Year 2079

By LiveNiceTimes

1.5M 58.9K 22.7K

Anul 2079. Lumea s-a schimbat iar pamantul nu mai este ce obisnuia odata sa fie. Atingerea Virusului de acum... More

Year 2079
1. Continuarea Legaturii
2. A Doua Latura
3. Dragostea si Moartea
4. Jenna
5. Durere si Placere
6. Rochie si Pantofi
7. Ochi Albastri
8. Fluture Rar
9. Rezemata de stanca
10. Lumea in care traim
11. Compromis si Minciuna
12. Adunate in timp
14. Stanga sau Dreapta?
15. Adanc in Padure
16. Putina durere
17. Acelasi Sentiment
18. 2, 3 Zile Distanta
19. "Ori noi, ori ei."
20. Intoarcerea
21. Anul 2079
22. Verificarea
23. Adevarul Despre Viitor
24. Ingeri
25. Sentimente
26. Salvarea
27. Curajul
28. Manierele, dragă.
Anunt
30. Alegerea Gresita
31. Black Rose
32. Cosmarul
33. Orasul Nou
34. Pentru Totdeauna
35. Ingerul de Aur
36. Incredere
37. Iluzie
38. Infernul
39. Ajutor si Libertate
40. Spirite Reci
41. Pasare Pierduta
42. Nefaris
43. Orasul Libertatii
44. Paradis
45. Rosu
46. Moarte
47. Sange
48. Maini Insangerate
49. MCMLXXII

13. De dimineata

26.5K 1.2K 127
By LiveNiceTimes

Am simtit cum un brat puternic se inconjoara in jurul meu, eu find usor sculata din somnul meu adanc. Mi-am deschis cat de cat ochii pentru a vedea lumina soarelui cum imi vine in ochi de pe geamul usor deschis.

"Harry?" Am intrebat confuza, eu intorcandu-ma prin pat si dand de un piept tare si dezgolit. Nu pieptul lui Harry din cate pot spune eu.

Mi-am ridicat imediat capul de pe perna pe care ma odihneam pentru a il vedea pe.. Louis?

Oh doamne, chiar era Louis, si purta pe el doar o pereche de pantaloni negri.

"Buna dimineata si tie frumoaso." Imi spune, facand ca toate astea sa nu fie un cosmar asa cum imi imaginam eu. 

M-am tras imediat din bratul s-au, rostogolindu-ma pana cand am coborat rapid din pat si am ajuns in picioare, fericita ca am de data asta pe mien hainele. De ce naiba ar fi aici tocmai Louis si de ce naiba este in camera mea si patul meu? 

"Pleaca, iesi afara." Ii spun dur si incerc sa par cat mai putin speriata de omul asta. Am crezut ca ar fi Harry.. aici, cu mine, nu Louis pe care nu mai vreau sa il privesc.

"Oh, nu prea cred." Zice, el ridicandu-se brusc in picioare alaturi de mine.

Am inceput imediat sa fac pasi cu spatele, departe de el, incercand sa fiu numai cu privirea pe el pentru a nu il lasa sa faca ceva ce nu stiu. 

"Oh iubito, de ce tot fugi de mine?" Intreaba amuzat, parul sau find usor ciufulit de la somn. Jur, am sa tip daca el chiar a dormit, in acelsi pat cu mine, langa mine, toata noaptea.

"Ce cauti tu aici?" Intreb, vocea mea find usor tremuratoare din cauza lui.

"Oh dar cred ca sti de ce, din cauza ta iubire," Spune, eu dandu-mi seama ca locuieste aici, doar pentru ca eu sa nu fiu dusa la moarta de catre parintii lui Harry. Ok, lucrul asta ma bucura pentru ca nu am fost dusa la moarte si ca Harry chiar ma ascultat pentru prima data.. dar ma intristeaza pentru ca Louis, dintre toate persoanele, trebuie sa locuiasca in casa asta in care si eu ma aflu. Dar Harry a spus ca nu l-ar lasa sa imi faca nimic si totusi uite-l aici pe Louis, in camera mea.

"Te rog, iesi afara." Spun dur dar totusi bland, incercand sa nu il supar prea tare si sa il conving intr-un fel sa iasa afara din camera mea.

Louis a ras usor, eu incercand sa nu ma uit cu adevarat la el. Oricat de tare ma speria Lousi, arata bine; nu era as de frumos si inalt, bine facut, ca si Harry dar era si el frumos iar daca ar fi o persoana buna cred ca eu chiar l-as imbratisa si as merge in bratele sale.

Louis a venit spre mine mai tare, eu facand pasi in spate, departe de el. Am scos un mic icnet atunci cand Louis si-a intins mana si mi-a prins brusc incheietura, tragandu-ma la pieptul sau si tinandu-mi acum ambele incheieturi nu prea bland. Am inghtiti in sec cand fata lui s-a apropriat de a mea si a coborat spre gatul meu, oferindu-mi iar fiori de groaza pe sina spinarii.

"Mirosi asa de bine." Sopteste in timp ce scoate un mic geamat, eu simtind imediat varful nasului sau peste pielea gatului meu. La dracu, iar e prea aproape si iar ma sperie de moarte. De ce naiba nu vine Harry in camera mea? Dar probabil ca este cu o fata si tocmai cu mine nu.

Am incercat sa ma imping in spate, incercand asa de tare sa ignor faptul ca Louis doar ma blogheaza, dar bratele sale puternice au ajuns in jurul meu si buzele sale peste ale mele. Iar am ramas inghetat atunci cand buzele sale le framantau usor pe ale mele, mult mai bland decat Harry; dar buzele lui Harry rau mult mai catifelate si mai placute. Oricum ar fi, buzele lui Louis erau si ele foarte bune si cu greu imi venea sa cred ca ma sarut cu o alta persoana care nu este Harry.

Imediat ce mi-am tras o palma imaginara, m-am trezit si m-am impins imediat in spate, eu probabil aratand asa de terifiata pe cat credeam.

"Mhmm, ai niste buze deliciose, iubito. As fi tare fericit daca m-ai lasa sa le gust iar." Louis ranjeste si isi plimba vardul limbii sale roz peste buza sa de jos dupa ce a rostit cuvintele.

"Iesi afara, acum." Spun dur, eu find aproap la un pas distanta sa il strig pe Harry, chiar daca stiu ca nu m-ar putea auzi. 

Louis a ras usor inainte sa meraga spre usa, eu reusind sa respir mai usurata.

"Ne vedem prin casa, printeso." Spune Louis, cuvintele sale facandu-ma sa imi fie si mai frica de realitatea asta in care ma aflu.

***

Mi-am lipit fruntea de frigiderul rece din bucataria mare si goala a casei, eu incercand sa respir cat de cat. Au trecut doar doua ore de cand l-am gasit pe Louis in patul meu iar eu inca nu ma simt bine cu asta, si nici nu stiu daca o voi face. Iar sarutul ala, a fost ciudat; da, a fost cat de cat placut dar a fost ciudat si nu mai vreau sa trec prin el iar. Prefer sa ma sarut cu Harry care stie sa sarute asa de bine, dar din nou, eu nu m-am sarutat cu multe persoane deci nu stiu cum este sa saruti bine.

Mi-am facut marele curaj sa ies din camera acum cateva minute si asta doar pentru ca muream de foame si ma bucur ca nu am dat de Louis sau cineva prin casa. Nu stiu daca si de data asta as putea sa dau de Regele si Regina prin casa pentru ca am marea impresie ca au plecat de ieri, de cand Harry a facut-o pe mama lui sa taca, asta inainte sa tipe si sa se certe cu tatal sau.

"Hey iubire." Vocea frumoasa a lui Harry ma face sa imi ridic imediat capul si sa ma uit la el cum intra in bucataria larga si inca goala a casei sale. Harry arata, ca in fiecare zi, foarte bine si purta, ca aproape in fiecare zi, acea dunga subitre in jurul ochiului sau alaturi de hainele sale negre. Brusc, in minte mi-am reamintit iar aproape tot ce mi-a spus Jenna despre Harry si viata lui. Tot nu reusesc sa cred si tot am impresia ca ma mintit, Jenna, dar ceva imi spune ca nu; chiar il cred in stare pe Harry de acele lucruri groaznice.

"Ce faci?" Ma intreaba el in timp ce isi toarna apa intr-un pahar, eu dandu-mi seama din tonul sau ca nu ii pasa cu adevarat ce fac; mereu are tonul asta cand vorbeste cu mine.

"Bine." Zic si dau usor din cap, ducandu-mi mana la frunte. Nu am nicio idee, ce ar trebuii sa fac? Ar trebuii sa ii spun lui Harry despre faptul ca Louis a venit ca un nebun in camear mea si ma sarutat? Ei bine, daca i-as spune asta cred ca ar iesi un mare, mare razboi iar Louis ar ajunge sa spuna adevarul despre mine iar eu as fi trimisa la moarte. Eu una, nu vreau sa mor asa ca mai bine tac de data asta si am grija mai tarziu. "De ce nu mi-ai spus ca l-ai lasat pe Louis sa se mute aici?"

As fi vrut ca Harry sa imi fi spus de ce naiba la lasat sa locuiasca aici pentru ca daca stiam, m-as fi inchis in camera mea la noapte si eram in siguranta in timp ce dormeam.

"Am crezut ca era evident," Zice si ridica din umeri dupa ce a baut intregul pahar de apa.

"Ce te face sa crezi ca ar fi asa de evident? Eu dormeam, nu aveam cum sa stiu." Spun si ridic sprancenele.

"Nu l-as lasa sa ti-o traga, am crezut ca eram destul de evident atunci cand te-am gasit sub masa, apropo, nu mai fa asta niciodata." Imi spune inainte ca el sa merga spre frigider si sa deschida usa acestuia, eu dandu-ma din calea lui.

"Dar nu il vreau nici in casa." Ma plang, eu sperand ca nu trebuie sa traiesc in casa cu omul acela pe care nu il vreau aproape de mine.

"Kara, ori il lasi sa ti-o traga, ori il lasi sa stea aici, dar fara sa ti-o traga, tu alegi, dar eu as prefera sa mergi cu a doua varianta." Zice in timp ce este usor aplecat pentru a se uita in frigider.

"Dar.., n-nu vreau ambele chestii," Spun cu o voce mica.

"Stiu asta iubito, dar chiar nu am alt ceva de facut." Spune si cred ca pot gasi umbra unei pareri de rau reale in timp ce vorbeste.

"Sti ce? Poti sa omori pe cineva doar pentru ca ma atins dar pe Louis nu poti, care arpopo, e un idiot."

"Si ce spui tu? Sa il omor pe Louis?" Intreaba amuzat in timp ce inchide usor frigiderului.

"Ce? Nu." Spun sincer, eu fara sa vreau ca cineva sa moara, nimeni nu merita asta.

"Oricum, nu as putea face asta." Zice Harry dur inainte sa deschda frigiderul si sa se uita iar in el, de parca nu ar gasi nimic bun de mancat.

"Sti ce? Nici macar nu am nevoie de afurisitul tau de ajutor, nu e ca si cum a as avea nevoie de asa ceva. Pa." Ii arunc dur cuvintele, eu uitand ca este tousi Printul Harry.

Harry s-a uitat dur la mine, de parca as fi facut ceva rau, iar eu fara sa il bag in seama, m-am intors si am pornit spre usa.

"Kara, treci aici acum." Zice Harry dur care inca se afla in bucatarie, strigand dupa mine dar eu fara sa il bag in seama.

***

Am trantit usa de la camera mea in urma mea, incercand sa ma calmez dupa ce ca am tiapt la Harry in bucatarie. Poate ca am exagerat dar el nu stie ce oribl este sa fi in locul meu. Eu incerc, asa de tare, sa ii spun sa ma tina departe de Louis, dar fara sa ii spun ca Louis nu imi da pace si ca ma sperie mai tare decat crede el. Il vreau departe pe Louis si incep sa cred ca oricat de tare as incerca, nu are niciun rost sa tot mai incerc. Iar Harry, la dracu cu el, ar putea sa ii faca ceva lui Louis, doar este Printul Harry.

Este Printul Harry cand vine vorba sa imi ordone dar este doar Harry in fata parintilor sai si al lui Louis.

Brusc, am auzit cum usa de la camera mea s-a deschis, Harry intrand nervos pe ea.

"De ce dracu nu ma asculti cand iti ordon ceva?" Tipa el la mine, cuvintele sale apasate facandu-ma sa ma incrunt la el.

"Dar eu-"

"Taci dracului din gura." Ma intrerupe Harry tipand, facandu-ma sa fiu si mai nervoasa dar poate ca ar fi mai bine sa tac, nu e chiar foarte bine sa il enervez asa de tare. "Cum dracu ar trebuii sa te fac sa intelegi ca tu trebuie sa ma asculti, fie ca iti place fie ca nu."

"Eu nu incer-"

"Taci din gura, stai jos si asculta-ma," Spune dur si arata cu degetul spre marginea patului, eu bucuroasa ca macar nu mai tipa. M-am asezat la marginea patului si am asteptat ca el sa inceapa sa tipe dar tot ce a facut a fost sa se uite foarte, foarte nervos la mine ca aproape ca ma speria.

"De ce nu ma asculti?" Ma intreaba, eu stand cateva momente tacute, pentru ca asa mi-a spus, asta pana cand a vorbit iar. "Poti sa imi raspunzi la intrebarea asta."

Ma bucur ca nu mai tipa pentru ca asta m-ar fi facut doar sa plang si sa ma supar si mai tare, dar ma enerva la culme ca inca era nervos, iar cuvintele sale inca erau foarte apasate. "Nu stiu, nu fac asta intentiont." Reusesc sa spun intr-un final. 

"Pai ai putea sa ma asculti, Kara, tu nici nu ai idee cat de bland sunt cu tine." Zice dur, chiar daca a bagat cuvantul "bland" in proprozitie.

"Dar eu chiar nu am incercat sa-"

"Nu imi pasa, Kara, si ti-am spus sa taci dracului din gura." Imi zice iar dur, prea dur, el find in continuare incruntat. "Si la dracu, cand iti spun sa stai in camera ta, stai in camera ta. Imi spui mie ca este vina mea ca l-am omorat pe idiotul ala cand daca stateai unde dracului iti spuneam eu atunci poate ca nimic nu se intampla. Nu sti sa faci nimic bun iar cand iti zic ce ai putea face bun tu dai cu piciorul. Jur, daca nu putema sa ti-o trag erai moarta de mult."

Tipetele lui Harry mi-au facut ochii inlacrimati iar el fara sa mai zica ceva a porni spre usa.

"Stai dracului in camera ta daca nu vrei sa te omor," Imi spune dur inainte sa tranteasca usa in urma sa, lacrimile curgandu-mi de mult pe obrajii mei.

Continue Reading

You'll Also Like

269K 9.3K 106
She was a capitol elite. He was the youngest victor in history. Their friendship was frowned upon, but their love was forbidden. Extended Summary Ins...
435K 10.9K 60
𝐋𝐚𝐝𝐲 𝐅𝐥𝐨𝐫𝐞𝐧𝐜𝐞 𝐇𝐮𝐧𝐭𝐢𝐧𝐠𝐝𝐨𝐧, 𝐝𝐚𝐮𝐠𝐡𝐭𝐞𝐫 𝐨𝐟 𝐭𝐡𝐞 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐤𝐧𝐨𝐰𝐧 𝐚𝐧𝐝, 𝐦𝐨𝐫𝐞 𝐢𝐦𝐩𝐨𝐫𝐭𝐚𝐧𝐭𝐥𝐲, 𝐰𝐞𝐥𝐥-𝐫...
134K 4.7K 39
❝ if I knew that i'd end up with you then I would've been pretended we were together. ❞ She stares at me, all the air in my lungs stuck in my throat...
186K 3.9K 46
"You brush past me in the hallway And you don't think I can see ya, do ya? I've been watchin' you for ages And I spend my time tryin' not to feel it"...