"Ice, Fire & Desire" (N.H.) L...

By orasdirection

283K 25.8K 3.4K

Įsivaizduok šaltį, minusinę temperatūrą, kad net tavo venose esantis kraujas, kvėpavimas ir širdis nustoja fu... More

TRAILER
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-20-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
Pranešimas!
Pranešimas 2 <3
Pasiilgot?

-35-

2.7K 228 33
By orasdirection

Azalea pov.

- Tu primesk, dvi blondinės važiuoja į Longford'ą. – juokėsi ji ir išvažiavom pagaliau į kelią.

- Pati tu blondinė. – leptelėjau.

- Išgirdau iš blondinės. – pridūrė, o po to nusijuokė, ir įsuko į kažkokią kitą gatvę.

- Kiek važiuosim laiko? – paklausiau ir perjunginėjau vis kitą radijo stotį, nes grojo kažkokios nesąmonės. Nu, jūžintų aš tikrai neklausysiu kažkokių...

- Jei paspausiu labiau, tai apie 1,5 valandos. Greičiau nei su autu, nes Zayn rašė, kad jie virš 2 valandų važiavo. Nevykėliai. – kalbėjo mergina, persirikiuodama į kitą juostą.

- Tu stumi ant savo vaikino? – apsimečiau labai nustebusi ir pažiūrėjau į Gigi išpūstom akim.

- Oj, tik nereikia. Jis ant manęs stumia irgi, žinau tai. O dabar jis negirdi, tai galima. – truktelėjo pečiais. – Išvažiavom į autostradą. – pranešė šviesiaplaukė.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

- Panos atvaro. – pranešė man Zayn, kai mes pietavom. Kas atvaro? – Gigi parašė, kad maždaug už pusvalandžio bus čia.

- Kas atvažiuoja? – klausiau ir kimšau savo kepsnį toliau.

Pietaujam dabar, o po to visi į treniruotę eisim. Knisa.

- Gigi su Aza lygtais. – atsakė Zayn. Kas? Aza?!

- Aza? – perklausiau, nes man atrodo, kad aš ir neprigirdžiu jau kažkaip čia.

- Nu, taip. – patikino. – Gigi ją išsitempė.

- Cool. – leptelėjau.

Ir kodėl ji vakar man neparašė, kad atvažiuos čia šiandien? Gi galėjo. Arba ji taip mane nustebint norėjo, arba aš idiotas, kuris nieko nesupranta. Ypač temoje 'merginos'. Bent pamatysiu Azalea. Tikiuos ji realybėj ant manęs nepyksta. Kaltinu save už tą pasakytą nesąmonę. Ir kokio velnio..?

- Rašė, kad ateis palaikyt mus per varžybas. Bei dar šitam viešbuty apsistos. – pranešė Malik ir valgė kartu su manim.

- Gerai. – sumurmėjau.

Reiks pakalbėt su Aza, nes man įdomu viskas. Apskirtai viskas. Labai tikiuos, kad ten jokio iš tikro vaikino nėra, nebuvo ir nebus, o ji tik melavo, bet to paklaust norėsiu irgi prieš varžybas. Nes po to suksiu galvą ir per varžybas nesusitelksiu ties futbolu. O dar kadangi ji žiūrės, negaliu pasirodyt, kaip koks nevykėlis.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Kadangi Gigi puiki vairuotoja atvažiavom iki to viešbučio, kur yra vaikinai, per 1,5 valandos. Kaip ji ir sakė. Mergina parašė Zayn, kad mes jau vietoj, tad jis turėtų ateit iki mūsų. Kuris kambarys Niall? Praplėšiau savo guminukų pakelį ir valgiau juos. Pravertė vis dėlto, kad pasiėmiau.

Šviesiaplaukė man pasakė, kad jų treneris nemėgsta, kai merginos būna viename kambary su žaidėjais, nes ale juos išblaško tokie dalykai per žaidimą paskui, tad mes susimetėm ir pasiėmėm dvivietį kambarį. Mūsų kambarys antram aukšte.

Bent turėsiu, kur sėdėt, jei susipyksiu su Niall again. Nors gal ne..? Jei jis nebus toks idiotas ir šiknius, o svarbiausia neprakiš. Mažiausiai noriu matyt piktą ir sunervintą Horan. Mačiau, kaip koridoriumi atsivelka juodaplaukis, tad aišku, kad Gigi iki jo nulėkė ir jie ten pradėjo laižytis. Nors jie nesimatė tik parą laiko. Įsimylėjeliai.

- Žmonės, aš čia dar stoviu, tad susiraskit kambarį. – leptelėjau, o po to nusijuokiau. – O šiaip nekreipkit į mane dėmesio. – numojau rankom, kai jie abu pažiūrėjo į mane, atsitraukę vienas nuo kito. – Tik, Zayn, kuris kambarys Niall?

- 319. – atsakė.

- Ačiūū! – šyptelėjau evil smile'u. - Einu tam nervus pagadint. – patenkinta ėjau pro juos.

- Jis visai geros nuotaikos šiandien! – išgirdau, dar pasakant, Zayn.

- Nieko, greit nebus! – nusijuokiau ir kabarojausi į viršų laiptais.

Užlipau į 3 aukštą. Pripažinsiu pavargau. Galėtų būt čia koks liftas. Pataupyčiau savo kojas. 319... Kartojau mintyse vis jo kambario numerį. 315, 316, 317... Čia kažkur turėtų būt. Ir tas velnio neštas 319. Nusivilkau netgi iki paties koridoriaus galo ir pagaliau radau tą 319. Tikiuos neužklupt Niall dulkinant, kokios valytojos ar virėjos...

Pasibeldžiau į duris ir kandžiojau apatinę lūpą. Gal jis kur išėjęs? Dar iki varžybų turi laiko, tad jo gal čia net nėra? Tai ką aš čia veiksiu? Nors gali būt toks variantas, kad valgo, arba mieste, arba flirtuoja su kokia didžiapapę, nors tikiuos, kad ne. Prastovėjau dar kokias 2 minutes, kai prasivėrė kambario durys.

Mano akys iškart sutiko tas mėlynas akis. Niall plaukai buvo šlapi, o ant jo liemens rankšluostis. Šaunuolė, Aza. Atėjai pačiu laiku, kai Horan buvo duše. Dieve... Nužvelgiau jį, o tada nurijau seiles susidariusias gerklėje nuo tokio vaizdo. Karšta.

- Labas, Aza. – mirktelėjo man blondinas ir apsilaižė savo lūpas.

- Labas. – galiausiai prakalbau tyliai kažkodėl, net balsas nuo tokių vaizdų dingo.

- Užeisi, ane? – paklausė ir pravėrė duris plačiau, o aš palinksėjau.

Praeidama pro Niall jaučiau jo plaukų šampūno kvapą. Jis su savim ir šampūną vežėsi? Okey... Įėjau į nedidelį kambarėlį ir nusiėmiau batus iškart. Didelė lova, telikas, spinta ir ant sienos kabėjo kažkoks paveikslas. Paprastas kambarys. Horan uždarė duris. O man dar nespėjus susigaudyt buvau priremta prie kietos, šaltos sienos. Jo rankos iškart atsidūrė ant mano liemens.

Nieko nedariau ir nesakiau, o laukiau, ką jis darys. Praėjo kelios minutės, bet jis tik spoksojo į mane, o man pasidarė nejauku stovėt prie jo, kai jis tik prisidengęs rankšluosčiu. Pasiėmiau dar vieną savo guminuką iš pakuotės ir atsikandau jo.

- Ką tu čia valgai? – nusijuokė Niall, apsikabinęs vis dar mano liemenį.

- Guminukus. Nori? – pasiūliau ir pakėliau pakį į savo krūtinės aukštį maždaug, bet gavau bučinį į lūpas.

Jo bučiniai tokie tobuli, o kai jo liežuvis gaudo manąjį, tai numirt galima. Nuo jo plaukų keli vandens lašeliai nukrito ant manęs. Mano rankos atsirado prie jo šonų, o jo oda tokia karšta, kai tuo tarpu mano delnai -lediniai.

- Kokia šalta tu. – nusijuokė Horan, kai atsitraukė nuo mano lūpų šiek tiek.

- Taip, visad sušalusi, bet tu koks karštas. – leptelėjau, o jis pagaliau atsitraukė nuo manęs, tad galėjau valgyt ir toliau savo guminukus.

- Vaikinai visad karšti. – nusivaipė, o aš griuvau į jo lovą, kas privertė blondiną nusijuokti garsiai.

- Kas? – paklausiau, kai pakėliau galvą šiek tiek, o tada išsiėmiau dar vieną guminuką iš pakelio ir jį valgiau.

- Nieko. – su kreiva šypsenėle žiūrėjo į mane jis. Jėzau, tai tikrai atrodo iškrypiškai...

- Niall, kas yra? – dar kartą paklausiau, nes jis į mane labai jau keistai žiūrėjo vis dar.

- Nieko. – pakartojo ir toliau spoksojo į mane.

Tai nieko? Tai kokio velnio taip žiūrėt į mane? Pasidėjau savo guminukų pakį ant jo lovos.

- Nu ir nesakyk! – ale užpykau, tad susidėjau rankas ties krūtine, gulėdama nugara lovoj.

- Tu ir vėl užpykai? – paklausė Niall ir akies kampučiu mačiau, kad jis stovėjo prie lovos krašto.

- Nea. – su fake smile'u pažiūrėjau į jį.

- Tai skambėjo netikroviškai, taip?

- Gal? Nežinau. – ištiesiau ranką į jį, kad jis mane pakeltų nuo lovos, bet viskas baigėsi tuo, kad jis užgriuvo ant manęs, o jis tik su rankšluosčiu. Daužtas visai. Eitų apsirengt geriau.

Pabučiavau jį, o savo rankas uždėjau ant jo kaklo bei prisitraukiau arčiau. Pasiilgau jo. Horan rankos be jokių sunkumų atsidūrė po mano palaidine. Jo delnai liepsnojo, o aš degiau viduje. Pirštais perbraukiau per jo presą, o tada keliavau žemiau, prikandusi savo apatinę lūpą. Niall sustabdė mano rankas, jas suimdamas, kai jau buvau netoli jo rankšluosčio.

- Ką tu ketini daryt?



Tai ką ketina daryt Aza???

Continue Reading

You'll Also Like

80.8K 6.5K 91
Visi žinojo, kad mieste Haris pavojingiausias. Jo noras skriausti kitus yra didesnis, už bet kurio nors kito. Malonumas, kurį jis jaučia matydamas sa...
35K 2K 42
Mano naujas anglų kalbos dėstytojas, žiaurus tironas. Siaubūnas, kuris priprato žeminti studentus, žaisti kaip su lėlėmis. Jis visad teisus ir ginčyt...
310K 22.2K 93
Visi žinojo, kad mieste Zayn pavojingiausias. Jo noras skriausti kitus yra didesnis, už bet kurio nors kito. Malonumas, kurį jis jaučia matydamas sav...
31.3K 2K 47
Mila ir Shawn yra įseserė ir įbrolis jau daugiau negu dešimt metų. Nuo mažens jų santykiai nelabai pasikeitė. Mila visą laiką pridaro savo įbroliui b...