Dark Future. (VOLTOOID)

By FranseMarokkaanse

208K 18.2K 8.6K

Charafeddine, een slimme en best rustige jongen die weet wat hij doet. Hij zit op het HBO en werkt keihard om... More

Proloog.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
Challenge
33.
34.
35.
36.
37.
38 - DEEL I
38 - DEEL II
39
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
47.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66. | LAST CHAPTER
Epiloog & dankwoord.
Ik leef nog.
UPDATE!

48.

2.4K 219 118
By FranseMarokkaanse

Zodra ik zijn stem hoor, sta ik stil. Hij staat namelijk om het hoekje en blijkbaar belt hij met iemand, aangezien ik de andere persoon niet hoor. "Hahaha waarom schatjee?" Ik frons en spits mijn oren.

"Ewa saaaffi, niet zo moeilijk doen joh. Ik weet dat je van me houd en me gewoon wilt zien." Ik pers mijn lippen op elkaar en doe mijn best om het niet uit te schreeuwen. "Ik hou ook van jou lekkerding."

Dat was de druppel die de emmer over deed lopen. Door alle frustraties, verdriet en vernedering voel ik de tranen hun weg maken. Snel loop ik weer terug naar de groep en veeg ik mijn tranen voorzichtig weg.

Dit was het laatste wat ik van hem had verwacht.

---


XXL DEEL

LET OP: NIET GECONTROLEERD OP FOUTEN.


----

Ik neem stilletjes plaats en staar naar mijn handen. "Wat is er schaaaaat?" Ik werp Mariën een emotieloze blik toe. "Wow." Komt er enkel uit, en snel kijkt ze weer naar haar telefoon. "Kijkkkk onze drinken komt eraan." Roept Zineb om de gespannen sfeer te vermijden.

Verveeld neem ik mijn cola aan en negeer ik Yassine's zure blik. "Is er iets gebeurd?" Ik kijk op. "Nee." Antwoord ik simpel, waarna ik met tegenzin een slok neem. "Niet liegen tegen mij." Ik trek mijn wenkbrauw op.

"Waar bemoei jij je mee? Praat met Zineb ofzo." Zuchtend leun ik naar achteren. "Oooooh doe je zooo? Is goed, is goed." Hij kijkt me scheef aan en waarna hij zich op Zineb wendt. Lief houdt hij haar hand vast.

"Als je iets nodig hebt moet je het meteen zeggen hea." Meteen verschijnt er een grote grijns op haar gezicht. "Ewa.. Je weet toch die Loubou-" "Tfoe," Hij kijkt der droog aan. "Ik had het kunnen weten."

"Houd je bek. Ik wil ze gewoon." Hij kijkt haar lang aan en zucht dan. "Vooruit dan maar. Jij wilt ook letterlijk alles hebben." Ze haalt haar schouders blij op. "Ben niet voor niks een dame."

Ik kijk geïrriteerd naar Mariën als ze me hard in mijn been knijpt. "Auw?" Ik volg haar blik als ze ergens naar toe kijkt en lik even mijn lippen. Ik doe alsof ik Charaf niet zie en focus me op de salades die op tafel worden gelegd.

"Waarom die bigsmile?" Mariën kijkt hem vragend aan. "Welke?" Snel trekt hij een serieus gezicht terwijl hij zijn telefoon in zijn zak stopt.

Dit is ongelofelijk..

Ik bijt hard op mn kiezen en doe mijn best hem niet te confronteren met wat ik net zag. Zou hij nou echt..? Nee toch? Zo is Charaf niet.. Of toch wel...

Verwacht het onverwachte zeggen ze hea.

Terwijl er een enorme tweestrijd plaatsvindt in mijn hoofd, wordt het eten opgediend. Zuchtend kijk ik naar Mariën die per se eerst een snapchat wilt maken voor we er überhaupt naar hebben gekeken.

"Kan ik nu eten? Ja? Dankjewel." Yassine kijkt haar droog aan en begint snel aan zijn grote salade. "Seeeehh. Eerlijk, eerlijk. Kijk hoe goals deze foto is. Kom we maken shi selfie zodat ik kan droppen op mijn verhaal. Jij weet niet hoeveel kaulo lekkere boys ik heb."

Ik rol lachend mijn ogen als Mariën haar telefoon in mijn handen drukt. Als ik Charafs doorborende blik zie, tik ik snel op de bloemetjesfilter en zet ik de duckface. "Je staat er fucking lekker op guuuuuurl!!!" Lachend port ze me in mijn zij. "Ik ben gewoon lekker." Grinnik ik terwijl ik een paar gekrulde frietjes in mijn mond stop.

"Hallo ik wil ook op jouw verhaal. Mensen mogen zien hoe mooi ik ben." Zineb kijkt Mariën grijnzend aan. "Nee jij bent catfisch met al die make-up." Bijt ze haar af. Ik schiet in de lach en knipoog naar Yassine die boos naar Mariën kijkt. "Wesh ben je jaloers op haar of wat? En nee ze mag sowieso al niet op je verhaal, aangezien je zoveel boys hebt a s-"

"S- Wat?!" Roept Mariën boos. "Nee niks." Hij richt zich weer op zijn eten en negeert Mariën die alle woorden opnoemt die met een s beginnen. "S van snoep. S van slang. S van Safraan," Plotseling houd ze haar hand voor haar mond. "S van slet.." Ze knijpt haar ogen tot spleetjes. "Je moeder is een slet." Zegt ze terwijl ze haar haar naar achter slaat. Geschrokken kijk ik haar aan. Dat meent ze toch niet?

"Oh nee grapje, die mag ik. Youssra is tantoe vet. Weet je wie pas een slet is? Jouw zusje. Ik heb gehoord dat ze met Charaf had gekust." Mijn mond zakt open van verbazing. "WAT?!" Schreeuw ik kwaad uit. Meteen heerst er een spanning die niet te snijden is. Ik doe mijn best om mijn woede in te houden en voel door alle frustraties weer tranen in mijn ogen prikken.

"Wanneer heb je dat gehoord en van wie?" Vraagt Yassine verbaasd terwijl hij zijn kaaklijn aanspant. "Geen idee, een week geleden ofzo? Ik hoorde het via via." Ik begin sarcastisch te lachen en schudt mijn hoofd. "Ongelofelijk.. Weet je, ga maar zo door. Je bent goed bezig hoor." Ik kijk Charaf aan waarvan zijn mond dichtgesnoerd blijkt te zijn.

"Weet je? Krijg de tering ofzo." Mompel ik en sta kwaad op waarna ik naar buiten loop. Hoe durft hij.. Hij hield me gewoon voor de gek?! Ook al hadden we die tijd een soort van ruzie, dan nog heeft hij niet het recht om een ander meisje te zoenen. Zijn beste vriends zusje nog wel!

Waar is zijn respect?

Ik heb het gevoel alsof ik kan ontploffen door alle woede die verstopt zit in mijn lichaam. Ik kan hem op dit moment wel vermoorden. En weet je wat nog het ergste van alles is?

Hij blijft gewoon stil!

Ik bedoel.. Ga op z'n minst ontkennen in plaats van als een idioot daar te gaan zitten kijken. Kwaad schop ik een steentje weg. Ik haat hem, ik haat hem, ik haat hem.

Dit is niet de Charaf die ik gewend ben. Ik voel de jaloezie letterlijk jeuken als ik voor me zie hoe hij met haar zoent.

Hij speelt dus gewoon spelletjes met me. Dan ga ik liever terug naar Nederland. ''Nour!'' Ik draai me om als Zineb me bezorgt aankijkt. ''Laat me met rust, Zineb..'' Mompel ik zuchtend. Ik wil nu gewoon alleen zijn. 

Wanneer ik haar armen om mij heen voel, slaak ik een diepe zucht. ''Wat moet ik nu doen?'' Ze pakt mijn schouders beet en kijkt me lang aan. ''We gaan terug, we doen normaal. Er is niks gebeurd en je hebt niks gehoord. Wanneer we weer naar het appartementje gaan, pakken we onze spullen en nemen we de bus naar het vliegveld.'' Ik trek een verbaasd gezicht. ''Are you kidding me?'' Ze schudt haar hoofd en kijkt me serieus aan. ''Ik weet hoe kut jij je voelt. Kom, als we ongemerkt weggaan, gaat hij juist nog erger kapot.'' Ze schenkt me een knipoog en trekt me weer mee het restaurant in. 

Misschien heeft ze gelijk. Ik ga normaal doen, en daarna gaan we stiekem weg. Ja. Dat is wat we gaan doen. 

Tevreden neem ik weer plaats en strak kijk ik naar de lege borden. ''Heb jij dat allemaal opgegeten?'' Ik kijk Mariën aan die me eerst verbaasd aankijk omdat ik lach, maar vervolgens knikt ze hevig. ''Honger a mattie,'' Mompelt ze. ''Wil je nog wat hebben? Jouw soep is volgens mij al koud.'' Ik schud mijn hoofd en glimlach kleintjes. ''Heb geen honger meer joh.'' Ik kijk naar Zineb die me een warme blik schenkt en haal diep adem.

''Ewa Yassine, roep die kaulo ober voor de kuenta.'' Hij kijkt op en lijkt ver met zijn gedachtes te zijn. ''Sorry wat zei je?'' Hij kucht even. ''Of je de rekening kan halen.'' Zegt Zineb die hem even bezorgt aankijkt. ''Oh ja tuurlijk.'' Hij zoekt met zijn ogen een ober. ''Ey drerrie! Ja jij, kom kom.'' Hij wenkt hem naar onze tafel. ''Nous uhh... Veux... Hoe zeg je rekening? Shit eeyyy.'' Hij krabt aan zijn achterhoofd. 

''Nous voulons l'addition, s'il vous plaît.'' Corrigeer ik hem zuchtend. ''Yes. That.'' Ik grinnik als hij me zielig aankijkt en zijn portemonnee tevoorschijn haalt. ''WAT?!'' Ik kijk geschrokken naar Mariën die kwaad naar het bonnetje kijkt. ''Wat denken ze wel niet vieze vuile kut-Fransen! Wollahmeh we gaan dit betalen!'' ''Hoeveel is het dan?'' Ik trek het bonnetje uit haar handen en begin te lachen. ''Ze hebben honger msekken (zieligerds).'' Ik gooi het bonnetje op tafel. ''Hoeveel is het?'' Vraagt Yassine terwijl hij opstaat om te betalen. 

''Teveel, dus ga zitten zodat ik die ober af kan leiden en jullie snel weg kunnen rennen,'' Ze zet haar hand op haar borst en kijkt ons levensmoe aan. ''Als ik in jilla (gevangenis) beland.. Weet dat ik van jullie en mijn moeder houd.'' Even blijft het een paar seconden stil, waarna we in de lach schieten. ''Ik ga pinnen. Ik zie jullie bij de uitgang mattieeees.'' Yassine neemt zijn weg naar de kassa en meteen springt Mariën op. ''HALLO?!'' Schreeuwt ze terwijl ze snel achter hem aan rent.


''Hoofdpijn dit.'' Mompelt Zineb. Ik knik instemmend en negeer Charafs blik die ik maar voel prikken. ''Kom we gaan.'' Fluister ik terwijl ik zachtjes in haar been knijp. Ze neemt vlug nog een laatste slok van haar cola en trekt mij overeind. Glimlachend haak ik mijn arm in de hare en lopen we richting de uitgang. Het geruzie van Yassine en Mariën negerend. ''Mariën! Laat hem die fucking rekening betalen en begin hierheen te lopen!'' Roept Zineb wanneer ze er genoeg van krijgt. Ik grinnik zachtjes als Mariën hem nog een middelvinger geeft, waarna ze boos onze richting op komt lopen. ''Kutyassine.'' Mompelt ze geërgerd. ''Heeftie niet.'' Antwoord Zineb droog terwijl we samen naar ons appartementje lopen.

''Hoe kun je dat nou weten?'' Vraagt ik haar verbaasd. ''Waar trap ik hem altijd als we ruzie hebben?'' Knipoogt ze terwijl ze een arm over me heen slaat. ''Touché..'' Grinnik ik. ''Maar ehm.. Mariën?'' Ze kijkt me aan met een vragende blik. ''Van wie heb je dat gehoord?'' ''Wat gehoord?'' ''Je weet wel wat ik bedoel.'' ''Nee hoor.'' ''Wel.'' ''Niet.'' ''Wel.'' ''Sinds wanneer kun jij in mijn hersens kijken?'' Ik kijk haar droog aan en zucht diep. ''Laat maar.'' ''Nee zeg.'' ''Ok.'' ''Praat dan?'' ''Hoi.'' Ik glimlach expres als ze boos begint te worden en knuffel haar lachend als ze me bijna wilt laten vallen.

''Heb jij de sleutel?'' Vraagt Zineb die druk aan het appen is. ''Yes, tuurlijk.'' Ik vis de sleutel uit mijn jas en loop het trappetje op. ''De jongens zijn meteen langs de shishalounge gegaan, dus die komen pas over een paar uur.'' Zucht Zineb terwijl ze haar telefoon in haar tas gooit. ''Junkies.'' Mompel ik terwijl ik de deur open doe. Ik schop meteen mijn schoenen uit en gooi mijn tas op de bank. ''Maar des te beter! Bitch, eindelijk een meidenavond.'' Ik grijns wanneer Mariën dat zegt en klap in mijn handen.

''Pak de Netflix, maskertjes en chips er maar bij.'' Snel ren ik naar onze slaapkamer waar ik twee tubes gezichtsmasker pak en drie foundationkwasten. ''Kies maar welke jullie willen.'' ''Bitch je hebt ze van mij gepakt, wat ga je doen alsof ze van jou zijn?'' Vraagt Mariën verbaasd. ''STALLA GOZEEEEER!'' Schreeuwt Zineb terwijl ze keihard Mula B opzet. ''Geven aan mijn neven, geven aan mijn neven. Wij zijn met zijn velen, wij zijn met zijn velen. Als je iets gaat stelen, moet je ook iets delen!'' Zing ik hard mee en ren weg als Mariën mij wilt slaan.

Na een half uur eindelijk onze maskertjes op te hebben, ploffen we neer op de bank met elk een zak chips bij de hand. ''Nouraine..'' Fluistert Zineb terwijl ik een film uitzoek. ''Wat?'' Ik draai me naar haar om en kijk naar haar bange blik die naar de deur staart. ''Ik denk dat iemand daar is.'' Ik frons en schud mijn hoofd. ''Wie zou het moeten zijn? De jongens komen pas over een uur of twee thuis. Weet je wel niet hoe gaande de lounges hier zijn in Frankrijk?'' Ze haalt haar schouders op en kijkt naar Mariën die langzamerhand in slaap begint te vallen.

''Mariën!'' Zineb schudt haar wakker. ''WAT!'' Ze schrikt op en gooit de zak chips tegen Zineb aan. ''Fucking mongool!'' Roept ze kwaad terwijl ze naar de zak kijkt waar nu groene smurrie op zit door haar maskertje. ''Waarom kan je nooit normaal wakker worden?!'' ''Houd je bek, jij maakt mij toch wakker?'' Ik schud zuchtend mijn hoofd en loop naar de deur. Ik probeer op mijn tenen te staan om door het kijkgat te kijken, maar helaas.. Ik ben natuurlijk te klein. Ik pak een krukje en kijk de meiden aan.

''Zijn jullie klaar om niks te zien?'' Ik zet mijn handen in mijn zij. ''Je doet wel zo stoer, maar je kunt ook gewoon de deur openmaken als er ze3ma niks is.'' Zegt Zineb geïrriteerd. Ik rol met mijn ogen en ga op het krukje staan. Met mijn oog probeer ik te zien wie er voor onze deur staat. Wanneer ik een donkergroen petje en een baardje zie slaak ik een harde gil. ''ER STAAT ECHT IEMAND VOOR ONZE DEUR!'' Ik raak mijn evenwicht kwijt wanneer ik keihard gebonk hoor en val met een klap op de grond.

''Aangestrande walvis.'' Grinnikt Mariën die snel een snap van me maakt. ''Doe normaal jij?! Er gaat iemand ons vermoorden en jij doet hier zo koeltjes over?'' Strest Zineb terwijl ze de telefoon uit haar handen pakt en op de andere bank smijt. ''Oh staat er iemand voor onze deur?'' Mariën kijkt ons verschrikt aan. Ik rol geërgerd met mijn ogen en sta op. ''Zineb, pak een koekenpan. Mariën, jij een grote pan.'' Ik kijk om me heen en grijp naar een bezem.

''We will kill that motherfucker.'' Fluister ik half grijnzend en half bang.

---

Heeeey dames!
Sorry voor het lang wachten, ik zit midden in een toetsenweek en heb het enorm druk :(

Een vraagje naar jullie toe: Wat zouden jullie vinden van een Q&A?

Laat het me weten in de reacties!

Xxxxxxx 

Continue Reading

You'll Also Like

914K 39.8K 86
Een arm meisje en een rijke jongen. Gaat dat wel samen? Hanane is een lief, behulpzaam meisje, ze is sinds de middelbare smoorverliefd op Soufiane...
1.2M 48.8K 183
Story of Lina & Jaouad Moet hij kiezen tussen echte broederschap of voor zijn droomvrouw
129K 7.6K 78
Aff!! Heyy meiden Vergeet mijn boek niet snel te lezen/bibliotheek/leeslijst te zetten💋 Dit boek gaat over: Senae 17 jarig Marokkaanse meisje die ve...
26.3K 806 32
Hailey heeft het erg moeilijk met het feit dat haar moeder doodziek is en op sterven ligt. Op school gaat het slecht, ze heeft gezeik met een oude be...