Capitolul 2

2K 58 2
                                    

E ora 13:36 sau cel putin asa imi spune micul ceas electronic de pe noptiera mea. In casa este o liniste perfecta, Doamne ce ciudat poate sa fie sa fi singur intr-o casa asa mare. Dar sunt obisnuita cu asta, chiar daca inca ma supara putin. Eu am fost, sunt si voi fi mereu singura chiar daca imi place sau nu... asta e adevaru', de deceni este asa dar inca nu ma inpac cu ideea. La varsta mea inca ma comport ca un copil si cred ca asta nu se va schimba.

Un trosnit puternic ma scoate repede din transa provocata de gandurile mele. Secunda urmatoare sunt afara, casa era destul de mare aproape ca un conac si este usor sa te ratacesti prin el, dar viteza si agilitatea unui vampir sunt mari si cu ajutorul lor am ajuns repede in fata casei folosindu-mi puterile ca sa scanez inprejurimile.

Observ prezenta a cel putin 20 de fiinte non-animalice pe o raza de 300 de metri in jurul casei. Casa era inconjurata de la distanta fiind precauti. Mi-am asezat mana pe pamant si am trimis o unda de energie prin acesta pentru a analiza fiintele ce se apropie prin padure. Raspunsul a venit repede erau varcalaci care marcau teritoriul in jurul cadei. Au daramat un copac pentru a-mi atrage atentia si pentru a ma scoate afara din casa. Stiam eu ca nu o sa dureze mult pana cand asta se va intampla deoarece varcolaci isi gasesc mereu semenii. Am trimis o a doua unda de energie de data aceasta mai puterica descoperind ca nu se afla printe acestia nici un alpha. Deci daca seful haitei nu se afla acolo insamna ca au venit doar sa investigheze.

Ma intorc inapoi in casa si ma uit la ceasul de pe peretele holului imens si vad ca este ora 14:07 ma duc sa ma pregatesc pentru intalnirea cu Jessica tinand cont ca imi va lua aproape o ora cu masina pana in oras. Dupa 20 de minute ies pe usa si ma indrept catre masina. As mai fi stat, dar deja ii simteam cum se apropie si asta ma cam deranja. Inainte sa plec am pus pe casa un sigiliu care sa nu lase fiintele supranaturale sa intre cat eu sunt plecata. Daca e sa urasc ceva e sa imi incalce cineva intimitatea.

Pornesc rapid masina si ies din garaj pornind spre drum. La circa 30 minute de cand am plecat de acasa aud un trosnet puternic si un copac cade in fata masini. Am apasat tare pe frana si am coborat din masina nervoasa.

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum