Capitolul 19

1.3K 30 3
                                    

Alarma ceasului incepe sa sune si habar nu am unde ar putea fi ceasul ca sa il opresc . Ieri l-am aruncat undeva si nu stiu unde e . Ma ridic din pat morocanoasa si incep sa caut ceasul si se pare ca era sun pat . Imi fac alene rutina de dimineata si ma inbrac apoi ies din camera . Max era deja pe scari dar ma asteptat apoi am iesit din casa ne-am urcat in masina si de data asta l-am lasat pe el sa conduca BMW-ul .

Zeyn POV

Eram in aeroport tocmai coborasem din avion si iesiseam pe usile mari cand i-am vazut pe Ethen si Aiden.

- Ia uite cine si-a facut aparitia , spune Ethen cu un zambet tampit pe fata .

- Taci si hai sa mergem , spun eu dur si ma urc pe scaunul din dreapta soferului iar Aiden la volan .

In cateva minute am ajuns in fata unei cladiri mari care parea parasita . Tipic lui Mark mereu se ascunde in gaura de sarpe inainte sa faca urmatoarea miscare .

Am coborat din masina apoi am intrat in cladire . Inauntru nu arata deloc ca afara era curat aranjat si nou ? In fine gemeni m-au condus pana la un birou unde am intrat singur . Inauntru era Mark in spatele unui birou mare . Din pozitia asta poti sa juri ca el arata ca un mare mafiot .

- Ai ajuns mai repede decat ma asteptam , spune el si se ridica iar eu ma asez pe canapeaua de piele din dreapta .

- Da am avut noroc sa gasesc un avion  .

- Oricum intalnirea e abia diseara veai timp , dar acum ca tot esti aici hai sa punem in vizor tot ce stim noi despre ei .

- Cum vrei omule eu iti spun tot ce stiu despre Elena iar tu imi zici tot ce stii despre Stefan .

- Ok,am spun si am inceput sa aruncam cartiel pe masa .

Dupa cateva ore bune de pus la punc cam ce stiam Mark a ajuns la un rezultat care pe mine ma traznit . Da tipului ii cam fileaza o lampa de ceva vreme .

- Pana la urma e tot o tarfa care sa lasat transformata de un nenorocit de vampir , spune Mark si se lasa pe spate in scaunul mare de piele .

- Nu prea a fost asa .

- Daca nu, explica cum a fost .

- Godric ia dat din sangele lui in caz ca ar fi fost ranita grav cand se va intoarce acasa . apoi nebunul de tac-su ia omorat fratele, mama si pe ea iar ca sa se poata razbuna pe el a baut sangele si sa transformat .

- Asta nu e chiar asa de frumos .

- Nici pe departe , a murit agonizand din cauza ranilor cauzate de ghiarele lui de lup si are .....................

Nu apuc sa termin ca usa se deschide si pe ia intra Aiden .

- Mark a venit masina .

- Masina ? intreb eu uimit .

- Da Stefan a vrut sa mergem cu masina lui .

Nu am spus nimic doar ne-am ridicat amandoi si am iesit repede in cladire . Afara era parcata in fata cladiri o masiana neagra de teren iar in dreptul usilor stateau doua matahale inbracate in negru . Am intrat amandoi fara sa spunem nimic pe bancheta din spate apoi au intrat si ei .

Drumul a durat ceva dar in final am ajuns in fata unei vile imense cu trei etaje . Am iesit din maisna apoi maimutoi ne-au condus pana intrun birou gol si au spus sa asteptam . Dupa cateva minute in care eu si Mark am mai discutat detali stand pe cele doua scaune din fata biroului usa sa deschis iar un barbat cam de treizec de ani a intrat pe usa . Imaginea lui ma izbit pur si simplu facanduma sa ma hlobez ca un prostul . Sa asezat pe scaun apoi a observat ca ma uit insistent la el .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum