Rebel || Romanian Translation

By _Silence_kills_me_

333K 20.5K 1.2K

Ce s-ar întâmpla dacă dintr-o dată Isabella, tipica fată snob si nesuferită din Miami care trăiește doar cu t... More

PROLOG
CAPITOLUL 1
CAPITOLUL 2
CAPITOLUL 3
CAPITOLUL 4
CAPITOLUL 5
CAPITOLUL 6
CAPITOLUL 7
CAPITOLUL 8
CAPITOLUL 9
CAPITOLUL 10
CAPITOLUL 11
CAPITOLUL 12
CAPITOLUL 13
CAPITOLUL 14
CAPITOLUL 15
CAPITOLUL 16
CAPITOLUL 17
CAPITOLUL 18
CAPITOLUL 19
CAPITOLUL 20
CAPITOLUL 21
CAPITOLUL 22
CAPITOLUL 23
CAPITOLUL 24
CAPITOLUL 25
CAPITOLUL 26
CAPITOLUL 27
CAPITOLUL 28
CAPITOLUL 29
CAPITOLUL 30
CAPITOLUL 31
CAPITOLUL 32
CAPITOLUL 33
CAPITOLUL 34
CAPITOLUL 35
CAPITOLUL 36
CAPITOLUL 37
CAPITOLUL 38
CAPITOLUL 39
CAPITOLUL 40
CAPITOLUL 41
CAPITOLUL 42
CAPITOLUL 43
CAPITOLUL 44
CAPITOLUL 45
CAPITOLUL 46
CAPITOLUL 47
CAPITOLUL 48
CAPITOLUL 49
CAPITOLUL 50
CAPITOLUL 51
CAPITOLUL 52
CAPITOLUL 53
CAPITOLUL 54
CAPITOLUL 55
CAPITOLUL 56
CAPITOLUL 57
CAPITOLUL 58
CAPITOLUL 59
CAPITOLUL 60
CAPITOLUL 61
CAPITOLUL 62
CAPITOLUL 63
CAPITOLUL 64
CAPITOLUL 65
CAPITOLUL 66
CAPITOLUL 67
CAPITOLUL 68
CAPITOLUL 69
CAPITOLUL 70
CAPITOLUL 71
CAPITOLUL 72
CAPITOLUL 73
CAPITOLUL 74
CAPITOLUL 75
CAPITOLUL 76
CAPITOLUL 77
CAPITOLUL 78
CAPITOLUL 79
CAPITOLUL 80
CAPITOLUL 81
CAPITOLUL 82
CAPITOLUL 83
CAPITOLUL 84
CAPITOLUL 85
CAPITOLUL 86
CAPITOLUL 87
CAPITOLUL 88
CAPITOLUL 89
CAPITOLUL 90
CAPITOLUL 91
CAPITOLUL 92
CAPITOLUL 93
CAPITOLUL 94
CAPITOLUL 95
CAPITOLUL 96
CAPITOLUL 97
CAPITOLUL 98
CAPITOLUL 99
CAPITOLUL 100
CAPITOLUL 101
CAPITOLUL 102
CAPITOLUL 103
CAPITOLUL 104
CAPITOLUL 105
CAPITOLUL 106
CAPITOLUL 107
CAPITOLUL 108
CAPITOLUL 109
CAPITOLUL 110
CAPITOLUL 111
CAPITOLUL 112
CAPITOLUL 113
CAPITOLUL 114
CAPITOLUL 115
CAPITOLUL 116
CAPITOLUL 117
CAPITOLUL 118
CAPITOLUL 119
CAPITOLUL 120
CAPITOLUL 122
CAPITOLUL 123
CAPITOLUL 124
CAPITOLUL 125
CAPITOLUL 126
CAPITOLUL 127
CAPITOLUL 128
CAPITOLUL 129
EPILOG
Săruturi în umbră || Romanian Translation

CAPITOLUL 121

1.2K 87 4
By _Silence_kills_me_

-Deci mâine pleci?- l-am întrebat pe David, în timp ce sorbeam o cană de ciocolată caldă.
-Exact...- a răspuns el încuviințând distras.
Era într-un bar, la masă cu David, în timp ce afară ploaia cădea rapid, izbindu-se de asfaltul gri, în timp ce cerul era acoperit de nori întunecați.
-Tu când te întorci la Miami?- a întrebat după puțin David, ducându-și cana fierbinte de ciocolată la buze.
-Am vorbit ieri cu Jake: o să mă întorc cu o săptămână după sfârșitul școlii- am răspuns dând din umeri, în timp ce înăuntrul meu un bolovan îmi cădea pe piept. Am înghițit în sec, sorbind din nou din cana mea, ca apoi s-o las pe masă, jucându-mă neatentă cu ea.
-Nu te bucuri că te întorci?- a întrebat el, încruntându-se confuz.
-Sigur că mă bucur, doar că...- am început, dar m-am întrerupt, oftând.
-Lasă-mă să ghicesc... Arian- a replicat el, iar eu am zâmbit trist, încuviințând.
-Exact... Miami e prea departe de Londra. Mi-e teamă că el mă va abandona- am comentat mutând o șuviță rebelă de păr și strângând mai tare cana fierbinte care mi-a încâlzit mâinile.
-Arian te iubește. Nu te-ar lăsa niciodată- a spus David scuturându-și capul, iar eu m-am limitat să tac, terminându-mi ciocolata caldă.
-Știu- am spus în cele din urmă, fiind conștientă de faptul că Arian mă iubea cu adevărat și convingându-mă pe mine însămi că nu m-ar fi lăsat niciodată.
-Oricum, ai vorbit cu fratele meu?- am schimbat repede subiectul, zâmbindu-i lui David, care și-a trecut o mână prin păr, încalcindu-l ușor.
-Da. L-am sunat acum câteva zile- a răspuns David, terminându-și și el cana de ciocolată caldă și lăsând cana pe masă.
-Ați rezolvat?- am întrebat plină de speranță, iar el, observându-mi expresia, a chicotit ușor, încuviințând.
-Da... La început ne-am înjurat unul pe altul, dar am rezolvat- a anunțat, iar eu am zâmbit, cu adevărat ușurată și fericită.
Eram bucuroasă că Jake și David rezolvaseră... A lor era o relație frumoasă de prietenie. Nu era plăcut săi vezi certându-se, mai ales pentru că știam că nu încetaseră niciodată să țină unul la celălalt.
După ce am plătit, ne-am ridicat, ieșind din bar. Ploaia încetase să mai cadă, iar cerul se lumina, devenind de un albastru palid. Asfaltul sub picioarele noastre era mai închis decât de obicei, din cauza ploii.
-Cum ai reușit să-ți termini studiile la Londra?- l-am întrebat dintr-odată pe David, curioasă.
-Tata a vorbit cu directorul, iar profesorii îmi trimiteau temele prin poșta electronică. Eu le făceam și le trimiteam înapoi profesorilor. A fost foarte greu de convins, mai ales că din cauza celor prea multe zile de absență riscam să repet anul, dar la urmă, tata a reușit să convingă directorul- a răspuns David, iar eu am încuviințat.
-L-am urât mereu pe directorul acelei școli- am comentat făcând o expresie de dezaprobare, iar el a chicotit, încuviințând.
-Și eu- a spus.
Am continuat să vorbim până când am ajuns în fața internatului, unde câțiva elevi se pregăteau pentru antrenamentul zilnic de fotbal.
-Cred că data viitoare când ne vom vedea, va fi la Miami- a spus David zâmbind ușor, iar eu am răspuns la zâmbet, încuviințând.
-Cred și eu- am fost de-acord, iar după câteva minute de liniște, m-am lungit, înfășurându-mi brațele în jurul gâtului său.
-Ne vedem curând- am spus, în timp ce el răspundea la îmbrățișarea mea.
După ce m-am desprins, i-am zâmbit pentru ultima dată cu ochii umezi și m-am întors, îndreptându-mă spre interiorul institutului, ignorând țipetele profesorului care-mi spuneau să mă mișc.
Înainte să intru, m-am întors, văzând că David rămăsese pe loc, în fața porților, cu mâinile în buzunar, iar eu i-am adresat un zâmbet alături de un salut cu mâna, la care el a răspuns cu un zâmbet sincer.
Am intrat oftând, în timp ce mă îndreptam direct spre vestiarul fetelor, unde Denise mă aștepta.
-Mersi- i-am spus, în timp ce luam geamantanul pe care mi-l întindea și m-am schimbat repede.
-Suntem în întârziere?- mi-am întrebat prietena, în timp ce îmbrăcam o pereche de pantaloni scurți și în același timp încercam să încalț perechea de Nike albi și negri.
-Dacă te miști avem o șansă să ajungem la timp- a răspuns ea privind ceasul pe care-l purta la mână, ca apoi să și-l scoată și să și-l bage în geamantan.
Am încuviințat, terminând să mă pregătesc și am fugit pe hol, urmată de prietena mea, ieșind din nou din institut și alăturându-ne celorlalți elevi.
-Era și cazul- a spus profesorul, îmdreptându-și atenția asupra noatră, în timp ce eu îmi legam părul într-o coadă de cal.
Am dat din umeri, dându-i de înțeles că nu-mi păsa cine știe ce, și m-am dus spre Arian, Thomas și Caleb, împreună cu Denise.
Cum ne-am apropiat, privirile lor s-au ațintit asupra noastră, salutându-ne cu un gest din cap.
-Deci, copii, începeți încălzirea- a urlat profesorul, iar eu m-am pus lângă Arian, începând să alerg, în timp ce Denise, Thomas și Caleb au rămas să alerge în spatele nostru.
-De ce erai cu David?- a întrebat Arian pe un ton calm, după câteva clipe de liniște, iar eu mi-am îndreptat repede privirea spre el, observând mușchii încordați și maxilarul încleștat.
-Mâine se întoarce la Miami. Voiam să-l salut- am răspuns, iar el a încuviințat, relaxându-se puțin, iar eu mi-am mutat privirea de pe figura lui, ducând-o în fața mea.
-Mai e o săptămână până la vacanza de vară... Când pleci?- a întrebat Arian.
-Peste două săptămâni- am răspuns, încercând să mențin un ton al vocii calm, dar cu toate astea, Arian și-a dat seama de tristețea care se ascundea în spatele acelor cuvinte și s-a apropiat de mine, lăsându-mi un sărut pe buze, în timp ce ne opream pentru a face streching.
-Amintește-ți că te iubesc- a spus el, iat eu am zâmbit, încuviințând.
-Știu. Și eu te iubesc- am răspuns încuviințând, în timp ce mă așezam pe iarba umedă din cauza ploii care căzuse cu puțin timp în urmă, cu picioarele încrucișate.
Arian s-a așezat lângă mine, iar eu mi-am lăsat capul pe umărul său, închizând ochii.
-Înainte ca eu să mă întorc la Miami, tu trebuie îneaparat să mă înveți cum se fac cupcake-urile- i-am spus lui Arian dintr-odată, care a pufnit în râs.
-Doar dacă o să mai rămâi în lenjerie intimă- a replicat el.
-Așa poți să confunzi din nou zahărul cu sarea?- mi-am bătut joc de el, iar el a răbufnit apucându-mă de șold. Am tresărit chicotind, în timp ce o senzație de pace își făcea loc în mine.
-Nu e vina mea dacă ai un cur sexy- a replicat el, iar eu am răbufnit amuzată, dându-mi ochii peste cap.
-Îl iau ca pe un compliment- am răspuns.
-Întocmai, era- mi-a șoptit el, mușcându-mă de pielea subțire de sub ureche, iar eu am lăsat ca un oftat să-mi părăsească buzele, închizând ochii și relaxându-mă sub atingerea sa.
-Brown. Jonson. Ridicați-vă curul și conținuați antrenamentul. Nu e momentul potrivit pentru a vă odihni- a urlat profesorul, iar Arian a mârâit drept dezaprobare, în timp ce se desprindea, iar eu aruncam o serie de înjurături.
-Vom relua mai târziu, iubire- mi-a șoptit Arian, lăsându-mi un sărut pe gât, apoi s-a ridicat întinzându-mi mâna ca să mă ajute, zâmbind pervers. L-am apucat de mână ridicându-mă și ne-am îndreptat spre prietenii noștri care vorbeau între ei.

Continue Reading

You'll Also Like

111K 7.6K 27
Volumul I: Până la sfârșit Volumul II: Încearcă să supraviețuiești Trecutul? O greșeală. Prezentul? O luptă continuă cu propria persoană. Viitorul? O...
54.4K 2K 51
De cele mai multe ori prima iubire din viața cuiva rămâne mereu acolo, într-un colț al inimii, de aceea ne amintim mereu de ea. Însă, mult mai import...
137K 8.9K 127
#1 în Thriller - 14 ianuarie 2023 volumul 1 Dacă iubitul tău te-ar înșela cu propria ta mamă, pe care dintre ei l-ai ucide? E nevoie doar de o primă...
110K 5.6K 28
Jennifer Brown este o fata rămasă orfana și lăsată în grija unchiului ei, care face afaceri necurate și are un comportament oribil. Jennifer îl întâ...