Capitolul 6

1.8K 49 0
                                    




Am alergat langa Zeyn cel putin o jumatate de ora fara sa vorbim sau sa ne uitam unul la altul . Ma bucur asa de tare ca nu a afacut mare tam-tam de discutia de mai devreme . Inca nu stiu de ce i-am spus despre mine dar simt ca pot avea incredere in el . E neobisnuit sa simt asta la o persoana pe care o stiu doar de o zi . Simt deja prezenta fiintelor supranaturale si sunt destul de nulti oftez adanc si ma uit la Zeyn arata chiar bine din profil . Parul lui negru aranjat perfect acei ochi superbi albastri care te faceau sa intri in trensa buzele trandafiri un corp solid , picioare lungi si bine definite ca si restul corpului .

Me apropiem din ce in ce mai tare si nu mai aven decat cel mult 300 de metri pana sa ajungem la nultimea de fiinte suprenaturale . Zeyn sa oprit din alergat eu facand acelas lucru .

-De ce me-am oprit ? intreb pe un ton de copil mic , imi placea foarte mult sa alerg era singurul lucru care ma relaxa cu adevarat.

-Pentru ca daca alergam o sa creada ca ii atacam , imi explica el calm .

-Bine atunci hai sa mergem , o spun pe acelas ton smiorcait.

Am mai mers cam 100 de metri pana cand am dat de unul dintre gemeni . Sincera sa fiu nu stiu daca e Ethen sau celalalt acestia seamama asa de mult inncat cu greu ii deosebesti , pana si mirosul lor este asemanator .

-Elena stai aici cu Aiden pana iti fac eu semn sa vii , o spune autoritar iar eu ma incrunt imediat la el.

-Ok , dar sa nu dureze mult , ma plictisesc repede , ii spun cu aceiasi voce de copil mic .

-OK , o spune in timp ce se intoarce si ii vad trecand printre copaci din fata mea ca o umbra zapida.

M-am sjezat langa un copac mare rezemandumi spatele de trunchiul acestuia . In acest timp Aiden se uita la mine aproape holbanduse . Intr.un final dupa cam cinci minute rupe tacerea si spune :

-Tu esti fata de la scoala nu , cea care  sa certat cu Ethen nu ? ma intreaba cu un ton normal relaxat .

-Da, de ce ? intreb curioasa .

-Si cum de nu te-am simtit la scoala ? intreaba el facand un pas spre mine acum fiind la cel putin un metru de mine .

-Pot sa imi ascund complet prezenta atata timp cat sunt calma , daca ma enervez  echilibrul se strica si sunt expusa , ii raspund iar el mai face un doi pasi catre mine acum fiind langa mine asezanduse langa mine sprijinundusi spatele de trunchiul copacului .

-Tare , o spune dupa ce se aseaza .

-Dap , o spun fara sa ma uit la el acum fiind la 20 de centimetri langa mine .

-Deci de ce ma tarat Zeyn pana aci ? il intreb acum privire mea fiind atintita in ochi lui verzi .

-Pai Mark a fost curios cine sa mutat in casa cea veche si me-a pus sa investigam , am blocat drumul ca sa nu poti pleca cu masina dar cand am ajuns acolo lui Mark i sa parut destul de curios ca dintr.un copac de 20 de metri abea daca mai ramasesera doi pumni de rumegus . Un usor zambet imi apare pe fata acum uitanduma la copacul din fata mea .

-Chiar ? intreb inca zambind .

-Da , iar cand am ajuns acolo spus ca zinte miros de vrajitoare de lup si vampir dar ca a fost acolo o singura persoana .

-M-ai prins , spun uitanduma la el .

-De aceea l-ai trantit pe Ethen de perete ca si cum ar fi un urs de plus iar Zeyn sa prins atunci , spune cu un zambet pe fata acum uitanduse si el la mine .

The Immortal  I. Shadows of the pastWhere stories live. Discover now