the napkin ↳ lrh | ✓

By brabesz

65.1K 3.7K 444

"minden titokzatos eset, amely életünkben bekövetkezik: üzenet." [befejezett] brabesz©2017 More

00.; cast
0.; prologue
1.; first message
2.; second message
3.; let's go to the theme park
4.; third message
5.; beat it
6.; uncanny 'L'
not part; first award
not part; twenty-five facts
8.; hate
9.; party time
10.; drunk messages
11.; shape of you
12.; morning
13.; who i am?
14.; what's up with you
15.; wink
16.; don't look for me anymore
17.; unknown number
18.; party, again?
19.; night
20.; kiss or something
21.; what!?
22.; let's meet up
23.; get late
not part; challenge
24.; my idiot friend
not part; challenge
not part; challenges, facts
25.; hospital
26.; time goes
27.; we need to talk
28.; "date"
not part; challenge
29.; sweet kiss
30.; friends
31.; epilogue
not part; writer's epilogue

7.; unlucky meeting

1.6K 115 22
By brabesz

A Jefferson Gimnázium mindig ott volt a programok terén. Amit meglehetett szervezni, akkor tuti, hogy ők azt meg is szervezték. Nem volt olyan hónap, amelyben nem lett volna valamilyen közös osztály, vagy sulis programunk. És hát ez ma sem volt másképp.

Valami fura ünnepségre készültünk már az elmúlt hetekben, amiben sajnos én is és Gigi is benne voltunk. Ennek megrendezésére ma kerül sor, de már korán reggel, mert hát ugye a tanítás véletlenül sem maradhat el.

Eleve reggel későn keltem, de így, hogy még ki kellett öltöznöm sokkal nehezebb volt az egész. Egy szóval, jelenleg a kávezóba tartva, késésben vagyok, de muszáj meginnom egy kávét mert különben a helyszínen alszok be. Az meg ugye nem lenne szerencsés.

Belépek az ajtón, de nem az asztalhoz megyek, igaz furdal a kíváncsiság a mai üzenetemért, de most az fontosabb, hogy mihamarabb beérjek a gimibe. A pulthoz férkőzök és egy magas szőke hajú fiatal ember mögött állok meg. Gyorsan akarom csinálni a dolgokat, de ezt az ember tömeg megakadályozza.

Az előttem lévő vendég, megkapja az italát, és én pedig hirtelen felindulásból, megakarom kerülni. De arra nem számítok, hogy így az én hibámból, véletlen egymásnak ütközünk amikor megfordul. Az egész kávé ami eddig a kezében volt, most a fehér blúzomon éktelenkedik. Sosem voltam olyan ember aki az ilyenektől kiborul, de most egyszerűen nem bírtam tovább. A szalvéták, a családi problémáim, és ez, hogy haza sem mehetek átöltözni, mert késésben vagyok..kiborított idegileg.

- Bassza meg! – morgolódok, nem is foglalkozva azzal, hogy mit ejtettem ki a számon.

Felnézek a nálam magasabb fiúra, akinek a jéghideg kék szemei lyukat égetnek belém. Mint látom ő sincs jó kedvében mert egy pillanat alatt összenyomja a keze közt lévő üres műanyag kávés dobozt, és szó nélkül kisétál a kávézóból. Én ezt nem hiszem el...

Hey, el sem hiszem, hogy ennyire belelendültem most az írásba, pedig az elmúlt időszakom eléggé necces volt, tanulás szempontjából is. Oké, tudom, nagyon rövid rész, ugyanúgy mint a többi, de eleve ilyennek terveztem az egész sztorit. Remélem azért elnyerte/elnyeri a tetszéseteket. És uh, kezdenek végre beindulni a dolgok.
Xx, B. ♡

Continue Reading

You'll Also Like

8.8K 641 33
Ismertető Oké, tehát a lényeg. Ez itt, egy Hazbin Hotel fanfiction [fánfiksön], ami a pilot [pájlöt] és az első évad után, és a második évad elött já...
22K 2.2K 148
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
460K 23.5K 71
𝒯𝓇𝓎 𝐿𝑜𝓋𝑒 𝐼. é𝓋𝒶𝒹𝒶 - Dobtam mert nem tudott rendesen kielégíteni. - tűnődött el, mire szánalmasan elnevettem magamat. - Nem vagy normális...
3.2K 168 47
⸻ 𝑮𝑶𝑳𝑫𝑬𝑵 ❛ And I know that you're scared Because hearts get broken ❜ Hasi már akkor látta Hangát, mikor a...