Rebel || Romanian Translation

By _Silence_kills_me_

333K 20.5K 1.2K

Ce s-ar întâmpla dacă dintr-o dată Isabella, tipica fată snob si nesuferită din Miami care trăiește doar cu t... More

PROLOG
CAPITOLUL 1
CAPITOLUL 2
CAPITOLUL 3
CAPITOLUL 4
CAPITOLUL 5
CAPITOLUL 6
CAPITOLUL 7
CAPITOLUL 8
CAPITOLUL 9
CAPITOLUL 10
CAPITOLUL 11
CAPITOLUL 12
CAPITOLUL 13
CAPITOLUL 14
CAPITOLUL 15
CAPITOLUL 16
CAPITOLUL 17
CAPITOLUL 18
CAPITOLUL 19
CAPITOLUL 20
CAPITOLUL 21
CAPITOLUL 22
CAPITOLUL 23
CAPITOLUL 24
CAPITOLUL 25
CAPITOLUL 26
CAPITOLUL 27
CAPITOLUL 28
CAPITOLUL 29
CAPITOLUL 30
CAPITOLUL 31
CAPITOLUL 32
CAPITOLUL 33
CAPITOLUL 34
CAPITOLUL 35
CAPITOLUL 36
CAPITOLUL 37
CAPITOLUL 38
CAPITOLUL 39
CAPITOLUL 40
CAPITOLUL 41
CAPITOLUL 42
CAPITOLUL 43
CAPITOLUL 44
CAPITOLUL 45
CAPITOLUL 46
CAPITOLUL 47
CAPITOLUL 48
CAPITOLUL 49
CAPITOLUL 50
CAPITOLUL 51
CAPITOLUL 52
CAPITOLUL 53
CAPITOLUL 54
CAPITOLUL 55
CAPITOLUL 56
CAPITOLUL 57
CAPITOLUL 58
CAPITOLUL 59
CAPITOLUL 60
CAPITOLUL 61
CAPITOLUL 62
CAPITOLUL 63
CAPITOLUL 64
CAPITOLUL 65
CAPITOLUL 66
CAPITOLUL 67
CAPITOLUL 68
CAPITOLUL 69
CAPITOLUL 70
CAPITOLUL 71
CAPITOLUL 72
CAPITOLUL 73
CAPITOLUL 74
CAPITOLUL 75
CAPITOLUL 76
CAPITOLUL 77
CAPITOLUL 78
CAPITOLUL 79
CAPITOLUL 80
CAPITOLUL 81
CAPITOLUL 82
CAPITOLUL 83
CAPITOLUL 84
CAPITOLUL 85
CAPITOLUL 86
CAPITOLUL 87
CAPITOLUL 88
CAPITOLUL 89
CAPITOLUL 90
CAPITOLUL 91
CAPITOLUL 92
CAPITOLUL 93
CAPITOLUL 94
CAPITOLUL 95
CAPITOLUL 96
CAPITOLUL 97
CAPITOLUL 98
CAPITOLUL 99
CAPITOLUL 100
CAPITOLUL 101
CAPITOLUL 102
CAPITOLUL 103
CAPITOLUL 104
CAPITOLUL 105
CAPITOLUL 106
CAPITOLUL 107
CAPITOLUL 108
CAPITOLUL 109
CAPITOLUL 110
CAPITOLUL 111
CAPITOLUL 112
CAPITOLUL 114
CAPITOLUL 115
CAPITOLUL 116
CAPITOLUL 117
CAPITOLUL 118
CAPITOLUL 119
CAPITOLUL 120
CAPITOLUL 121
CAPITOLUL 122
CAPITOLUL 123
CAPITOLUL 124
CAPITOLUL 125
CAPITOLUL 126
CAPITOLUL 127
CAPITOLUL 128
CAPITOLUL 129
EPILOG
Săruturi în umbră || Romanian Translation

CAPITOLUL 113

1.2K 109 7
By _Silence_kills_me_

Tensiunea, împreună cu liniștea, predomina în cameră.
Arian era încă așezat și puteam șimții ochii săi arzându-mi pielea.
Am hotărât să pun telefonul înapoi în geantă și m-am ridicat, îndepărtând pătura caldă de pe corpul meu, făcând ca picioarele mele să intre în contact cu parchetul rece.
M-am înfiorat puțin, strângându-mi părul într-un coc plus minus ordonat, iar toate acestea sub privirea atentă a lui Arian.
Am început să merg spre baie, dar o mână m-a apucat de închietură, iar eu m-am întors spre băiat aruncându-i o privire urâtă.
-Dă-mi drumul- am spus încelștându-mi maxilarul în timp ce îmi strângeam pumnii.
-Trebuie să vorbim- a replicat Arian serios, ridicându-se în picioare și poziționându-se în fața mea.
-Tot ceea ce trebuia să ne spunem, ne-am spus-o deja, așa că, acum, dă-mi imediat drumul- am spus rece smulgându-mă din strânsoarea sa fără să reușesc să mă eliberez.
-Îmi pare rău că ți-am spus lucrurile alea. Nu voiam- a ridicat Arian tonul.
-Dar ai făcut-o- am replicat cu același ton de voce, iar Arian a răbufnit, eliberându-mă din strânsoarea sa de fier și trecându-și o mână prin păr, dezordonându-l.
-Ai pus-o mereu pe primul loc pe Jennifer, din prima zi în care ne-am întâlnit. Ai protejat-o mereu pe ea, punându-mă într-o lumină proastă pe mine, dar eu nu mai pot. Am obosit, Arian- am spus cu vocea tremurândă, făcând ca privirile noastre să se întâlnească, iar eu mi-am pierdut în ochii săi care acum își pierduseră lumina, devenind sumbri.
-Dă-mi doar cinci minute ca să-ți explic- a spus la urmă, implorându-mă cu privirea, iar eu m-am limitat să mă așez pe patul lui Thomas, așteptând să înceapă să vorbească.
El a luat loc lângă mine făcând un respir adânc ca apoi să încep să vorbesc.
-Am întâlnit-o pe Jennifer când aveam 15 ani. Eu eram în clasa a X-a, iar ea era una din fetele noi care se înscriseseră la internat. Mama îmi dăduse sarcina de a o conduce prin școală, pentru a o face să se obișnuiescă, așa că ne întâlnisem într-o după-masă și făcusem cunoștință. Era o fată foarte zâmbăreață și, în mod ciudat, chiar generoasă, dar în spatele acelui zâmbet șe ascundea o poveste. Am continuat să vorbesc, iar ea a devenit cea mai bună prietenă a mea.
A venit vacanța de iarnă, iar câțiva elevi hotărâseră să treacă pe a casă, printre care și Jennifer- Arian s-a oprit, iar eu m-am uitat la ochii săi care priveau un punct oarecare, gânditori, ca și cum și-ar reaminti acel moment.
-După sărbătorile de iarnă, când ne-am întors la școală, am văzut-o, dar m-aș fi așteptat la orice, dar nu la ceea ce am văzut. Jennifer era în curte cu capul plecat și avea buza de jos spartă și un ochi negru. A fost acela momentul în care am descoperit că tatăl său o bătea- a continuat Arian, iar la auzul acelor cuvinte mi-am deschis ușor gura, uimită.
În viața mea nu m-aș fi așteptat ca Jennifer să fi suferit niște maltratări din partea părinților. Părea o fată atât de sigură pe ea, cu o viață normală, dar chiar și persoana cea mai zâmbăreață de pe lume ascunde un secret întunecat, iar asta o învățasem cu timpul.
-Din acel moment am ajutat-o și am început să țin la ea, dar ea s-a îndrăgostit de mine. La început credeam că ceea ce simțeam pentru ea era iubire, dar cu timpul ea s-a schimbat, iar eu am înțeles că doar țineam la ea, așa că ne-am despărțit, dar am rămas prieteni. Când ai ajuns tu anul ăsta, mi-ai atras imediat atenția... Erai atât de diferită, misterioasă. Nu ți-a păsat niciodată de părerea celorlalți și nici acum nu-ți pasă și faci mereu ceea ce-ți spune inima și mintea- a spus Arian cu un zâmbet mic pe chip și din instinct am zâmbit și eu, dar mi-am revenit imediat, întorcându-mă serioasă.
-Apoi ne-am vorbit și n-ai căzut la picioarele mele doar pentru că eram fiul directoarei, ba chiar m-ai tratat cum ai fi tratat oricare alt băiat, iar asta la început mă enerva de moarte, dar cunoscându-te mai bine, m-ai cucerit și m-am îndrăgostit de tine. Când Jennifer a observat asta, fiindu-i frică să nu mă piardă, a început imediat să se certe cu tine, crezând că te va putea opri, dar tu ești una din persoanele cele mai încăpățânate și rebele pe care eu le-am cunoscut și i-ai ținut cap, iar eu sunt mândru de tine. Știu că am greșit apărând-o mereu pe ea, care greșește, și de asta îți cer scuze. Îți cer scuze și pentru ceea ce ți-am spus de dimineață, dar îți jur că nu gândeam absolut nimic din ce-am spus. M-am folosit de trecutul tău pentru a te răni, dar nu gândeam ceea ce spuneam. Îmi pare rău- a conclus Arian privindu-mă cu ochii aceia adânci plini de durere și de părere de rău.
Am oftat neștiind ce să fac... O parte din mine îmi șoptea să-l iert, iar cealaltă mă avertiza că dacă l-aș fi iertat imediat, ar fi făcut alte greșeli având convingerea că-l voi ierta ușor.
M-am ridicat încet din pat și în același timp a făcut-o și băiatul.
-Ca să te iert va fi nevoie de mai mult decât de niște scuze. Dacă eu te-aș ierta imediat, tu ai face aceeași greșeală fiind convins că eu te voi ierta imediat, dar nu merge așa. Va trebui să meriți iertarea mea- am spus sigură pe mine, iar Arian a oftat încuvințând în timp ce ridica încet o mână mângâindu-mi buzele
-Cât aș vrea să te sărut... Mi-e dor de tine- a șoptit apropiindu-se, iar eu mi-am închis ochii când a făcut ca buzele noastre aproape să se atingă, dar m-am îndepărtat imediat dupaia.
-Îmi pare rău, nu pot- am șoptit, iar el a încuvințat trecându-și o mână prin păr, ușor stânjenit.
Am lăsat ca privirea să se plimbe prin cameră, ca apoi s-o ațintesc asupra patului meu care devenise dintr-odată interesant.
-Îți promit c-o să fac orice ca să mă ierți și dacă e ceva ce am învățat de la tine e că promisiunile se mențin. Amintește-ți că te iubesc și că, într-un fel sau altul, o să fii din nou a mea- a spus Arian hotărât înainte să iasă din cameră și să mă lase cu mii de gânduri care se adunau în mintea mea.
-Te iubesc și eu- am șoptit la urmă lăsându-mi trupul să cadă pe patul lui Thomas.

Salutare oameni buni!
Sunt încă vie😂 îmi pare rău ca n-am mai postat, dar n-a fost o perioadă tocmai bună. Acum am revenit și sper reușesc traduc ultimele capitole cât de curând.
Vă pupăm❤

Continue Reading

You'll Also Like

2.1K 161 17
|𝕀𝕟𝕚𝕞ă 𝕕𝕖 𝕘𝕙𝕖𝕒ță| 𝔽𝕒𝕟𝕥𝕖𝕫𝕚𝕖|𝕊𝕔𝕚𝕖𝕟𝕔𝕖-𝔽𝕚𝕔𝕥𝕚𝕠𝕟|𝔻𝕣𝕒𝕘𝕠𝕤𝕥𝕖|𝔻𝕣𝕒𝕞ă|𝔸𝕔ț𝕚𝕦𝕟𝕖|ℙ𝕤𝕚𝕙𝕠𝕝𝕠𝕘𝕚𝕖 ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯...
680K 22K 76
Când soarta îi aduce o pereche de ochi albaștri în cale, nu ezită o secundă să îi privească. Ambiția și curiozitatea ei o intrigă să cunoască poveste...
14K 890 52
Cu toate ca pentru o fată știu să fac mai de toate mi se pare ca nu știu să iubesc sau să mă las iubită. Ori nu s-a născut acel cineva pentru mine...
168K 7.4K 41
Elliot nu crede în finaluri fericite nici măcar în profunzimile ființei sale. Tot ceea ce înseamnă el este foc. Un foc ce trăiește și arde pe oricine...