Átlagon felüli [2SEOK/JINSEOK...

By i_am_cseled69

4.5K 367 15

Kim Seok Jin egy átlagos életet él , úszómesterként dolgozik.Sajnos a szülei meghaltak, így nagybátyával élt... More

1.fejezet
2.fejezet
3.fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6.fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15.fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19.fejezet
20.fejezet

Bevezető

492 29 1
By i_am_cseled69

Kim Seok Jin vagyok 25 éves.
Dél-Koreában Szöul-ban élek, szüleimet elvesztettem 15 éves koromban, míg betöltöttem a 18-at addig nagy báttyámmal laktam,azóta egyedül élek. Most egy úszó csapat kapitánya vagyok. Nagyon szeretem a csapatom , mintha már egy család lennénk.
Akkor be is mutatnám őket.

Kezdjük a legfiatalabbal Jungkook-kal.Szinte mindent meg tesz, hogy a legjobbat mutassa. Nagyon szorgalmas,segítőkész, de a csínyekben ő is benne van. Kicsit olyan, mintha egy nagy bébi lenne. De mindenki szereti. Ő 21 éves.

Aki szintén benne van a rosszaságokban ő Taehyung.
Jungkookal legjobb barátok és segítik egymást mindenben. Együtt edzenek és szorgalmasak. Ő 22 éves.

A következő tag ,ami örök lusta és morcos Yoongink ,becenevén Suga
(amit Tae adott neki, mert olyan aranyosnak találja, mint egy cukor ,mikor mosolyog). Ne értsétek félre azt hogy lusta,mert nagyon jól úszik csak plusz edzésekre nem nagyon szokott bejárni , ha meg még is akkor folyton nyavajog , hogy ő nem akar itt lenni. De mi így szeretjük. Ő csak egy évvel fiatalabb, mint én tehát 24 éves.


És az aki legrégebb óta van a csapatban ő Jimin. Keményen dolgozik, mert egyszer ki akar jutni az országos versenyre. Ezért meg tesz mindent, amikor egy versenyre készültünk ő itt maradt és napkeltéig edzett,hogy a legjobbat nyújtsa heteken keresztül. Ő is 22 éves.

És az én legjobb barátom kis korom óta ő Namjoon. Nagyon hálás vagyok neki amiért nem hagyott el ,mint a többi barátom,mikor a szüleim meghalltak és én is velük akartam menni. Ezt ő neki köszönhetem. (mostmár a srácoknak is)
Mindig amikor valaki szomorú megvigasztalja és próbálja felvidítani. Azt mindenki elismeri a csapatból, hogy keményen hajt a győzelemért. Sőt még a tanulást sem hagyta abba, pedig már el végezte a főiskolát. Ő 24 éves.

Nahát ez lenne a csapatom, a családom.

Sziasztok!
Ez lenne az első történetem.
Remélem tetszeni fog nektek.

Continue Reading

You'll Also Like

9.1K 767 9
"Van, hogy egy nőnek, nem a méhéből, hanem a szívéből születik gyermeke." "Egyedül Chiara tart még életben." Köszönöm a borítót és a GIF-et @BlueBeli...
630K 31.6K 47
Egy fiatal lány, kinek élete cseppet sem mindennapi, találkozik egy gyilkossal. Érzelmek kavalkádja lepi el mindkét fél életét, de végül ki győz? Egy...
77.7K 3K 33
Liliánának átlagos élete volt. Szerető család, jó fej barátok, mindene meg volt, amit csak kívánt. (Persze voltak viták is családon belül, de nem vo...
19.4K 1.1K 5
Elizabeth White olyan, mint bármelyik 17 éves lány. Csak úgy falja a könyveket, filmeket és sorozatokat, minden érdekli, szereti halogatni a teendőit...