Forza Milan

By DoloresFaria

44.9K 1.9K 84

Ez egy AC Milan fanfiction, ami bemutatja egy átlagos lány nem túl átlagos mindennapjait és kusza szerelmi él... More

1. fejezet
2. fejezet
3. fejezet
4. fejezet
5. fejezet
6. fejezet
7. fejezet
8. fejezet
9. fejezet
10. fejezet
11. fejezet
12. fejezet
13. fejezet
14. fejezet
15. fejezet
16. fejezet
17. fejezet
18. fejezet
19. fejezet
20. fejezet
21. fejezet
22. fejezet
23. fejezet
24. fejezet
25. fejezet
26. fejezet
27. fejezet
28. fejezet
30. fejezet
31. fejezet
32. fejezet
33. fejezet
34. fejezet
35. fejezet
36. fejezet
37. fejezet
38. fejezet
39. fejezet
40. fejezet
41. fejezet
42. fejezet
43. fejezet
44. fejezet
45. fejezet
46. fejezet Vigyázat, enyhe slash olvasható benne! Csak saját felelősségre!
47. fejezet
48. fejezet
49. fejezet
50. fejezet
51. fejezet
52. fejezet
53. fejezet
54. fejezet
55. fejezet
56. fejezet
57. fejezet
58. fejezet
59. fejezet
60. fejezet
61. fejezet
62. fejezet
63. fejezet
64. fejezet
65. fejezet
66. fejezet
67. fejezet
68. fejezet
69. fejezet
70. fejezet
71. fejezet
72. fejezet
73. fejezet
74. fejezet
75. fejezet
76. fejezet
77. fejezet
78. fejezet
79. fejezet
80. fejezet
81. fejezet
82. fejezet
83. fejezet
84. fejezet
85. fejezet
86. fejezet
87. fejezet
88. fejezet
89. fejezet
90. fejeze
91. fejezet
92. fejezet
93. fejezet
94. fejezet
95. fejezet
96. fejezet
97. fejezet
98. fejezet
99. fejezet
100. fejezet
101. fejezet
102. fejezet
103. fejezet
104. fejezet
105. fejezet
106. fejezet
107. fejezet
108. fejezet
109. fejezet
110. fejezet
111. fejezet
112. fejezet
113. fejezet
114. fejezet
115. fejezet
116. fejezet
117. fejezet
118. fejezet
119. fejezet
120. fejezet
121. fejezet
122. fejezet

29. fejezet

417 19 0
By DoloresFaria

Lexy

- Miért is hallgattam rád? - morogtam, miközben Lolo kezét fogva siettünk a szüleivel megbeszélt helyre.

- Mert tudtad, hogy igazam van. Ez a ruha tökéletesen áll rajtad. Nem is értem, miért takargatod magad három számmal nagyobb pólókkal?

- Talán azért, mert úgy érzem jól magam? - gúnyolódtam, miközben megigazítottam a vállamról lecsúszó felsőt.

- Nézz csak oda! - állított meg Lorenzo egy kirakat előtt. - Szuperül nézel ki. Nagyon csini vagy, úgyhogy pofa be és lazíts!

Végig néztem a tükörképemen. Egy fekete leggings és egy amerikai zászlós miniruha volt rajtam, aminek féloldalas volt a válla. Lábamra egy ezüst színű balerina cipő került a jól megszokott tornacsukám helyett.

- Még mindig nem értem, miért nem jöhettem farmerban . dohogtam tovább, bár el kellett ismernem, hogy a Lorenzo által választott összeállítás tényleg jól állt.

- Csak - zárta le a témát Lolo. - Mindjárt ott vagyunk.

A gyomrom egy pillanat alatt zsugorodott össze diónyi méretűre. Ideges voltam a találkozás miatt, bár a barátom többször is elmondta, hogy nincs félni valóm, mert a szülei is imádni fognak.

Lorenzo kezét szorongatva léptem be a kávézóba, ami meglepetésemre üres volt, egészen addig, míg az egyik sarokból fel nem hangzott a "Happy Birthday" jellegzetes dallama. Odakaptam a fejem és a döbbenettől leesett az állam. A Milán focistái álltak ott, mellettük pedig egy hatalmas képernyőről a barátaim vigyorgó képe nézett velem farkasszemet.

- Ez...hogy...mi? - hebegtem értetlenül. Lorenzo rám mosolygott.

- Boldog szülinapot Lexy!

- Ezt te csináltad? - kérdeztem tőle könnyes szemekkel és mikor bólintott, magamhoz öleltem. - Imádlak - súgtam a fülébe és egy hatalmas puszit nyomtam az arcára.

- Na nem kisajátítani! - hallottam meg Mattia hangját mellőlem és mosolyogva fordultam felé.

- Boldog szülinapot csajszi! - vigyorgott rám és megölelt. Aztán sorban jöttek a többiek Matri, Poli, Mexes, Montolivo és még pár ismeretlen arc akiket ők hoztak magukkal. A sort Kaká zárta Carolineval.

- Ti tudtatok róla? - kérdeztem nevetve a brazil csatártól, aki vigyorogva bólogatott.

- Majdnem elszólta magát délelőtt. Úgy kellett bökdösnöm, hogy maradjon már csendben - nevetett a férje elvörösödő fején Caro.

- Jól van na! Tudod, hogy nem tudok titkot tartani - durcáskodott, de egyből megenyhült mikor a feleségétől és tőlem egy-egy puszit kapott az arcára.

- De jól megy valakinek? - hallottam meg egy ismeretlen hangot és az érkezőre néztem.

- Üdvözöllek ifjú hölgy. Ha már a fiam elfelejtett bemutatni, akkor pótolom a hiányosságot. Giuseppe Cassano - mosolygott rám, de ha nem mondja, akkor is rájövök, mert a fia kiköpött mása volt, leszámítva, hogy Lorenzo tejföl szőke, míg az apukája sötét barna.

- Alexa Silver - nyújtottam felé a kezem és teljesen elvörösödtem, mikor a szájához emelte és megcsókolta azt.

- Ó, látom, már megismerkedtetek - szólalt meg csalódottan a barátom. - Apával vigyázz, nagy hóhányó - súgta a fülembe, amitől mosolyognom kellett. Miközben újra átölelt, szemem a termet pásztázta, de sehol nem láttam a jellegzetes frizurát viselő srácot. Nem akartam kimutatni, hogy mennyire csalódott vagyok, ezért egy mosolyt erőltettem az arcomra és úgy követtem Lolot az egyik asztalhoz, amin egy laptop feküdt. A monitorról pedig a barátaim durcás feje köszönt vissza rám.

- Sziasztok - integettem nekik, de ők csak mogorva tekintettel néztek rám. Nagyon ijesztőek voltak. - Mi a baj?

- Hogy mi a baj? Hol voltál eddig? Mi vagyunk az utolsók, akikhez odamész! - csaptak le rám, de Réka szája sarkában megjelenő apró mosolyból rájöttem, hogy csak szívatnak.

- Majdnem bejött - nyújtottam ki rájuk a nyelvemet amitől kitört belőlük a röhögés.

- Baszd meg Réka, mondtam, hogy bújj inkább hátra! - cseszte le szegény lányt Roni.

- Bocs, hogy élek - tárta szét a kezeit a megszólított. - Nem bírtam ki, mert Lexynek olyan ijedt feje volt - tört ki belőle megint a nevetés.

Nagyon jó volt őket látni és hallani.

- Amúgy ti mit csináltok? - néztem érdeklődve a monitorra, ahol Roni egy üveg pezsgővel a kezében parádézott.

- Szerinted? Megünnepeljük a szülinapodat, ha már a te bulidba nem tudtunk elmenni, csináltunk magunknak is egyet - magyarázta, miközben elosztotta az üvegből a piát.

- Betegek vagytok - nevettem fel, mikor összekoccintották a poharaikat és ittak az egészségemre. Szorítani kezdett a mellkasom. Jó lett volna ott lenni velük és együtt ökörködni.

- Zavarhatok? - szólalt meg mögülem valaki, akinek a hangjától összevissza kezdett verni a szívem és elvörösödtem. Roni azonnal rázendített.

- Piros lett a paradicsom, nem sárga - énekelte vidáman, amitől kedvem lett volna bemutatni neki, de Stephan előtt nem akartam.

- Fogd be! - szóltam rá és a fiúhoz fordultam.

- Excuse me! - hallottam még Roni röhögését, amit a többieké követett és én is mosolyogni kezdtem.

- Ne foglalkozz velük, dilisek kicsit - magyaráztam a csatárnak.

- Naaa! Kikérjük magunknak! - csattant fel Zsolti, aki úgy látszik elég jó lett olaszból, ha azonnal levágta, hogy mit mondtam.

- Ki is kapjátok, ha nem fogjátok be végre! - néztem rájuk mérgesen, de aztán elnevettem magam, mert nem tudtam rájuk haragudni.

- Gyere, menjünk arrébb - fogtam meg Stephan karját és elhúztam a laptoptól. Még pár lépéssel messzebb is hallottam a barátaim méltatlankodó kiabálását, amik semmi jóval nem kecsegtettek. Volt ott a voodoo babától, a "dűljön rád a meggyfán" keresztül, "Gyöngyike ébresszen a csókjával" minden.

- Bocs - néztem fel végre a focistára, aki csak nevetve rázta a fejét.

- Semmi gond. Viccesek a barátaid. Bár nem tuom, hogy miről volt szó, de a kiborulásod látva valamivel szívattak.

- Hagyjuk, ők már csak ilyenek - vontam meg a vállam. - De pont ezért szeretem őket.

Az elkövetkező percekben szótlanul álltunk és néztük egymást, mint valami nyálas filmben. Stephan kapcsolt előbb, mert a fejéhez kapott.

- Jaj, bocs ezt elfelejtettem odaadni - nyúlt be a kabátjába és előhúzott egy borítékot. - Boldog szülinapot Lexy - nyújtotta át két puszi kíséretében.

- Köszönöm - pirultam el újra és a szívem őrülten verdesett a mellkasomban, főleg mikor orromba kúszott a jól ismert illat, ami körül lengte.

- Megnézed? - nézett rám boci szemekkel és én nem tehettem mást, feltéptem a borítékot. A szavam is elállt, mikor megláttam a benne rejlő ajándékot.

- Ez komoly? - néztem rá boldogságtól csillogó szemekkel, majd a nyakába ugrottam.

- Gondoltam, szeretnéd őket élőben is látni, ha már idejönnek - szerénykedett.

- Ezt nem hiszem el - motyogtam, még mindig a kezemben tartott jegyeket nézve.- AC Milán- Barcelona - olvastam el sokadjára is a rá írt sorokat, de azok nem változtak. Aztán valami bevillant.

- Stephan én ezt...nem fogadhatom el - nyújtottam felé a jegyeket.

- Miért? - nézett rám aggódva.

- Ez túl drága ajándék - sütöttem le a szemeimet.

- Lexy, nekem minden pénzt megért a mosolyod amikor megláttad - komolyodott el és a kezével az állam alá nyúlt, hogy felemelje. Elveszve néztem a barna íriszekbe, amik egyre közelebb kerültek hozzám.

- Hát itt vagytok! - szakította meg a pillanatot Mattia. Szégyenlősen elfordultam az előttem álló focistától és az érkezőre mosolyogtam. - Már mindenki téged keres - kapta el a kezem és húzott vissza a tömegbe. Bocsánatkérőn néztem a Fáraóra, akinek az arcáról nem tudtam leolvasni semmit. - Megtaláltam! - kiabált De Sciglio és a terem közepére állított.

Egyszerre kezdtek énekelni nekem, míg Lorenzo egy hatalmas tortát tolva maga előtt, jelent meg az ajtóban. Szemeimet elfutotta a könny. Körülnéztem a teremben és rájöttem, hogy most már itt is vannak barátaim. Végig néztem a focistákon, majd a monitorra tévedt a szemem, ahol láttam, hogy a barátaim nagyon jól érzik magukat a saját bulijukban. Elmosolyodtam. Mindenki jelen volt aki számított nekem, ki így, ki úgy. Tekintetemmel Stephant kerestem, aki az egyik eldugott sarokban állt Kakával és engem nézett. Rámosolyogtam majd a szememet lehunyva elfújtam a tizenhét szál gyertyát.

Continue Reading

You'll Also Like

24K 2.4K 155
2 szomszéd. 2 fiú találkozása. Havencrest jó döntés volt Louisnak? Az új város egy új szerelmet is hozott? Talán itt szerelemre talál? 2 fiú találko...
5.7K 1.4K 143
"- Te tényleg belém szerettél?...Jun, aromantikus vagyok, nem táplálok senki iránt ilyesfajta érzelmeket! Értsd már meg!...Hihetetlen vagy, Choi Yeon...
1.7K 109 28
- Ki...Ki tette? - Én tettem ezt magammal.
10.8K 1.1K 20
Amelyben Jungkook és Jimin együtt tölt egy éjszakát, melyről egyikük nem tudja, hogy illegális. ,,- Biztos, hogy...- Megakadt, mikor előre lökte csíp...