Bizim Molekül

Por SimanurCENIKLI5

3.7K 731 714

"Yoksa bana aşık mı oldun ?Eğer aşık olduysan seni suçlayamam bu cazibeye karşı gelmek mümkün değil"Ay hasbam... Más

B.M 1
B.M 2
B.M 3
B.M 5
B.M 6
B.M 7
B.M 8
B.M 9
💕💕
B.M 10
B.M 11
Duyuru
B.M 12

B.M 4

291 79 88
Por SimanurCENIKLI5

ceren0727 çok itaff isteyen oldu özelden bir sürü mesaj geldi .Ilk bu okuyucum mesaj attığı için bu bölüm onun .Seni cok ama çok seviyorum tatlı okuyucum seni hep aramızda görmek dileğiyle....

Aslı'dan

Odaya ilk adımını attıktan sonra acıdan kıvranan burnumu parmaklarımla kapattım .Burası ne kadar da kötü kokuyordu böyle. Odanın sol tarafında kırık yosunlu Bir cam ,camın önünde ise yıkılmak üzere olan bir masa vardı. Masanın sol çaprazında bulunan dolabın  kulplarında bulunan kırmızı parmak izleri oldukça ürkütücü görünüyordu.Dolabın üstünde ise  örümcekler vardı.

Iyghh örümcek

Feryat eden ilk sesimi bastırıp masaya doğru adımlamaya koyuldum. Bu Erkekler neden böyleydi? Neden kadınları   ezik görüp "Ben 1 numarayım" havalarına giriyorlardı? Erkeklerden nefret ediyorum. Babamın bile bana faydası yokken Hangi erkek bana Geçmişte yaşadıklarım unuttururdu ki? Geçmişte babam yüzünden sorunlu Bir ailem vardı .Annem babamdan hamile kaldığını söylediği zaman babam bebeği istemediğini söyleyip defalarca dövmüştü annemi. Annem artık dayanamadığıdan Beni de alıp İzmir'den kaçarak İstanbul'a dedemin yanına yerleşmişti. Biz taşındıktan 5 sene sonra Dedem ölünce de tüm mirası bize kalmıştı. Bu olay sadece Babam da değil tüm erkeklerden nefret etmemi sağlamıştı. Düşüncelerinden kurtulup Masanın üzerindeki kitabı elime aldım bu olayları Artık düşünmek istemiyord.um Her ne kadar Ruhumda yara bıraksa da geçmişim adı üstünde geçmişti işte.Geçmiş , geçmişte kalmıştı. Hatırlayıp üzülmeni bir manası yoktu .Sonuçta olanları değiştiremezdim.Ama kendimi geleceği adayıp başarılı bir yol çizebilirdim . Geçmişim her ne kadar siyah olsa da geleceğim beyaz olabilirdi değil mi ?Arkamdan bir Tıkırtı duyduğumda arkamı dönmeme kalmadan bir varlık ağzımı kapattı .Ah bir Sen eksiktin zaten!Dizimi geriye kıvırıp ağzımı kapatan varlığın malum yerine tekme attım.

"Ahh !" Sesin geldiği yöne döndüğümde dudaklarımı kocaman araladım. Yine mi sen be çocuk?

Meriç

Yerde acı ile kıvranan bir adet Meriç vardı. Hadi ama o kadar da Sert atmamıştım ki yahu!

"Ah kızım o nasıl tekmeydi lan !Ah !"

"Oh olsun sana Meriç efendi .Kızlarla uğraşmak neymiş gör bakalım"Biraz zor da olsa yanında duran masadan destek alarak ayağa kalktı. Masadan destek aldığı ve canı yandığı için birazcık eğik duruyordu. Adamı böyle yamuk ederler koçum.Uhahahahaha.
Yaşasın erkek intikamı .

" Gidiyorum lan ben!" İçimden her ne kadar "Cehennemin dibine kadar yolun var aslanım" demek gelse de örümceklerle dolu bir odada yalnız kalacağımdan tabii ki de öyle bir şey söylemedim.Daha doğrusu söyleyemedim .Totiş korkusu bu sonuçta.

"Beni burada bırakmayı düşünmüyorsun değil mi Meriç?"dedim sesimi incelterek.Seni gebertmek istediğimi  de biliyorsundur değil mi Meriç?

" Ne o Çok mu sevdin yoksa yanımda takılmayı?"Ulan seni bir elime alırsam böğrün gevrilene kadar döverim .Zımzığnı  akıtırım çocuk!

" Örümceklerden nefret ediyorum  bu yüzden olabilir mi acaba? Sanki ben çok meraklıydım senin yanına gezmeye"

" O zaman sana çüzz! "diye söylenip yol aldı .Allahım bu gece cinayet işlemeden ha burdan kurtulayım ya Rabb'im

"Dursana be!"Arkasını dönüp sırıttı.Ne gülüyon bebişim ayı mı oynuyor âcaba ?

" O zaman benim yanımda gezmek istediğini itiraf edeceksin" Ne ! Ben,senin ,yanında, gezmek ,istediğimi ,itiraf ,edicem!Ben ,etmek ,itiraf ,gezmek, yanında Hah ! Hayal mi görüyor du bu çocuk?

"Nah ederim "

"He demek yanımda gezmek istiyorsun, sadece itiraf edemiyorsun yani" Beynin pekmezini akıtmadan sus bence .Zararlı çıkarsın yoksa .Sinirle yerimde zıplarken o ise gülüyordu .Helal sana Aslı!Maskara ettin kendini .

"Edecek misin ,gideyim mi ?Örümceklerle yemek yersiniz artık "

Senide bir gün klozetle baş başa bırakalım ha !Ne yersiniz acaba ?

"Tamam söyliyecem ama yalan söylemek kadar söylettirmek de günahtır"

"Yalan olduğunu da kim söylemiş? " Göz devirip sinirle soludum .Her ne kadar Güneş kadar sinirli olsamda onun kadar dışa vurmuyordum.

"Sinin yinindi gizmik istiyirim "

"Düzgün konuş !" Söyledim ya çocuk !
Daha ne istiyorsun ?

"Sonon yonondo gozmok ostoyorom "

"Hadi ama Aslı !" Of ! Şu evden bir çıkalım sana yapıcaklarım karşısında feleğin şaşacak.

"Senin yanında gezmek istiyorum "

"Duyamadım "

"Çimdiğimi hissedersin ama " Sırıtıp kolumdan tutu ve bizi dışarıya çıktı .
Her ne kadar kolumu tutmamasını istesemde şu an bunu sorum edemezdim .Dediğim gibi Totiş korkusu bu sonuçta!

"Dur !" Yan odanın önünden geçerken kolunu tutup onu durdurdum .Melisa 'nın zaten karanlık korkusu vardı .Kız kim bilir ne haldedir .

"Melisayı 'da alalım .Kızın karanlık fobisi var " Benimde klostrofobim vardı ve bu oldukça zor bir durumdu .
Fobilerden nefret ediyorum .

"Tamam sen git al, ben buradayım "
Kolumu sertçe çektikten sonra odaya doğru adımladım .Bu odada tıpkı benim az önce gördüğüm odaya benziyordu .Kokuşmuş ve yosunlu.
Tabi birde örümcekli.İçeri girdiğimde Melisa odada yoktu.Melisa neredeydi ?Tek başına gidecek kadar cesaretli olamazdı değil mi ?

"Melisa yok " diye soluğu endişeyle Meriç 'in yanında aldım  .

"Gitmiştir herhalde" Gitmiş midir ?Melsia mı!Hem de bu karanlıkta mı?
Güldürme beni Meriç!

"Hadi bir ömür seni bekleyemem geliyor musun, gelmiyor musun ?" Melisa odadan uçmamıştı ya .Elebetteki aşağı inmiş olmalıydı.Yada herhangi bir kızla başka bir odaya girmişti .Meriç 'in yanında aşağı doğru inmeye başladım .Aşağı indiğimizde herkes oradaydı ama Melisa yoktu ...

Melisa'dan devam

Allah belanı versin e mi Poyraz !Karanlıktayım .Totoma dikenler batıyor .Fobim var Etrafta aç hayvanlar olabilir . Mezarlıktayım. Lanetli köşk dedikleri bir evin önündeyim.Ne kadar umutlu olabilirdim ki ?Buradan bir kurtulayım hepsine hesabını soracaktım.Hele ki Aras 'a .Her ne kadar beni buraya Poyraz bağlamış olsa da bu iş Aras 'ın altından çıkıyordu .Arkadan çıtırtılar geldiğinde gözlerim musluklarını daha da çok açtı.Bu çıtırtı da nereden çıkmıştı ?Belki bir Ayıydı.Yada kurt ?
Belki de bir iguana ...Arkadan bir varlık üstüme atladığında olduğum yerde daha da çok debelenmeye başladım.Başıma gelmeyen bir sen vardın ,sende geldin tam oldu .Yanakalarım daha da çok ıslanmaya başladığında belki bir umut kurtulurum diye daha da çok debelendim.

"Sakin ol şampiyon !"Ama bu ses ?Aras .Üstüme atlayan hayvan sendin demek .

"Çöz  beni çabuk!"

"Tamam ,sakin ol "Yanıma yaklaşıp iplerimi çözmeye çalıştığında bir yandan da söyleniyordum.

"Sakin olmuş.Totom acıdı lan benim.
Karanlık fobim var .Sen kimsin ki beni buraya bağlattırıyorsun.He!Kimsin sen ?Hayır yani sen-"

"Bir sus be kızım!"

Nihayet ipleri çözdüğünde bileklerimi ovuşturdum.Çok sıkı bağlamıştı hayvan .Gözlerimi sildim. Daha fazla bu ortamda bu insanlarla bulunmak istemediğimden  yanından kalkıp kapıya doğru yöneldim. Tam Kapının kulpunu çevirimiştim  ki yine arkamdan seslendi .

"Renkli gözlü olduğunu unutma . Silsende belli oluyor ."

Maalesef haklıydı .Renkli gözlerim ufak birşeyde çabucak kızarıyor ve uzun süre kızarık kalıyordu .Ah !Bir dakika .Onun benimle.konuşmaya bile hakkı yokken bende gelmiş bana dediklerini açıklıyorum .Aptal Mel.

"Konuşma benle !" Kapıyı açtığımda bütün gözler beni bulurken ,bana en yakın olan Aslı koşarak boynuma atladı .Gülümseyip bende onun boynuna sarıldım .Bu kız ne kadar samimiydi böyle !Duygularına çok çabuk kapılıyordu.

"İyi misin Melisa ?"

"Daha fazla sıkarsan hiç te iyi olmayacam " Göğsünün hareketlerinden güldüğünü anladığımda bende gülümseyip ondan ayrıldım .

"Gidelim arık.Malum ,yarın okul var ve samara gibi gitmek istemiyorum" Aslı ,Meriç'e doğru dönüp gözlerini kıstı.

"Merak etme burada Samara olan tek birisi var " Meriç yüzüne bir gülümseme yerleştirip ellerini ceplerine soktu .Bunların aralarında ne geçmişti böyle.Aslı saçlarını savurarak kapıyı açtığında bizde Aslı'nın peşinden dışarıya çıktık .

Gözlerimi Elime aldığım pembe pamuk şekerden çekip ,pembe gökyüzüne çevirdim .Burası ne kadar da güzeldi böyle!Uzkatan gelen melodi sesleri ayağımın yanında durduğunda bu seferde bakışlarını o tarafa çevirdim.
Minik pembe ayıcıklar ayağımın yanında dönerek dans ediyorlardı.Burası her neredeyse ben buradan asla gitmek istemiyordum .
"Melsia " kafamı pembe süt şelalesinin yanındaki pembe lolipop dağına çevirdiğimde ayıcıklar kralı bay pofidik kısa pantolonun bana seslendiğini duydum .Bir dakika !Bay pofidik kısa pantolon mu ?Bu şey değil miydi ya ...mmm şey ,Heh !Buldum .Bu yüce ayıcık değil miydi ?Diğer ayıcıkları ezmeden yavaşça üslerinden atladıktan sonra Bay Pofidik Kısa Pantolon ayıcığına doğru koşmaya başladım ."Melisa " Ayh !Geliyorum aşkım! "Melisa " Bekle beni aşkım .
Ayıcığın üstüne atlayacaktım ki

"Melisa"Gözlerimi aralayıp beni musmutlu rüyamdan kaldıran anneme baktım.Hayır kadın!Beş dakika sonra ,hatta bir dakika sonra gelsen olmuyor muydu ?

"Anne dur ya !" Battaniyeyi başımın üstüne kadar çekip sanki. tekrar  uyuyacakmış gibi gözlerimi kapattım.
Anne beş dakika sonra gelsen ne oluyordu yani ya?Ağlamak istiyorum .

"Kızım saat 8:00" Gözlerimi büyütüp battaniyeyi hızlıca yere attım .Ulan kadın ne diye yeni kaldırıyorsun !Off !
Off !Annem odadan çıktığında bende rutin işlerimi  hallettim .Dolaptan çıkardığım. siyah kot pantolon ve beyaz bluzu üzerime geçirdikten sonra makyaj masama oturdum .Sahi bu kot pantolonu icat eden insani dünyaca neden ziyarete gitmiyorduk?
O kadar kullanıyorduk sonuçta.Saçımı at kuyruğu yapıp ,dudaklarıma lip balm sürdüm.
Fazla makyaj sevmezdim .Sadece bir parlatıcı veya eyleynir sürerdim .Azı var fazlası yok .Üstüme siyah ceketimi giydikten sonra çantamı kaparak kapıya yönelmiştim ki duyduğum ses buna engel oldu .

Alarmım çalıyor

What ?Saate baktığımda henüz 7:05 olduğunu gördüm .Ciddi misin anne ya?Sanki gerçek saati söylesen kalkmayacaktım .Yani belki kalkmazdım.Herneyse bunun bir önemi yok sonuçta .Söylenerek aşağı indikten sonra babamın yanağına bir öpücük kondurdum .

"Günaydın babiş"

"Günaydın Mel " Kahvaltılıklara bakarken gözlerimde oluşan kalp şeklini bir kenara bırakıp tabağıma ne var ne yok doldurdum .Hayır anne ya !Bu kadar yemek koyuyorsun   , sonra sen neden kilo aldın Melisa ?Neden olacak ,bu kadar lezzetli yaparsan ...

Ağzına bir parça daha pastırmalı yumurta attıktan sonra çayımdan bir yudum aldım.Normalde hindistan cevizi sütü seviyordum ama annem

"Türküsün sen türk"diyerek çay yapıyordu .

"Hadi Erkan geç kalacaksınız" Babam bakışlarını elinde okuduğu gazeteden çekip anneme çevirdi .Geç mi kalıyoruz?En son saate baktığımda daha 1:30 saat vardı .

"Hayatım saat daha 7:45 " Ağzımdaki lokmayı yutup babama döndüm .

"Anneme kalsa ders başladı baba .Beni de bir saat erken kaldırmış.Ben geç kalıyorum diye telaşla hazırlandıktan sonra baktım alarm daha yeni çalıyor" Annem ,elindeki köpüğü silip sorgulayıcı bakışlarını bana attı .

"Seni zamanında kaldırsam ne olucak Mel."Anne biraz daha ,Off anne az daha ,Anne daha çok var " diye beni başından atıp sonra ,"anne neden daha erken kaldırmadın ya off " diye söylene söylene okula gideceksin ."
Kadın haklıydı.Öyle dese kalkmazdım.

"Ayrıca ben seni dürterken "Hayır ayıcık kralı bay pofidik kısa pantolon,gitme !" dkye bağırıyordun.
Şunlara Çocugun gibi davrnamkatan vazgeç artık Mel "Ne ?Ben .Ayıcık. Vazgeçmek .Yok daha devenin ...tövbe tövbe.

"Asla !"

"Kız biri seni istemeye gelse utanmadan ayıcık kostümüyle çıkıcan karşısına !" Annem beni çok iyi tanıyordu.Vallaha utanmadan yapardım.Ayrıca istemek de neymiş.
Ben sadece hindistan cevizli süt yada ayıcık ile evlenecem .

"Hadi kızım biz kalkalım " bardağın dibinde kalan son çayımı da yudumladıktan sonra kalkıp çantamı tek omzuma taktım.Annemi yanağından öpüp babamın peşine bahçeye çıktım .

Telefonuma gelen arama  sesi ile bakışlarımı yoldan çekip elindeki telefona çevirdim .Bu da kimdi şimdi ?

Maymun yüzlü ayıcık 1 arıyor

Maymun yüzlü ayıcık 1 hangileriydi ki ?
Heh !Aslı olmalıydı .Telefonu açıp kulağıma götürdüm.

"Efendim Aslı"

"Melsia acil okula gelmen lazım!"Aslı'nın sesi endişeli ve bir o kadar da heyecanlı çıkmıştı.

"Ne oldu yoksa okul mu yandı ?Hadi darısı başka okulların başına!" Babam bana dönüp güldüğünde utançla başımı yere eğdim .Hayır okul bir kere yansa ölmezdi ya

"Ne okulu ?Ne yangını ,Allah aşkına ?
Okula bomba gibi bir çocuk geldi .
Bildiğin meteor !" Bu muydu önemli olan ?Okul yanmadığına göre bende önemli olarak ,iguanalar çokonatlı süt içiyorlar diye düşünmüştüm.

"Kapat telefonu! " diyerek onu beklemeden ben telefonu suratına kapattım.Ne olurdu bir kerecik dediğim tutsa .

"Demek okulun yansın istiyorsun .Ne güzel (!)" Tabi güzel olurdu Babiş.Ne güzel okul yandı .Yat aşağı Melisa . Gelsin dergiler ,bilgisayar oyunları , izlemeyi bekleyen gerilim dizileri ...Bir insan daha ne ister ki ?Araba durduğunda geldiğimizi anlayıp kemerimi çözdüm

"Görüşürüz baba " Babamın yanağını öpüp çantamı taktım.

"Dikkat ette okul yanmasın!"

Gülümseyip aşağı indim .Eğer bir yangın çıkarsa yangına su dökmek yerine odun atar sonrada uhahahah diye gülerdim .Evet ,evet .Bunu kesinlikle yapardım.Okula girdiğimizde karşımda gördüğüm  manzara giz devirmeme neden oldu .Bir kerede karşımıza çıkmayın be !Onlara görünmemek adına adımlarımı hızlandırıp okula girdim .Onlardan kaçmıyorum .Onlar kim ki sonuçta ?Sadece dün geceye dair birşey hatırlamak istemiyorum .Sınıfa girdiğimde Su hariç bütün kızlar ordaydı .Orta sıraya geçip çanta mı Açelya 'nın yanına fırlattım.

"Günaydın beybisi " Gözlerini okuduğu kitaptan çeken Açelya, kolunu omzuma attı .Beybisi mi ?Ciddi misin Açelya ?Okuduğun kitaptan sözler mi çalıyorsun.

"Sana da ,söz hırsızı" kıkırdayıp okunmaya kaldığı yerden devam etti .

"Aslı nerede ?" Önümde oturan Güneş'in omzuna dokunup dikkatini toplamayı başardım.

"Okula yeni birisi gelmiş onun peşinde dolanıyor " Sesi oldukça Yorgun çıkan Güneş 'in ,dün gece uyuyamadığı her halinden belli oluyordu .E haklıydı ,sonuçta dün geceden sonra uyumak ne mümkün?

"Hadi uyu sen .Dersin başlamasına daha var " Başıyla beni onaylayıp Başını sıraya gömdü.Tam çantamadan test çıkarıp çözecekken ,kapıdan gelen gürültülü ses bakışlarımın odağı oldu .

Aslı

Kapıyı hayvan gibi açan Aslı,gelip Arkamdaki Bengü 'nün yanına oturdu .Bu kıza ne olmuştu böyle?Neden öküzün trene baktığı gibi karşıya bakıyordu.Bakışlarını takip ederek ,odaklandığı yere baktığımda karşıda sadece boş bir tahta vardı.

"İyi misin Aslı?"Elini Aslı'nın omzuna koyan Bengü ,en az benim kadar şaşkındı.Bu kız ne hallerdeydi böyle .

"Çok iyiyim " Hala az önce baktığı yere bakarken ,Bengü 'nün sorusunu yanıtladı.

"Sana ne oldu böyle ?" Elimi diğer omzuna koyarak ,deminden beri başımın etini yiyen soruyu sordum .Bu kız yine neyin peşindeydi acaba ?

"Aşık oldum " dedi tek nefeste .
"Ben çok fena aşık oldum !"

Yorunlarınızı bekliyorum ...










Seguir leyendo

También te gustarán

1.7M 91.2K 48
En yakın arkadaşının hattını değiştirmesi sonucu, ona yeni numarasından mesaj atmaya çalışan Ada, aslında mesajı attığı kişinin bir yıldır hoşlandığı...
191K 12.8K 20
17 Yıl sonra gerçekleri öğrenen Bade, yıllardır onu arayan abilerine giderse. Azıcık dram. Bolca eğlence. Bolca aksiyon. Bir tutam da kaos. Daha...
599K 26.7K 17
Son yirmi yedi saniye. Zaman gelmişti, kulaklıktaki ses son kez konuşacaktı. "Sonuna geldik, küçük hanım," Alacağı canları düşündükce duyduğu memnuni...
Peyda Por Herkes Yalan

Novela Juvenil

793K 54.5K 34
Peyda, bir Gerçek Aile/Kaçırılmış Çocuk klasiğidir. "Şimdi, on yedi yıl sonra annem ve babam karşımda dikiliyorlardı. Onları görüyor, onlarla aynı m...