Dark Future. (VOLTOOID)

By FranseMarokkaanse

208K 18.2K 8.6K

Charafeddine, een slimme en best rustige jongen die weet wat hij doet. Hij zit op het HBO en werkt keihard om... More

Proloog.
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.
21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.
31.
32.
Challenge
33.
34.
35.
36.
37.
38 - DEEL I
38 - DEEL II
39
40.
41.
42.
43.
44.
45.
46.
48.
49.
50.
51.
52.
53.
54.
55.
56.
57.
58.
59.
60.
61.
62.
63.
64.
65.
66. | LAST CHAPTER
Epiloog & dankwoord.
Ik leef nog.
UPDATE!

47.

2.7K 244 104
By FranseMarokkaanse

XXL DEEL!!!

En lees aubb de mededelingen onder aan dit hoofdstuk💞

---

Perspectief Nouraine

"Schiet effe op man, wollahmeh jullie gaan naar bruiloft?" Hoor ik Charaf vanuit de woonkamer kreunen. "Ik ga toch niet als een zwerver naar buiten? Ik moet er wel goed uitzien hea!" Roep ik naar hem, terwijl ik een laagje mascara aanbreng.

"Deze gozers denken mseken onze schoonheid is alleen van hun." Grinnikt Zineb die wat parfum opspuit. Binnen een fractie van een seconde staan Yassine en Charaf bij de deur opening met opgetrokken wenkbrauwen.

"Pardon?" Charaf slaat zijn armen over elkaar. "Doe normaaaaal!" Maakt Yassine af, terwijl hij boos naar Zineb kijkt. "Met andere woorden je maakt je mooi voor die junkies buiten?" Ik besluit beter mijn mond te houden en breng wat highlighter aan.

"Hallo, hallo, hallo. Hij heeft het ook over jou hea?" Zegt Charaf terwijl hij afkeurend naar de highlighter kijkt die in mijn hand zit. "Maar de grap is.. I don't fucking care?" Ik schenk hen een knipoog en ga gewoon verder waar ik mee bezig ben.

"Ewa zebbaaais. Wat doen jullie?" Vraagt Mariën die met chocola in haar mond de jongens aan de kant duwt. "Mariën, hoe vaak zeiden we tegen jou dat je je moet omkleden?" Zuchtend kijk ik naar de knalroze onesie die ze draagt.

"But honey... You know that chocolat is important? Yallah zoek kleding voor me uit." Ik kijk haar verbaasd aan. "Doe het zelf?" "Nee." Ik zucht diep. "Dan ga je maar toch in je pyjama?"

Even begint ze te grijnzen. "JAAA!" Meteen heb ik spijt van mijn sarcastische opmerking.

~

Na een uur vol geruzie, gemopper en discussies, lopen we eindelijk over de straten van Parijs. Ik slenter samen met Mariën achter Zineb en Yassine aan.

Wollah ik schaam me dood om naast haar te lopen.. Toen ze instemde om in haar onesie de stad in te gaan, meende ze het ook echt.

Terwijl mijn gedachtes afdwalen, praat Mariën mijn hoofd vol met levensverhalen over wat ze wel niet allemaal heeft meegemaakt in Curaçao toen ze klein was.

Ik draai me om, om te kijken of Charaf nog achter ons loopt. Als ik een knipoog van hem ontvang voelen mijn wangen meteen warm aan en kijk ik weer voor me.

"OMYGASH SEPHORA ZEBBAAAAI'S!" Gilt Zineb, en voor je het weet rent ze naar binnen. Lachend trek ik Mariën mee naar binnen en bewonderen we alle soorten make-up alsof we het nog nooit gezien hebben.

"OMYGASH CHECK DEZE HUDABEAUTY PALET DAN?!" Roept Zineb die een paar kleuren uitprobeert op haar arm. "Fucking dier.." Mompel ik terwijl ik een paar concealers uitprobeer.

"Stel dat er mensen zijn die donker van donker donker zijn hea.. Bestaat er dan zwarte concealer?" Begint Mariën ineens. Verbaasd kijk ik haar aan. "Hoor je wat je zegt? Je bent zelf ook donker."

"Nooooh girl, ik heb veel pigmentatie. Dat is iets heel anders." Zineb en ik kijken elkaar even aan en barsten in lachen uit. "Ewa die mensen gebruiken dan gewoon zwarte schmink of niet." Grinnikt Zineb dan.

"Vieze racist.." Mariën kijkt haar vies aan en pakt een zwarte lipgloss. "Gaat je vast mooi staan, aangezien je hart nog zwarter is dan alle veel gepigmenteerde mensen op de wereld."

"HAAAA-" Voordat ik Zineb keihard kan uitlachen, geeft ze me al een keiharde stoot op mn arm. "Pijnlijk wrijf ik erover heen. Dikzak, wollahta ik ga tegen Charaf zeggen a manwijf." Jank ik.

Zelfs al draag ik een dikke jas, die kracht van haar armen is gewoon abnormaal. "Nee, niet doen alsjeblieft. Dan gaat hij me vermoorden. Toon alsjeblieft een beetje genade." Droog kijkt ze me aan. "Tfoe.." Mompel ik en zoek nog een paar andere leuke make-upjes uit die ik uittest. 

Na een half uur ons vermaakt te hebben lopen we tevreden de Sephora uit. "Ewa hebben jullie wat gehaald?" Vraagt Charaf die met Yassine de hele tijd buiten stond te wachten.

Ik kijk Zineb en Mariën aan, waarna we met z'n drieën keihard in de lach schieten. "Ben je geeeeeek?" Lachend sla ik mijn armen om Mariën en Zineb heen, waarna we gewoon weer doorlopen.

"Hoe bedoel je, 'ben je gek'? We stonden een uur op jullie te wachten in de kou, wtf deden jullie daar allemaal?" Vraagt Yassine gefrustreerd die ons inhaalt en ons boos aankijkt.

"Spelen." Knipoogt Zineb, en wijst naar een restaurant aan de overkant van de straat. "Kom we gaan daar eten. Kapot chique restaurant man." Ik kijk naar de naam van de restaurant en haal mijn schouders op.

"Wie verzint nou weer zo een naam voor een restaurant." Mariën schudt zuchtend haar hoofd. "Daar dacht ik ook al aan." Grinnik ik en kijk even naar Charaf die geconstereert naar z'n schoenen kijkt.

"Halloooooo," Ik wuif even met mn hand voor zijn gezicht. "We gaan daar eten. Oké? Ja? Mooi." Zonder op antwoord te wachten trek ik Mariën en Zineb mee naar het restaurant.

Zodra we één stap naar binnen hebben gezet, kijken we met open mond om ons heen. "Fucking mooi.." Fluistert Mariën, een haalt haar wenkbrauw op wanneer er een ober op ons af komt lopen.

"Bonjour mesdames et monsieurs," Glimlacht hij beleeft. "Puis-je désigner une table pour vous?" Zineb haalt haar neus op. "Je parle pas.. Uhh.. croissant (ik praat geen croissant)." Ik schiet in de lach en duw haar aan de kant.

"Oui, merci." Ik haal een hand door mijn haar en loop achter hem aan met de gang achter mij, wanneer de ober ons naar een vrij plekje brengt.

"Voilà, le menu. Kijkt u maar alvast, dan kom ik zo terug." Hij legt drie menukaarten neer, en loopt snel weg. Zuchtend plof ik neer. "Tazz, zeg wollah hij heeft er maar drie gegeven? Wesh kan hij niet tellen?" Mompelt Yassine geïrriteerd.

"Mohiem kies jij maar voor mij, Zineb. 3andek je flasht me, want je weet wat er dan gaat gebeuren," Hij kijkt haar eng serieus aan. Grinnikend knikt ze terwijl ze haar matte lipgloss uit haar tas vist. "Mohiem ik ga even jointje roken buiten, thalla kindertjes."

"Tfoe ik heb even goede spiegelfoto nodig voor snapchat, ga je mee Zineb? Mensen moeten weten ben in duur restaurant in Parijs." Mariën staat op en grijpt naar haar telefoon. "Yeass, dan kan ik daar meteen mijn make-up bijwerken." Snel sprint ze op en gooit ze haar tas over haar schouder. "We komen zo teruugggg. Niet tegen Yassine zeggen dat ik naar toiletten ben gegaan voor make-up!" Ze kijkt mij en Charaf dreigend aan.

Ik rol mijn ogen en wuif het weg. "Ga nou maar." Mompel ik terwijl ik naar de menu-kaart staar. Wat zal ik eens gaan eten..

Wanneer ik mosselen zie staan, vliegen mijn gedachtes meteen naar Noussair. Hij noemde ze altijd pinguïns toen we klein waren. Ik weet niet hoe the fuck hij daarbij kwam, but only Allah knows..

Ik lach zachtjes en voel me beroerd tegelijk als ik aan hem denk. Hoe hij me uitschold.. Waar hij me voor uitmaakte.. Ik voelde me zo slecht.. Het is immers mijn broer. Ik staar naar mijn handen als ik me realiseer dat ik mijn ouders in de steek heb gelaten.

Hoe zouden ze zich voelen op dit moment?

Zuchtend speel ik met mijn ring. "Wat is er?" Hoor ik zijn zware stem ineens. Ik kijk even op en schud mijn hoofd. "Helemaal niks." Mompel ik terwijl ik wegkijk. "En dat moet ik geloven?" Vraagt hij verbaast.

"Charaf er is gewoon niks, houd gewoon op." Geërgerd pak ik mn telefoon uit mn tas. "Dan hoef je echt niet zo boos te reageren?" Ik rol zuchtend mijn ogen en negeer hem.

"Saff, dan niet toch." Bot pakt hij ook zijn telefoon. "Ok." "Ok." "Ok." "Ok." "Houd je bek." Reageer ik fel als hij me blijft na doen. Hij klapt dicht en kijkt boos weg.

Fijn. Natuurlijk moet ik het altijd afreageren op hem. Ik walg soms zo erg van mezelf.. Maar aan de andere kant: hij moet ook niet irritant doen. Toch?

Verveeld staar ik naar een koppel die elkaar romantisch aankijken. Ieuwl. Te plakkerig. Ik zucht diep en kijk snel weg als ze elkaar zoenen. "Tfoe.." Mompel ik en haal opgelucht adem als Yassine al terug komt lopen.

"Waar zijn die twee?" Vraagt hij me met opgetrokken wenkbrauwen terwijl hij naar de twee lege stoelen naast mij wijst. Ik haal mijn schouders op. "Kweet niet."

Op dat moment komen Mariën en Zineb luidruchtig teruglopen. Kifesh met deze mensen? Voelen ze elkaar ofzo waardoor ze steeds op hetzelfde moment terugkomen of juist weggaan?

"Wat schreeuwen jullie zo?" Geïrriteerd kijkt Yassine hun aan. "Ewa deze chimmie? Ze ging ze3ma nog meer make-up op doen, maar ze is nog steeds even lelijk." Ze haalt haar neus op en ontvangt een harde stoot van Zineb.

"Ik ben mooier dan jij ooit zal worden." Ze neemt plaats naast me en gunt Mariën een scheve blik. "Ik ben tenminste niet zo onzeker om 10 kilo make-up op mn gezicht te smeren. Poer natoer." Vuurt ze terug, en gaat expres ook naast mij zitten.

"Hey, ik heb tenminste een mannetje aan mijn zij. Jij niet." Knipoogt Zineb die haar lachend aankijkt. "Wacht maar tot hij een keer met je gaat zwemmen." Mariën stuurt haar een luchtkus en kijkt vervolgens naar Yassine.

"Je weet wat je te doen staat, broertje." Ze haalt haar schouders op en tikt vervolgens mij aan. "Wat zijn jullie zo stil?" Ze kijkt van mij naar Charaf en weer terug. Ik kijk hem strak aan en lik even mijn lippen.

"Ik ben niet stil hoor." Glimlach ik vervolgens. "Ik ga ook maar even roken." Hij staat op terwijl hij me strak aan blijft kijken. Ik slik en sla mijn blik neer.  "Wat heb je nou weer gedaan Nourtje?" Fluistert Zineb terwijl ze in mijn zij port als hij wegloopt.

"Helemaal niks.." Mompel ik, en kijk op als de ober ineens weer bij ons staat. "Vous avez choisi?" Ik knik en kies maar wat uit voor mij en Charaf. Ik weet namelijk dat hij niks zal kiezn uit koppigheid.

Nadat we allemaal onze bestellingen hebben doorgegeven sta ik op. "Waar naartoe?" Mariën kijkt me zuur aan. "Even kijkje nemen bij Charaf." Zeg ik zacht, waarna ik naar de uitgang loop.

Zodra ik zijn stem hoor, sta ik stil. Hij staat namelijk om het hoekje en blijkbaar belt hij met iemand, aangezien ik de andere persoon niet hoor. "Hahaha waarom schatjee?" Ik frons en spits mijn oren.

"Ewa saaaffi, niet zo moeilijk doen joh. Ik weet dat je van me houd en me gewoon wilt zien." Ik pers mijn lippen op elkaar en doe mijn best om het niet uit te schreeuwen. "Ik hou ook van jou lekkerding."

Dat was de druppel die de emmer over deed lopen. Door alle frustraties, verdriet en vernedering voel ik de tranen hun weg maken. Snel loop ik weer terug naar de groep en veeg ik mijn tranen voorzichtig weg.

Dit was het laatste wat ik van hem had verwacht.

---

Pfff na heeeel lang weer eens een hoofdstuk. Dit keer een XXL deel, aangezien ik de 1K volgers heb behaald!!!

Thank you all!! Het heeft me zoooo blij gemaakt, jullie gaan niet begrijpen😭❤ Veel liefde naar jullie wollah, want daarbij heb ik ook al de 50K lezers behaald.

Ik wil jullie allemaal bedanken voor alle support en lieve berichtjes💞. En hierbij wil ik een dikke so geven aan Nilab, mijn steun en toeverlaat.

Volg haar op Insta: nscb._ en op snapchat: xnilabb. Want zij heeft me ook geholpen met dit deel😜

Normaal zou het veel langer zijn, maar dan zouden jullie te lang moeten wachten😔.

Het spijt me, ik verwaarloos jullie te erg. Maar wollah ik doe echt mijn best om zoveel mogelijk te schrijven!

Als goedmakertje ga ik daarom mensen promoten. Stuur me een berichtje met het boek die ik moet promoten en vergeet niet erbij te melden waar het over gaat!

Fijne dag verderrrr xx

Dikke kus,

Meryam

Continue Reading

You'll Also Like

241K 5.9K 200
Chemsi zwerft als jong kind over straat. Op een mooie feestdag word ze geadopteerd door de koning. Haar leven woord voorgoed veranderd. Hoe zal ze er...
53.6K 4.2K 43
Na de Eliminatie verandert Deia's leven volledig. Eén gebeurtenis op een feest ter ere van de overwinnaars zet een serie gebeurtenissen in gang waard...
275K 13.8K 57
Weetje hoe het voelt , wanneer je bloedeigen ouders je niet meer willen? Je geen contact meer met hun mag hebben en je broertjes en zusjes ? Je voor...
20K 442 76
Hey schatjes lees en laat weten wat jullie ervan vinden 🥰❤️