Capitolul 1

11.1K 73 0
                                    

Era putin trecut de miezul nopții iar linistea din jur incea sa fie deja apasatoare si enervanta . Era o liniste ciudata o liniste ca de mormant .

Ahh maine e iar prima zi de scoala . Nu imi vine sa cred ca am ajuns iar intr-un liceu . In fine am termonat de atâta de multe ori liceul ca deja nu mai am loc in biblioteca pentru diplome .

Dar de data asta e altfel . O simt nu stiu sa explic pur si simplu o simt . Simt ca ceva mare se apropie dar nu stiu ce .

Incep sa cred ca venirea mea in San Carlos nu e chiar o idee prea buna . Nu e un oras pe gustul meu . Dar partea buna e  ca suntem la cam 200 de km de L.A deci daca ma plictisesc trag o fuga pana acolo.

Dar oare de ce sunt eu aici ?

A da am fost invocată de niste vrajitoare . Dar sa nu va închipuiti ca e doar o chemare inofensiva . Doare ca dracu de tare si am fost nevoita sa vin .

Ahhh dar am venit si m-am mutat aici temporar pana imi rezolv treburile apoi o sa ma intorc unde imi este locul. Cum am mai spus orasul asta nu e chiar genul meu .

Si totusi nu pot scapa de senzatia asta pe care o am de cand am pus primul pas in orasul asta . Ceva mare se apropie si pentru prima data in LUNGA mea viata nu imi pot da seama ce este .

Cine stie poate o sa vina insfarsit sfarsitul lumi sau o sa imi gasesc un fel de familie de mult pierduta sau chiar poate o sa ne invadeze extraterestri . Dap cel mai probabil invazia extrateresta dar ii astept .

Doamne incep sa delirez chiar am nevoie de somn . Am tras mai bine patura pe mine si m-am intors pe partea dreapta .

.........

Am deschi ochii si aproape am sarit din pat cand alarma a sunat . Nota personala : schimba alarma de preferat una in care Andy Biersack sa nu trezeasca pana  si morti .

In fine m-am indreptat spre baie de unde am iesit peste cateva minute dupa ce un dus revigorant si dupa rutina mea de dimineata . Am mers spre dulap de unde am scos o pereche de blugi negri stramti si taiati , un tricou negru simplu care era putin decoltat . M-am inbracat repede dupa mi-am pus in picioare o pereche de conversi negri ,mi-am luat geaca de piele care era logic tot neagra si m-am indreptat spre bucatarie unde am mancat repede .

Am luat cheile de pe masuta de pe hol si am iesit . Am incuiat usa si m-am indreotat spre garaj . A luat cheile BMW-ului meu negru deci am intrat in masina . Clar se vede de la o posta ca e masina mea.

Masina de culoare neagra ce avea un interior scaunele si brordul acoperite cu piele neagra si nu mai amintim de geamuri care logic ca erau fumuri. 

Dap masina asta incalca 20 de reguli de circulatie deja si nici nu e pornita . Dap , de asta imi place .

Am bagat cheile in contact iar motorul a inceput sa toarca sub capota . Am demarat in forta si am iesit din garaj intrand pe drum apoi indreptandu-ma spre oras . 

Am schimbat viteza si am apasat pana la fund aceleratia . Din pacate acum vitezometrului se oprea la 200 deci nimic spectaculos cel putin pentru mine  .

Cerul inorat de afara si vântul care face copaci inalti sa se scuture puternic se completeaza perfect cu sentimentul care nu imi da pace . Si ceea ce e si mai nelilistitor este faptul ca e vorba de San Carlos aici iar vremea nu e deloc normala .

In final am juns in paracrea scolii si din pacate e aglomerata . Dar spre norocul meu am gasit un loc liber undeva mai in spate . Dupa ce am parcat masina am coborat .

Dap ca de obicei toti se holbeaza la fata cea noua . Voi oamnei buni nu mai avet si altceva mai bun de facut ?

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum