Capitolul 33

1K 33 9
                                    

Am oprit masina cu un scartait asurzitor langa hangarul mare . Am coborat si mi-am luat geanta iar baieti erau langa mine . Tipul care era la intrarea hangarului se uitat curios la mine . Dar e si mai curios cand ii vede ce cei doi langa mine .

Am trecut pe langa el fara sa ma uit la el si el ma urmat in tacere .

- Cand e decolare ? intreb eu .

- Imediat ce ne urcam in avion , spune si isi da ochii peste cap .

Pe pista era un avion particular gata pregatit sa decoleze .

- In ultima vreme am avut niste probleme in ceea ce priveate pista din New York , multi pasageri au fost omorati , spune cand urc scarile de le avion .

-Pentru mine asta nu e o problema , spun si el pufneste .

- Nu cred ca ar trebui sa fi asa de sigura sunteti doat trei iar ei sunt multi si puternici , spune si se arunca pe unul din fotoliile mari din piele negra .

Ma asez si eu pe cel din fata lui si arunc geanta langa .

- Suntem mai mult decat suficienti , spun si ii zambesc .

El isi da ochii peste cap si apoi se uita la mine indescofrabil .

Ochii mei cad pe cei doi tipi care stateau pe fotoliile de langa mine . Avionul a decolat insfarsit si eu inca eram foarte incordata .

Imi duc o mana la ceafa si masez usor .

- Deci de ce mergem in New York, intreaba Zeyn .

- Pentru ca un batut in cap mi-a rapit cea mai buna prietena , spun si el da din cap . Nu o sa dureze mult intru o iau il omor pe tip si ies , spimplu , nu ? Intreb si tipul din fata mea pufneste iar .

- Si tu ai de gand sa intri acolo singura ? Asta e sinucidere , spune si rade .

- Tu clar nu ma cunosti , spun si se opreste din ras dar tot are un zbet tampot pe fata .

- Stiu cine esti ? Tristan mi-a spus cand ma sunat sa am grija cu tine dar inca nu stiu in legatura cu ce , spune si se uita pervers la mine .

Cand ochii lui au facut contact cu ai mei culoarea din ai mei sa schimbat aproape instant la fel si expresia fetei lui .

Nu a mai spus nimic si eu ma ridic si ma indrept spre Zeyn . Cand ajung in dreptul fotoliului lui isi intinde o mana inspre mine si ma trage in piala lui . Ma ghemuiesc pe el si imi pun capul pe pieptul lui . Mainile lui se incolaceac in jurul meu .

As vrea sa pot sa adorm dar in starea in care sunt nu o pot face . Sunt mai incordata ca un peste inghetat si ma simt de parca sunt gata sa explodez si nu numai din cauza lui Sophi . E din cauza energieu de azi e ca si cum ma incaraca peste limitele mele dar e doar o senzatie . In plus nu e ca si cum as avea o viata fara griji . Oftaz adanc si simt bratul lui Zeyn cum imi mangaie spatele .

- O sa o gasim , imi spune in ureche .

- Stiu , spun si imi ridic capul ca sa il sarut scurt pe buze .

********

Cobor scarile avionului si vad o masina neagra si un tip care sta rezemat de ea . Recunosc imediat masina si garantat stiu ca Tristan a trimiso .

Cand ma apropi tipul imi deschide portiera din spate . Ma uit urat la el dar observ ca are chieile in mana . Cu o miscare rapide i le iau si il dau laoparte ca sa deschid portiera soferului .

- Imi pare rau dar masina nu este a mea si nu pot sa te las sa o conduci , spune si eu imi ridic o spranceana la el .

- Normal ca nu e a ta pentru ca e a mea asa ca ai face bine sa taci si sa urci tu in spate .

The Immortal  I. Shadows of the pastUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum