"Ice, Fire & Desire" (N.H.) L...

By orasdirection

283K 25.8K 3.4K

Įsivaizduok šaltį, minusinę temperatūrą, kad net tavo venose esantis kraujas, kvėpavimas ir širdis nustoja fu... More

TRAILER
-1-
-2-
-3-
-4-
-5-
-6-
-7-
-8-
-9-
-10-
-11-
-12-
-13-
-14-
-15-
-16-
-17-
-18-
-19-
-21-
-22-
-23-
-24-
-25-
-26-
-27-
-28-
-29-
-30-
-31-
-32-
-33-
-34-
-35-
-36-
-37-
-38-
-39-
-40-
-41-
-42-
-43-
-44-
-45-
-46-
-47-
-48-
-49-
-50-
-51-
-52-
-53-
-54-
-55-
-56-
-57-
-58-
-59-
-60-
-61-
-62-
-63-
-64-
-65-
-66-
-67-
-68-
-69-
-70-
-71-
-72-
-73-
-74-
-75-
-76-
-77-
-78-
-79-
-80-
-81-
-82-
-83-
-84-
-85-
-86-
-87-
-88-
-89-
-90-
-91-
-92-
-93-
-94-
-95-
-96-
-97-
-98-
-99-
-100-
Pranešimas!
Pranešimas 2 <3
Pasiilgot?

-20-

3K 278 16
By orasdirection

Azalea pov.

Prabudau ir, menkai pramerkusi akis, apsidairiau aplink. Kai mano akys pamatė tuos šviesius plaukus, supratau, kad jis teisybę sakė šiąnakt, kad neišeis ir liks per naktį pas mane. Niall atrodė mielai, kai miegojo. Jo plaukai buvo netvarkingai išsitaršę, bet jam irgi jie taip tiko.

Pasiėmiau savo telefoną ir pažiūrėjau, kiek valandėlių. Buvo beveik 1PM. Taip, pamiegojau ir viskas per šį blondiną, kuris sutrukdė man miegot naktį. Na, svarbu jis bent kažkokius pažadus tęsėt moka ir pasiliko su manimi, tai bent pliusas.

~ ~ ~ Niall pov. ~ ~ ~

Žinojau, kad mergina jau atsikėlusi, bet vaidinau, kad dar ale miegu ir stengiausi neišsiduot. Pasilikau pas ją, nes neturėjau, kur kitur ir eit. Galbūt galėjau nueit pas pačią pirmą pasitaikiusią merginą, bet kažkodėl atėjau pas Aza. Jaučiau šiokias tokias pagyrias, nes vakar vis dėlto prigėriau daug visko. Ir kokio velnio?

Pats nežinau. Gėriau, kad gerčiau, nors tai nebuvo, nei kažkoks pergalės vakaras ar dar koks nors. Jaučiau merginos žvilgsnį įsmeigtą į mane, o po to ji netikėtai palinko link mano veido. Galėjau jausti jos kvėpavimą ir plaukus, kurie kuteno. Jos lūpos švelniai palietė manąsias.

- Žinau, kad nemiegi. – sušnabždėjo prie pat mano lūpų, o tada pajaučiau, kad Aza atsisėdo ant mano liemens. Tai netikėta, bet ir tuo pačiu nešė į gerą pusę. – Kaip miegojai? – paklausė, o tada, palinkusi į priekį, vėl pabučiavo mano lūpas trumpu bučiniu.

- Gerai. – po bučinio atsakiau, o rankas uždėjau ant jos klubų, kas privertė ją nusijuokti.

- O jei šiek tiek žemiau..? – ji sukikeno ir, paėmusi mano rankas, jas nuleido ant savo užpakaliuko. Kas čia vyksta..?

- Ką darai, Aza? – paklausiau sutrikęs, o ji palinko į priekį link mano lūpų ir vėl. Tobulas išlinkimas.

- Nežinau. O nepatinka?

- Keistai elgiesi.

- Noriu kažko naujo ir esu pilnametė, o dar man šiandien gera nuotaika, tai kodėl ne? – šyptelėjo ir pabučiavo mano lūpas.

- Tu mane jaudini tokiais žodžiai, nes net įsivaizduoji, ką galėčiau tau padaryt. – išsišiepiau su pedo smile'u.

- Nejaugi? – apsimetė labai nustebusi, kas mane prajuokino, o ją taip pat. – Padaryk man kažką. – pasakė, o aš tada susimąsčiau, ar man vaidenasi, ar vis dėlto sapnuoju?

- Tu tuo tikra? Ir ar mes vieni?

- Taip ir taip. – atsakė. – Šiandien aš viena visą dieną, tad... – ji ir vėl pabučiavo mano lūpas. – Galim visą dieną kažką veikt įdomaus. – šviesiaplaukė pajudino savo klubus, sėdėdama ant manęs, bet aš suėmiau jos liemenį, taip ją sustabdydamas. Nenoriu skubėt, kur nereikia.

- Tu man ką tik įrodei, kad nesi turčių dukrelė.

- Ar tai ką nors keičia? – smalsiai paklausė, o mano rankos surado jos džemperio apačią.

- Keistų, jei būtum kalta, bet vis vien galiu pažaist su tavim, jei nori? Ar nori? – dar kartą perklausiau, o ji linktelėjo. – Tai neprieštarausi, kad šitas dings. – šyptelėjau ir nuvilkau jos džemperį.

~ ~ ~ Azalea pov. ~ ~ ~

Likau tik su maikute prieš jį ir be liemenėlės, kai Niall nuėmė mano džemperį. Šiek tiek susigėdau ir jaučiau, kaip mano skruostai kaistą, kai vaikinas nužiūrėjo mano kūną.

- Aww... Tu gėsti. – nusijuokė Niall, o aš pašnairavau į jį, kas privertė jį mus apversti, tad dabar jis buvo visiškai mane užgulęs. – Ir aš žinau, kad tu esi be liemenėlės.

- Tada reiškia gerai žinai. – gavau bučinį į lūpas, kuris tęsėsi ilgai ir saldžiai.

Jo liežuvis gaudė manąjį ir sutrikau, kai jo ranka palindo po mano plona maikute.

- Atsipalaiduok. – sušnabždėjo man prie lūpų, o tada pabučiavo. – Aš nieko tau nedarysiu šiandien netikėto.

Man jau netikėta, kad jis bučiuoja mane ar liečia mano kūną, kai jis matė įvairių merginų ir yra jų turėjęs. Vaikino ranka palietė mano krūtį ir tai privertė man sudejuot tiesiai jam į burną per bučinį dėl ko Niall buvo išsišiepęs ir patenkintas. Jis žaidė su mano krūtine, o mano klubai net pakilo nuo lovos iš malonumo.

- Ramiai, mažute.

Mėlynakio rankas jaučiau visur ant savo kūno ir tai buvo gera. Pagaliau kažkas malonaus ir vėl po 11 metų, kurių negyvenau. Bučiniai ir švelnios glamonės ryte. Norėčiau, kad tokių rytų mano gyvenime būtų buvę ankščiau ir, kad būtų ateityje nuolatos.

Jaučiuosi puikiai, neskaitant to, kad man ryt reiks pas gydytoją, tad sėdėsiu vėl užsidarius tarp 4 sienų ir nieko nenorėsiu, nei matyt, nei girdėt, tad su šiom mintim atsitraukiau nuo Niall. Ir kodėl būtent dabar turėjau tai prisimint ir sugadint tobulą akimirką?

- Ar kažkas ne taip? – atsargiai paklausė.

- Tai ne dėl tavęs, Niall. – atsidusau ir toliau sėdėjau lovoj. Na, dar užsitraukiau antklodę aukščiau savo kūno.

- Mažute, jei nori pasipasakot galiu tavęs išklausyt visada.

Ir kodėl jis elgiasi taip meiliai lyg būtų mano vaikinas? Apsiverksiu. Norėčiau kažkam papasakot viską, ką patyriau per savo idiotišką gyvenimą, bet... Yra didelis 'bet'. Bijau, kad liksiu nesuprasta Niall ir, kad jis išvis su manim bendraut nebenorės, o jis vienintelis, kuris ir bendrauja.

- Taigi pasakysi, kas tau, kad taip atšokai? Išsigandai?

- Neišsigandau tik prisiminiau, kad man ryt pas gydytoją.

Oj... Ir kam tai pasakiau? Dabar Horan galvos, kad esu milžiniška ligonė. Ugh...

- Galiu tave ryt nuvežt, jei nori? – pasiūlė.

Sakau, jis suknistai mielas. Kaip kiti žmonės gali sakyt, kad jis - chamas ar, kad jam niekas nerūpi? Tie žmonės tiesiog smerkia jį nežinodami, koks išties jis yra. O aš žinau, nes matau, kaip jis elgiasi su manimi. Galbūt jis tik pirmą įspūdį tokį sudaro, bet dabar, kai pažįstu jį, žinau, kad turi ir gerų savybių.

- Ne, bet dėkui, kad pasiūlei. Vis tiek mane mama veš. – menkai šyptelėjau.

- Nagi, nebūk tokia liūdna, nes tu esi karšta. – garantuotai blondinas bandė pakelt man nuotaiką, bet abejoju ar pavyks jam, nors gal..?

- Melagis. – leptelėjau ir paėmiau teliko pultelį bei jį įjungiau.

- Aš visad sakau tik tiesą, mažute. – mirktelėjo man. - Ir žinok, kad kitąkart, kai miegosim kartu, miegosim be drabužių.

- Svajok. – suprunkščiau ir junginėjau kanalus toliau.

- Aš pasvajosiu ir pamatysi išsipildys. – sumurmėjo, o tada prisitraukė mane prie savęs, tad dabar gulėjau jam tarp kojų.

- Aš nuoga nemiegosiu su tavim! – pareiškiau ir perjungiau kanalą, kol Niall bučiavo mano kaklą.

- Tai, kaip žadi su manim mylėtis? – nusijuokė, kad net aš sujudėjau nuo jo juoko, nes buvau atsirėmusi į jo krūtinę.

- O kas sakė, kad tai darysiu? – susiraukiau ir pažvelgiau į jį.

- Darysi ir tau ypač patiks dejuot mano vardą.

- Dieve, Niall! – užsidengiau veidą delnais, o mane išmušė raudonis.

- Kas? Gi tu suaugusi ir viską turėtum žinot. Gi tikiuos žinai, kad reikia apsaugos? – paklausė, o tada patraukė mano rankas nuo veido. Aš degu ir spėju esu panaši į pomidorą.

- Žinau. – sumurmėjau greitai. Buvo keista sėdėt jo glėby ir kalbėt apie TAI.

- Gerai, pamokinsiu, kaip dar ją uždėt.

- Niall! – vėl suspigau. – Tai nejauku.

- Tau nejauku, o man jau įprasta. – gūžtelėjo pečiais jis, o aš ir vėl perjungiau kanalą.

- Kiek... – pradėjau, bet nebaigiau sakinio, nes supratau, kad beprasmiška jo to klaust, o be to aš išvis esu nublankus prieš merginas, su kuriomis jis yra miegojęs.

- Ko norėjai klaust, mažute?



Kadangi Jūs aktyvios ir surenkat tų žvaigždučių (vote) bei paliekat nuomonių gaunat šventinę 20 dalytę! Čia į gerą pusę, kad šiek tiek dirty įterpiu???

Continue Reading

You'll Also Like

164K 7.2K 60
Pirmas sezonas - Naujokė. Pradėta rašyti - 2018.04.06 Paskelbta istorija -2018.04.06 Baigta rašyti - 2018.07.05 Pirmasis sezonas Done👏❤ Antrasis - Y...
87.4K 3.8K 47
Jos vengia visas mafijos pasaulis nes jie visi žino Deabrua vardą
45.8K 1.7K 66
Ji davė sau pažadą, kad tai bus nauja pradžia ir naujas gyvenimas. Isabela pažadėjo sau, kad bus tokia, kokia visada svajojo būti ir niekas jai nesut...
208K 15.3K 200
Šioje istorijoje bus rašoma apie dvi merginas - Alice ir Daria. Jos baigusios vidurinę mokyklą nusprendė išvykti mokytis į UK. Tik baigusios 12 klasę...