Posedlá Alfou ✔|PROBÍHÁ PŘEPI...

By Aisha_Hunter

370K 17K 1.2K

Kdyby mi někdo řekl, že zbytek svého života strávím s nebezpečným Alfou, vysmála bych se mu. A proč? Proto... More

1. Setkaní ✔
2."Únos?"✔
3. ,,Cože?"✔
4. Zmatek a bolest v srdci -
5. Útěk 1/2
6. Útěk 2/2
7. Zlomená
8. "Rozhovor"
9. Starost
10. Zdravý jako vlk
12.,, Půjdeš se mnou na ...?"
13. Přípravy na večeři
14. Večeře
15. Pravá tvář?
16. Nejsem jediný!
17. Rozhodování
18. Vzdej se!
19. Jedna je naživu, druhá možná ne.
20. Setkání se Šíleným Králem
21. Konečně moje!
22. Je moc brzy...
23.Snad jsme v bezpečí
24. Problémy v ráji
25. První den
26. Den druhý - zlé se stává ještě horší
27. Pátrání
28. Je to zlé
29. Zlé sny
30. Společná touha
31. Epilog
Poděkování
Zlomený král

11. Společný lov

11.4K 564 90
By Aisha_Hunter

-Aisha's POV-

Celý den ve škole byl nudný. Kellen tu nebyl, a tak jsem se poflakovala s ostatníma holkama. Ne, že bych nezapadala, spíš jsem nechtěla zapadnout.

Při obědě jsem se od nich vzdálila a sedla si do rohu venkovní jídelny. Bylo tu vcelku ticho. S nechutí jsem začala jist to, čemu tady říkají jídlo. Všimla jsem si Bety Declara jak s telefonem ruce přechází sem a tam přes parkoviště.

Pozorovala jsem ho. Sice vypadal nervózně, ale na rtech se mu pohrával úsměv. Jakmile skončil hovor a zadíval se mým směrem, dělala jsem, že nic. Věnovala jsem se poznámkám na biologii.

,, Dobrou chuť, Lu...Aisho." Řekne a postaví se vedle mě. ,, Potřebovala jste mě? Všiml jsem si, že jste mne pozorovala. " Z toho zdvořilého hlasu se mi dělá zle. Je to divné, vždyť je tak o 15 let starší než já.

Kývla jsem k židli naproti mě. ,, Máte mě hlídat, že Beto Declare?" Zeptám se nevrle. Nejsem malá holka. Nepotřebuju chůvu. Kývl a posadil se.

,, Prosím, říkejte mi Lucane. Je to příjemnější." Kývnu a věnuju se zápiskům. Po chvíli je s povzdychnutím strčím do tašky.

,, Máte hlad?" Zeptám se a on zavrtí hlavou. Nadzvednu obočí. ,, Možná trochu. Ale najím se až budete zpátky u Cassiana." Usměje se na mě. Zamyslím se. Mám ještě dvě hodiny.

Popostrčím k němu svůj oběd. Mělo to být něco jako maso s bramborami, ale moc se to tomu nepodobalo. Nejdřív se na mě divně zadívá, ale pak si vezme.

Sedím tam s ním až do konce pauzy. Povídáme si a já se o něm dozvídám nové věci. A nejen o něm. O většině členech smečky, o smečce samotné. Nejdřív se mi zdál jako ten přísný typ, ale není takový.

Jakmile zazvoní, zvednu se a s kývnutím odcházím do třídy. Jdu pomalu a ztracená ve svých myšlenkách. Stejně taková jsem následující dvě hodiny. Teprve až s posledním zazvoněním vyjdu ven a nadechnu se.

Konečně konec, ozve se Laura.

,,To tedy. Jsem nějaká unavená." Řeknu jí nazpátek a pomalu jdu ke školním vratům. Někdo mi položí ruku na rameno a já sebou trhnu.

,, Omlouvám se. Volal jsem na Vás, ale neslyšela jste mě. " Lucan pokrčí rameny a kývne směrem k autu. ,, Pojďte, je na čase jet domů. Dnešek byl dlouhý den."

-Cassian's POV-

V kanceláři už jsem nedokázal vydržet. Vůbec jsem neměl náladu na to, abych celý den jen seděl za stolem a kontroloval nějaké papíry. A Samuel mě štval svojí přednáškou o tom, že jsem měl ležet, aby se mi neudělalo zle a tak dále.

Naštvaně se zvednu a s hlasitým prásknutím dveří se rozejdu pryč. Musím se jít uklidnit. Moje kroky okamžitě vedou do našeho patra s Aishou a pak do posilovny.

Sundám si košili a vydám se k boxovacímu pytli.

Antistresový pytel, podotkne můj vlk a já se musím zasmát.

,,To jsi přímo vystihl." Opáčím mu a začnu do pytle sázet rány. Nejdřív jsou to jen údery pěstmi, následuje zapojení celého těla.

Slyším jen ozvěny od svých ran a svůj rychlý dech. Něco na tom jedu muselo být nebezpečného, protože takhle udýchaný nikdy snad ani nebývám.

,, Alfo Cassiane." Ozve se ode dveří a já tam spatřím Lucana. S úsměvem jdu za ním, protože vím, že to znamená i Aishinu přítomnost.

,, Lucane." Kývnu mu na pozdrav. ,,Máš volno. Jdi si odpočinout." Řeknu mu a stisknu mu rameno. Děkovně se na mě zadívá a odchází.

Pokývu hlavou a s košilí v ruce jdu za Aishou. Když jí najdu jak sedí v kuchyni u stolu a před sebou má rozložené nějaké učebnice, ušklíbnu se.

,, Dobré odpoledne. " Zašeptám ji do ucha a vtisknu jí letmý polibek na krk. Zavrtí sebou, ale nijak moc mě nevnímá. V hlavě mi blikne nápad.

Rychle se dojdu osprchovat a vrátím se k ní zase už oblečený. Opřu se o linku a pozoruji ji. Z učebnice si něco přepisovala do sešitu.

,, Mám nápad. " Prolomím to ticho mezi námi a ona zvedne hlavu. Nakloní ji na stranu a čeká, co řeknu. ,, Nechceš se jít proběhnout? Nebo si i zalovit. Trocha relaxu ti určitě neuškodí. "

Pozorujeme se navzájem a já čekám na její odpověď.

-Aisha's POV-

Dívala jsem se na něj. Mojí vlčici se to líbilo a mně celkem taky. Jen jsem se bála, aby toho nějak nevyužil. Pak to ale hodím za hlavu a kývnu.

Vede mě někdy ven. Nejdeme přes hlavní vchod. Cestou potkáme Lucana.

,, Dobrý lov, Alfo, Luno. " Usměje se na nás. Cassian jen kývne a dal nereaguje.

,, Děkujeme, Lucane. " Usměju se na něj nazpátek a on zmizí v domě.

,, Říkáš mému Betovi jménem, jo?" Zeptá se nevrle. Přikývnu a jdu mu po boku.

,, Dneska když jsme spolu obědvali,tak jsme se víc seznámili. " Řeknu zamyšleně. Během chvilky jsem natisknutá na Cassianově pevném těle.

,, Říkáš mému Betovi jménem, snažíš se s ním seznámit a ještě k tomu jste spolu jedli ?" Zavrčí totálně naštvaný. Leknu se, protože nechápu co jsem udělala špatně. Proto jen kývnu a sklopim hlavu.

,, Snažíš se mě odkopnout?" Zeptá se hrdelním hlasem. Trhnu sebou.

,, Samozdřejmě, že ne. " Zašeptám a hlavu si položím na jeho hruď.

,, Dobře. Ale už s nim nikdy nesdílej jídlo ano? Pro některé vlky znamená hodně sdílet s někým jídlo. " Řekne a já to tak nějak pochopím.

Vezme mě za ruku a vykročíme k lesu. Snažím se mu vytrhnout, ale nechce mě pustit.

Hned za prvním stromy se přeměníme a vběhneme do temna lesa. Běžím mu po boku a připadá mi to správně. Takhle s ním být.

Jediné, co mě trochu zaráží je jeho velikost. Jeho vlk je o hodně větší, než má vlčice.

Závětřím pach srny a zadívám se na něj. Kývne hlavou a rozdělíme se.

-Cassian's POV-

Jakmile jsme se rozdělili, věděl jsem, že musím zabít tu srnu sám. Když se chcete někomu dvořit, ukažte mu/jí, že se o něj/ní dokážete postarat. Lovte pro ně.

Rozeběhnu se jako první a srně se zakousnu do krku. Zmáčknu co nejvíc a počkám, než se přestane hýbat.

V zubech ji táhnu na místo, kde stojí zmatená Aisha. Srnu položím před ní a začnu ocasem házet ze strany na stranu.

,, Je to dar ode mne pro tebe. Na znamení, že se o tebe a naše budoucí děti dokážu postarat."

Výraz v jejích očích je k nezaplacení. Pak společně zavyjeme. Je to krásný pocit.

Pokračování příště.

Ahojte.

Další kapitolka je zde.
Aisha

Continue Reading

You'll Also Like

142K 7.1K 27
Jedna chyba stačila k tomu, aby rozpoutala osud něčeho nového... • • • Přežívat pod dohledem vlkodlačí smečky nemusí být pro člověka, a ještě k tom...
8.3K 420 14
CZ -Skoro jsem nedýchala, ale pomalu jsem se skláněla pro klacek vedle mojí nohy, abych se měla čím bránit. Na vlka to byl pořádný kus a rozhodně jse...
Mesiri By K.

Historical Fiction

114K 8.3K 39
Mesiri, která je posledním žijícím potomkem boha země a přírody, se stává otrokyní na dvoře krále Augusta II. Její vzdorovitá povaha krále přitahuje...
19.1K 1.2K 24
Příběh osmnáctileté Amélie Smith nabere jiný směr hned jak zjistí že osoba která jí týrala je její kamarád. Není to nikdo jiný než pro ní samotný ďáb...