The Immortal I. Shadows of t...

By EllaAdda

68K 1.7K 161

Sunetul infundat al armei care nu era incarcate sa auzit pentru a treia oara in ultimele cinci minute . Vanes... More

Capitolul 1
Capitolul 2
Capitolul 3
Capitolul 4
Capitolul 5
Capitolul 7
Anunt !
Capitolul 8
Capitolul 9
Capitolul 10
Capitolul 11
Capitolul 12
Capitolul 13
Capitolul 14
Capitolul 15
Capitolul 16
Capitolul 17
Capitolul 18
Capitolul 19
Capitolul 20
Capitolul 21
Capitolul 22
Capitolul 23
Capitolul 24
Capitolul 25
Capitolul 26
Capitolul 27
Capitolul 28
Capitolul 29
Capitolul 30
Capitolul 31
Capitolul 32
Capitolul 33
Capitolul 34
Capitolul 35
Capitolul 36
Capitolul 37
Capitolul 38
Capitolul 39
Capitolul 40
Anunt !!!!!
Capitolul 41
Capitolul 42
Capitolul 43
The End

Capitolul 6

1.8K 49 0
By EllaAdda




Am alergat langa Zeyn cel putin o jumatate de ora fara sa vorbim sau sa ne uitam unul la altul . Ma bucur asa de tare ca nu a afacut mare tam-tam de discutia de mai devreme . Inca nu stiu de ce i-am spus despre mine dar simt ca pot avea incredere in el . E neobisnuit sa simt asta la o persoana pe care o stiu doar de o zi . Simt deja prezenta fiintelor supranaturale si sunt destul de nulti oftez adanc si ma uit la Zeyn arata chiar bine din profil . Parul lui negru aranjat perfect acei ochi superbi albastri care te faceau sa intri in trensa buzele trandafiri un corp solid , picioare lungi si bine definite ca si restul corpului .

Me apropiem din ce in ce mai tare si nu mai aven decat cel mult 300 de metri pana sa ajungem la nultimea de fiinte suprenaturale . Zeyn sa oprit din alergat eu facand acelas lucru .

-De ce me-am oprit ? intreb pe un ton de copil mic , imi placea foarte mult sa alerg era singurul lucru care ma relaxa cu adevarat.

-Pentru ca daca alergam o sa creada ca ii atacam , imi explica el calm .

-Bine atunci hai sa mergem , o spun pe acelas ton smiorcait.

Am mai mers cam 100 de metri pana cand am dat de unul dintre gemeni . Sincera sa fiu nu stiu daca e Ethen sau celalalt acestia seamama asa de mult inncat cu greu ii deosebesti , pana si mirosul lor este asemanator .

-Elena stai aici cu Aiden pana iti fac eu semn sa vii , o spune autoritar iar eu ma incrunt imediat la el.

-Ok , dar sa nu dureze mult , ma plictisesc repede , ii spun cu aceiasi voce de copil mic .

-OK , o spune in timp ce se intoarce si ii vad trecand printre copaci din fata mea ca o umbra zapida.

M-am sjezat langa un copac mare rezemandumi spatele de trunchiul acestuia . In acest timp Aiden se uita la mine aproape holbanduse . Intr.un final dupa cam cinci minute rupe tacerea si spune :

-Tu esti fata de la scoala nu , cea care  sa certat cu Ethen nu ? ma intreaba cu un ton normal relaxat .

-Da, de ce ? intreb curioasa .

-Si cum de nu te-am simtit la scoala ? intreaba el facand un pas spre mine acum fiind la cel putin un metru de mine .

-Pot sa imi ascund complet prezenta atata timp cat sunt calma , daca ma enervez  echilibrul se strica si sunt expusa , ii raspund iar el mai face un doi pasi catre mine acum fiind langa mine asezanduse langa mine sprijinundusi spatele de trunchiul copacului .

-Tare , o spune dupa ce se aseaza .

-Dap , o spun fara sa ma uit la el acum fiind la 20 de centimetri langa mine .

-Deci de ce ma tarat Zeyn pana aci ? il intreb acum privire mea fiind atintita in ochi lui verzi .

-Pai Mark a fost curios cine sa mutat in casa cea veche si me-a pus sa investigam , am blocat drumul ca sa nu poti pleca cu masina dar cand am ajuns acolo lui Mark i sa parut destul de curios ca dintr.un copac de 20 de metri abea daca mai ramasesera doi pumni de rumegus . Un usor zambet imi apare pe fata acum uitanduma la copacul din fata mea .

-Chiar ? intreb inca zambind .

-Da , iar cand am ajuns acolo spus ca zinte miros de vrajitoare de lup si vampir dar ca a fost acolo o singura persoana .

-M-ai prins , spun uitanduma la el .

-De aceea l-ai trantit pe Ethen de perete ca si cum ar fi un urs de plus iar Zeyn sa prins atunci , spune cu un zambet pe fata acum uitanduse si el la mine .

-Tu si Ethen nu prea semanati , ii spun fiind mandra de el ca si-a dat seama singur de toata povestea asta incalcita .

-Da asta cam asa e , acum avnd un zambet trunfator pe fata .

Aud un urlet din directia in care a plecat Zeyn . Ma ridic repede ''ne vedem acolo '' ii spun lui Aiden fiind pe junatate intoarsa . Imi folosesc viteza de vampir acum toate simturile mele fiind la maxim in cautarea lui Zeyn . Era la margine unei multimi care era cu spatele la mine .

Aceam chef de joaca asa ca sar in spatele lui si imi incolacesc mainile in jurul gatului sau. El si-a intors pe jumatate capul pentru a-mi vedea fata pe umarul sau drept . Se uita asa de uimit la mine ca ma speria . Acum toate privirile erau atintite asupre mea .

Ma dau jos din spatele lui el intorcanduse cu fata la mine uitanduse la fel de uimit la mine .

-De ce a durat ata ? intreb cu aceias pofta de joaca .

-Tu trebuie sa fi Elena , spune o voce din fata multimi ceea ce ma face sa ma uit in fata . Imediat am putut sa vad un culuar mic prin multime la capatul sau fiind un tip inalt destul de solid , par saten ochi de un verde pal , buze de un rosu pal . Doamne binecuvantata fie vederea de vampir .

-Da, ii spun pe cu acelas ton jucaus apropiinduma de el . Iar tu trebuie sa fi cel care mi-a scris biletul nu-i asa ?

-Da eu sunt Mark , o spune cu un zambet destul de sexy pe fata , cum de stiai ca eu am scriso ?ma intreaba cu acelas zambet .

-Paci foaia mirosea a lup alpha amestecat cu rasina deci e usor de dedus , o spun relaxata .

-Scuze pentru acel bilet ,  asa ne salutam noi musafiri dar l-am trimis pe Zeyn dupa tine , vorbeste in timp ce se apropie si el de mine eu oprinduma la cam patreu metri in fata multini de lupi adunati care ne priveau de parca am fi un show celebru sau ceva de genul , iar asta ma cam enerveaza .

-Nu e nici o problema deja am uitat , cheful de joaca disparand inlocuinduse cu o stare de relaxare.

-Deci esti noua in oras nu-i asa? ma intreaba curios .

-Da am ajuns nu cu mult de inceapa scoala, o spun cu un ton relaxat acum fiind la cel putin doi metri departere de mine .

-Ok , si ma gandeam ca ai vrea sa faci parte din marea noastra familie , o spune relaxat acum avand mainile in buzunarele blugilor sai negri care erau stramti si scoteau in evidenta picioarele lungi si bine definite.

-De ce nu ? ok , oricum nu am avut niciodata o familie mare , o spun la fel de relaxata .

-Dar......

-Dar ce ? i-o tai repede incruntanduma la el .

-Trebuie sa te dovedesti destul de puternica , noi nu acceptam menbri slabi asa ca o sa te supunem la o proba ce zici ? relexarea disparuse de pe fata lui fiind inlocuita de nerabdare .

-In fine sa terminam odata si cu asta , o spun incruntandupa putin la el gestul meu facandul sa zambeasca . Deci ce trebuie sa fac ?

-Va trebui sa te lupti cu unul dintre noi si sa te dovedesti cel putin la fel de puternica ca si el , cand l-am auzit un ranjet sfidator mi-a aparut pe fata el fiind uimit de reactia mea .

-OK nici o problema , deci cu cine ma lupt ? intreb nerabdatoare frecandumi palmele.

-Vrea cineva ? intreaba multimea din spatele meu .

-Eu vreau , aud o voce din spate care se apropie de mine si intr.o secunda un cap intunecat este sprijinit de umarul meu drept si doua maini mari fiind acum pe soldurile mele.

-Esti sigur ?intreb cu un zambet destul de mare pe fata in timp ce imi las capul pe spate dand de un umar tare dar destul de comod .

-Da, mai sigur ca acum nu am fost in intreaga mea viata , imi spune usor in ureche asta facaduma sa ma dezlipesc de el si secunda urmatoare sa fiu langa Mark .

Era apusul asa ca multimea incepe incet, incet sa se sparga unul cate unul ducanduse in padure .E luna plina iar o multime asa de mare de varcolaci care incep sa trensforme nu e deloc bine .

In cam 10 minute eram doar noi 3 eu, Zeyn si Mark . Mark sa cocotat intrun copac din apropier pentru a vedea sow-ul perfect . Doamne cat de tare ma bucu ca au plecat toti m-ar fi enervat la culme .

Era deja intuneric dar vedeam perfect din cauza vederi nocturne . In intineric au inceput sa sclipeasca doi irisi de un galben intens care ma priveau . Se aude un marait si colti ii apar prin intuneric.

-Ai grija iubire sunt serios , propozitia terminanduse cu un marait lung si subtire de pradator cu experienta .

-Hai sa vedem ce poti ! o spun aplecanduma usor in fata luand o pozitie defensiva .

Zeyn alearga spre mine si eu spre el , la mijloc cand trebuia sa ne ciocnim m-am rotit si l-am evitat cu usurinta acum eu fiind in locul in care statea el inainte si el in al meu .

-Frumoasa miscare iubire ! imi spune acum aflanduse in spatele meu dandu-mi o lovitura care ma trimis la cativa metri departare .

Ma ridic scuturand din cap incercand sa scot din parul meu lung si negru iarba . Dar nu ma straduiesc foarte tare . La urma urmei trebuie sa ii rup in bataie fundul ala sexy al lui Zeyn . E serios nu am avut mici cea mai mica ezitare in a ataca chiar sunt mandra de el . Dar asta nu inseamna ca il las sa scape usor .

Simt cu fata m-i se transforma singurele diferente dintre  trasaturilor noastre fiind ochii. Eu aveam globul ocular negru ( semn de vrajitoare ) iar irisul era de un rosu intens dar foarte lucios in intuneric . Zambesc la el pervers muscandumi usor buza de jos zgariind foarte putin buza di cauza coltilor foarte taiosi . El imi intoarce zambetul imitanduma si miscandusi si el usor buza de jos .

In secunda urmatoare eram langa el oferindui o lofituta in care cred ca an pus cam multa putere deoarece a zburat vre-o zece metri apoi lovinduse violent de un copac , la inpact auzinduse un troznit zdravan al oase lui si de la lemnul care aproape cedase . Am un croseu de dreapta foarte bun asa ca un zambet usor mi-a aparut pe fata in monentul in care am observat ca statea in aceeasi pozitie in care l-am aruncat .

Iai rezeama capul de trunchiul copacului din spatele lui in timp ce ma apropiam . Fetele noastre se transforma la normal si ma asez usor in genunchi langa el . Nu apuc sa ii spun nimic ca o vace se aude din spatele meu :

-Zeyn oficial te-a batut o fata , spune Mark cu un zambet de copil mic .Si eu si Zeyn am inceput sa ranem dar ne-am oprit ridicanduma in picioare .

-Esti bine Zeyn ? in intreb fiind inca langa el dar in picioare .

-Stai linistita e bine a trecut si prin mai rele ! spune Mark , Zeyn aprobandul din cap .

-Atunci e bine , o spun acum usurata .

-Deci Elena , spune Mark acum eu luandumi privirea de la Zeyn si intorcandumi-o spre el . Tinand cont ca ai sters pe jos cu Zeyn , face o pauza si rade uitanduse la Zeyn care statea in aceeasi pozitie , bun venit in familie . O spune apoi imi ofera o imbtatisare mare si calda eu fiind uimita de reactia sa .

-Multumesc mult ca ma primiti , o spun eu fiind chiar fericita ca am o familie adoptiva asa de mare. In acelas timp ii raspund la imbratisare strangandul tare .

-Wow usurel pisoias , ca ma strivest, o spune apoi el ii dau drumul .

-Scuze , spune ca un copil mic .

-Nu- nimic , apun cu un zambet dargut pe fata .

Zeyn se ridica cinanduse , dar isi recapata repede echilibrul venind mai aproape de mine si inbratisanduma scurt au raspunzandui usor simtind muschi sai incordati din cauza dureri cauzate de lovitura puternica pe car i-am aplivato mai devreme .

-Zeyn onule poti sa ajungi acasa nu ? il intreaba Matk .

-Da sigur raspunde el acum stand langa nine la 20 de centimetri cel mult .

-Ok , atunci plec sa vad ce fac ceilalt , o spune si o ia spre padure alergand cu viteza .

Am pornit cu Zeyn spre casa mea . Acolo isi lasase el masina . O Doamne masina mea e inca la scoala , la naiba cu asta , am uitata complet de asta . Bine macar ca maine e sambata si nu trebuie sa meg la scoala . Ma uit la Zeyn care era in dreapta mea . Nu arata prea bine . Chiar daca nu vrea sa o arate ii vad muschi contractatai de durere , iar pognitura de mai devreme a fost zdravana are sigur cateva coaste rupte . Sentimentul de vina ma copleseste sunt o idioata de ce l-am lovit asa de ta . Idioata , idioata, idioata sunt cea mai mare idioata .

-Zeyn imi pare asa de rau , nu ma vrut sa te lovesc asa de tare , ma cam luat valul ! o spun cu cea mai vinovata fata pe care o am .

-E in regula sunt ok ! imi raspunde fortanduse sa zambeasca .

-Ba nu esti , stiu asta si tu o stii si imi pare asa de rau te rog tar...........am fost intrerupta de Zeyn care avea o fata crispata .

-Hey nu iti face griji sunt bine stai calma am nevoie doar de putina odihna , o spune uitanduse direct in ochii mei verzi .

-OK , dat tot imi pare rau , o spun uitanduma fix in ochi lui .

Nu spune nimic si contiua sa mearga iar eu imitandul . Doamne nu am chef sa ma plimb acum . E cam zece seara luna e sus iar urletele incep sa fie din ce in ce mai intense . Nu vreau sa ne intalnic cu vreunul dintre ei , nu mai vreau sa ranesc pe nimeni fara un motiv intemeiat . Deja vinovatia ma roade ca naiba .

Ii apuc bratul lui Zeyn si il duc in jurul gatului mau el gemand usor de durere . Se uita uimit la mine apoi incep sa alerg folosindumi viteza de vampir . In cateva minute eram la mine acasa aproape tarandul pe Zeyn in casa in ciuda protestelor sale .

-Elena chiar e ok pot sa merg acasa , imi spune cand incerc sa ii trag spre vranda .

-Esti nebun nu-i asa ? intreb ridicandumi usor mainile .

-Nu , dar pot sa ajung acasa si singur , spune sarcastic

-Pe bune , ai trei coaste rupte si un umar dizlocat si tu vrei sa pleci cu masina in oras pe un drum de o ara prin padure cand e luna plina si o ditamai haita se afla in ea , o spun repede el ramanand usor uimit dar nu raspunde . Si eu te-am facut asta asa ca miscati fundul in casa pana nu ma roade vinovatia de tot .Acum nu mai scotea nici un sunet si se uita la mine incruntat . Isi da ochi peste cap si zice .

-Ok bine , fericita ? ma intreaba sarcastic

-Foarte ii raspund pe acelas ton .

Ma intorc si pornesc spre casa auzindui pasi lui Zeyn in spatele meu cam la un metru . Urc cele 3 trepte ale verandei mari , deschid usa si intru Zeyn fiind acum aproape de pragul usi deschise .

-Elena , spune Zeyn eu intorcanduma si vazandul blocat in prag .

-Scuze am uitat complet de asta , si ma indrept spre el . Am pus un sigiliu pe casa ca sa nu poata intra nimeni .

-Deci chiar nu iti plac musafiri nu-i asa iubire ? ma intreaba acum fiind fiecare de o parte a pragului .

Am ras si l-am luat de mana si l-am adus in casa .

-Iti e foama ? il intreb prefacanduma ca nu ii aud stomacul .

-Doar putin , spune iar apoi incepem amandoi sa radem .

O iau spre bucatarie cu el in spatele meu simtindui privirea pe spatele pe fund si pe picioare . Era ca si cum ma scana din cap pana in picioare . Dau coltul si ajung in bucatarie facandui semn domnului care se holba la spatele meu sa se aseze pe scaun .

-Deci ce ai vrea sa mananci ? il intreb rezemandu-mi mainile de blatul mesei mari .

-Orice , imi e o foame de lup , o spune zambind si accentuand ultimul cuvant lungindul pana la un mic urlet.

Ma indrept spre frigider si deschid ambele usi mari . Cat ma bucur ca aseara am avut chef de gatit si m-am facut mancare cat sa imi ajunga pentru doua saptamai .

-Pai ia sa vedem , am cotlet de porc prajit , spun in timn ce il scot si il asez pe masa , salata de cartofi si conopida , si o pun si pe aceasta pe masa , rulada de carne , care ajunge si ea pe masa , peste la gratar cu menta si lamaie , ajungand si el pe masa , si la desert plcinta de capsuni cu ciocolata , tarta de fructe si briose cu scortisoara si ciocolata .

-Se pare ca mananci foarte mult , spune si incepem amandoi sa chicotim .

-Da asa se pare , spun inca zambind larg .

Am  aseza tacamurile si vesela pe masa cu viteza lumini si am inceput sa mancam . Cand a venit randul desertului m-am ridicat si sa ma indrept spre sertarul in care tineam cutitele pentru a taia tarta si placinta . Zeyn imi ia cutitul din mana si imi face semn sa ma asez la loc . Taie o bucata de placinta si o pune in farfuria mea si apoi pune una in a lui .

-Multumesc , spun pe un ton politicos .

-Eu ar trebui sa iti multumesc mancarea a fos magnifica , imi spune indreptand varful lunguritei spre mine .

-Merci , spun incet uitanduma la el . Imi zambeste si se aseaza la loc pe scaunul sau .

Ma uit la el in timp ce manca si imi dau seama ca arata chiar foarte bine . Solid , inalt, cu un par negru aranjat perfect cu buze trandafiri care monentan erau ocupate cu desertul si ochii albastri . Acei ochii albastri care ma fac sa intru in transa cand ii privesc prea mult . Isi ridica privirea acum ochii sai superbi intalmindui pe ai mei .

-Ce e ? ma intreaba uitanduse uimit la mine in gura avand inca putina mancare .

-Tu chiar nu ai glumit cand ai spus ca ai o foame de lup , ii spun iar pe fata aparandumi un zambet .

Imi ofera acelas zambet ca si al meu si privirea imi cade pe farfuria goala din fata lui el stand acun rezemat de spatarul acaunului . Se ridica si se indreapta spre frigider , deschide usa si ia cutiia de suc de portocale . O pune la gura in incepe sa bea . Strang masa cu o viteza remarcabila chiar si pertru mine , totul fiind strans actuci cand Zeyn termina de baut .

-Waw .. vroiam sa te ajut cu alea dar se pare ca ai terminat deja , o spune frecandusi usor ceafa cu mana dreapte.

Ma uit la el si ii ofer un zambet dulce imitandul pe al lui . Se indeparteaza de frigider si vine spre mine eu fiind acum in picioare langa scaunl pe care am stat eu .

-Multumesc pentru tot dar ar cam trebui sa plec , spune usor timid paraca asteptand ca eu sa explodez .

-Ce , esti nebun, intreb si ma uit incruntata le el . Casa e imensa si o sa dormi aici. Si sa nu aud comentari o sa stai noaptea asta aici chiar daca ar trebui sa te pun in lanturi si sa nu crezi ca glumesc sunt chiar foarte serioasa .

Se uita la mine lung si dupa cateva secunde da din cap afirmativ avand o fata obosita . Acum ca statea in picioare ii puteam vedea clar muschi incodati din cauza dureri . Abia acum observ tricoul sau care era putin sfasiat in partea dreapta a abdomenului sau . Era clar o rana urata dar se vindecase la suprafata, vindecata aproape complet . Ii fac semn lui Zeyn cu capul si urc scarile mari de lemn masiv catre primul etaj .

Continue Reading

You'll Also Like

300K 28.3K 52
Ma ascund in umbre Si doresc lumina Pentru ca sunt un vampir Prins pentru todeauna in intuneric. Coperta realizata de AmiraEmerson
298K 17.4K 33
#1 Vampiri-5.12.2015
1.2M 89.6K 57
Ochii lui trişti, distanţi, atitudinea rece, postura ameninţătoare şi acele cicatrici. Aşa îşi ţine Damien Assante sufletul la adăpost de oameni...
2.4K 666 11
Familia Kelper este o familie mai ciudata. De la Monica care este o mama stricta la Martina, o fiica bisexuala si tupeista, la Raul si Elias, doi pus...