"Ice, Fire & Desire" (N.H.) L...

orasdirection द्वारा

283K 25.8K 3.4K

Įsivaizduok šaltį, minusinę temperatūrą, kad net tavo venose esantis kraujas, kvėpavimas ir širdis nustoja fu... अधिक

TRAILER
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
Pranešimas!
Pranešimas 2 <3
Pasiilgot?

-64-

2.5K 249 33
orasdirection द्वारा

Niall pov.

~ ~ ~ Rytas ~ ~ ~

- Mam, o tu nežinai, ar dėdė dar tuos arklius turi? Nu, tą arklidę? – paklausiau ryte, kimšdamas savo pusryčius.

- O kam tau tie arkliai? – paklausė ir atsigėrė savo arbatos. – Josi?

- Oj, ne. – papurčiau galvą į šonus. - Draugas paprašė romantiškos vietos, kur draugę galėtų nusivežt, tai pagalvojau padėsiu. – kažką maliau ir įsidėjau kąsnį blyno į burną. – Ten gi graži vieta.

Nežadu sakyt mamai, kad draugauju su Aza, kurią noriu ten nusivežt ir pabūt su ja. Ta gi iškart viską pasakys Lauren, šviesiaplaukės mamai, kuri uždraus man dar artintis prie jos dukters ar dar blogiau. Išvis, kuo mažiau tegu žino, kad turiu merginą ir vėl. Visi gi galvos, kad vėl bus tas pats, kaip ir su Anabella, bet aš darysiu viską, kad tik taip neįvyktų.

- Ai, tą tai turi. – patikino mane. – Būna jis ten vasarą visad. Paskambink tik jam ir susitark, kad išvažiuotų kažkur ar dar ką.

- Ouu... Tiksliai. – leptelėjau ir įsigrūdau paskutinį kąsnį. – Eisi į darbą?

- Turiu dar 20 minučių iki išvažiavimo, o tu ką šiandien veiksi? Seniai tave su kokia merga bemačiau ar girtą. – įtartinai į mane pažiūrėjo mama.

- Miegosiu. – truktelėjau pečiais. – Gal FIFA'17 pažaisiu. Tai dabar svarbios vien varžybos, tai nėr kada atsikvėpt normaliai. – sumurmėjau.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Niall man parašė, kad ateičiau pas jį, tad net nedvejodama sutikau. Susiruošiau ir atpėdinau pas jį. Pasisekė, kad tėvai neklausė, kur jau einu. Nemėgstu jiems aiškintis ir sakyt kažkokius išgalvotus dalykus, bet jie man neleistų būt su Niall tuomet, o ypač viską gadintų mama.

Blondinas man atsidarė duris, o aš išsišiepiau jį pamačiusi. Net, kai pamatau jį, jau būnu laiminga, o jis nieko net nepadarė. Tik pažiūrėjo į mane, o aš jau debesyse kažkur lakioju. Įėjau vidun, o Niall uždarė namų duris. Nusiaviau savo batus po to, kai pasisveikinau su vaikinu, jį apsikabindama.

- Tai ką gero veikinėji? – paklausiau jo, lipdama laiptais jam iš paskos.

- Nieko įdomaus, tad pasikviečiau savo merginą. – leptelėjo, pažiūrėdamas į mane ir praleisdamas į savo kambarį.

- Tipo su manim įdomiau? – sukikenau, įeidama į jo kambarį.

- Iš esmės taip, nes tu vis pasakai, kokią nesąmonę ar kažką pridirbi. – šyptelėjo pošlai man, o aš susivaldžiau jam nevožusi. Kažkas naujo.

- O tu vis šaipaisi iš manęs. – sukryžiavau rankas, sėdėdama jau ant lovos, kai Niall išsidrėbė šalia manęs.

- Bet tu - mano, tad man galima.

- Mane tai erzina. – suverkšlenau ir atsidusau.

- Nemeluok! Tau patinka. – pareiškė, pažvelgdamas į mane su dirty simle'u.

- Nepatinka. – subambėjau ir patraukiau rankas nuo krūtinės.

- Patinka!

- Ne! – gyniausi.

- Taip!

- Ne!

- Taaaiippp... – nutęsė Horan.

- Sakau, ne! – surėkiau.

- Ai, baigiam. – numojo ranka ir prisitraukė mane arčiau savęs, paėmęs mane už liemens. – Geriau pasibučiuojam, nes šiandien dar nesibučiavom, o čia nusižengimas.

Aš nusijuokiau iš Niall žodžių, o tada jis mane pabučiavo. Jo liežuvis iškart įsmuko į mano burną ir puolė gaudyti manąjį. Blondino rankos keliavo ant mano liemens, o maniškės jau buvo ant jo kaklo. Nors savo rankytėm jau buvau nukeliavusi prie jo plaukų, kuriuos aš švelniai papešiau, o Niall duodamas man atsaką į tai sukando mano apatinę lūpą, kas privertė mane sudejuoti.

- Naujas vazelinas? – paklausė, kai atsitraukė nuo manęs, nes pritrūko oro.

- Aha, patinka? – pasiteiravau.

- Čia koks? Nes man į ledus neša. – pasvarstęs leptelėjo.

- Mėtinis šiaip. – nusijuokiau.

- Tu žinai, einu aš ledų. – nulipo nuo lovos, o aš nusijuokiau.

Išsidrėbiau pilvu ant lovos, o mano rankos kabojo ore bei akimis spoksojau į grindis. Nusisvėriau labiau nuo lovos ir palenkiau galvą po jo lova. Pamačiau, kažkokį dėklą, kuris man labai nešė į gitaros. Niall groja gitara? Niekad negirdėjau ir nemačiau jo grojant. Čia gal koks užslėptas jo hobis? Nulipau nuo lovos ir atsitūpiau ant žemės. Pakišau ranką po lova ir išsitraukiau tą dėklą.

Jis buvo juodas ir labai apdulkėjęs, kas tik patvirtino, kad jis tikrai dabar nebegroja. Norėčiau kada nors išgirst jį skambinant gitara. Išvis, pamatyt tą vaizdą norėčiau, kuris atrodytų tobulai. Nors galbūt Niall, net negroja? O tik šiaip laiko po lova gitaros dėklą? Suradau krašte to dėklo užtrauktuką ir pradėjau atsegti. Kai viską atsegiau, atvėriau ir mano akis pasitiko ruda akustinė gitara. Tad vis dėlto jis groja arba grojo.

Perbraukiau pirštais per stygas. Mano akys aptiko kažką padėtą šalia gitaros, tai lyg kažkokie popieriai ar kas ten. Paėmiau juos ir pradėjau žiūrinėt. Ant vienų lapų buvo natos, ant kitų tik dainų pavadinimai ir datos. Žiūrinėjau visus tuos popierius, kai mano žvilgsnis susitelkė ties viena nuotrauka, tad ją atidžiau apžiūrinėjau.

Ar čia ta Anabella? Niall buvusioji, dėl kurios mirties jis pasikeitė į kitą visiškai pusę? Dabar supratau, apie ką kažkada buvo pradėjęs sakyt Zayn, kai sakė, kad aš labai panaši į kažką, bet aš niekaip nepagavau į ką, o Niall tąkart jį užčiaupė. Tačiau dabar viską supratau... Aš labai panaši į Niall buvusią merginą.

Jos plaukai taip pat šviesūs, panašaus ilgio, kaip ir maniškiai. Jos akys irgi šviesios, ji pati smulkutė. Ar gali būt taip, kad Niall yra su manimi tik dėl to, kad aš primenu jo mirusią merginą? Užsižiopsojau į tą nuotrauką, tačiau man užėjo pavojaus jausmas, kad Horan gali bet kada grįžti su tais savo ledais, tad viską padėjau atgal į vietą ir, užsegusi gitaros dėklą, jį nustūmiau atgal po lova.

Kažin, ar Niall bendrautų su manimi, jei nebūčiau panaši į tą merginą?

Išsidrėbiau atgal į lovą ir spoksojau į lubas, mąstydama apie tą merginą. Man tik įdomu, kaip ji mirė? Kodėl niekas nežino tos merginos mirties priežasties? Horan niekad apie ją nieko nesako, o jei kažkas užsimena nusuka iškart pokalbio temą arba užtildo. Man nerūpi, kas vyko ankščiau. Man rūpi tai, koks Niall yra su manimi, bet smalsumas...

- Tikiuos vegetarai valgo ledus? – paklausė, vos įžengęs kambarin, blondinas, o aš pažvelgiau į jį. Jis abejuose rankose nešė ledų dėžutes. – Nors ar tave dar galima laikyt vegetare, kai tu valgei jau mėsos? – prisimerkęs pamąstė ir atsisėdo ant lovos krašto.

- Niall, tai tu nori, kad valgyčiau mėsą, o dabar šaipaisi. – pasiskundžiau. – Aš nebesuprantu tavęs. – atsisėdau patogiau.

- Aš tik nesuprantu, kas pastūmėjo tave būt vegetare? – sėdėdamas ir kimšdamas ledus, leptelėjo.

- Niekas nestūmėjo. Aš pati. – paėmiau iš jo rankų šaukštą ir, paėmusi ledų su juo, įsidėjau į burną, o po to jam grąžinau tą šaukštą.

- Niekad nenorėjai daugiau mėsos valgyt? – pasiteiravo ir toliau valgė ledus.

- Nea. – papurčiau galvą.

- Aza, turėjai simpatijų ankščiau? – paklausė labai smalsiai manęs blondinas. – Kokioje vidurinėje? – jis paėmė ledų su šaukštu ir įdėjo man į burną.

- Nuo 15 metų buvau su Kian, tad į kitus ne itin ten ir spoksojau. – trukteldama pečiais, pasakiau. – O tu?

- Tu rimtai manęs to klausi, kai aš jau permiegojęs su gan daug merginų? Nepergyvenk nuo tada, kai mes draugaujam, nieko neturėjau. – nuramino mane.

- Tai gal buvai ką nors įsikliopinęs? Gi turėjo kažkas krist į akį. – smalsavau.

- Kad ne. Mano meilė buvo fūlė tuo laiku. – didžiavosi jis.

- Kieta meilė. – pritardama palinkčiojau.

- Aha, o dabar tu. – nusijuokė ir, užgulęs mane, pabučiavo.




O jūs mane mylit, kad dar vieną dalį įkėliau??? <3 Tad, jei aš gera, ir jūs pabūkit geros ir palikit žodelių! <3 Dėkui! :3


पढ़ना जारी रखें

आपको ये भी पसंदे आएँगी

67.8K 3.2K 54
" Buvau pametęs galvą jau tada kai pirmą kartą pamačiau tave nuotraukoje.. Tai buvo ne tik darbas, tai buvo kažkas daugiau.. " - N.H. " Iš pradžių ne...
208K 15.3K 200
Šioje istorijoje bus rašoma apie dvi merginas - Alice ir Daria. Jos baigusios vidurinę mokyklą nusprendė išvykti mokytis į UK. Tik baigusios 12 klasę...
62.6K 3.2K 64
"And you're just a beautiful mistake" šiek tiek kitoks 1D Fan fiction'as. Jie ne žvaigždės, o paprasti paaugliai, kurie turi savų problemų ir rūpesči...
332K 16.5K 89
Jis susiraukęs pradėjo artėti, kol aš tuo metu neapdairiai žengiau kelis žingsnius atgal. Greitai priėjęs šiurkščiai čiupo už rankos ir prirėmė prie...