylemezsen ,ben şey yaparım ...Şey "

Tek kaşımı kaldırdım .

"Ney ?"

"Ben senin istediğin herhangi bir şeyi yaparım "Gözlerim parladı ."Ne istersem mi ?"Göz devirdi ."Ne istersen " Haince gülümsedim .Ben şimdi buna istediğimi yaptırttıktan sonra bütün okula bu patates meselesini yayardım.Akıllı ben .
Uhahahhaha.

"Kabul "

"Söz vereceksin " Ne ?Söz mu verecektim .Bu işin içinden karlı çıkan ben olacaktım.Onun bana söz vermesi gerekmez miydi ?

"Sen bana söz vereceksin ben değil "

Tek kaşını kaldırdı .

"Ya!Nedenmiş o ?"  Of Melisa ?Bu çocuk neden bu kadar inatçıydı.Keçi kılıklı .

"Siz viriyirim "

"Düzgün konuş Melisa!"Söyledim ya çocuk !Daha ne istiyorsun.

"Söz " diyerek cırladım .Herneyse sonunda ben yine karlı çıkan taraf olacaktım .

"Peki be istiyorsun "

Elimi dur bakalım dercesine uzattım .

"Hop !Şimdi istediğimi de kim söylemiş" Göz devirdi ."Sen bilirsin "

"Melisa hadi kızım !Sana tarla kur demedim " Oflyarak elimdeki torbayla oradan uzaklaştım .Hayır kadın !Ben ne güzel eğlenicektim şimdi Aras 'la .

                              ⭐

"Bu ne lan !"Başımı sıradan kaldırıp Aslan gibi kükreyen Aras 'a baktım. Görmüştü demek .Ne güzel .

"Sen ve senin doğum öncesi sendromun" diyerek göz kırptığımda bütün sınıf gülmeye başladı ."Biri daha gülerse imanı gevrilene kadar döverim " herkes sustuğunda kaşlarımı çattım .Bu çocuk kendini ne sanıyordu ?

"Ne oldu Aras gururuna yediremedin mi ?"diye sorduğunda Açelya ,Poyraz ona cevap veren taraf oldu ."Senin çektiğini görmüştüm cadı kılıklı " Açelya Poyraz 'ın taklidini yaptıktan sonra ona dil çıkardı .

"Madem kendinize bu kadar güveniyorsunuz basket maçına ne dersiniz ?"

Uzun bir aradan sonra yb geldi .Arkadaşlar okuma sayısı arttığı halde oy sayısı artmıyor ben bunları yazarken gerçekten emek veriyorum .Eğer sizde beğeniyorsanız bir oyu çok girmeyin olur mu ?Düşüncelerinizi bekliyorum...









Continue Reading

You'll Also Like

1.8M 105K 64
Ulaş: Ev alma, komşu al demişler. Işık: Öyle mi demişler. Ulaş: Öyle demişler. Alacağım seni kendime. Mecburuz.
794K 54.5K 34
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...
1.7M 91.2K 48
En yakın arkadaşının hattını değiştirmesi sonucu, ona yeni numarasından mesaj atmaya çalışan Ada, aslında mesajı attığı kişinin bir yıldır hoşlandığı...
İhtiras By milavens

Teen Fiction

1.2M 25.4K 22
Körkütük sarhoş bir kız. Bir bar ve yaşanmaması gereken bir gece. Adamın tek istediği, tenine yüz sürdüğü kadınla sevişmek. Asla daha fazlası değil l...